Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Restaurant Lillehden i Hirtshals søger 2 smørrebrød -og cateringelever og 2 kokkeelever

Skal du være en del at teamet i vores restaurant, så er dette måske noget for dig.

Du behøver ikke at have taget grundforløb til nogen af uddannelserne, vi tager dig gerne i mesterlære.

Vi vil allerhelst ansætte inden påske, men venter gerne på de rette personer som passer ind i vores team og virksomhed.

Vi ansætter ikke voksenlærlinge.

Send din ansøgning med billede og CV til mail: lilleheden@has.dk

Os:
Vi er en fiskerestaurant med store bøffer, der er så privilegeret at have den mest fantastiske udsigt over havet og havnemiljøet i Hirtshals. Vores fiskerestaurant ligger lige ned til et af verdens bedste råvaremarkeder. Vi sætter en ære i at benytte nordjyske råvarer, og det er derfor helt oplagt at udnytte Vesterhavet. Vi får friskfanget fisk fra lokalområdet – de gode råvarer kan både ses og smages. Nordjylland er et rent paradis, når vi taler om friske råvarer. Med over 30 år i restaurationsbranchen er Ejvind en af fagets mentorer. Det er – og har altid været – vigtigt for ham at hjælpe med at uddanne elever og støtte op om fagligheden i branchen. Derfor er Ejvind ofte ude på fagskolerne som censor til kokkeeksamenerne. Sammen med personalet på Restaurant Lilleheden deltager restauratøren gerne i konkurrencer og har hentet adskillige priser hjem.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329744166Phoenix-6d3cef9e12018-01-19T12:10:20.167Restaurant Lillehden i Hirtshals søger 2 smørrebrød -og cateringelever og 2 kokkeeleverSkal du være en del at teamet i vores restaurant, så er dette måske noget for dig.

Du behøver ikke at have taget grundforløb til nogen af uddannelserne, vi tager dig gerne i mesterlære.

Vi vil allerhelst ansætte inden påske, men venter gerne på de rette personer som passer ind i vores team og virksomhed.

Vi ansætter ikke voksenlærlinge.

