Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Restaurant Flammen i Odense søger Buffet Manager (fuldtid)

Buffet Manager - lav lækker mad og voks som leder.Er du klar til at iføre dig forklæde og stegegaffel, når du tilbereder alt lige fra den klassiske salat til kænguru?

Du behøver ikke være faglært kok eller have ledererfaringer, for vi lærer dig op i tilberedning af maden og godt lederskab.

 

Velkommen til restaurant Flammen 

Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter – og maver – med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer.

Vi leder nu efter vores nye grillmester og køkkenleder med opstart snarest. 

 Køkkenet og buffeten er din banehalvdel

Som buffet manager får du den hellige opgave at tilberede buffetens herlige retter, som får gæsternes munde til at løbe i vand. Det gør du, før vi åbner kl. 17. Og når køkkenteamet møder ind, er det dig, der uddelegerer dagens opgaver. Men du er også ude på gulvet, hvor du taler med gæster og kolleger.

På en typisk vagt er det dig, der:

  • klargør og tilbereder både kød og grønt til buffeten
  • fastholder de højeste hygiejnestandarder
  • bestiller og modtager varer
  • guider og leder dine medarbejdere i køkkenet, som møder ind i løbet af eftermiddagen
  • koordinerer med vores Floor Manager, som har ansvaret for tjenerne
  • koordinerer og sparrer med restaurantens General Manager, som har det overordnede ansvar.

 

Det skal være sjovt at gå på arbejde

På vores restauranter har vi gjort kål på myten om, at et køkken skal styres med en hård tone og i et stresset miljø.

”Man behøver ikke råbe og bande som Gordon Ramsay for at drive et velfungerende køkken. Det mærker du tydeligt, når du kommer ind i vores restaurant. Her har vi erstattet den hårde tone med et stærkt sammenhold og højt humør,” fortæller Allan Sunddal, Kvalitetschef.

 

Den madglade og sociale type

  • Det er en fordel at du har professionel erfaring med madlavning, og gerne med buffet. Det er dog ikke et krav.
  • Du har gerne leder erfaring fra tidligere job, men vigtigst er et godt lederpotentiale, som vi kan bygge ovenpå – og du forstår at sprede godt humør og motivere dine kolleger.
  • Du kan tale og skrive dansk.
  • Du er klar på varierende arbejdstider.
  • Du kan fremvise en straffeattest.

 

Er du vores nye kollega?

Vi søger en Buffet Manager 37 timer per uge i gennemsnit.

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye Buffet Manager? Så kan du kontakte General Manager Morten Bendixen på telefon 51 19 18 46 eller på mail odense@restaurant-flammen.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig :)


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.