Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Restaurant manager

Vi søger en uddannet tjener eller tjener med erfaring til at være fast på pinden i vores dejlige italienske restaurant i fredericia.

Vi er en Restaurant med enorm passion for råvaren og det at lave den ægte italienske pizza på vores brændefyrede stenovn.

Vi importerer selv alle vores produkter og råvarer.

Vi leder efter personen som kan se sig selv i ovenstående, har stor interesse for øko- bio- og naturvin og ydermere har mod på at være den drivende kraft i restauranten.

Vil du prøve en anden side af det at være tjener i Danmark og supplere din uddannelse med kendskab til slagtervarer, oste og den naturlige del af vinverdenen skal du sende os en ansøgning så vi kan tage en snak.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330025353Phoenix-9e2572eb12019-06-05T00:00:00Restaurant manager

Vi søger en uddannet tjener eller tjener med erfaring til at være fast på pinden i vores dejlige italienske restaurant i fredericia.

Vi er en Restaurant med enorm passion for råvaren og det at lave den ægte italienske pizza på vores brændefyrede stenovn.

Vi importerer selv alle vores produkter og råvarer.

Vi leder efter personen som kan se sig selv i ovenstående, har stor interesse for øko- bio- og naturvin og ydermere har mod på at være den drivende kraft i restauranten.

Vil du prøve en anden side af det at være tjener i Danmark og supplere din uddannelse med kendskab til slagtervarer, oste og den naturlige del af vinverdenen skal du sende os en ansøgning så vi kan tage en snak.

2019-07-10T00:51:05.740 Vi søger en uddannet tjener eller tjener med erfaring til at være fast på pinden i vores dejlige italienske restaurant i fredericia. Vi er en Restaurant med enorm passion for råvaren og det at lave den ægte italienske pizza på vores brændefyrede stenovn. Vi importerer selv alle vores produkter og råvarer. Vi leder efter personen som kan se sig selv i ovenstående, har stor interesse for øko- bio- og naturvin og ydermere har mod på at være den drivende kraft i restauranten. Vil du prøve en anden side af det at være tjener i Danmark og supplere din uddannelse med kendskab til slagtervarer, oste og den naturlige del af vinverdenen skal du sende os en ansøgning så vi kan tage en snak.11jobnet9e2572eb100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-09T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejleEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandFredericia3528432Pizza Propria Fredercia11Norgesgade 3A7000FredericiaDKDanmark0fredericia@pizzapropria.dkDKDanmarkDKDanmark7Deltid46Permanent761979JobNet4989512498951210015-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e2572ebhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e2572ebhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e2572eb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e2572eb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgRestaurant manager12007991Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration361825208Simon Mogensenmail@pizzapropria.dkDKDanmarkDKDanmark330095337Tjener M/K søges til Hotel DalgasRobot Vi søger en tjener servering til at indgå i vores daglige team af engagerede og dygtige medarbejdere. Du skal have erfaring som tjener Du sætter en stolthed i at servicere vores gæster Stillingen er på 30 37 timer om ugen Du skal forvente ca. 4 aftenvagter om ugen Skal kunne arbejde hver anden weekend Du taler og skriver dansk samt engelsk Er du interesseret så send din ansøgning samt CV med vellignende billede til aa@cag.dk. Ved spørgsmål er du velkommen til at rette henvendelse til Marianne Andersen på tel. 51 51 70 95 Tiltrædelse - Snarest

Vi søger en tjener/servering til at indgå i vores daglige team af engagerede og dygtige medarbejdere. 

  • Du skal have erfaring som tjener 
  • Du sætter en stolthed i at servicere vores gæster 
  • Stillingen er på 30/37 timer om ugen
  • Du skal forvente ca. 4 aftenvagter om ugen 
  • Skal kunne arbejde hver anden weekend 
  • Du taler og skriver dansk samt engelsk 

Er du interesseret så send din ansøgning samt CV med vellignende billede til aa@cag.dk. Ved spørgsmål er du velkommen til at rette henvendelse til Marianne Andersen på tel. 51 51 70 95

Tiltrædelse - Snarest 

 

HOTEL DALGAS A/SBrande2019-09-25T00:00:002019-11-10T00:00:00
330081820Servitrice til deltid søges til New York City Bar.Robot Lidt om os: Vi er et værtshus hvor alle er velkommen. Der lægges stor vægt på hygge og trivsel blandt kunder, ansatte samt ledelse. Da vi både køre dag morgen værtshus, vil du komme til at møde et bredt publikum af mennesker på tværs af alder. Vi har mange stamkunder af ældre generation der kommer dagligt og har holdt ved igennem mange år. New York er et ryger værthus hvor der må kan ryges over alt. Åbningstider: Mandag Torsdag holder vi åbent fra kl. 13.00- 02.00 Fredag Søndag holder vi åbent fra kl. 05.00-02.00 Vores forventninger til dig som kollega At du kan tåle og færdes i røg. At du kan indgå i et hold på 4 bartendere. At du er villig til at lære samt lytte til andre. At du kan lytte mere end du taler (kunde pleje) At du overholde tavshedspligt. At du er præsentabel i tøjet. At du har let til smil og humor. At du kan samarbejde både med kunder og ansatte. At du kan regne. At du kan forstå tale skrive dansk flydende. Der kan kun tilbydes deltidsarbejde. Dvs. at du vil blive ansat som afløser og vil blive kaldt ind når en af de faste ikke er har mulighed for at være til stede på pågældende vagt. Hvis du bliver kaldt på vagt, vil vi kunne tilbyde dig ca. 3-15 timers arbejde i ugen. Hvis vi lyder som noget for dig så kontrakt os på tlf. 75541850 eller kom ind og henvend dig i baren.

 

 

Lidt om os:

Vi er et værtshus hvor alle er velkommen. Der lægges stor vægt på hygge og trivsel blandt kunder, ansatte samt ledelse. Da vi både køre dag/morgen værtshus, vil du komme til at møde et bredt publikum af mennesker på tværs af alder. Vi har mange stamkunder af ældre generation der kommer dagligt og har holdt ved igennem mange år. New York er et ryger værthus hvor der må/kan ryges over alt.

 

Åbningstider:

Mandag – Torsdag holder vi åbent fra kl. 13.00- 02.00

Fredag – Søndag holder vi åbent fra kl. 05.00-02.00

 

Vores forventninger til dig som kollega

 

At du kan tåle og færdes i røg.

At du kan indgå i et hold på 4 bartendere.

At du er villig til at lære samt lytte til andre.

At du kan lytte mere end du taler (kunde pleje)

At du overholde tavshedspligt.

At du er præsentabel i tøjet.

At du har let til smil og humor.

At du kan samarbejde både med kunder og ansatte.

At du kan regne.

At du kan forstå/tale/skrive dansk flydende.

 

Der kan kun tilbydes deltidsarbejde. Dvs. at du vil blive ansat som afløser og vil blive kaldt ind når en af de faste ikke er /har mulighed for at være til stede på pågældende vagt.

 

Hvis du bliver kaldt på vagt, vil vi kunne tilbyde dig ca. 3-15 timers arbejde i ugen.

 

Hvis vi lyder som noget for dig så kontrakt os på tlf. 75541850 eller kom ind og henvend dig i baren.

 

 

RESTAURATØR PETER JØRGENSENKolding2019-09-02T00:00:002019-10-24T00:00:00
330107649Hotel Opus søger en udlært tjenerRobot Som tjener på Hotel Opus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Vi tilbyder et spændende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt. Stillingen skal besættes snarest muligt og vi holder jobsamtaler løbende. Arbejdsopgaver: Professionel servering i restauranten, baren, mødelokalerne og ved kaffestationer. Vejledning til gæster i valg af menu og vine. Oplæring af vores elever. Oplæring af nye kollegaer Vi tilbyder: En selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe resultater, som kan ses og mærkes . At blive en del af en flad organisationsstruktur med fokus på gensidig feedback og kort vej fra id til handling. Ordnede arbejdsforhold. Vi forventer, at du: Er udlært tjener og er fagligt stolt samt sætter en ære i at vores gæster får de bedste personlige oplevelser. Er sælgende og kontaktskabende. Er velsoigneret, smilende og har en god fysik. Har en intention om at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for hotellets gæster og dine kollegaer. Kan bevare overblikket i stressede situationer. Er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger. Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider. Vi afholder samtaler løbende.Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst souschef Jeanette Alenbæk på hj@hotelopushorsens.dk. Send hurtigst muligt din ansøgning til daglig leder Søren Søltoft Holmboe pr. mail:ssh@hotelopushorsens.dk. Vi glæder os til at modtage den. Tiltrædelse snarest muligt.