Send din ansøgning med billede og CV til mail: lilleheden@has.dk

Os:
Vi er en fiskerestaurant med store bøffer, der er så privilegeret at have den mest fantastiske udsigt over havet og havnemiljøet i Hirtshals. Vores fiskerestaurant ligger lige ned til et af verdens bedste råvaremarkeder. Vi sætter en ære i at benytte nordjyske råvarer, og det er derfor helt oplagt at udnytte Vesterhavet. Vi får friskfanget fisk fra lokalområdet – de gode råvarer kan både ses og smages. Nordjylland er et rent paradis, når vi taler om friske råvarer. Med over 30 år i restaurationsbranchen er Ejvind en af fagets mentorer. Det er – og har altid været – vigtigt for ham at hjælpe med at uddanne elever og støtte op om fagligheden i branchen. Derfor er Ejvind ofte ude på fagskolerne som censor til kokkeeksamenerne. Sammen med personalet på Restaurant Lilleheden deltager restauratøren gerne i konkurrencer og har hentet adskillige priser hjem.
2018-03-20T02:50:18.467 Skal du være en del at teamet i vores restaurant, så er dette måske noget for dig. Du behøver ikke at have taget grundforløb til nogen af uddannelserne, vi tager dig gerne i mesterlære. Vi vil allerhelst ansætte inden påske, men venter gerne på de rette personer som passer ind i vores team og virksomhed. Vi ansætter ikke voksenlærlinge. Send din ansøgning med billede og CV til mail: lilleheden@has.dk Os: Vi er en fiskerestaurant med store bøffer, der er så privilegeret at have den mest fantastiske udsigt over havet og havnemiljøet i Hirtshals. Vores fiskerestaurant ligger lige ned til et af verdens bedste råvaremarkeder. Vi sætter en ære i at benytte nordjyske råvarer, og det er derfor helt oplagt at udnytte Vesterhavet. Vi får friskfanget fisk fra lokalområdet de gode råvarer kan både ses og smages. Nordjylland er et rent paradis, når vi taler om friske råvarer. Med over 30 år i restaurationsbranchen er Ejvind en af fagets mentorer. Det er og har altid været vigtigt for ham at hjælpe med at uddanne elever og støtte op om fagligheden i branchen. Derfor er Ejvind ofte ude på fagskolerne som censor til kokkeeksamenerne. Sammen med personalet på Restaurant Lilleheden deltager restauratøren gerne i konkurrencer og har hentet adskillige priser hjem.11Jobnet6d3cef9e100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-20T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandHjørring3081376Restaurant Lillehden11Hjørringgade 29850Hirtshals29929170DKDanmark157.590883209.95565980
lilleheden@has.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent511097JobNet47447751000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6d3cef9ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6d3cef9ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6d3cef9e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6d3cef9e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgSom Kok hos Restaurant Lillehden bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352378568Ejvind Kjeldsen Jensenlilleheden@has.dkDKDanmarkDKDanmark329941948Kokke til sommersæsonenRobot Vil du udfordre din faglighed i nye rammer? Og ønsker du at prøve kræfter med livet til søs? Så søger Fjord Line kokke til højsæsonen. I vores højsæson får vi ekstra travlt, når vi får flere gæster og går fra at have 3 skibe i søen til at have 4. Derfor får vi brug for kokke, der lave mad til både gæster og besætning. Hvis du allerede sejler som kok for et andet rederi, er selvstændig eller på anden måde ønsker en ekstra indkomst, så vil vi også gerne have mulighed for at tilknytte dig som afløser. Ombord på skibene har vi både cafeteria, buffetrestaurant og a la carte gourmet brasserie, hvor gæsterne kan spise. Derfor har vi mange spændende opgaver til vores kokke, hvis du bare har evnerne. Primære arbejdsopgaver: Forberedelse og tilberedning til a la carte, buffet, café, konferencer, selskaber og besætning Produktion i store mængder med fokus på gæsteantal og at undgå spild Deltage i varebestilling og lagerføring Egenkontrol i henhold til lovgivning Proviantering Respektere standarder og procedure i forhold til gældende retningslinjer Bidrage ved status og vareoptælling Indspil og idéer til udvikling i afdelingen i samarbejde med køkkenchefen Rengøring i egen afdeling Dine kompetencer: Gastronomisk uddannelse kok, bager, slagter eller lignende er et krav. Gerne bosat i Nordjylland i Danmark. Du skal tale et af de skandinaviske sprog flydende, så både nordmænd, svenskere og danskere kan forstå dig. Du skal kunne kommunikere på engelsk, så du kan læse en sikkerhedsprocedure og tale med de gæster, der ikke er fra Skandinavien. Jobbet kan være fysisk krævende med eksempelvis tunge løft. Derudover har du vagter på i gennemsnit 10 timer, hvor du går og står det meste af tiden. Erfaring med arbejdet til søs er en fordel, men ikke et krav. Det er også en fordel, hvis du har gyldigt sundhedsbevis for søfarende og eller gyldigt sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib. Din personlighed: I Fjord Line arbejder vi efter fire kompetencekriterier, og kan du opfylde disse, så er du godt på vej til at blive FLEXCREW Faglighed: Du skal have hænderne skruet rigtigt på og have en faglig stolthed vores gæsters smagsløg skal også på en rejse. Service: Du er Fjord Lines ansigt udadtil, og derfor skal du selvfølgelig kunne give gæsterne service i topklasse. Men det er også vigtigt at give god service til dine kollegaer på både land og til søs. Samarbejde: Skibet er en stor arbejdsplads med mange forskellige afdelinger og ansatte. Derfor er det vigtigt, at du er god til at løse opgaver i samarbejde med andre. Stabilitet: Det er vigtigt at du kan møde til tiden både når du skal påmønstre skibet, men også når din vagt ombord begynder. Derudover skal din arbejdsindsats også være stabil, så dine kollegaer altid kan stole på dig. Vi tilbyder: En ny familie til søs Overenskomstbetinget nettolønsordning, hvor du ikke betaler skat, hvis du er bosat i EU. Gode kollegaer og plads til personlig udvikling Sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib 360-graders havudsigt Tidsbegrænsede ansættelser henover sommeren. Der kan være mulighed for tilknytning efter sommeren som Flexcrew (afløser) eller fast stilling, hvis du gør det godt og der er ledige stillinger. Hvis du kan se dig selv i kabyssen og vil have nye sommereventyr, så skynd dig at sende en ansøgning. For at komme i betragtning til stillingen SKAL ansøgningen sendes via hjemmesiden. Hvis du har nogle spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR-partner David Rasmussen på HR@fjordline.com. Det er lederne er ombord, der udvælger relevante ansøgere til samtalerne. Rederiet Fjord Line Hvert år flytter Fjord Line millioner af mennesker af søvejen på tværs af Skandinavien foruden fragt af arbejdskøretøjer og gods. En mission der bliver styret fra hovedkontoret i Egersund i Norge, foruden flere kontorer i Norge samt i Danmark, Sverige, Tyskland, Holland, Polen og Litauen. Vores mission hedder Moving People , og denne mission bliver udført via vores ruter fra Hirtshals mod Langesund og Stavanger-Bergen. I sommerhalvåret bliver vores hurtigfærge sat ind på ruten mellem Hirtshals og Kristiansand, så du kan opleve den hurtigste rute mellem Norge og Danmark på blot 2 timer og 15 minutter. Herudover forbinder vi også Norge og Sverige af søvejen med 4 daglige afgange mellem Sandefjord og Strömstad. Prisvindende færger passer på miljøet Overfarterne mellem Bergen, Stavanger, Hirtshals og Langesund varetages af Fjord Lines præmierede skibe MS Stavangerfjord fra 2013 og MS Bergensfjord fra 2014. De to skibe er verdens første, største og mest miljørigtige af deres slags, da de udelukkende anvender flydende naturgas som drivmiddel. Med overgangen til flydende naturgas har Fjord Line således opnået enestående miljøgevinster, heriblandt 92 reduktion af NOx-udledning, 100 reduktion i udledning af svovl og 98 reduktion af partikler Meget mere end blot færgeoverfart Som et af verdens mest moderne rederier er Fjord Line meget mere end blot transport fra A til B: Selskabet tilbyder en bred vifte af oplevelser både til vands og til lands, fra hyggelige cruiseoverfarter over komplette pakkerejser i Skandinavien. I tilgift arbejder vores medarbejdere hårdt på at give både gæster, samarbejdspartnere og kollegaer en fantastisk service en service der skal få gæster til at komme igen og gøre hver ny arbejdsdag til en god dag. Parat til fremtidens færgefart I 2020 indsættes en nybygget katamaran på ruten Hirtshals-Kristiansand og herved fordobles kapaciteten. Den nye katamaran bygges naturligvis som altid i Fjord Line med øje for både miljørigtig drift og optimeret passagerkomfort i lyse og luftige omgivelser i skandinavisk design.Vil du udfordre din faglighed i nye rammer? Og ønsker du at prøve kræfter med livet til søs? Så søger Fjord Line kokke til højsæsonen.


