Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Restaurant Flammen H. C. Andersens Blvd. søger Kitchen Manager

Brænder du for store udfordringer i et hus med et fast koncept, og hvor to dage aldrig er ens, sa° send os en ansøgning hurtigst muligt. Du behøver ikke være faguddannet kok, men vi lægger vægt på, at du har joberfaring inden for branchen.

Vi forventer, at du:

  • Har gode kommunikations- og lederevner
  • Har et højt kvalitetsniveau
  • Er effektiv og ansvarsbevidst
  • Er udadvendt og samarbejdsvillig, samt kan indgå i et fast koncept
  • Kan lede og fordele arbejde samt udvikle vores medarbejdere
  • Kan tale, læse og skrive dansk
  • Har basiskendskab til Office-pakken
  • Kan fremvise en straffeattest
  • Har et stort engagement og lyst til udvikling, både fagligt og personligt

Kitchen Managerens daglige arbejdsopgaver:

  • Tilberedning af vores grillbuffet
  • Medansvar for varebestilling og varemodtagelse
  • Status og drift af køkkenet
  • Guide og lede køkkenets øvrige personale

Særlige opgaver tilknyttet Kitchen Manageren:

  • Oplære nye køkkenansvarlige og sikre, at alle i køkkenet er godt oplærte i restaurantens koncept og retningslinjer
  • Ansvar for implementering af nye tiltag i køkkenet
  • Sparring med bestyreren, bl.a. vedr. vagtplaner, arbejdsgange, oplæring, m.v.
  • Oplæring i og udførsel af egenkontrol
  • Oplæring i og udførsel af varebestilling og varelagerregulering
  • Oplæring i og udførsel af status og spildregistrering
  • Opdatering af køkkenets retningslinjer

Vi tilbyder:

  • Gode lønforhold
  • Dygtige og gode kollegaer
  • Et godt, sundt og travlt arbejdsmiljø
  • En 37-timers arbejdsuge og en god vagtplan med varierende arbejdstider
  • En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens

Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 14 restauranter i Danmark, og nummer 15 er netop åbnet i Hamborg.

Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor idéen til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre.

Se mere om Flammen på http://www.restaurant-flammen.dk/

 

 

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329822168Phoenix-7bf023d712018-06-28T00:00:00Restaurant Flammen H. C. Andersens Blvd. søger Kitchen Manager

Brænder du for store udfordringer i et hus med et fast koncept, og hvor to dage aldrig er ens, sa° send os en ansøgning hurtigst muligt. Du behøver ikke være faguddannet kok, men vi lægger vægt på, at du har joberfaring inden for branchen.

Vi forventer, at du:

  • Har gode kommunikations- og lederevner
  • Har et højt kvalitetsniveau
  • Er effektiv og ansvarsbevidst
  • Er udadvendt og samarbejdsvillig, samt kan indgå i et fast koncept
  • Kan lede og fordele arbejde samt udvikle vores medarbejdere
  • Kan tale, læse og skrive dansk
  • Har basiskendskab til Office-pakken
  • Kan fremvise en straffeattest
  • Har et stort engagement og lyst til udvikling, både fagligt og personligt

Kitchen Managerens daglige arbejdsopgaver:

  • Tilberedning af vores grillbuffet
  • Medansvar for varebestilling og varemodtagelse
  • Status og drift af køkkenet
  • Guide og lede køkkenets øvrige personale

Særlige opgaver tilknyttet Kitchen Manageren:

  • Oplære nye køkkenansvarlige og sikre, at alle i køkkenet er godt oplærte i restaurantens koncept og retningslinjer
  • Ansvar for implementering af nye tiltag i køkkenet
  • Sparring med bestyreren, bl.a. vedr. vagtplaner, arbejdsgange, oplæring, m.v.
  • Oplæring i og udførsel af egenkontrol
  • Oplæring i og udførsel af varebestilling og varelagerregulering
  • Oplæring i og udførsel af status og spildregistrering
  • Opdatering af køkkenets retningslinjer

Vi tilbyder:

  • Gode lønforhold
  • Dygtige og gode kollegaer
  • Et godt, sundt og travlt arbejdsmiljø
  • En 37-timers arbejdsuge og en god vagtplan med varierende arbejdstider
  • En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens

Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 14 restauranter i Danmark, og nummer 15 er netop åbnet i Hamborg.

Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor idéen til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre.

Se mere om Flammen på http://www.restaurant-flammen.dk/

 

 

 

 

2018-07-16T00:50:29.587 Brænder du for store udfordringer i et hus med et fast koncept, og hvor to dage aldrig er ens, sa° send os en ansøgning hurtigst muligt. Du behøver ikke være faguddannet kok, men vi lægger vægt på, at du har joberfaring inden for branchen. Vi forventer, at du: Har gode kommunikations- og lederevner Har et højt kvalitetsniveau Er effektiv og ansvarsbevidst Er udadvendt og samarbejdsvillig, samt kan indgå i et fast koncept Kan lede og fordele arbejde samt udvikle vores medarbejdere Kan tale, læse og skrive dansk Har basiskendskab til Office-pakken Kan fremvise en straffeattest Har et stort engagement og lyst til udvikling, både fagligt og personligt Kitchen Managerens daglige arbejdsopgaver: Tilberedning af vores grillbuffet Medansvar for varebestilling og varemodtagelse Status og drift af køkkenet Guide og lede køkkenets øvrige personale Særlige opgaver tilknyttet Kitchen Manageren: Oplære nye køkkenansvarlige og sikre, at alle i køkkenet er godt oplærte i restaurantens koncept og retningslinjer Ansvar for implementering af nye tiltag i køkkenet Sparring med bestyreren, bl.a. vedr. vagtplaner, arbejdsgange, oplæring, m.v. Oplæring i og udførsel af egenkontrol Oplæring i og udførsel af varebestilling og varelagerregulering Oplæring i og udførsel af status og spildregistrering Opdatering af køkkenets retningslinjer Vi tilbyder: Gode lønforhold Dygtige og gode kollegaer Et godt, sundt og travlt arbejdsmiljø En 37-timers arbejdsuge og en god vagtplan med varierende arbejdstider En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu. Vi glæder os til at høre fra dig. Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 14 restauranter i Danmark, og nummer 15 er netop åbnet i Hamborg. Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor id en til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre. Se mere om Flammen på http: www.restaurant-flammen.dk11Jobnet7bf023d7100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-15T00:00:000000https://www.restaurant-flammen.dk/job/restaurant/h-c-andersens-blvd/kitchen-manager-hca0EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3273088HCA, København11H.C. Andersens Boulevard 371553København VDKDanmark0christian@restaurant-flammen.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent581033JobNet483235048323501000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7bf023d7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=7bf023d7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7bf023d7&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7bf023d7&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/15.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12007981Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration355303883Christianchristian@restaurant-flammen.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK