Restaurant Møllebæk søger en kok

Restaurant Møllebæk søger en faglært eller ufaglært kok der har speciale i danske retter.

Der vil være tale om flest dags arrangementer, dog serverer Møllebæk stegt flæsk hver onsdag og wienerschnitzler 1. torsdag i måneden fra kl. 17.00 - 20.00

Vi har skemalagte arbejdsplaner, dog fleksibilitet i forbindelse med servering af begravelseskaffe.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte indehaver Berit Iversen på 75665210.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330010510Phoenix-c65dfac912019-04-24T00:00:00Restaurant Møllebæk søger en kok

Restaurant Møllebæk søger en faglært eller ufaglært kok der har speciale i danske retter.

Der vil være tale om flest dags arrangementer, dog serverer Møllebæk stegt flæsk hver onsdag og wienerschnitzler 1. torsdag i måneden fra kl. 17.00 - 20.00

Vi har skemalagte arbejdsplaner, dog fleksibilitet i forbindelse med servering af begravelseskaffe.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte indehaver Berit Iversen på 75665210.

 

 

Restaurant Møllebæk søger en faglært eller ufaglært kok der har speciale i danske retter. Der vil være tale om flest dags arrangementer, dog serverer Møllebæk stegt flæsk hver onsdag og wienerschnitzler 1. torsdag i måneden fra kl. 17.00 - 20.00 Vi har skemalagte arbejdsplaner, dog fleksibilitet i forbindelse med servering af begravelseskaffe. Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte indehaver Berit Iversen på 75665210.11jobnetc65dfac9100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-19T00:00:000000https://indberetning.horsens.dk/horsens/Login/LoginNemID?returnUrl=/horsens/Opret/tP9Sx87R/0EuropaDanmarkJyllandØstjyllandHorsens3512708RESTAURANT MØLLEBÆK ApS11Gl Kattrupvej 28751GedvedDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent748493JobNet4978039497803910024-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c65dfac9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c65dfac9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c65dfac9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c65dfac9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgEr du en fagligt stærk Kok?12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361563512Anettenoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330020464Kok til Udviklingscenter SkansebakkenProfile Elsker du at lave sund og ernæringsrig kost? Kan du jonglere med gryder og pander og lækre råvarer, så er det måske dig vi søger? Din daglige arbejdsplads Skansebakken er et døgntilbud med eget aktivitetscenter, beliggende i Brejning. Her bor 45 borgere med udpræget god smag. Der er dagligt 28 borgere, der spiser et hovedmåltid fra køkkenet. Vores kerneopgave har vi defineret således: Selvstændigt og aktivt liv i meningsfuldt samvær med andre . Skansebakken har i 2018 deltaget i et projekt, Resilience Food med temaet - Sansemad, og det som opleves rundt om tallerkenen. Dette projekt ønsker vi, at du er med til at implementere og videreudvikle. Vore prototyper i projektet har været koncentrerede om smagsoplevelser for sondebrugere og samvær omkring måltidet i køkkenet. Ud over dig, er der tilknyttet en medhjælp i 20 timer om ugen fra ekstern beskæftigelse, som du vil have ansvaret for at guide og vejlede i vedkommendes opgaver. Tiltrædelse pr. 1. august 2019. Vores forventninger til dig Du er udlært kok, og du har en passion for kvalitet. Vi forventer, at borgerne via maden får en oplevelse, som beriger deres sanser og deres smagsløg. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af, således at borgerne på Skansebakken oplever en variation, og at maden bliver en sanseoplevelse, som naturligvis laves fra bunden. Du er servicemindet, og forstår at holde fokus på vores kerneopgave, samt har et personligt drive. Vi tilbyder En stilling med frihed til at bruge dine kreative evner, hvor du vil være omdrejningspunktet i vores køkken. Du vil få ansvaret for at lave madplaner og stå for indkøb. Skansebakken er en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor du samarbejder med ca. 100 faste medarbejdere. Personalet er sammensat af omsorgsmedhjælpere, pædagoger, ergoterapeuter, fysioterapeuter, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter.- og endelig, altid glade og tilfredse kunder! Ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn. Arbejdssted H.O. Wildenskovsvej 1A, Brejning, 7080 Børkop. Arbejdstider Mandag fredag kl. 07.00 14.00 Stillingen er på 32-37 timer pr. uge. Ansøgningsfrist Ansøgningsfrist 2. juni 2019 Samtaler forventes afholdt i uge 24. Flere oplysninger For yderligere information: kontakt Afdelingsleder Krista Jensen 30 30 24 85 eller centerleder Kim Madsen-Röschmann 21 59 29 17. Se vores film om Skansebakken og kontakt os gerne for en rundvisning. Du kan også læse om os på hjemmesiden Send din ansøgning Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen Send ansøgning . Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v. Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk tilflytter.
Elsker du at lave sund og ernæringsrig kost?  Kan du jonglere med gryder og pander og lækre råvarer, så er det måske dig vi søger? 
 
