Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Restaurant Møllebæk søger en kok

Restaurant Møllebæk søger en faglært eller ufaglært kok der har speciale i danske retter.

Der vil være tale om flest dags arrangementer, dog serverer Møllebæk stegt flæsk hver onsdag og wienerschnitzler 1. torsdag i måneden fra kl. 17.00 - 20.00

Vi har skemalagte arbejdsplaner, dog fleksibilitet i forbindelse med servering af begravelseskaffe.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte indehaver Berit Iversen på 75665210.

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330010510Phoenix-c65dfac912019-06-04T00:00:00Restaurant Møllebæk søger en kok

Restaurant Møllebæk søger en faglært eller ufaglært kok der har speciale i danske retter.

Der vil være tale om flest dags arrangementer, dog serverer Møllebæk stegt flæsk hver onsdag og wienerschnitzler 1. torsdag i måneden fra kl. 17.00 - 20.00

Vi har skemalagte arbejdsplaner, dog fleksibilitet i forbindelse med servering af begravelseskaffe.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte indehaver Berit Iversen på 75665210.

 

 

2019-06-20T00:51:18.853 Restaurant Møllebæk søger en faglært eller ufaglært kok der har speciale i danske retter. Der vil være tale om flest dags arrangementer, dog serverer Møllebæk stegt flæsk hver onsdag og wienerschnitzler 1. torsdag i måneden fra kl. 17.00 - 20.00 Vi har skemalagte arbejdsplaner, dog fleksibilitet i forbindelse med servering af begravelseskaffe. Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte indehaver Berit Iversen på 75665210.11jobnetc65dfac9100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-19T00:00:000000https://indberetning.horsens.dk/horsens/Login/LoginNemID?returnUrl=/horsens/Opret/tP9Sx87R/0EuropaDanmarkJyllandØstjyllandSkanderborgEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHorsens3512708RESTAURANT MØLLEBÆK ApS11Gl Kattrupvej 28751GedvedDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent748493JobNet4978039497803910024-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c65dfac9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c65dfac9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c65dfac9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c65dfac9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgRestaurant Møllebæk søger en kok12008211Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361563512noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330106217Selvstændig og passioneret kokRobot Hos Møllers Gastronomi søger vi en engageret kok der brænder for sit fag. Til daglig møder vi kl. 06.00 - 14.00, og laver firmafrokostordning her og ud af huset mandag til fredag. Men har også arrangementer om aftenen og weekenderne, så forskudte arbejdstider og overarbejde kan forekomme. Derfor skal du kunne arbejde selvstændigt og kunne lide at omgåes vores kunder gæster og gerne vil afvikle vores arrangementer. Vi planlægger selv ugens menu til frokostkunderne og man må derfor gerne være kreativ, inspirerende og fuld af gode ideer, da menuen sendes ud hver torsdag. 1 dag om ugen planlægger vi kundebesøg så vi altid har styr på ønsker, krav og ændringer Løn aftales individuelt

Hos Møllers Gastronomi søger vi en engageret kok der brænder for sit fag.

Til daglig møder vi kl. 06.00 - 14.00, og laver firmafrokostordning her og ud af  huset mandag til fredag.

Men har også arrangementer om aftenen og weekenderne, så forskudte arbejdstider og overarbejde kan forekomme.

Derfor skal du kunne arbejde selvstændigt og kunne lide at omgåes vores kunder/gæster og gerne vil afvikle vores arrangementer.

Vi planlægger selv ugens menu til frokostkunderne og man må derfor gerne være kreativ, inspirerende og fuld af gode ideer, da menuen sendes ud hver torsdag.

