Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok


Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer.

Du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference/selskabs afdeling.

Vi tilbyder:
  • Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever
  • Godt arbejdsmiljø
  • Fast 5-2 vagtplan
  • Løn efter kvalifikationer
  • Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter
Vi forventer, at du som person:
  • Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse
  • Behersker som minimum dansk og engelsk
  • Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold /selskaber
  • Er nysgerrig og har let til smil
  • Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser
Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte.

Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

Kontaktperson
Køkkenchef
Sune Lauren
Hovednummer: 43960038
Arbejde direkte: 43221807


Se mere på vores ansøgersite: https://parkhotel.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330050641Phoenix-1fd9aba812019-06-28T12:00:42.443Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kokRestaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer.

Du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference/selskabs afdeling.

Vi tilbyder:
  • Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever
  • Godt arbejdsmiljø
  • Fast 5-2 vagtplan
  • Løn efter kvalifikationer
  • Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter
Vi forventer, at du som person:
  • Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse
  • Behersker som minimum dansk og engelsk
  • Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold /selskaber
  • Er nysgerrig og har let til smil
  • Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser
Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte.

Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

Kontaktperson
Køkkenchef
Sune Lauren
Hovednummer: 43960038
Arbejde direkte: 43221807


Se mere på vores ansøgersite: https://parkhotel.brandero.com

2019-08-02T00:51:53.253 Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. Du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference selskabs afdeling. Vi tilbyder:Et super team af dygtige og engagerede kokke og eleverGodt arbejdsmiljø Fast 5-2 vagtplan Løn efter kvalifikationer Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retterVi forventer, at du som person:Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesseBehersker som minimum dansk og engelsk Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold selskaber Er nysgerrig og har let til smil Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelserGlostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte. Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via knappen Send ansøgning . Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende. KontaktpersonKøkkenchefSune LaurenHovednummer: 43960038Arbejde direkte: 43221807Email: sl@parkhotel.dk Se mere på vores ansøgersite: https: parkhotel.brandero.comparkhotel.brandero.com10Phoenix1fd9aba8101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-01T00:00:000000https://parkhotel.brandero.com/job/restaurant-la-cocotte-paa-glostrup-park-hotel-soeger-kok-2083069208#mail0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGlostrupEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAlbertslundEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3553979GLOSTRUP PARK HOTEL A/S11Hovedvejen 41 - 452600GlostrupDKDanmarkORS/1fd9aba8_logo.pngORS/Small/1fd9aba8_logo.png0sl@parkhotel.dkDKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent785240MwCareerSiteMinimumc2875a90-750f-4e2b-9cc2-95299f3c9f8d00128-06-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1fd9aba8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1fd9aba8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1fd9aba8&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1fd9aba8&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgRestaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362149343Sune Laurensl@parkhotel.dkDanmarkDanmark330086150Kok søges til dagarbejde/Cook or cater for dayworkRobot Er du kok, og drømmer du om en dejlig arbejdstid, hvor du har fri på samme tidspunkt som resten af din familie? Så er det måske netop noget for dig at arbejde med at lave god og varm mad til frokost mandag til fredag hos en af vores gode kunder. Din profil Du er faglært kok, cater eller har en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor madlavning. Du har erhvervsmæssig erfaring med madlavning. Du har gerne erfaring med at lave mad i meget store portioner. Du taler enten dansk eller engelsk. Du er mødestabil, loyal og en god kollega. Du arbejder godt i teams. Vilkår Der er tale om fast ansættelse på overenskomstmæssige vilkår og fuldtid med arbejdstid i dagtimerne fra mandag til fredag. Lønnen aftales nærmere og er efter kvalifikationer. Ansøgning Søg ved at gå ind på vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk find-et-job og klik på Ansøg nu eller den engelske hjemmeside: www.pricelesspeople.net find-a-job og klik på Apply now og upload dit billede, dit CV og relevante uddannelsesmæssige papirer, anbefalinger og referencer mv. Vi glæder os til at læse om dig. English version in short: We are looking for a good chef cater to make warm lunches every day from Monday to Friday at one of our good customers. You must have a relevant education as a cook chef, cater or another like educational background. Please apply by going to our web page: www.pricelesspeople.net find-a-job and click Apply now and upoald your CV, application, picture and educational papers.

Er du kok, og drømmer du om en dejlig arbejdstid, hvor du har fri på samme tidspunkt som resten af din familie? Så er det måske netop noget for dig at arbejde med at lave god og varm mad til frokost mandag til fredag hos en af vores gode kunder.

Din profil

  • Du er faglært kok, cater eller har en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor madlavning.
  • Du har erhvervsmæssig erfaring med madlavning.
  • Du har gerne erfaring med at lave mad i meget store portioner.
  • Du taler enten dansk eller engelsk.
  • Du er mødestabil, loyal og en god kollega.
  • Du arbejder godt i teams.

Vilkår

Der er tale om fast ansættelse på overenskomstmæssige vilkår og fuldtid med arbejdstid i dagtimerne fra mandag til fredag. Lønnen aftales nærmere og er efter kvalifikationer.

Ansøgning

Søg ved at gå ind på vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk/find-et-job og klik på "Ansøg nu" eller den engelske hjemmeside: www.pricelesspeople.net/find-a-job og klik på "Apply now" og upload dit billede, dit CV og relevante uddannelsesmæssige papirer, anbefalinger og referencer mv.

Vi glæder os til at læse om dig.

 

English version in short:

We are looking for a good chef/cater to make warm lunches every day from Monday to Friday at one of our good customers. You must have a relevant education as a cook/chef, cater or another like educational background. Please apply by going to our web page: www.pricelesspeople.net/find-a-job and click "Apply now" and upoald your CV, application, picture and educational papers.

Priceless People ApSBrøndby2019-09-09T00:00:002019-10-31T00:00:00
330085415Faglært kok søges til frokostcatering i BrøndbyRobot Vi er et team af uddannede kokke, lærlinge og køkkenmedhjælpere, der hver dag gør os umage for at vores kunder får den bedste frokost. Vi er yderst servicemindede, og går gerne de ekstra skridt det kræver. Så det gør du selvfølgelig også! Vi servicerer dagligt 2 kantiner, og sender frokostløsninger ud af huset. Vi søger en person med et skarpt overblik og erfaring indenfor catering til 800 der med et smil, skal være med til at gå forrest i produktionen og pakningen af vores frokostløsninger, samt have lyst til at deltage i varebestilling og planlægning af morgendagens opgaver. Vi sætter pris på kreativitet og engagement i udviklingen af vores frokostmenu. Har du erfaring og interesse i det vegetariske køkken er det et stort plus. Vi kan tilbyde dig gode kollegaer, gode arbejdstider (primært i hverdagene og kun sjældent aften weekend vagter) og gode arbejdsforhold i et stort nybygget køkken, hvor kun fantasien sætter grænserne for menuen. Løn efter kvalifikationer med mulighed for avancement, hvis ambitionerne og kvalifikationerne er der.

Vi er et team af uddannede kokke, lærlinge og køkkenmedhjælpere, der hver dag gør os umage for at vores kunder får den bedste frokost. Vi er yderst servicemindede, og går gerne de ekstra skridt det kræver.  

Så det gør du selvfølgelig også!

 Vi servicerer dagligt 2 kantiner, og sender frokostløsninger ud af huset.

Vi søger en person med et skarpt overblik og erfaring indenfor catering til 800+ der med et smil, skal være med til at gå forrest i produktionen og pakningen af vores frokostløsninger, samt have lyst til at deltage i varebestilling og planlægning af morgendagens opgaver.

Vi sætter pris på kreativitet og engagement i udviklingen af vores frokostmenu. Har du erfaring og interesse i det vegetariske køkken er det et stort plus.

Vi kan tilbyde dig gode kollegaer, gode arbejdstider (primært i hverdagene og kun sjældent aften/weekend vagter) og gode arbejdsforhold i et stort nybygget køkken, hvor kun fantasien sætter grænserne for menuen. 

Løn efter kvalifikationer med mulighed for avancement, hvis ambitionerne og kvalifikationerne er der.

