Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer.

du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference/selskabs afdeling.

 

Vi tilbyder:

 

Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever

 

Godt arbejdsmiljø

 

Fast 5-2 vagtplan

 

Løn efter kvalifikationer

 

Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter

 

Vi forventer, at du som person:

 

Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse

 

Behersker som minimum dansk og engelsk

 

Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold /selskaber

 

Er nysgerrig og har let til smil

 

Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser

 

Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte.

 

 

Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail til køkkenchef Sune Laurén på sl@parkhotel.dk.

 

Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330049021Phoenix-22ec770412019-06-25T00:00:00Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer.

du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference/selskabs afdeling.

 

Vi tilbyder:

 

Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever

 

Godt arbejdsmiljø

 

Fast 5-2 vagtplan

 

Løn efter kvalifikationer

 

Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter

 

Vi forventer, at du som person:

 

Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse

 

Behersker som minimum dansk og engelsk

 

Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold /selskaber

 

Er nysgerrig og har let til smil

 

Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser

 

Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte.

 

 

Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail til køkkenchef Sune Laurén på sl@parkhotel.dk.

 

Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference selskabs afdeling. Vi tilbyder: Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever Godt arbejdsmiljø Fast 5-2 vagtplan Løn efter kvalifikationer Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter Vi forventer, at du som person: Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse Behersker som minimum dansk og engelsk Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold selskaber Er nysgerrig og har let til smil Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte. Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail til køkkenchef Sune Laur n på sl@parkhotel.dk. Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.11jobnet22ec7704100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-20T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGlostrupEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAlbertslundEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3552370GLOSTRUP PARK HOTEL A/S11Hovedvejen 412600GlostrupDKDanmark0sl@parkhotel.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent783429JobNet5009450500945010025-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=22ec7704https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=22ec7704https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=22ec7704&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=22ec7704&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgEr du imødekommende og åben? Som Kok hos GLOSTRUP PARK HOTEL A/S får du et spændende job indenfor Hotel og restauration.12008211Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362135383sl@parkhotel.dksl@parkhotel.dkDKDanmarkDKDanmark330050641Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kokBasic Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. Du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference selskabs afdeling. Vi tilbyder:Et super team af dygtige og engagerede kokke og eleverGodt arbejdsmiljø Fast 5-2 vagtplan Løn efter kvalifikationer Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retterVi forventer, at du som person:Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesseBehersker som minimum dansk og engelsk Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold selskaber Er nysgerrig og har let til smil Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelserGlostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte. Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via knappen Send ansøgning . Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende. KontaktpersonKøkkenchefSune LaurenHovednummer: 43960038Arbejde direkte: 43221807Email: sl@parkhotel.dk Se mere på vores ansøgersite: https: parkhotel.brandero.comRestaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer.

Du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference/selskabs afdeling.

Vi tilbyder:
  • Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever
  • Godt arbejdsmiljø
  • Fast 5-2 vagtplan
  • Løn efter kvalifikationer
  • Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter
Vi forventer, at du som person:
  • Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse
  • Behersker som minimum dansk og engelsk
  • Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold /selskaber
  • Er nysgerrig og har let til smil
  • Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser
Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte.

Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

Kontaktperson
Køkkenchef
Sune Lauren
Hovednummer: 43960038
Arbejde direkte: 43221807


Se mere på vores ansøgersite: https://parkhotel.brandero.com

ORS/Small/1fd9aba8_logo.pngGLOSTRUP PARK HOTEL A/SGlostrup2019-06-28T12:00:42.4432019-08-01T00:00:00
330048043Søger Kok til kantine i AlbertslundRobot Vi søger en Kok. Cronqvist Maagaard Kantiner søger en dygtig og kreativ kok, til vores nye koncept kantine hos AO Johansen i Albertslund. Stillingen er en fuldtids stilling, med vagter fordelt i tidsrummet: mandag til fredag 06-16. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi kan tilbyde: Et spændende og udfordrende kreativt miljø, hvor smag og nytænkning er først på dagordnen. Gode arbejdsvilkår. Faste mødetider. Gode kollegaer. Løn efter aftale. Vi forventer at: Du er kreativ og med gode faglige kompetencer. At du er selvstændig men også, kan indgå i et team. At du har et godt kenskab til europæiske og især danske råvare At du elsker dit fag og at yde, en god service for dine gæster. Du vil være med til at: Udvikle og tilberede lækre retter til vores gæster. Bestille vare og holde status. Fører egenkontrol. Udtænke og planlægge menuer og retter. Udvikle færdigretter, under vores koncept Godt og Nemt. Lave Desserter og bagværk. Videreudvikle vores madkoncepter for kantine og Catering event. Ansøgning på mail: info@cronqvist-maagaard.dk Vi glæder os til at møde dig.

Vi søger en Kok.

 

Cronqvist & Maagaard Kantiner søger en dygtig og kreativ kok, til vores nye koncept kantine hos

AO Johansen i Albertslund.