1 dag om ugen planlægger vi kundebesøg så vi altid har styr på ønsker, krav og ændringer 

Løn aftales individuelt

Møllers Gastronomi ApSTranbjerg J2019-10-14T00:00:002019-12-05T00:00:00
330106216Er du den nye køkkenleder vi søger?Robot Memphis Roadhouse udvider og har derfor brug for et nyt medlem til vores køkken teamet. Hvem er vi: Memphis Roadhouse er en autentisk barbeque restaurant. Vores filosofi er det ikke behøves at være fornemt for at være super godt, vi bruger de bedste lokale ingredienser tilberedt til den højest mulige standard. Med fokus på BBQ traditioner inspireret fra Kansas city, North Carolina, Texas og Memphis. Vores amerikanske sydstats mad ærer de største BBQ rygehuse i syden. Du vil indtræde i et professionelt erfarent team som tilbyder dig: Fortsat personlig udvikling God teamånd Vækstmuligheder Et indblik i det sydlige amerikanske BBQ køkken Et sted hvor der bliver lyttet til dine ideer og kreativitet. Hvad vi søger fra dig: En stor passion for madlavning Leder erfaring Erfaring fra et professionelt køkken Ansvarsfølelse Initiativrig Teamwork Er du den nye køkkenleder vi søger? Hvis dette er hvad du leder efter i din fortsatte jobudvikling, venligst send ansøgning til info@memphisroadhouse.dk Are you the new Kitchen Supervisor we are looking for? Memphis Roadhouse is expanding and looking for a new team member in the Aarhus location. Who we are: Memphis Roadhouse is an authentic southern barbeque restaurant. Our philosophy is that it doesn t have to be fancy to be damn good the freshest local ingredients prepared to the highest standard. With an emphasis on the BBQ experiences of Kansas City, North Carolina, Texas and Memphis, our southern soul food honors the greatest smokehouses of the American South. You will join a professional experienced team which will offer you: Continuous development. Great Team Environment An insight in Southern BBQ and cuisine. Growth opportunities. A place where your ideas and creativity are listened to. What you need to bring to the table: A great passion for food Leadership experience Experience in a professional kitchen Responsibility Initiative Team work If this is the next step in your career you are looking for do not hesitate to send your resume to info@memphisroadhouse.dk

Memphis Roadhouse udvider og har derfor brug for et nyt medlem til vores køkken teamet.

 

Hvem er vi:

Memphis Roadhouse er en autentisk barbeque restaurant. Vores filosofi er det ikke behøves at være fornemt for at være super godt, vi bruger de bedste lokale ingredienser tilberedt til den højest mulige standard. Med fokus på BBQ traditioner inspireret fra Kansas city, North Carolina, Texas og Memphis. Vores amerikanske sydstats mad ærer de største BBQ rygehuse i syden.

 

Du vil indtræde i et professionelt erfarent team som tilbyder dig:

 

  • Fortsat personlig udvikling
  • God teamånd
  • Vækstmuligheder
  • Et indblik i det sydlige amerikanske BBQ køkken
  • Et sted hvor der bliver lyttet til dine ideer og kreativitet.

 

Hvad vi søger fra dig:

 

  • En stor passion for madlavning
  • Leder erfaring
  • Erfaring fra et professionelt køkken
  • Ansvarsfølelse
  • Initiativrig
  • Teamwork

 Er du den nye køkkenleder vi søger?

Hvis dette er hvad du leder efter i din fortsatte jobudvikling, venligst send ansøgning til info@memphisroadhouse.dk

Are you the new Kitchen Supervisor we are looking for?

Memphis Roadhouse is expanding and looking for a new team member in the Aarhus location.

 

Who we are:

Memphis Roadhouse is an authentic southern barbeque restaurant. Our philosophy is that it doesn't have to be fancy to be damn good; the freshest local ingredients prepared to the highest standard. With an emphasis on the BBQ experiences of Kansas City, North Carolina, Texas and Memphis, our southern soul food honors the greatest smokehouses of the American South. 

 

You will join a professional experienced team which will offer you:

  • Continuous development.
  • Great Team Environment
  • An insight in Southern BBQ and cuisine.
  • Growth opportunities.
  • A place where your ideas and creativity are listened to.