I vores højsæson får vi ekstra travlt, når vi får flere gæster og går fra at have 3 skibe i søen til at have 4. Derfor får vi brug for kokke, der lave mad til både gæster og besætning.
Hvis du allerede sejler som kok for et andet rederi, er selvstændig eller på anden måde ønsker en ekstra indkomst, så vil vi også gerne have mulighed for at tilknytte dig som afløser.

Ombord på skibene har vi både cafeteria, buffetrestaurant og a la carte gourmet brasserie, hvor gæsterne kan spise. Derfor har vi mange spændende opgaver til vores kokke, hvis du bare har evnerne.


Primære arbejdsopgaver:
  • Forberedelse og tilberedning til a la carte, buffet, café, konferencer, selskaber og besætning
  • Produktion i store mængder med fokus på gæsteantal og at undgå spild
  • Deltage i varebestilling og lagerføring
  • Egenkontrol i henhold til lovgivning
  • Proviantering
  • Respektere standarder og procedure i forhold til gældende retningslinjer
  • Bidrage ved status og vareoptælling
  • Indspil og idéer til udvikling i afdelingen i samarbejde med køkkenchefen
  • Rengøring i egen afdeling


Dine kompetencer:
  • Gastronomisk uddannelse – kok, bager, slagter eller lignende – er et krav.
  • Gerne bosat i Nordjylland i Danmark.
  • Du skal tale et af de skandinaviske sprog flydende, så både nordmænd, svenskere og danskere kan forstå dig.
  • Du skal kunne kommunikere på engelsk, så du kan læse en sikkerhedsprocedure og tale med de gæster, der ikke er fra Skandinavien.
  • Jobbet kan være fysisk krævende med eksempelvis tunge løft. Derudover har du vagter på i gennemsnit 10 timer, hvor du går og står det meste af tiden.
  • Erfaring med arbejdet til søs er en fordel, men ikke et krav.
  • Det er også en fordel, hvis du har gyldigt sundhedsbevis for søfarende og/eller gyldigt sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib.