Zoffmann og Jensen ApSBrøndby2019-09-06T00:00:002019-10-30T00:00:00
330099110Kok til storproduktionRobot Kollega søges til produktionskøkken på Hvidovre Hospital Hvem siger, at hospitalsmad er kedelig og uden smag? I køkkenet på Hvidovre Hospital laver vi vores mad fra bunden. Alle retter er tilberedt af friske råvarer, med fokus på bæredygtighed, økologi, og ikke mindst madspild. Vi arbejder ud fra respekt for den enkelte patient og et ønske om at levere veltilberedt mad, der smager godt og ser appetitvækkende ud. Vi producerer ca 1.200 a la carte bestillinger i døgnet til hospitalets patienter. Patienterne på hospitalet kan frit vælge fra vores menukort og bestille mad i tidsrummet fra kl. 08.00 til kl. 18.00 via køkkenets callcenter. I vores produktionskøkken er vi et team på 2 kokke, masser af elever og kollegaer, og du kan blive vores nye kollega og en del af en sjov og udfordrende hverdag. Vi søger en kollega som er kvalitetsbevidst i sin omgang med råvarer, og som er vant til at producere mad fra bunden. Som person skal du trives med udvikling og omstilling, som er en del af vores hverdag. Din arbejdsopgave vil primært bestå i at producere til a la carte køkkener, men du vil også skulle håndtere vores elever som er catere, ernæringsassistent, samt kokkeelever, så gode kommunikative egenskaber og forståelse for forskelligheder er en klar fordel. Du er med til at udvikle og producere retter til vores a la carte kort og der vil selvfølgelig være diverse køkkenopgaver, så arbejdet kræver en god fysik og at du er vant til at kunne arbejde i højt tempo Du er den rette ansøger, hvis du: ?Er kok, cater og har solid erfaring i produktion af mad til mange ?Ønsker at arbejde i og med et køkken der vægter bæredygtighed, madspild samt økologi højt ?Sætter kvalitet i højsædet og ikke går på kompromis ?Har godt kendskab til IT og gerne E smiley ?Er mødestabil, ansvarlig og pligtopfyldende ?Er teamplayer og har gode samarbejdsevner og kendskab til at håndtere elever ?Er fleksibel og omstillingsparat da vi hele tiden er i udvikling ?Har en bred viden om fødevare og hygiejneregler Det er et krav at du kan læse, tale og skrive dansk. Stillingen er en fast stilling på 37 timer, mandag til fredag i tidsrum 07.00-15.00, der kan dog forekomme arrangementer uden for normal arbejdstid. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og vi vil løbende afholde samtaler. Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst med 3F Har du behov for yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte produktionsleder Jan Bannebjerg på telefon nr. 38 62 67 88. Ansøgningsfrist 31.10.2019Kollega søges til produktionskøkken på Hvidovre Hospital

Hvem siger, at hospitalsmad er kedelig og uden smag? I køkkenet på Hvidovre Hospital laver vi vores mad fra bunden. Alle retter er tilberedt af friske råvarer, med fokus på bæredygtighed, økologi, og ikke mindst madspild.

Vi arbejder ud fra respekt for den enkelte patient og et ønske om at levere veltilberedt mad, der smager godt og ser appetitvækkende ud.

Vi producerer ca 1.200 a la carte bestillinger i døgnet til hospitalets patienter. Patienterne på hospitalet kan frit vælge fra vores menukort og bestille mad i tidsrummet fra kl. 08.00 til kl. 18.00 via køkkenets callcenter.

I vores produktionskøkken er vi et team på 2 kokke, masser af elever og kollegaer, og du kan blive vores nye kollega og en del af en sjov og udfordrende hverdag.

Vi søger en kollega som er kvalitetsbevidst i sin omgang med råvarer, og som er vant til at producere mad fra bunden. Som person skal du trives med udvikling og omstilling, som er en del af vores hverdag. Din arbejdsopgave vil primært bestå i at producere til a la carte køkkener, men du vil også skulle håndtere vores elever som er catere, ernæringsassistent, samt kokkeelever, så gode kommunikative egenskaber og forståelse for forskelligheder er en klar fordel. Du er med til at udvikle og producere retter til vores a la carte kort og der vil selvfølgelig være diverse køkkenopgaver, så arbejdet kræver en god fysik og at du er vant til at kunne arbejde i højt tempo

Du er den rette ansøger, hvis du:

?Er kok, cater og har solid erfaring i produktion af mad til mange

?Ønsker at arbejde i og med et køkken der vægter bæredygtighed, madspild samt økologi højt

?Sætter kvalitet i højsædet og ikke går på kompromis

?Har godt kendskab til IT og gerne E smiley

?Er mødestabil, ansvarlig og pligtopfyldende

?Er teamplayer og har gode samarbejdsevner og kendskab til at håndtere elever

?Er fleksibel og omstillingsparat da vi hele tiden er i udvikling

?Har en bred viden om fødevare og hygiejneregler



Det er et krav at du kan læse, tale og skrive dansk.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer, mandag til fredag i tidsrum 07.00-15.00, der kan dog forekomme arrangementer uden for normal arbejdstid.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og vi vil løbende afholde samtaler.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst med 3F

Har du behov for yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte produktionsleder Jan Bannebjerg på telefon nr. 38 62 67 88.

Ansøgningsfrist 31.10.2019

Hvidovre HospitalHvidovre2019-10-02T00:00:002019-10-31T00:00:00
330098380Kok til kantineRobot Skab god mad og oplev glade kolleger Vil du sammen med vores øvrige team i kantinen være med til at bespise dagligt ca. 320 kolleger på vores hovedsæde i Gladsaxe, og sætter du en ære i god kvalitet og service? Vores team består udover dig af en kantineleder samt fire kantinemedarbejdere. Vi har en sjov og travl hverdag, hvor vi sætter en stor ære i at gøre vores kolleger og eksterne besøgende glade med god mad af høj kvalitet med sæsonens råvarer. Vi serverer dagligt morgenmad, frokost og servicerer ved interne arrangementer og kurser. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Arbejdstiden er kl. 6.00 til kl. 14.00 på alle ugens hverdage. God løn tilbydes efter kvalifikationer. Interesseret? Send din ansøgning hurtigst muligt og fortæl os, hvorfor du skal være vores nye kok. Ansættelse er hurtigst muligt, og vi indkalder løbende til samtaler. Din profil Er faglært kok og har gerne erfaring med arbejde i kantine Gastronomisk velfunderet i både det kolde og varme køkken Smilende og imødekommende Kreativ, selvstændig og initiativrig Er fleksibel og bidrager til et godt arbejdsmiljø Sætter en ære i, at kvaliteten af dit arbejde altid er i top Dine primære arbejdsopgaver Daglig kantinedrift i samarbejde med kantinelederen, herunder vil dit ansvarsområde være det varme køkken, som består af fisk og kød samt vegetarretter eller suppe Menuplanlægning samt varebestilling i samarbejde med kantinelederen Vi tilbyder Mange spændende og udfordrende projekter Et stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer En kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt Et dynamisk og inspirerende miljø med rig mulighed for personlig udvikling En arbejdsplads hvor frihed under ansvar er en kerneværdi Gode karrieremuligheder som understøttes af interne uddannelsesforløb i MOE Akademi, hvor vi underviser i ledelse, projektstyring, BIM, og andre faglige områder Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakkeSkab god mad og oplev glade kolleger

Vil du sammen med vores øvrige team i kantinen være med til at bespise dagligt ca. 320 kolleger på vores hovedsæde i Gladsaxe, og sætter du en ære i god kvalitet og service?

Vores team består udover dig af en kantineleder samt fire kantinemedarbejdere.

Vi har en sjov og travl hverdag, hvor vi sætter en stor ære i at gøre vores kolleger og eksterne besøgende glade med god mad af høj kvalitet med sæsonens råvarer. Vi serverer dagligt morgenmad, frokost og servicerer ved interne arrangementer og kurser.

Stillingen er på 37 timer pr. uge. Arbejdstiden er kl. 6.00 til kl. 14.00 på alle ugens hverdage.

God løn tilbydes efter kvalifikationer.

Interesseret? Send din ansøgning hurtigst muligt og fortæl os, hvorfor du skal være vores nye kok. Ansættelse er hurtigst muligt, og vi indkalder løbende til samtaler.

