Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Restaurant Flammen på Nyrupsgade søger Buffet Manager

Buffet Manager - lav lækker mad og voks som leder.Er du klar til at iføre dig forklæde og stegegaffel, når du tilbereder alt lige fra den klassiske salat til kænguru?

Du behøver ikke være faglært kok eller have ledererfaringer, for vi lærer dig op i tilberedning af maden og godt lederskab.

 

Velkommen til restaurant Flammen på Nyrupsgade

Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter – og maver – med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer.

På Nyrupsgade leder vi nu efter vores nye fuldtids grillmester og køkkenleder med opstart snarest. Her får du ca. 50 kolleger inkl. dit skarpe køkkenteam, som hver dag giver helt op til 450 gæster et godt, solidt måltid mad.

Køkkenet og buffeten er din banehalvdel

Som buffet manager får du den hellige opgave at tilberede buffetens herlige retter, som får gæsternes munde til at løbe i vand. Det gør du, før vi åbner kl. 17. Og når køkkenteamet møder ind, er det dig, der uddelegerer dagens opgaver. Men du er også ude på gulvet, hvor du taler med gæster og kolleger.

På en typisk vagt er det dig, der:

  • klargør og tilbereder både kød og grønt til buffeten
  • fastholder de højeste hygiejnestandarder
  • bestiller og modtager varer
  • guider og leder dine medarbejdere i køkkenet, som møder ind i løbet af eftermiddagen
  • koordinerer med vores Floor Manager, som har ansvaret for tjenerne
  • koordinerer og sparrer med restaurantens General Manager, som har det overordnede ansvar.

 

Det skal være sjovt at gå på arbejde

På vores restauranter har vi gjort kål på myten om, at et køkken skal styres med en hård tone og i et stresset miljø.

”Man behøver ikke råbe og bande som Gordon Ramsay for at drive et velfungerende køkken. Det mærker du tydeligt, når du kommer ind i vores restaurant. Her har vi erstattet den hårde tone med et stærkt sammenhold og højt humør,” fortæller Allan Sunddal, Kvalitetschef.

 

Den madglade og sociale type

  • Du behøver ikke have professionel erfaring med madlavning – så længe du trives med at følge vores opskrifter.
  • Du har et godt lederpotentiale, som vi kan bygge ovenpå – og du forstår at sprede godt humør og motivere dine kolleger.
  • Du kan tale og skrive dansk.
  • Du er klar på varierende arbejdstider.
  • Du kan fremvise en straffeattest.

 

Er du vores nye kollega?

Vi søger en fuldtids Buffet Manager.

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye Buffet Manager? Så kan du kontakte General Manager Christian Olling på telefon 20 26 92 08 eller på mail nyrupsgade@restaurant-flammen.dk.

Send din ansøgning og dit CV til os ved at trykke på ”send ansøgning” øverst på siden. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330163068Phoenix-0dff987512020-01-23T00:00:00Restaurant Flammen på Nyrupsgade søger Buffet Manager

Buffet Manager - lav lækker mad og voks som leder.Er du klar til at iføre dig forklæde og stegegaffel, når du tilbereder alt lige fra den klassiske salat til kænguru?

Du behøver ikke være faglært kok eller have ledererfaringer, for vi lærer dig op i tilberedning af maden og godt lederskab.

 

Velkommen til restaurant Flammen på Nyrupsgade

Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter – og maver – med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer.

På Nyrupsgade leder vi nu efter vores nye fuldtids grillmester og køkkenleder med opstart snarest. Her får du ca. 50 kolleger inkl. dit skarpe køkkenteam, som hver dag giver helt op til 450 gæster et godt, solidt måltid mad.

Køkkenet og buffeten er din banehalvdel

Som buffet manager får du den hellige opgave at tilberede buffetens herlige retter, som får gæsternes munde til at løbe i vand. Det gør du, før vi åbner kl. 17. Og når køkkenteamet møder ind, er det dig, der uddelegerer dagens opgaver. Men du er også ude på gulvet, hvor du taler med gæster og kolleger.

På en typisk vagt er det dig, der:

  • klargør og tilbereder både kød og grønt til buffeten
  • fastholder de højeste hygiejnestandarder
  • bestiller og modtager varer
  • guider og leder dine medarbejdere i køkkenet, som møder ind i løbet af eftermiddagen
  • koordinerer med vores Floor Manager, som har ansvaret for tjenerne
  • koordinerer og sparrer med restaurantens General Manager, som har det overordnede ansvar.