Din personlighed:
I Fjord Line arbejder vi efter fire kompetencekriterier, og kan du opfylde disse, så er du godt på vej til at blive FLEXCREW

  • Faglighed: Du skal have hænderne skruet rigtigt på og have en faglig stolthed – vores gæsters smagsløg skal også på en rejse.
  • Service: Du er Fjord Lines ansigt udadtil, og derfor skal du selvfølgelig kunne give gæsterne service i topklasse. Men det er også vigtigt at give god service til dine kollegaer på både land og til søs.
  • Samarbejde: Skibet er en stor arbejdsplads med mange forskellige afdelinger og ansatte. Derfor er det vigtigt, at du er god til at løse opgaver i samarbejde med andre.
  • Stabilitet: Det er vigtigt at du kan møde til tiden – både når du skal påmønstre skibet, men også når din vagt ombord begynder. Derudover skal din arbejdsindsats også være stabil, så dine kollegaer altid kan stole på dig.


Vi tilbyder:
  • En ny familie til søs
  • Overenskomstbetinget nettolønsordning, hvor du ikke betaler skat, hvis du er bosat i EU.
  • Gode kollegaer og plads til personlig udvikling
  • Sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib
  • 360-graders havudsigt
  • Tidsbegrænsede ansættelser henover sommeren.
  • Der kan være mulighed for tilknytning efter sommeren som Flexcrew (afløser) eller fast stilling, hvis du gør det godt og der er ledige stillinger.


Hvis du kan se dig selv i kabyssen og vil have nye sommereventyr, så skynd dig at sende en ansøgning.


For at komme i betragtning til stillingen SKAL ansøgningen sendes via hjemmesiden.


Hvis du har nogle spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR-partner David Rasmussen på HR@fjordline.com.
Det er lederne er ombord, der udvælger relevante ansøgere til samtalerne.



Rederiet Fjord Line
Hvert år flytter Fjord Line millioner af mennesker af søvejen på tværs af Skandinavien foruden fragt af arbejdskøretøjer og gods. En mission der bliver styret fra hovedkontoret i Egersund i Norge, foruden flere kontorer i Norge samt i Danmark, Sverige, Tyskland, Holland, Polen og Litauen.
Vores mission hedder "Moving People", og denne mission bliver udført via vores ruter fra Hirtshals mod Langesund og Stavanger-Bergen. I sommerhalvåret bliver vores hurtigfærge sat ind på ruten mellem Hirtshals og Kristiansand, så du kan opleve den hurtigste rute mellem Norge og Danmark på blot 2 timer og 15 minutter. Herudover forbinder vi også Norge og Sverige af søvejen med 4 daglige afgange mellem Sandefjord og Strömstad.

Prisvindende færger passer på miljøet
Overfarterne mellem Bergen, Stavanger, Hirtshals og Langesund varetages af Fjord Lines præmierede skibe MS Stavangerfjord fra 2013 og MS Bergensfjord fra 2014. De to skibe er verdens første, største og mest miljørigtige af deres slags, da de udelukkende anvender flydende naturgas som drivmiddel. Med overgangen til flydende naturgas har Fjord Line således opnået enestående miljøgevinster, heriblandt 92% reduktion af NOx-udledning, 100% reduktion i udledning af svovl og 98% reduktion af partikler

Meget mere end blot færgeoverfart
Som et af verdens mest moderne rederier er Fjord Line meget mere end blot transport fra A til B: Selskabet tilbyder en bred vifte af oplevelser både til vands og til lands, fra hyggelige cruiseoverfarter over komplette pakkerejser i Skandinavien.
I tilgift arbejder vores medarbejdere hårdt på at give både gæster, samarbejdspartnere og kollegaer en fantastisk service – en service der skal få gæster til at komme igen og gøre hver ny arbejdsdag til en god dag.

Parat til fremtidens færgefart
I 2020 indsættes en nybygget katamaran på ruten Hirtshals-Kristiansand og herved fordobles kapaciteten. Den nye katamaran bygges naturligvis – som altid i Fjord Line – med øje for både miljørigtig drift og optimeret passagerkomfort i lyse og luftige omgivelser i skandinavisk design.
FJORD LINE DANMARK A/SHirtshals2019-01-14T00:00:002019-02-03T00:00:00
329928122Kok søges.Robot KREATIV OG KVALITETSBEVIDST KOK MED FLAIR FOR DET KLASSISKE KØKKEN SØGES TIL RESTAURANT NORDSTJERNEN I BLOKHUS. Kan du jonglere med gryder, pander og lækre råvarer? Så er det måske dig vi søger! Vi har travlt på den sjove måde, og søger derfor en faglært kok til vores team, som har erfaring fra a la carte samt selskaber. Som kok på Nordstjernen bliver du en del af et ungt team på 3 elever og 2 kokke. Du er i samarbejde med den øvrige stab medansvarlig for at sikre kvaliteten samt udvikle det gastronomiske niveau. Vi forventer at du er struktureret og evner at bevare overblikket i en travl hverdag, er stabil samt ansvarsbevidst og at du er villig til at give en ekstra hånd i travle perioder. Vi tilbyder: En fuldtidsstilling (hele året) Medindflydelse på udarbejdelse af menuer Et godt arbejdsmiljø (med overenskomst og pensionsordning) Løn efter kvalifikationer Start 1-1-19 Vil du være en del af Nordstjerneteamet, så send en ansøgning til: info@restaurantnordstjernen.dk

KREATIV OG KVALITETSBEVIDST KOK MED FLAIR FOR DET KLASSISKE KØKKEN SØGES TIL RESTAURANT NORDSTJERNEN I BLOKHUS.

Kan du jonglere med gryder, pander og lækre råvarer? Så er det måske dig vi søger!

Vi har travlt på den sjove måde, og søger derfor en faglært kok til vores team, som har erfaring fra a la carte samt selskaber.

Som kok på Nordstjernen bliver du en del af et ungt team på 3 elever og 2 kokke. Du er i samarbejde med den øvrige stab medansvarlig for at sikre kvaliteten samt udvikle det gastronomiske niveau.

Vi forventer at du er struktureret og evner at bevare overblikket i en travl hverdag, er stabil samt ansvarsbevidst og at du er villig til at give en ekstra hånd i travle perioder.

Vi tilbyder:

– En fuldtidsstilling (hele året)

– Medindflydelse på udarbejdelse af menuer

– Et godt arbejdsmiljø (med overenskomst og pensionsordning)

– Løn efter kvalifikationer

– Start 1-1-19

Vil du være en del af Nordstjerneteamet, så send en ansøgning til:

info@restaurantnordstjernen.dk

Restaurant NordstjernenBlokhus2018-12-14T00:00:002019-02-08T00:00:00
329920596Kok til Color Hotel SkagenRobot Vi søger kollega, der sammen med det øvrige team, vil være med til at sikre, at vi når vores målsætning om at levere en høj service, god kvalitet og velkommenhed for alle vores gæster. Så brænder du for at lave god mad, kan lide at have travlt og være med til at give vores gæster den helt særlige oplevelse, de aldrig glemmer, er dette måske lige et job for dig. Du kommer til at arbejde i et spændende og internationalt miljø, hvor du bliver en del af et stort team på Skagens største og eneste 4-stjernede hotel. Vi forventer: Du er faglært kok og brænder for faget Du kan holde hovedet koldt også når vi har travlt Du er ansvarsbevidst, mødestabil og præsentabel Du har lyst til at give vores gæster en fantastisk smagsoplevelse Vi tilbyder: Et energisk og mangfoldigt arbejdsmiljø Fast helårsstilling med god vagtplan Gode arbejdsforhold (overenskomst med Horesta) Løn efter kvalifikationer og personalegoder Kan du se dig selv i dette, så send din ansøgning og CV allerede i dag. Vi ønsker en snarlig ansættelse og afholder samtaler løbende. Din ansøgning og dit CV sender du til Køkkenchef peter.brant.moller@skagenhotel.dk Har du uddybende spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Peter Brant Møller på telefon 51232530, som ser frem til at høre fra dig. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Color Hotel Skagen er Skagens største og eneste 4-stjernede hotel med plads op til 400 gæster, og har foruden caf og a la carte restaurant stor selskabs- og konferenceafdeling. Vi tilbyder både ferieophold, overnatninger, selskaber og konference. Vi tilbyder ekstraordinære rammer for succesfulde ophold, events og arrangementer. Og sætter en ære i at opfylde vores gæsters individuelle ønsker og tilpasse os til specifikke behov. Velkommenhed og atmosfære har altid været kendetegnende for vores hotel ja, det er selve vores DNA. Læs mere på www.skagenhotel.dk

Vi søger kollega, der sammen med det øvrige team, vil være med til at sikre, at vi når vores målsætning om at levere en høj service, god kvalitet og ”velkommenhed” for alle vores gæster.