 

Stillingen er en fuldtids stilling, med vagter fordelt i tidsrummet: mandag til fredag 06-16.

Tiltrædelse hurtigst muligt.  

 

Vi kan tilbyde:

Et spændende og udfordrende kreativt miljø, hvor smag og nytænkning er først på dagordnen.

Gode arbejdsvilkår.

Faste mødetider.

Gode kollegaer.

Løn efter aftale.

 

Vi forventer at:

Du er kreativ og med gode faglige kompetencer.

At du er selvstændig men også, kan indgå i et team.

At du har et godt kenskab til europæiske og især danske råvare

At du elsker dit fag og at yde, en god service for dine gæster.

 

Du vil være med til at:

Udvikle og tilberede lækre retter til vores gæster.

Bestille vare og holde status.

Fører egenkontrol.

Udtænke og planlægge menuer og retter.

Udvikle færdigretter, under vores koncept Godt og Nemt.

Lave Desserter og bagværk.

Videreudvikle vores madkoncepter for kantine og Catering/event.

 

Ansøgning på mail: info@cronqvist-maagaard.dk

 

Vi glæder os til at møde dig.

Cronqvist & Maagaard KantinedriftAlbertslund2019-06-24T00:00:002019-07-31T00:00:00
330054858Dygtig og kreativ kok til personalerestaurantRobot - søges til personalerestaurant i Københavnsområdet Er du kok som elsker at lave alt fra bunden, kan du arbejde selvstændigt og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye kok! Vi søger en erfaren faglært kok til en større personalerestaurant i Københavnsområdet, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 600 spisende. Dit arbejdsområde vil være det varme køkken, men du skal også kunne begå dig på andre områder. Dig som personDu er uddannet kok og har et højt fagligt niveau gerne med erfaring fra kantine- og restaurationsbranchen. Det er vigtigt at du formår at være en del af et fast team, er god til at være kreativ, er en mester til portionsanretninger, samt forstår at være selvstændigt drevet og tænkende. Herudover ser vi gerne at du har et godt humør, er serviceminded og mødestabil. KonceptSodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. Vi tilbyderGode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 07.00 - 15.00. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. AnsøgningDu kan søge jobbet via nedenstående knap Søg jobbet , hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Multi Site Manager Michal Nørlem Jakobsen på tlf.: 51 97 73 57 eller Køkkenchef Julie Wil n på tlf.: 24 94 16 78 i tidsrummet 8:00-14:00.

 - søges til personalerestaurant i Københavnsområdet

Er du kok som elsker at lave alt fra bunden, kan du arbejde selvstændigt og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye kok!

Vi søger en erfaren faglært kok til en større personalerestaurant i Københavnsområdet, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 600 spisende. Dit arbejdsområde vil være det varme køkken, men du skal også kunne begå dig på andre områder.

Dig som person
Du er uddannet kok og har et højt fagligt niveau gerne med erfaring fra kantine- og restaurationsbranchen. Det er vigtigt at du formår at være en del af et fast team, er god til at være kreativ, er en mester til portionsanretninger, samt forstår at være selvstændigt drevet og tænkende. Herudover ser vi gerne at du har et godt humør, er serviceminded og mødestabil.

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 07.00 - 15.00. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Multi Site Manager Michal Nørlem Jakobsen på tlf.: 51 97 73 57 eller Køkkenchef Julie Wilén på tlf.: 24 94 16 78 i tidsrummet 8:00-14:00. 

CPH Business parkHvidovre2019-07-05T00:00:002019-08-28T00:00:00
330037819Indian Tandoori kitchen (Northern Indian kitchen style)Robot We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark. Your profile should match this: - You have a relevant education - You have relevant work experience (minimum 5 years) - You can work individually (without someone having to tell you what to do all the time) - You are organized in your work - You speak English and or Urdu - You are accustomed to European work culture - You are ready to settle down in Denmark for a longer period (minimum 3 years) We offer: - Freedom with responsibility - Good, regular working hours - Wages as per the rules and regulations - A friendly and helpful team - We can help you with accommodation etc. YOU CAN ONLY APPLY ON OUR WEBSITE : http: www.bindia.dk jobs.html

We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark.

 

Your profile should match this:

- You have a relevant education

- You have relevant work experience (minimum 5 years)

- You can work individually (without someone having to tell you what to do all the time)

- You are organized in your work

- You speak English and / or Urdu

- You are accustomed to European work culture

- You are ready to settle down in Denmark for a longer period (minimum 3 years)

 

We offer:

- Freedom with responsibility

- Good, regular working hours

- Wages as per the rules and regulations

- A friendly and helpful team

- We can help you with accommodation etc.