 

What you need to bring to the table:

  • A great passion for food
  • Leadership experience
  • Experience in a professional kitchen
  • Responsibility
  • Initiative
  • Team work

 

If this is the next step in your career you are looking for do not hesitate to send your resume to info@memphisroadhouse.dk

Memphis RoadhouseAarhus C2019-10-14T00:00:002019-12-05T00:00:00
330101619Nørre Vissing Kro søger en kok og en souschefRobot Nørre Vissing Kro søger en kreativ kok samt en souschef til både a la carte og selskaber. Der er mulighed for en souschef stilling til den rette kandidat. Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset. Vi kan tilbyde: Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden. Menu og a la carte:Vi tilbyder a la carte samt en sansemenu fra 3 til 6 retter. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serverer vi fra 2-6 retter til hotelophold samt selskabsmenuer, der varierer fra klassisk til internationalt køkken. Køkkenet: Vi henter inspiration fra hele verden og har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration. Råvarerne: Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden. Vores år: Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet vin arrangementer, Nørre Vissing Kro On Tour og Tapas Bar på Skanderborg Festival. Ideologi: Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle. Vi forventer dette af dig: Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Du vil få indflydelse på vores retter og menuudvikling. Tiltrædelse:Opstart i perioden 01.12.19 - 01.03.20 Vi indkalder løbende egnede kandidater til samtale og vi ansætter, når de rigtige kokke er der. Løn: Efter erfaring og kvalifikationer Du taler: Dansk. Beliggenhed: 20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg 25 30 minutter fra Horsens Ikast 30 min. Kræves: Kørekort og villig til at bruge egen bil Kontakt: Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com Vi glæder os til at høre fra dig.

Nørre Vissing Kro søger en kreativ kok samt en souschef til både a la carte og selskaber.
Der er mulighed for en souschef stilling til den rette kandidat. 

Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset.

Vi kan tilbyde:
Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden.

Menu og a la carte:
Vi tilbyder a la carte samt en sansemenu fra 3 til 6 retter. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serverer vi fra 2-6 retter til hotelophold samt selskabsmenuer, der varierer fra klassisk til internationalt køkken. 

Køkkenet:
Vi henter inspiration fra hele verden og har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration.

Råvarerne:
Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden.

Vores år:
Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet/vin arrangementer, Nørre Vissing Kro "On Tour" og Tapas Bar på Skanderborg Festival.

Ideologi:
Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle.

Vi forventer dette af dig:
Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Du vil få indflydelse på vores retter og menuudvikling. 

Tiltrædelse:
Opstart i perioden 01.12.19 - 01.03.20 Vi indkalder løbende egnede kandidater til samtale og vi ansætter, når de rigtige kokke er der. 

Løn:
Efter erfaring og kvalifikationer

Du taler:
Dansk.

Beliggenhed:
20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg / 25 30 minutter fra Horsens/ Ikast 30 min.

Kræves:
Kørekort og villig til at bruge egen bil

Kontakt:
Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

Nørre Vissing Kro v/Morten MygindSkanderborg2019-10-07T00:00:002019-11-28T00:00:00
330099687VI SØGER 1 ENGAGERET KOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING.Robot STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland. Køkkenet leverer a la carte til Spiseriet, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset. Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi arbejder alle på at sikre vores gæster har lyst til at komme tilbage til os, og at vores medarbejdere har en god og sjov hverdag. HVAD ER REFBORG?: REFBORG er beliggende i Billund. 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet REFBORG er bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor. REFBORG er kun 25 min bilkørsel fra Vejle. REFBORG er max 1 times kørsel fra Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm. REFBORG er en super arbejdsplads. REFBORG er i rivende udvikling. REFBORG er et sted med plads til forskelligheder. REFBORG er ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster. Vi er: I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet Seriøse, men stadigvæk også afslappede og med en fri omgangstone Ordensmennesker Økologiske Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året) Fleksible Kvalitetsbevidste Du er: Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette Indforstået med at arbejde aften og weekend Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer Villig til at bistå med varebestilling og egenkontrol Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Glad og har en god portion humor Send din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os. Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633, eller indehaver Torben Klovborg på telefon 4041 8133. Vi glæder os til at høre fra dig.

STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland.

Køkkenet leverer a la carte til Spiseriet, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi arbejder alle på at sikre vores gæster har lyst til at komme tilbage til os, og at vores medarbejdere har en god og sjov hverdag.

HVAD ER REFBORG?:

  • REFBORG er beliggende i Billund.
  • 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet
  • REFBORG er bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.
  • REFBORG er kun 25 min bilkørsel fra Vejle.
  • REFBORG er max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.
  • REFBORG er en super arbejdsplads.
  • REFBORG er i rivende udvikling.
  • REFBORG er et sted med plads til forskelligheder.
  • REFBORG er ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster.

Vi er:

  • I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet
  • Seriøse, men stadigvæk også afslappede og med en fri omgangstone
  • Ordensmennesker
  • Økologiske
  • Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året)
  • Fleksible
  • Kvalitetsbevidste

Du er:

  • Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling
  • Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst
  • Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen
  • I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet
  • Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette
  • Indforstået med at arbejde aften og weekend
  • Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer
  • Villig til at bistå med varebestilling og egenkontrol
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt
  • Glad og har en god portion humor

 

Send din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os.

Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633, eller indehaver Torben Klovborg på telefon 4041 8133. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

REFBORG A/SBillund2019-10-03T00:00:002019-11-26T00:00:00
330108750Kok søges til Lé BasilicRobot L Basilic søger en kok på fuld tid. L Basilic er dansk-fransk fusionskøkken, med et enkelt køkken og høj kvalitet. Der er opstart hurtigst muligt. Ansøgning CV skal sendes til: Mirveis Navaz på: navazmirveis@hotmail.com Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Mirveis på tlf: 28 11 47 77

Lé Basilic søger en kok på fuld tid.

Lé Basilic er dansk-fransk fusionskøkken, med et enkelt køkken og høj kvalitet.

Der er opstart hurtigst muligt.

Ansøgning +CV skal sendes til: Mirveis Navaz på: navazmirveis@hotmail.com

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Mirveis på tlf: 28 11 47 77

le basilic aarhus I/SAarhus C2019-10-18T00:00:002019-12-11T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Selvstændig og passioneret kok

Møllers Gastronomi ApS

Tranbjerg J
Hos Møllers Gastronomi søger vi en engageret kok der brænder for sit fag. Til daglig møder vi kl. 06.00 - 14.00, og laver firmafrokostordning her og ud af huset mandag til fredag. Men har også arrangementer om aftenen og weekenderne, så forskudte ar...
Indrykket:14. oktober 2019
Udløbsdato:5. december 2019

Er du den nye køkkenleder vi søger?

Memphis Roadhouse

Aarhus C
Memphis Roadhouse udvider og har derfor brug for et nyt medlem til vores køkken teamet. Hvem er vi: Memphis Roadhouse er en autentisk barbeque restaurant. Vores filosofi er det ikke behøves at være fornemt for at være super godt, vi bruger de bedste...
Indrykket:14. oktober 2019
Udløbsdato:5. december 2019

Nørre Vissing Kro søger en kok og en souschef

Nørre Vissing Kro v/Morten Mygind

Skanderborg
Nørre Vissing Kro søger en kreativ kok samt en souschef til både a la carte og selskaber. Der er mulighed for en souschef stilling til den rette kandidat. Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kre...
Indrykket:7. oktober 2019
Udløbsdato:28. november 2019

VI SØGER 1 ENGAGERET KOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING.

REFBORG A/S

Billund
STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og a...
Indrykket:3. oktober 2019
Udløbsdato:26. november 2019

Kok søges til Lé Basilic

le basilic aarhus I/S

Aarhus C
L Basilic søger en kok på fuld tid. L Basilic er dansk-fransk fusionskøkken, med et enkelt køkken og høj kvalitet. Der er opstart hurtigst muligt. Ansøgning CV skal sendes til: Mirveis Navaz på: navazmirveis@hotmail.com Har du spørgsmål til stilling...
Indrykket:18. oktober 2019
Udløbsdato:11. december 2019