Restaurant manager Trainee

Kandidaten

Du skal have en flot udstråling og et stort smil, kunne klare et stort pres og håndtere flere arbejdsopgaver af gangen på en positiv måde. Du skal være en god dynamisk hold spiller, med et modent sind.

Da du skal stå for størstedelen af administrering samtidigt med, at du håndtere en af hverdagens operationelle roller, skal du derfor  også have forståelse for dette, i form af god formulering, tålmodighed og et stort knowhow inden for kundeservice og konflikt håndtering.

Du skal have erfaring indenfor vagtplanlægning, restauration/butik, kundehåndtering, indkøb, samt lederskab. Det vil være et plus hvis du i forvejen har erfaring med OnlinePOS og Planday.

The Burger Shack

Burgerrestaurantkæden startede i februar 2016 i Aarhus, som et lille take-away sted. I løbet af meget kort tid, blev The Burger Shack meget populær blandt aarhusianerne, og blev allerede det samme år kåret som Aarhus’ bedste burger hele 8 gange, af nogen af Danmarks største medier, bl.a. Børsen.dk.

Sidenhen er der åbnet 5 nye restauranter i henholdsvis Herning, Randers, Horsens, Silkeborg og Aalborg – og alle med stor succes! Alle restauranterne er dekoreret i rå træ, gamle bøger og andet sjov, hvilket gør det til en helt unik oplevelse at besøge restauranterne.

Ansættelsesforhold

Som manager skal du være til rådighed for dine kollegaer. Du vil derfor blive aflønnet med en fast ordning for dit administrative arbejde. Dertil vil du være timelønnet af dit arbejde i restauranten.

Kontaktoplysninger

Er du interesseret i jobbet kan du skrive en ansøgning til kædechef Philip på:

Vejle@theburgershack.dk mærk emailen med "Manager Trainee"

Startdato

Forventet åbning er primo 1. April, ansættelser vil derfor være før dette.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her