Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Restaurant manager til Wokshop

Restaurant manager til Wokshop

Wokshop er i gang med en rivende udvikling. Vil du være med til at sætte dit præg på den?

Vi søger en daglig leder. En person, der har drive, lyst og erfaring til at sætte sit præg på vores restaurant i Rungsted havn, og desuden komme med indspark til kædens samlede udvikling.

Chilli. Det er en ingrediens i mange af vores retter. Men det er også en del af vores DNA. Vi brænder for det vi laver. Om det er maden, gæsterne, kollegerne, indretningen… så er vi parat til at løbe stærkt for at have styr på detaljerne.

Så du må gerne have ild i øjnene. På den gode måde. For du har samtidig is i maven. Du kan lide at have travlt, har et smittende energiniveau og er god til at motivere og lære andre at yde deres bedste. Og du har samtidig det store overblik, så hverken gæster, detaljer eller resultater overses.

Du skal have solid erfaring fra restaurationsbranchen, gode lederegenskaber og brænde for dit fag. Du taler flydende dansk og meget gerne også andre sprog.

Det er din restaurant. Vi har det fint med (forventer faktisk), at du betragter det som din restaurant. Med respekt for vores skarpe koncept. Så vi er parate til at give dig ansvaret: Daglig ledelse, coaching af teamet og deltagelse i driften. Overordnet økonomi, budgetter, resultater og mål for restauranten. Rekruttering og uddannelse af tjenere samt vagt- og ferieplaner. Samspil og optimering med køkkenchefen. Og så fremfor alt: Synlig ledelse, hvor du går forrest og viser, hvordan sublim service skal udføres, så gæsterne kommer strømmende igen.

Du har en håndfuld dygtige kolleger i tilsvarende stillinger samt et backoffice i ryggen, som mødes regelmæssigt og er til for at supportere dig.

Udover chilli tilbyder vi, at du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og store ambitioner for den enkelte restaurant og for kæden som helhed. Vi lønner efter dine kvalifikationer og resultater, tilbyder sundhedsforsikring og diverse personale benefits. Vi er på en spændende rejse, hvor vi er ved at definere, hvordan vi gør Wokshop endnu bedre. We listen. We care. We trust. We help. We are Wokshop family. Vi håber, du har lyst til at blive en del af os.

Send din ansøgning vedlagt CV til mats@wokshop.dk. Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi holder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Kenneth Heske på telefon 2673 1524. The applicant must be fluent in Danish.

A bite of Thailand. Wokshop har et klart koncept. Lækker thaimad tilberedt af friske råvarer serveret i smukke omgivelser, hvor casual samvær, nærværende service og rimelige priser går op i en højere enhed. Vi startede i år 2000 og har i dag 6 restauranter alle med en omfattende takeaway forretning. Vores thailandske inspiration fortsætter ud i vores medarbejderpolitik. Vi arbejder kontinuerligt på at skabe en ”feel good” stemning. Fordi det smitter. Både blandt kolleger - og videre ud til vores gæster. Vi giver den enkelte ansvar - og forventer du tager det seriøst, så vi gensidigt og sammen kan vokse.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her