 

Det skal være sjovt at gå på arbejde

På vores restauranter har vi gjort kål på myten om, at et køkken skal styres med en hård tone og i et stresset miljø.

”Man behøver ikke råbe og bande som Gordon Ramsay for at drive et velfungerende køkken. Det mærker du tydeligt, når du kommer ind i vores restaurant. Her har vi erstattet den hårde tone med et stærkt sammenhold og højt humør,” fortæller Allan Sunddal, Kvalitetschef.

 

Den madglade og sociale type

  • Du behøver ikke have professionel erfaring med madlavning – så længe du trives med at følge vores opskrifter.
  • Du har et godt lederpotentiale, som vi kan bygge ovenpå – og du forstår at sprede godt humør og motivere dine kolleger.
  • Du kan tale og skrive dansk.
  • Du er klar på varierende arbejdstider.
  • Du kan fremvise en straffeattest.

 

Er du vores nye kollega?

Vi søger en fuldtids Buffet Manager.

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye Buffet Manager? Så kan du kontakte General Manager Christian Olling på telefon 20 26 92 08 eller på mail nyrupsgade@restaurant-flammen.dk.

Send din ansøgning og dit CV til os ved at trykke på ”send ansøgning” øverst på siden. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

2020-02-17T00:55:53.670 Buffet Manager - lav lækker mad og voks som leder.Er du klar til at iføre dig forklæde og stegegaffel, når du tilbereder alt lige fra den klassiske salat til kænguru? Du behøver ikke være faglært kok eller have ledererfaringer, for vi lærer dig op i tilberedning af maden og godt lederskab. Velkommen til restaurant Flammen på Nyrupsgade Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter og maver med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer. På Nyrupsgade leder vi nu efter vores nye fuldtids grillmester og køkkenleder med opstart snarest. Her får du ca. 50 kolleger inkl. dit skarpe køkkenteam, som hver dag giver helt op til 450 gæster et godt, solidt måltid mad. Køkkenet og buffeten er din banehalvdel Som buffet manager får du den hellige opgave at tilberede buffetens herlige retter, som får gæsternes munde til at løbe i vand. Det gør du, før vi åbner kl. 17. Og når køkkenteamet møder ind, er det dig, der uddelegerer dagens opgaver. Men du er også ude på gulvet, hvor du taler med gæster og kolleger. På en typisk vagt er det dig, der: klargør og tilbereder både kød og grønt til buffeten fastholder de højeste hygiejnestandarder bestiller og modtager varer guider og leder dine medarbejdere i køkkenet, som møder ind i løbet af eftermiddagen koordinerer med vores Floor Manager, som har ansvaret for tjenerne koordinerer og sparrer med restaurantens General Manager, som har det overordnede ansvar. Det skal være sjovt at gå på arbejde På vores restauranter har vi gjort kål på myten om, at et køkken skal styres med en hård tone og i et stresset miljø. Man behøver ikke råbe og bande som Gordon Ramsay for at drive et velfungerende køkken. Det mærker du tydeligt, når du kommer ind i vores restaurant. Her har vi erstattet den hårde tone med et stærkt sammenhold og højt humør, fortæller Allan Sunddal, Kvalitetschef. Den madglade og sociale type Du behøver ikke have professionel erfaring med madlavning så længe du trives med at følge vores opskrifter. Du har et godt lederpotentiale, som vi kan bygge ovenpå og du forstår at sprede godt humør og motivere dine kolleger. Du kan tale og skrive dansk. Du er klar på varierende arbejdstider. Du kan fremvise en straffeattest. Er du vores nye kollega? Vi søger en fuldtids Buffet Manager. Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye Buffet Manager? Så kan du kontakte General Manager Christian Olling på telefon 20 26 92 08 eller på mail nyrupsgade@restaurant-flammen.dk. Send din ansøgning og dit CV til os ved at trykke på send ansøgning øverst på siden. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!11Jobnet0dff9875100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-02-16T00:00:000000https://www.restaurant-flammen.dk/job/restaurant/nyropsgade/buffetmanager2340EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3696841Nyropsgade 2, 1602 København11Nyropsgade 21602København VDKDanmark0
nyrupsgade@restaurant-flammen.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000888738JobNet5103345510334510021-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0dff9875https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0dff9875https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0dff9875&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0dff9875&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgRestaurant Flammen på Nyrupsgade søger Buffet Manager12008001Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration363981397Christiannyrupsgade@restaurant-flammen.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK