Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer.

du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference/selskabs afdeling.

 

Vi tilbyder:

 

Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever

 

Godt arbejdsmiljø

 

Fast 5-2 vagtplan

 

Løn efter kvalifikationer

 

Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter

 

Vi forventer, at du som person:

 

Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse

 

Behersker som minimum dansk og engelsk

 

Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold /selskaber

 

Er nysgerrig og har let til smil

 

Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser

 

Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte.

 

 

Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail til køkkenchef Sune Laurén på sl@parkhotel.dk.

 

Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330049021Phoenix-22ec770412019-06-25T00:00:00Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer.

du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference/selskabs afdeling.

 

Vi tilbyder:

 

Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever

 

Godt arbejdsmiljø

 

Fast 5-2 vagtplan

 

Løn efter kvalifikationer

 

Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter

 

Vi forventer, at du som person:

 

Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse

 

Behersker som minimum dansk og engelsk

 

Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold /selskaber

 

Er nysgerrig og har let til smil

 

Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser

 

Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte.

 

 

Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail til køkkenchef Sune Laurén på sl@parkhotel.dk.

 

Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

2019-08-21T00:51:23.500 Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference selskabs afdeling. Vi tilbyder: Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever Godt arbejdsmiljø Fast 5-2 vagtplan Løn efter kvalifikationer Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter Vi forventer, at du som person: Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse Behersker som minimum dansk og engelsk Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold selskaber Er nysgerrig og har let til smil Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte. Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail til køkkenchef Sune Laur n på sl@parkhotel.dk. Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.11jobnet22ec7704100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-20T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGlostrupEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAlbertslundEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3552370GLOSTRUP PARK HOTEL A/S11Hovedvejen 412600GlostrupDKDanmark0sl@parkhotel.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent783429JobNet5009450500945010025-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=22ec7704https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=22ec7704https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=22ec7704&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=22ec7704&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgRestaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok12008211Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362135383sl@parkhotel.dksl@parkhotel.dkDKDanmarkDKDanmark330115114Kostfaglig eneansvarligRobot Kostfaglig eneansvarlig 37 timer pr. uge. Bananpandekager bagt på grødrester, hjemmesyltede rødbeder og grøntsagsspread er det dig?? Dagtilbud Ejbyvang søger kostfaglig eneansvarlig til vores produktionskøkken. I Glostrup kommune er frokostmåltidet en del af kerneydelsen for alle børn. Målet er, at alle børn får sunde måltider. I Ejbyvang er alle måltider også en stor del af det pædagogiske arbejde. Det betyder, at både køkkenet og det pædagogiske personale arbejder sammen om at udvikle børnenes selvhjulpenhed, trivsel, udvikling og læring. I det pædagogiske arbejdsgrundlag styrkede læreplaner, forventes det, at vi også arbejder med dannelse, herunder maddannelse og madmodighed. Vores børn skal vide, hvor maden kommer fra. De skal have respekt for, viden om og nysgerrighed for maden og dens oprindelse. Vi er 125 børn og 30 voksne. Vi har 2 køkkener. Hver dag tilberedes formiddag, frokost og eftermiddagsmåltid i produktionskøkkenet. I produktionskøkkenet har vi 2 ansatte inkl. dig. I det pædagogiske køkken leger vi med og lærer om maden og her har vi ansat en køkkenfaglig pædagogmedhjælper som står for at styre og planlægge den pædagogiske del af arbejdet med maddannelse samt lave dele af maden sammen med nogle børn. I stillingen som kostfaglig eneansvarlig kombineres køkkenfaglige kompetencer og viden om kost til små børn med pædagogikken i Ejbyvang. Du vil skulle arbejde tæt sammen med den køkkenfaglige pædagogmedhjælper om menuplanlægning og indkøb. Daglige opgaver: Egen produktion af formiddags, frokost og eftermiddagsmåltider i vores produktionskøkken, med udgangspunkt i økologi, madspild, og maddannelse for 0-6 årige. Styring af produktionskøkkenet egenkontrol, menuplanlægge og stå for indkøb. Indkøb foregår digitalt via Rakat indkøbssystem. Samarbejde med den køkkenfaglige pædagogmedhjælper om indkøb og tilberedning. Deltagelse i køkkenets almindelige oprydning, opvask og rengøring. Der vil være årstidsbestemte opgaver som fx fra jord til bord , julefrokost for børn, kyndelmissebrunch og påskebord. Vi forventer at: Du har en køkkenfaglig baggrund, brænder for madtilberedning og gerne viden om små børns ernæring. Du er en selvstarter , kan arbejde selvstændigt, og på eget initiativ går til dagens opgaver. Har overblik over dagens og ugens gang. Du er id rig og kan tilberede spændende menuer ud fra årstidens frugt og grønt. Du er ikke bange for at prøve noget nyt. Du er anerkendende og nærværende i samværet med børn, forældre og kolleger. Du er en holdspiller og bidrager til det gode samarbejde i hele huset. Du skal kunne formidle menuplaner til forældrene og gerne også give dem input til en sund og næringsrig kost. Vi tilbyder: Et moderne og fagligt pædagogisk læringsmiljø for børn, familier og medarbejdere. God stemning i hverdagen og mulighed for at omsætte gode ideer til virkelighed. Er du interesseret i stillingen forventer vi at du kontakter os enten pr. telefon, evt. kommer på besøg. Du kan kontakte institutionsleder Marianne T. Hansen 29464399 eller daglig pædagogisk leder Nancy Guzman 26924966

Kostfaglig eneansvarlig 37 timer pr. uge.

”Bananpandekager bagt på grødrester, hjemmesyltede rødbeder og grøntsagsspread” er det dig??

Dagtilbud Ejbyvang søger kostfaglig eneansvarlig til vores produktionskøkken.

I Glostrup kommune er frokostmåltidet en del af kerneydelsen for alle børn. Målet er, at alle børn får sunde måltider. I Ejbyvang er alle måltider også en stor del af det pædagogiske arbejde. Det betyder, at både køkkenet og det pædagogiske personale arbejder sammen om at udvikle børnenes selvhjulpenhed, trivsel, udvikling og læring. I det pædagogiske arbejdsgrundlag; styrkede læreplaner, forventes det, at vi også arbejder med dannelse, herunder maddannelse og madmodighed. Vores børn skal vide, hvor maden kommer fra. De skal have respekt for, viden om og nysgerrighed for maden og dens oprindelse.

Vi er 125 børn og 30 voksne. Vi har 2 køkkener.

Hver dag tilberedes formiddag, frokost og eftermiddagsmåltid i produktionskøkkenet. I produktionskøkkenet har vi 2 ansatte inkl. dig.

I det pædagogiske køkken leger vi med og lærer om maden og her har vi ansat en køkkenfaglig pædagogmedhjælper som står for at styre og planlægge den pædagogiske del af arbejdet med maddannelse samt lave dele af maden sammen med nogle børn.

I stillingen som kostfaglig eneansvarlig kombineres køkkenfaglige kompetencer og viden om kost til små børn med pædagogikken i Ejbyvang. Du vil skulle arbejde tæt sammen med den køkkenfaglige pædagogmedhjælper om menuplanlægning og indkøb.

Daglige opgaver:

· Egen produktion af formiddags, frokost og eftermiddagsmåltider i vores produktionskøkken, med udgangspunkt i økologi, madspild, og maddannelse for 0-6 årige.

· Styring af produktionskøkkenet; egenkontrol, menuplanlægge og stå for indkøb. Indkøb foregår digitalt via Rakat indkøbssystem.

· Samarbejde med den køkkenfaglige pædagogmedhjælper om indkøb og tilberedning.

· Deltagelse i køkkenets almindelige oprydning, opvask og rengøring.

· Der vil være årstidsbestemte opgaver som fx ”fra jord til bord”, julefrokost for børn, kyndelmissebrunch og påskebord.

Vi forventer at:

Du har en køkkenfaglig baggrund, brænder for madtilberedning og gerne viden om små børns ernæring.

Du er en ”selvstarter”, kan arbejde selvstændigt, og på eget initiativ går til dagens opgaver.

Har overblik over dagens og ugens gang.

Du er idérig og kan tilberede spændende menuer ud fra årstidens frugt og grønt.

Du er ikke bange for at prøve noget nyt.

Du er anerkendende og nærværende i samværet med børn, forældre og kolleger.

Du er en holdspiller og bidrager til det gode samarbejde i hele huset.

Du skal kunne formidle menuplaner til forældrene og gerne også give dem input til en sund og næringsrig kost.

Vi tilbyder:

Et moderne og fagligt pædagogisk læringsmiljø for børn, familier og medarbejdere.