Så brænder du for at lave god mad, kan lide at have travlt og være med til at give vores gæster den helt særlige oplevelse, de aldrig glemmer, er dette måske lige et job for dig. 

Du kommer til at arbejde i et spændende og internationalt miljø, hvor du bliver en del af et stort team på Skagens største og eneste 4-stjernede hotel. 

Vi forventer:

  • Du er faglært kok og brænder for faget
  • Du kan holde hovedet koldt – også når vi har travlt
  • Du er ansvarsbevidst, mødestabil og præsentabel
  • Du har lyst til at give vores gæster en fantastisk smagsoplevelse

Vi tilbyder:

  • Et energisk og mangfoldigt arbejdsmiljø
  • Fast helårsstilling med god vagtplan
  • Gode arbejdsforhold (overenskomst med Horesta)
  • Løn efter kvalifikationer og personalegoder


Kan du se dig selv i dette, så send din ansøgning og CV allerede i dag. Vi ønsker en snarlig ansættelse og afholder samtaler løbende. Din ansøgning og dit CV sender du til Køkkenchef peter.brant.moller@skagenhotel.dk

Har du uddybende spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Peter Brant Møller på telefon 51232530, som ser frem til at høre fra dig. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Color Hotel Skagen er Skagens største og eneste 4-stjernede hotel med plads op til 400 gæster, og har foruden café og a la carte restaurant stor selskabs- og konferenceafdeling. Vi tilbyder både ferieophold, overnatninger, selskaber og konference. 

Vi tilbyder ekstraordinære rammer for succesfulde ophold, events og arrangementer. Og sætter en ære i at opfylde vores gæsters individuelle ønsker og tilpasse os til specifikke behov. ”Velkommenhed” og atmosfære har altid været kendetegnende for vores hotel – ja, det er selve vores DNA.

Læs mere på www.skagenhotel.dk

Color Hotel Skagen A/SSkagen2018-11-30T00:00:002019-01-25T00:00:00
329936594Kantineleder - AabybroRobot Til vores skole i Aabybro søger vi en kantineleder, som er selvkørende og trives med frihed under ansvar. Du skal servicere vores kursister og personale. Hvem er du? Du har erfaring med kantinedrift. Du har en køkkenfaglig uddannelse Du kan planlægge kantinedriften på både kort og lang sidt Du kan arbejde selvstændigt og er pålidelig og arbejdsom. Du er rummelig og god til at kommunikere i en god tone med vores kursister, lærere og øvrige medarbejdere. Du er fleksibel og omstillingsparat, da ikke to dage er ens. Du får? Et spændende job med selvstændigt ansvar på kantinen i forhold til udbyd af varer og økonomi. Du har frihed til at sætte dit præg på kantinedriften. Et godt og rummeligt arbejdsmiljø, hvor du hver dag vil være i kontakt med mange forskellige kursister, lærere og medarbejdere. Det praktiske: Stillingen er på 32 timer om ugen og til besættelse snarest muligt. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for kostfagligt uddannet personale Køkken. Ansøgningsfrist er d. 19. januar-2019. Du skal søge stillingen via link på vores hjemmeside: http: www.vucnordjylland.dk main vores-organisation ledige-stillingerTil vores skole i Aabybro søger vi en kantineleder, som er selvkørende og trives med frihed under ansvar. Du skal servicere vores kursister og personale.

Hvem er du?
  • Du har erfaring med kantinedrift.
  • Du har en køkkenfaglig uddannelse
  • Du kan planlægge kantinedriften på både kort og lang sidt
  • Du kan arbejde selvstændigt og er pålidelig og arbejdsom.
  • Du er rummelig og god til at kommunikere i en god tone med vores kursister, lærere og øvrige medarbejdere.
  • Du er fleksibel og omstillingsparat, da ikke to dage er ens.