Din profil

  • Er faglært kok og har gerne erfaring med arbejde i kantine
  • Gastronomisk velfunderet i både det kolde og varme køkken
  • Smilende og imødekommende
  • Kreativ, selvstændig og initiativrig
  • Er fleksibel og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • Sætter en ære i, at kvaliteten af dit arbejde altid er i top

Dine primære arbejdsopgaver

  • Daglig kantinedrift i samarbejde med kantinelederen, herunder vil dit ansvarsområde være det varme køkken, som består af fisk og kød samt vegetarretter eller suppe
  • Menuplanlægning samt varebestilling i samarbejde med kantinelederen

Vi tilbyder

  • Mange spændende og udfordrende projekter
  • Et stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer
  • En kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt
  • Et dynamisk og inspirerende miljø med rig mulighed for personlig udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”frihed under ansvar” er en kerneværdi
  • Gode karrieremuligheder som understøttes af interne uddannelsesforløb i MOE | Akademi, hvor vi underviser i ledelse, projektstyring, BIM, og andre faglige områder
  • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke
MOE A/SSøborg2019-10-01T00:00:002019-11-26T00:00:00
330076383KØKKENCHEF I KØBENHAVNProfile Er du vores nye køkkenchef?Vi leder lige nu efter en bærende og ledende rolle til vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske den helt rette til jobbet som køkkenchef hos os. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Som leder af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at gå forrest og sammen med dine kollegaer give vores gæster en madoplevelse, de sent vil glemme. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringKan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenenHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi kan tilbydeEn spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejderne internt såvel som på tværs af de andre restauranter i DiningSix-koncernen i form af spændende personalearrangementerFleksible arbejdstider og medbestemmelse i vagtplanerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenetGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderKunne du tænke dig at blive en del af teamet? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: restaurantbasso.brandero.com
Er du vores nye køkkenchef?
Vi leder lige nu efter en bærende og ledende rolle til vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske den helt rette til jobbet som køkkenchef hos os.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Som leder af køkkenteamet er din fornemmeste opgave ”at gå forrest” og sammen med dine kollegaer give vores gæster en madoplevelse, de sent vil glemme.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi kan tilbyde
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne internt såvel som på tværs af de andre restauranter i DiningSix-koncernen i form af spændende personalearrangementer
  • Fleksible arbejdstider og medbestemmelse i vagtplaner
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Kunne du tænke dig at blive en del af teamet? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.




Se mere på vores ansøgersite: https://restaurantbasso.brandero.com

ORS/Small/518327e3_logo.pngBasso KøbenhavnKøbenhavn K2019-10-17T00:00:002019-10-19T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok søges til dagarbejde/Cook or cater for daywork

Priceless People ApS

Brøndby
Er du kok, og drømmer du om en dejlig arbejdstid, hvor du har fri på samme tidspunkt som resten af din familie? Så er det måske netop noget for dig at arbejde med at lave god og varm mad til frokost mandag til fredag hos en af vores gode kunder. Din...
Indrykket:9. september 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

Faglært kok søges til frokostcatering i Brøndby

Zoffmann og Jensen ApS

Brøndby
Vi er et team af uddannede kokke, lærlinge og køkkenmedhjælpere, der hver dag gør os umage for at vores kunder får den bedste frokost. Vi er yderst servicemindede, og går gerne de ekstra skridt det kræver. Så det gør du selvfølgelig også! Vi service...
Indrykket:6. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019

Kok til storproduktion

Hvidovre Hospital

Hvidovre
Kollega søges til produktionskøkken på Hvidovre Hospital Hvem siger, at hospitalsmad er kedelig og uden smag? I køkkenet på Hvidovre Hospital laver vi vores mad fra bunden. Alle retter er tilberedt af friske råvarer, med fokus på bæredygtighed, økol...
Indrykket:2. oktober 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

Kok til kantine

MOE A/S

Søborg
Skab god mad og oplev glade kolleger Vil du sammen med vores øvrige team i kantinen være med til at bespise dagligt ca. 320 kolleger på vores hovedsæde i Gladsaxe, og sætter du en ære i god kvalitet og service? Vores team består udover dig af en kan...
Indrykket:1. oktober 2019
Udløbsdato:26. november 2019

KØKKENCHEF I KØBENHAVN

Basso København

København K
Er du vores nye køkkenchef?Vi leder lige nu efter en bærende og ledende rolle til vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, m...
Indrykket:17. oktober 2019
Udløbsdato:19. oktober 2019