God stemning i hverdagen og mulighed for at omsætte gode ideer til virkelighed.

Er du interesseret i stillingen forventer vi at du kontakter os enten pr. telefon, evt. kommer på besøg.

Du kan kontakte institutionsleder Marianne T. Hansen 29464399 eller daglig pædagogisk leder Nancy Guzman 26924966

Glostrup KommuneGlostrup2019-10-30T00:00:002019-11-13T00:00:00
330114064Ambitiøs souschef med godt overblikRobot Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Hedehusene. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 07.00-15.00, fredag fra kl. 07.00-14.30 Din primære opgave består i at lede og udvikle medarbejderne i køkkenet, samt at lave lækker og velsmagende mad til vores morgen- og frokost buffet, arrangementer og møder Derudover skal du kunne stå for daglig produktion af mad på både det varme og det kolde parti, opgavestyring, kontrol af buffet, bestilling af varer mm. Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du er indstillet på også at hjælpe med alle de øvrige opgaver såsom: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok gerne fra kantinebranchen - og samtidig erfaring med at lede et større køkken? ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? ?Du trives i et miljø hvor der er rigtig mange opgaver som hele tiden skal håndteres og som sætter krav til service og alsidighed Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du evner at holde et godt overblik i dagens og ugens opgaver Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 11 medarbejdere, fagligt stolte og bredt repræsentereret i alder og nationalitet. Sammen serverer vi dagligt morgenmad og frokost til ca. 430 gæster, hvoraf 60 er leverance til satelit-kantine. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone, vi har en rigtig god arbejdsmoral og vi udfordrer hinanden. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Hedehusene.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 07.00-15.00, fredag fra kl. 07.00-14.30
  • Din primære opgave består i at lede og udvikle medarbejderne i køkkenet, samt at lave lækker og velsmagende mad til vores morgen- og frokost buffet, arrangementer og møder
  • Derudover skal du kunne stå for daglig produktion af mad på både det varme og det kolde parti, opgavestyring, kontrol af buffet, bestilling af varer mm.
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du er indstillet på også at hjælpe med alle de øvrige opgaver såsom: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra kantinebranchen - og samtidig erfaring med at lede et større køkken?
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • ?Du trives i et miljø hvor der er rigtig mange opgaver som hele tiden skal håndteres og som sætter krav til service og alsidighed
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du evner at holde et godt overblik i dagens og ugens opgaver
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger

Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 11 medarbejdere, fagligt stolte og bredt repræsentereret i alder og nationalitet. Sammen serverer vi dagligt morgenmad og frokost til ca. 430 gæster, hvoraf 60 er leverance til satelit-kantine. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone, vi har en rigtig god arbejdsmoral og vi udfordrer hinanden. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SHedehusene2019-10-29T00:00:002019-12-24T00:00:00
330117216Faglært kok til alle køkkenpartierRobot Er du en stærk faglært kok? Har du lyst til at arbejde med økologi og sundhed? Og sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok i vores personalekantine på Anker Engelundsvej i Lyngby. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på miljø, arbejdsmiljø, duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Du får en fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 7.00 - 15.00, fredag fra kl. 7.00 - 14.30 Dine primære opgaver bliver produktion og opbakning til diverse partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm. Herudover skal du være med til at køre frokost, afholde selskaber og selvfølgelig hjælpe til med både rengøring, egenkontrol mv. Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring gerne med erfaring fra større køkken og eller a la carte Du er klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi bakker op og hjælper hinanden Du er effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag Du er frisk og afslappet i din væremåde Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 34 kolleger, sammen skal I servicere 1000-2000 daglige gæster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Snarest muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservice.dk

Er du en stærk faglært kok? Har du lyst til at arbejde med økologi og sundhed? Og sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok i vores personalekantine på Anker Engelundsvej i Lyngby.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på miljø, arbejdsmiljø, duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Du får en fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 7.00 - 15.00, fredag fra kl. 7.00 - 14.30
  • Dine primære opgaver bliver produktion og opbakning til diverse partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm.
  • Herudover skal du være med til at køre frokost, afholde selskaber og selvfølgelig hjælpe til med både rengøring, egenkontrol mv.
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – gerne med erfaring fra større køkken og/eller a la carte
  • Du er klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi bakker op og hjælper hinanden
  • Du er effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag
  • Du er frisk og afslappet i din væremåde
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du glæder dig til at lytte til kunden og gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar

Sådan er din nye arbejdsplads

I køkkenet får du 34 kolleger, sammen skal I servicere 1000-2000 daglige gæster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservice.dk

Fazer Food Services A/SKgs. Lyngby2019-11-11T00:00:002019-12-11T00:00:00
330121000Kok/teamleder søges til Dansk Magisterforening på FrederiksbergBasic Er du faglært kok og brænder for at lave kreativ gastronomi af høj kvalitet, og har du lyst til og erfaring med at have ansvaret for den daglige drift i et køkken? Så er dette job måske noget for dig.Kantinen hos Dansk Magisterforening (DM) er en arbejdsplads i udvikling. Vi er i gang med at skabe nye trends og traditioner og har særligt fokus på kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd samt ikke mindst på anvendelse af gode sæsonbestemte- og lokale råvarer.Vi søger en fagligt dygtig, kreativ og engageret kok til den daglige produktion af frokost og mødeforplejning i kantinen. En kok, der brænder for at servicere vores cirka 350 daglige gæster med spændende og varieret mad og som følger med i nye trends og tiltag indenfor mødeservicering, receptioner og arrangementer.Du skal være daglige leder i vores køkken, og du skal forstå at engagere og motivere på en måde, så det er holdindsatsen der sikre det gode resultat.Arbejdet foregår primært hverdage klokken 7.00-14.30, men der må påregnes sene eftermiddagsvagter samt enkelte aften- og weekendarrangementer.Dine primære opgaver: Daglig faglig ledelse af det faste køkkenpersonale, som består af to dygtige kokke og en opvasker Samarbejde omkring opgaverne med det øvrige kantinepersonale Daglig produktion af frokostbuffet og mødeforplejning inden for alt fra den varme station til grønt og bageri Menuplanlægning og udvikling af opskrifter i samarbejde med dine kolleger Planlægning og gennemførelse af dags- og aftenarrangementer Udvikling af mødeforplejningskoncepter i samarbejde med kolleger og nærmeste leder Indkøb, økonomistyring og egenkontrol Din profil: Du evner at lede det daglige arbejde på en respektfuld og delegerende måde, som samtidig sikrer at køkkenet udvikles, og når de fastsatte mål i en travl hverdag Du leverer et højt serviceniveau og forstår at motivere dine kolleger til at gøre det samme Du har solid erfaring fra en tilsvarende stilling, ser detaljerne og sætter dig ind i gæsternes behov og hverdag Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd og sætter en ære i at lave god årstidsbestemt mad fra bunden Du er økonomisk- og ansvarsbevidst og ikke mindst mødestabil Du har styr på pc en og lærer gerne nyt Vi tilbyderI DM får du gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et job med udfordrende og varierende opgaver. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger, og vi har gode løn- og arbejdsforhold.Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. januar 2020.AnsøgningVil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kantinechef Helle Herlin på telefon 38 15 66 60.Send din ansøgning med cv og svendebrev til os på linket nedenfor senest 20. november 2019. Samtaler holdes løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.Om Dansk MagisterforeningDansk Magisterforening (DM) er fagforening for 50.000 medlemmer, der er kandidater eller studerende inden for især humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab. I DM er stærke relationer, faglige fællesskaber og organisering på arbejdspladsen og studiet, nøglen til politiske resultater og medlemstilfredshed. DM arbejder for et godt og udviklende arbejdsliv i balance, gode løn- og ansættelsesforhold og nye jobmuligheder for medlemmerne.Er du faglært kok og brænder for at lave kreativ gastronomi af høj kvalitet, og har du lyst til og erfaring med at have ansvaret for den daglige drift i et køkken? Så er dette job måske noget for dig.

Kantinen hos Dansk Magisterforening (DM) er en arbejdsplads i udvikling. Vi er i gang med at skabe nye trends og traditioner og har særligt fokus på kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd samt ikke mindst på anvendelse af gode sæsonbestemte- og lokale råvarer.

Vi søger en fagligt dygtig, kreativ og engageret kok til den daglige produktion af frokost og mødeforplejning i kantinen. En kok, der brænder for at servicere vores cirka 350 daglige gæster med spændende og varieret mad og som følger med i nye trends og tiltag indenfor mødeservicering, receptioner og arrangementer.

Du skal være daglige leder i vores køkken, og du skal forstå at engagere og motivere på en måde, så det er holdindsatsen der sikre det gode resultat.