Du får?
  • Et spændende job med selvstændigt ansvar på kantinen i forhold til udbyd af varer og økonomi.
  • Du har frihed til at sætte dit præg på kantinedriften.
  • Et godt og rummeligt arbejdsmiljø, hvor du hver dag vil være i kontakt med mange forskellige kursister, lærere og medarbejdere.

Det praktiske:
  • Stillingen er på 32 timer om ugen og til besættelse snarest muligt.
  • Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for kostfagligt uddannet personale – Køkken.
  • Ansøgningsfrist er d. 19. januar-2019.
Du skal søge stillingen via link på vores hjemmeside:
http://www.vucnordjylland.dk/main/vores-organisation/ledige-stillinger
Jammerbugt afdelingAabybro2019-01-04T00:00:002019-01-19T00:00:00
329935915kok søges til godt teamRobot Feriecenter Slettestrand søger en dygtig kok til vores restaurant få hundrede meter fra Vesterhavet. Vi laver god, ærlig mad af friske råvarer, en del økologiske og fra lokale producenter. Vi bruger frisk fisk fra Vesterhavet og vilde planter fra naturen omkring os. Vi serverer frokost og aftenbuffet hver dag og a la carte i sommertiden. Derudover laver vi kursusmenuer og fester. Vi leder efter en kok med godt humør, og lyst til at arbejde i et team med en god tone og stemning, også når vi har travlt og det har vi heldigvis ofte. Vi er blandt andet kendt for MTB turisme, handicapturisme og kursusvirksomhed.

Feriecenter Slettestrand søger en dygtig kok til vores restaurant få hundrede meter fra Vesterhavet. Vi laver god, ærlig mad af friske råvarer, en del økologiske og fra lokale producenter. Vi bruger frisk fisk fra Vesterhavet og vilde planter fra naturen omkring os. Vi serverer frokost og aftenbuffet hver dag og a la carte i sommertiden. Derudover laver vi kursusmenuer og fester. Vi leder efter en kok med godt humør, og lyst til at arbejde i et team med en god tone og stemning, også når vi har travlt og det har vi heldigvis ofte. Vi er blandt andet kendt for MTB turisme, handicapturisme og kursusvirksomhed.

FERIECENTER SLETTESTRAND A/SFjerritslev2019-01-03T00:00:002019-01-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kokke til sommersæsonen

FJORD LINE DANMARK A/S

Hirtshals
Vil du udfordre din faglighed i nye rammer? Og ønsker du at prøve kræfter med livet til søs? Så søger Fjord Line kokke til højsæsonen. I vores højsæson får vi ekstra travlt, når vi får flere gæster og går fra at have 3 skibe i søen til at have 4. De...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:3. februar 2019

Kok søges.

Restaurant Nordstjernen

Blokhus
KREATIV OG KVALITETSBEVIDST KOK MED FLAIR FOR DET KLASSISKE KØKKEN SØGES TIL RESTAURANT NORDSTJERNEN I BLOKHUS. Kan du jonglere med gryder, pander og lækre råvarer? Så er det måske dig vi søger! Vi har travlt på den sjove måde, og søger derfor en fa...
Indrykket:14. december 2018
Udløbsdato:8. februar 2019

Kok til Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen A/S

Skagen
Vi søger kollega, der sammen med det øvrige team, vil være med til at sikre, at vi når vores målsætning om at levere en høj service, god kvalitet og velkommenhed for alle vores gæster. Så brænder du for at lave god mad, kan lide at have travlt og væ...
Indrykket:30. november 2018
Udløbsdato:25. januar 2019

Kantineleder - Aabybro

Jammerbugt afdeling

Aabybro
Til vores skole i Aabybro søger vi en kantineleder, som er selvkørende og trives med frihed under ansvar. Du skal servicere vores kursister og personale. Hvem er du? Du har erfaring med kantinedrift. Du har en køkkenfaglig uddannelse Du kan planlægg...
Indrykket:4. januar 2019
Udløbsdato:19. januar 2019

kok søges til godt team

FERIECENTER SLETTESTRAND A/S

Fjerritslev
Feriecenter Slettestrand søger en dygtig kok til vores restaurant få hundrede meter fra Vesterhavet. Vi laver god, ærlig mad af friske råvarer, en del økologiske og fra lokale producenter. Vi bruger frisk fisk fra Vesterhavet og vilde planter fra na...
Indrykket:3. januar 2019
Udløbsdato:31. januar 2019