Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Restaurant Lerbækgaard Golfrestaurant søger kok til sæson 2020

Restaurant Lerbækgaard på Hørsholm Golfklub,

søger med hurtigst mulig opstart. En faguddannet kok eller en ufaglært kok med flere års arbejdserfaring. Det er af nødvendighed at kunne det franske klassiske brasserie og bistro køkken, der vores menu og retter baseres på dette. 

Du har en ambition om at være med til at lave god og ærlig mad. Så gæsterne altid giver en positiv feedback til tjenerne når de spørger om maden smagte dem.

Du er arbejdsom og du kan komme til tiden.

Du ved hvad en sæson forretning er og hvad det kræver.

Du kan arbejde selvstændigt og du er kreative.

Du har kendskab i det klassiske køkken.

Du vil lære noget og du vil lære fra dig.

Vi tilbyder en alsidig arbejdsplads med højt til loftet. Et team som er meget glade for at arbejde sammen og som løser daglige opgaver sammen. Vi elsker at forkæle vore gæster og vi drives af passion for god mad og god service.

Stillingen er med udgangspunkt en sæson stilling, fra nu og frem til slut oktober. Dog er restauranten en helårsforretning og vi har store ambitioner om at kunne bibeholde vore medarbejder hele året rundt. Køkkenstaben består af køkkenchefen som er franskmand og en køkkenmedhjælper samt ejeren og flere tilkaldekokke. Løn er efter kvalifikationer. 

Vores mad er bistro/brasserie mad og tager afsæt i det franske køkken. Vi har en stor terrasse med plads til 70 personer. En indendørsrestaurant med plads op til 80 gæster og et selskabslokale med plads op til 70 gæster. Vi afholder også mange særarrangementer som jazzaftener, Dansemiddag, Fransk-Schweiziske Raclette-aftener, Store grill middage på terrassen og meget mere.

Har vi kunne fange din interesse; vil vi meget gerne høre fra dig. Du sender os en kort ansøgning med et vedhæftet cv. du kan se mere på www.lerbaekgaard.dk

Til rr@lerbaekgaard.dk

 

 

 

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.