Arbejdet foregår primært hverdage klokken 7.00-14.30, men der må påregnes sene eftermiddagsvagter samt enkelte aften- og weekendarrangementer.

Dine primære opgaver:    
  • Daglig faglig ledelse af det faste køkkenpersonale, som består af to dygtige kokke og en opvasker
  • Samarbejde omkring opgaverne med det øvrige kantinepersonale
  • Daglig produktion af frokostbuffet og mødeforplejning inden for alt fra den varme station til grønt og bageri
  • Menuplanlægning og udvikling af opskrifter i samarbejde med dine kolleger
  • Planlægning og gennemførelse af dags- og aftenarrangementer
  • Udvikling af mødeforplejningskoncepter i samarbejde med kolleger og nærmeste leder
  • Indkøb, økonomistyring og egenkontrol
Din profil:
  • Du evner at lede det daglige arbejde på en respektfuld og delegerende måde, som samtidig sikrer at køkkenet udvikles, og når de fastsatte mål i en travl hverdag
  • Du leverer et højt serviceniveau og forstår at motivere dine kolleger til at gøre det samme
  • Du har solid erfaring fra en tilsvarende stilling, ser detaljerne og sætter dig ind i gæsternes behov og hverdag
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd og sætter en ære i at lave god årstidsbestemt mad fra bunden
  • Du er økonomisk- og ansvarsbevidst og ikke mindst mødestabil
  • Du har styr på pc’en og lærer gerne nyt

Vi tilbyder
I DM får du gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et job med udfordrende og varierende opgaver. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger, og vi har gode løn- og arbejdsforhold.

Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. januar 2020.

Ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kantinechef Helle Herlin på telefon 38 15 66 60.

Send din ansøgning med cv og svendebrev til os på linket nedenfor senest 20. november 2019. Samtaler holdes løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.


Om Dansk Magisterforening
Dansk Magisterforening (DM) er fagforening for 50.000 medlemmer, der er kandidater eller studerende inden for især humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab. I DM er stærke relationer, faglige fællesskaber og organisering på arbejdspladsen og studiet, nøglen til politiske resultater og medlemstilfredshed. DM arbejder for et godt og udviklende arbejdsliv i balance, gode løn- og ansættelsesforhold og nye jobmuligheder for medlemmerne.
 

ORS/Small/87eedf13_logo.gifDM Dansk MagisterforeningFrederiksberg2019-11-08T11:02:25.0902019-11-20T00:00:00
330107498KOK I KØBENHAVNProfile Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegode.Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Danni Engberg Madsen via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: koedkbh.ofir.comEr du vores nye kok?
Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegode.
Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Danni Engberg Madsen via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.




Se mere på vores ansøgersite: https://koedkbh.ofir.com

ORS/Small/5edfe974_logo.pngKöD KøbenhavnKøbenhavn K2019-10-15T17:00:32.4732019-11-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kostfaglig eneansvarlig

Glostrup Kommune

Glostrup
Kostfaglig eneansvarlig 37 timer pr. uge. Bananpandekager bagt på grødrester, hjemmesyltede rødbeder og grøntsagsspread er det dig?? Dagtilbud Ejbyvang søger kostfaglig eneansvarlig til vores produktionskøkken. I Glostrup kommune er frokostmåltidet ...
Indrykket:30. oktober 2019
Udløbsdato:13. november 2019

Ambitiøs souschef med godt overblik

Fazer Food Services A/S

Hedehusene
Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vore...
Indrykket:29. oktober 2019
Udløbsdato:24. december 2019

Faglært kok til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Kgs. Lyngby
Er du en stærk faglært kok? Har du lyst til at arbejde med økologi og sundhed? Og sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok i vores personalekantine på Anker Engelundsvej i Lyngby. Tiltrædelse:...
Indrykket:11. november 2019
Udløbsdato:11. december 2019

Kok/teamleder søges til Dansk Magisterforening på Frederiksberg

DM Dansk Magisterforening

Frederiksberg
Er du faglært kok og brænder for at lave kreativ gastronomi af høj kvalitet, og har du lyst til og erfaring med at have ansvaret for den daglige drift i et køkken? Så er dette job måske noget for dig.Kantinen hos Dansk Magisterforening (DM) er en ar...
Indrykket:8. november 2019
Udløbsdato:20. november 2019

KOK I KØBENHAVN

KöD København

København K
Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage li...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:28. november 2019