 

YOU CAN ONLY APPLY ON OUR WEBSITE : http://www.bindia.dk/jobs.html

BINDIA ApSKgs. Lyngby2019-06-06T00:00:002019-07-30T00:00:00
330046966Kok søges til HøjbjergRobot HumanizeR søger for kunde en kok til kantine i Højbjerg. Kantinen har ca. 200 bespisende. Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt og slut d.30 09.. Arbejdstiden er 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 om fredagen. HumanizeR servicerer mere end 100 kantiner og køkkener i regionen, så for den rette er der mulighed for fast job gennem os. Hvad forventer vi af dig? Vi forventer, at du har et godt humør og trives med at have kontakt med kolleger. Derudover forventer vi at: Du er uddannet kok God til at bevare overblikket i travle situationer Du taler dansk Hvad kan du forvente af os? Vi lever af tilfredse kunder. For at de kan blive tilfredse, skal du som vikar også være tilfreds. Du kan derfor forvente, at: Vi sikrer, at du arbejder under ordentlige forhold Vi gør det nemt at være vikar, bl.a. med vores IT-løsninger Vi er nemme at komme i kontakt med Vi gør hvad vi kan, for at sikre det bedste match mellem dig og arbejdspladsen. Er det dig vi står og mangler? Så send os en ansøgning og dit CV til os, og meget gerne med billede på. Vær opmærksom på at ansøgninger sendt per mail ikke behandles. HumanizeR er en 100 danskejet vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Vi har en strategi om at tilføre vores kunder og kandidater merværdi. Vi leverer bl.a. personale og HR løsninger inden for Økonomi, administration, køkken kantine, rengøring og håndværk. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset, nationalitet, religion eller handicap. HumanizeR samarbejder aktivt og bevidst med vores kunder omkring CSR og HR.?

HumanizeR søger for kunde en kok til kantine i Højbjerg. Kantinen har ca. 200 bespisende. Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt og slut d.30/09.. Arbejdstiden er 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 om fredagen. HumanizeR servicerer mere end 100 kantiner og køkkener i regionen, så for den rette er der mulighed for fast job gennem os.

Hvad forventer vi af dig?
Vi forventer, at du har et godt humør og trives med at have kontakt med kolleger. Derudover forventer vi at:

  • Du er uddannet kok
  • God til at bevare overblikket i travle situationer
  • Du taler dansk

Hvad kan du forvente af os?
Vi lever af tilfredse kunder. For at de kan blive tilfredse, skal du som vikar også være tilfreds. Du kan derfor forvente, at:

  • Vi sikrer, at du arbejder under ordentlige forhold
  • Vi gør det nemt at være vikar, bl.a. med vores IT-løsninger
  • Vi er nemme at komme i kontakt med
  • Vi gør hvad vi kan, for at sikre det bedste match mellem dig og arbejdspladsen.

Er det dig vi står og mangler?
Så send os en ansøgning og dit CV til os, og meget gerne med billede på.

Vær opmærksom på at ansøgninger sendt per mail ikke behandles.

HumanizeR er en 100 % danskejet vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Vi har en strategi om at tilføre vores kunder og kandidater merværdi. Vi leverer bl.a. personale og HR løsninger inden for Økonomi, administration, køkken/kantine, rengøring og håndværk. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset, nationalitet, religion eller handicap. HumanizeR samarbejder aktivt og bevidst med vores kunder omkring CSR og HR.?

HumanizerHøjbjerg2019-06-20T00:00:002019-08-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

GLOSTRUP PARK HOTEL A/S

Glostrup
Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. Du vil som udgangs punkt skulle træd...
Indrykket:28. juni 2019
Udløbsdato:1. august 2019

Søger Kok til kantine i Albertslund

Cronqvist & Maagaard Kantinedrift

Albertslund
Vi søger en Kok. Cronqvist Maagaard Kantiner søger en dygtig og kreativ kok, til vores nye koncept kantine hos AO Johansen i Albertslund. Stillingen er en fuldtids stilling, med vagter fordelt i tidsrummet: mandag til fredag 06-16. Tiltrædelse hurti...
Indrykket:24. juni 2019
Udløbsdato:31. juli 2019

Dygtig og kreativ kok til personalerestaurant

CPH Business park

Hvidovre
- søges til personalerestaurant i Københavnsområdet Er du kok som elsker at lave alt fra bunden, kan du arbejde selvstændigt og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye kok! Vi søger en erfaren faglært kok til en større person...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:28. august 2019

Indian Tandoori kitchen (Northern Indian kitchen style)

BINDIA ApS

Kgs. Lyngby
We are looking for chefs, that are specialized in the Northern Indian kitchen style, to work at our chain of restaurants and take aways in Copenhagen, Denmark. Your profile should match this: - You have a relevant education - You have relevant work ...
Indrykket:6. juni 2019
Udløbsdato:30. juli 2019

Kok søges til Højbjerg

Humanizer

Højbjerg
HumanizeR søger for kunde en kok til kantine i Højbjerg. Kantinen har ca. 200 bespisende. Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt og slut d.30 09.. Arbejdstiden er 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 om fredagen. HumanizeR s...
Indrykket:20. juni 2019
Udløbsdato:15. august 2019