Som tjener på Hotel Opus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Vi tilbyder et spændende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet.


Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel – også når det går rigtig stærkt. Stillingen skal besættes snarest muligt og vi holder jobsamtaler løbende.


Arbejdsopgaver:
• Professionel servering i restauranten, baren, mødelokalerne og ved kaffestationer.
• Vejledning til gæster i valg af menu og vine.
• Oplæring af vores elever.
• Oplæring af nye kollegaer


Vi tilbyder:
• En selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe resultater, som kan ses og mærkes .
• At blive en del af en flad organisationsstruktur med fokus på gensidig feedback og kort vej fra idé til handling.
• Ordnede arbejdsforhold.


Vi forventer, at du:
• Er udlært tjener og er fagligt stolt samt sætter en ære i at vores gæster får de bedste personlige oplevelser.
• Er sælgende og kontaktskabende.
• Er velsoigneret, smilende og har en god fysik.
• Har en intention om at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for hotellets gæster og dine kollegaer.
• Kan bevare overblikket i stressede situationer.
• Er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger.
• Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider.

Vi afholder samtaler løbende.
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst souschef Jeanette Alenbæk på hj@hotelopushorsens.dk.

Send hurtigst muligt din ansøgning til daglig leder Søren Søltoft Holmboe pr. mail:
ssh@hotelopushorsens.dk. Vi glæder os til at modtage den. Tiltrædelse snarest muligt.

HOTEL OPUS HORSENSHorsens2019-10-17T00:00:002019-10-27T00:00:00
330093011Tjener - med potentiale til at blive restaurantchef.Robot Vi søger tjener til at indgå i vores tjenerteam på Knudhule Badehotel Vi udvider medarbejderstaben af tjenere på Knudhule Badehotel, og søger derfor faglært eller ufaglært tjener med flair for a la carte og selskaber Vi søger en medarbejder, som har lyst til at arbejde med gastrokursister, selskaber, bryllupper og a la carte. Vi kan tilbyde et team af dygtige og passionerede kollegaer i alle aldre, og hvor faglighed, godt humør og godt værtskab vægtes højt. Vi venter gerne på den rigtige kandidat. Vi forventer at: Du har erfaring som ansvarlig tjener, kørsel af selskaber Du har erfaring fra a la carte Du har lyst til at arbejde med mennesker dag, aften og nat Du er udadvendt og med overblik og kan motivere din kollegaer Vi tilbyder: En arbejdsplads med masser af glade og forventningsfulde gæster En arbejdsplads med gode kollegaer Vagtplan efter aftale, og med hensyntagen personlige ønsker Løn efter aftale og kvalifikationer Info: Knudhule Badehotel er beliggende lige uden for Ry med direkte udsigt til Himmelbjerget og adgang til badestranden ved Knudsø. Knudhule badehotel har en gastronomiprofil, hvor hele huset emmer god mad, dejlig vin og godt værtskab. Knudhule Badehotel har 30 værelser og hytter, samt selskabskapacitet for op til 250 gæster. Huset er velbesøgt hele året, med en lille julepause fra 23. december til medio januar.

Vi søger tjener til at indgå i vores tjenerteam på Knudhule Badehotel

Vi udvider medarbejderstaben af tjenere på Knudhule Badehotel, og søger derfor faglært eller ufaglært tjener med flair for a la carte og selskaber

Vi søger en medarbejder, som har lyst til at arbejde med gastrokursister, selskaber, bryllupper og a la carte.

Vi kan tilbyde et team af dygtige og passionerede kollegaer i alle aldre, og hvor faglighed, godt humør og godt værtskab vægtes højt.

Vi venter gerne på den rigtige kandidat.

 

Vi forventer at:

Du har erfaring som ansvarlig tjener, kørsel af selskaber

Du har erfaring fra a la carte

Du har lyst til at arbejde med mennesker dag, aften og nat

Du er udadvendt og med overblik og kan motivere din kollegaer

 

Vi tilbyder:

En arbejdsplads med masser af glade og forventningsfulde gæster

En arbejdsplads med gode kollegaer

Vagtplan efter aftale, og med hensyntagen personlige ønsker

Løn efter aftale og kvalifikationer

 

Info:

Knudhule Badehotel er beliggende lige uden for Ry med direkte udsigt til Himmelbjerget og adgang til badestranden ved Knudsø.

Knudhule badehotel har en gastronomiprofil, hvor hele huset emmer god mad, dejlig vin  og godt værtskab.

Knudhule Badehotel har 30 værelser og hytter, samt selskabskapacitet for op til 250 gæster.

Huset er velbesøgt hele året, med en lille julepause fra 23. december til medio januar.

 

 

KNUDHULE BADEHOTEL ApSRy2019-09-20T00:00:002019-10-31T00:00:00
330092430Serveringshjælp søges!Robot Reservetjenere søges til Knudhule Badehotel. Grundet studiestart har vi sagt farvel til nogle af vores dygtige faste ekstrahjælp, derfor mangler vi ny tjenerhjælp til alle vore glade gæster. Vi søger smilende, udadvendte og friske personer til selskabsservering i weekender og hverdage. Interesseret? Send kort ansøgning til info@knudhule.dk, Att.: Tina Haaning i emnefelt. Både med og uden erfaring søges. -Du skal være fyldt 18 år og tale dansk. -Løn efter aftale og kvalifikationer. -Vi forventer at du i løbet af en måned kan besætte 3-4 vagter af forskellig varighed. -Husk at Knudhule Badehotel ligger 2,5 km fra bus og tog, hvorfor egen transportmulighed forventes.

Reservetjenere søges til Knudhule Badehotel.

Grundet studiestart har vi sagt farvel til nogle af vores dygtige faste ekstrahjælp, derfor mangler vi ny tjenerhjælp til alle vore glade gæster.

Vi søger smilende, udadvendte og friske personer til selskabsservering i weekender og hverdage.

Interesseret?

Send kort ansøgning til info@knudhule.dk, Att.: Tina Haaning i  emnefelt.

Både med og uden erfaring søges.

-Du skal være fyldt 18 år og tale dansk.

-Løn efter aftale og kvalifikationer.

-Vi forventer at du i løbet af en måned kan besætte 3-4 vagter af forskellig varighed.

-Husk at Knudhule Badehotel ligger 2,5 km fra bus og tog, hvorfor  egen transportmulighed forventes.

KNUDHULE BADEHOTEL ApSRy2019-09-19T00:00:002019-11-12T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Tjener M/K søges til Hotel Dalgas

HOTEL DALGAS A/S

Brande
Vi søger en tjener servering til at indgå i vores daglige team af engagerede og dygtige medarbejdere. Du skal have erfaring som tjener Du sætter en stolthed i at servicere vores gæster Stillingen er på 30 37 timer om ugen Du skal forvente ca. 4 afte...
Indrykket:25. september 2019
Udløbsdato:10. november 2019

Servitrice til deltid søges til New York City Bar.

RESTAURATØR PETER JØRGENSEN

Kolding
Lidt om os: Vi er et værtshus hvor alle er velkommen. Der lægges stor vægt på hygge og trivsel blandt kunder, ansatte samt ledelse. Da vi både køre dag morgen værtshus, vil du komme til at møde et bredt publikum af mennesker på tværs af alder. Vi ha...
Indrykket:2. september 2019
Udløbsdato:24. oktober 2019

Hotel Opus søger en udlært tjener

HOTEL OPUS HORSENS

Horsens
Som tjener på Hotel Opus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Vi tilbyder et spændende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel også når ...
Indrykket:17. oktober 2019
Udløbsdato:27. oktober 2019

Tjener - med potentiale til at blive restaurantchef.

KNUDHULE BADEHOTEL ApS

Ry
Vi søger tjener til at indgå i vores tjenerteam på Knudhule Badehotel Vi udvider medarbejderstaben af tjenere på Knudhule Badehotel, og søger derfor faglært eller ufaglært tjener med flair for a la carte og selskaber Vi søger en medarbejder, som har...
Indrykket:20. september 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

Serveringshjælp søges!

KNUDHULE BADEHOTEL ApS

Ry
Reservetjenere søges til Knudhule Badehotel. Grundet studiestart har vi sagt farvel til nogle af vores dygtige faste ekstrahjælp, derfor mangler vi ny tjenerhjælp til alle vore glade gæster. Vi søger smilende, udadvendte og friske personer til selsk...
Indrykket:19. september 2019
Udløbsdato:12. november 2019