Din daglige arbejdsplads
Skansebakken er et døgntilbud med eget aktivitetscenter, beliggende i Brejning. Her bor 45 borgere med udpræget god smag. Der er dagligt 28 borgere, der spiser et hovedmåltid fra køkkenet. Vores kerneopgave har vi defineret således: ”Selvstændigt og aktivt liv i meningsfuldt samvær med andre”.  
Skansebakken har i 2018 deltaget i et projekt, Resilience Food med temaet - Sansemad, og det som opleves rundt om tallerkenen.
Dette projekt ønsker vi, at du er med til at implementere og videreudvikle. Vore prototyper i projektet har været koncentrerede om smagsoplevelser for sondebrugere og samvær omkring måltidet i køkkenet.  
Ud over dig, er der tilknyttet en medhjælp i 20 timer om ugen fra ekstern beskæftigelse, som du vil have ansvaret for at guide og vejlede i vedkommendes opgaver.  
 
 
Tiltrædelse pr. 1. august 2019. 
 
 
Vores forventninger til dig
Du er udlært kok, og du har en passion for kvalitet. Vi forventer, at borgerne via maden får en oplevelse, som beriger deres sanser og deres smagsløg. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af, således at borgerne på Skansebakken oplever en variation, og at maden bliver en sanseoplevelse, som naturligvis laves fra bunden. Du er servicemindet, og forstår at holde fokus på vores kerneopgave, samt har et personligt drive.  
 
 
Vi tilbyder
En stilling med frihed til at bruge dine kreative evner, hvor du vil være omdrejningspunktet i vores køkken. Du vil få ansvaret for at lave madplaner og stå for indkøb. Skansebakken er en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor du samarbejder med ca. 100 faste medarbejdere. Personalet er sammensat af omsorgsmedhjælpere, pædagoger, ergoterapeuter, fysioterapeuter, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter.- og endelig, altid glade og tilfredse kunder! 
 
 
Ansættelsesvilkår   
Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn.   
 
 
Arbejdssted 
H.O. Wildenskovsvej 1A, Brejning, 7080 Børkop.  
 
 
Arbejdstider 
Mandag – fredag kl. 07.00 – 14.00  
Stillingen er på 32-37 timer pr. uge. 
 
 
Ansøgningsfrist 
Ansøgningsfrist 2. juni 2019 
Samtaler forventes afholdt i uge 24.   
 
 
Flere oplysninger 
For yderligere information: kontakt Afdelingsleder Krista Jensen 30 30 24 85 eller centerleder Kim Madsen-Röschmann 21 59  29 17.  
 
Se vores film om Skansebakken og kontakt os gerne for en rundvisning.   
 
 
 
Send din ansøgning 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. 
 
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.  
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.  
 
Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  
 
Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter
ORS/Small/58cac9db_logo.pngSkansebakkenBørkop2019-05-09T12:00:22.3602019-06-02T00:00:00
330001502Erfaren kok eller tilsvarende søges til fast stilling i musikcafé i Jelling!Robot Byens Caf Jelling søger hurtigst muligt en erfaren kok eller tilsvarende, der kan stå med ansvaret for cafeens køkken. Vi forventer at du: er en dygtig kok, der kan levere spændende og veltillavet mad kan arbejde hurtig og målrettet har sans for kvalitet og æstetik kan sammensætte og prissætte menuer har en god økonomisk sans er god til at samarbejde er fleksibel er serviceminded og holder af at møde nye mennesker har en imødekommende og udadvendt personlighed ser muligheder fremfor begrænsninger Byens Caf er en anpartsdrevet caf i hjertet af Jelling og tæt på Jelling Monumenterne. Cafeen er en del af kulturhuset, Byens Hus og samarbejder med husets øvrige beboere, herunder Jelling Bryggeri, Jelling Bibliotek, Byens Bio, Jelling Musikfestival samt flere andre. Byens Caf ønsker at stå for: et godt værested med en uformel tone og hvor alle skal føle sig velkommen smagfuld mad der er lavet fra bunden kvalitet, økologi, årstidens råvarer samt opmærksomhed på madspild gode musikalske oplevelser i hyggelige rammer Vi tilbyder en spændende og anderledes arbejdsplads, med gode kolleger og løn i henhold til overenskomst. Hvis du mener, at du er den rette til jobbet, hører vi gerne fra dig. Nærmere oplysninger kan fås ved Lene K hler mobil: 26 15 12 70 (efter kl 17 og i weekenden) Ansøgning sendes hurtigst muligt til: byenscafe@byenscafe.dk. Vi ansætter så snart vi har fundet den rette til jobbet. Se evt. nærmere på www.byenshus.dk

Byens Café Jelling søger hurtigst muligt en erfaren kok eller tilsvarende, der kan stå med ansvaret for cafeens køkken.

Vi forventer at du:

  • er en dygtig kok, der kan levere spændende og veltillavet mad
  • kan arbejde hurtig og målrettet
  • har sans for kvalitet og æstetik
  • kan sammensætte og prissætte menuer
  • har en god økonomisk sans
  • er god til at samarbejde
  • er fleksibel
  • er serviceminded og holder af at møde nye mennesker
  • har en imødekommende og udadvendt personlighed
  • ser muligheder fremfor begrænsninger

Byens Café er en anpartsdrevet café i hjertet af Jelling og tæt på Jelling Monumenterne. Cafeen er en del af kulturhuset, Byens Hus og samarbejder med husets øvrige beboere, herunder Jelling Bryggeri, Jelling Bibliotek, Byens Bio, Jelling Musikfestival samt flere andre.

Byens Café ønsker at stå for:

  • et godt værested med en uformel tone og hvor alle skal føle sig velkommen
  • smagfuld mad der er lavet fra bunden
  • kvalitet, økologi, årstidens råvarer samt opmærksomhed på madspild
  • gode musikalske oplevelser i hyggelige rammer

Vi tilbyder en spændende og anderledes arbejdsplads, med gode kolleger og løn i henhold til overenskomst.

Hvis du mener, at du er den rette til jobbet, hører vi gerne fra dig.

Nærmere oplysninger kan fås ved Lene Köhler mobil: 26 15 12 70 (efter kl 17 og i weekenden)

Ansøgning sendes hurtigst muligt til: byenscafe@byenscafe.dk.

Vi ansætter så snart vi har fundet den rette til jobbet. 

Se evt. nærmere på www.byenshus.dk

BYENS CAFE JELLING ApSJelling2019-04-05T00:00:002019-05-31T00:00:00
330017123Bone's Vejle søger ny kok - faglært er ikke et kravRobot SKAL DU VÆRE VORES NYE KOK? Vi søger en medarbejder der er yderst smilende og er klar til at træde til som leder. Samtidig med at du sætter kvalitet og hygiejne i højsæde. Du skal have en masse gåpåmod, og have lyst til at være en del af et solidt team, hvor vi alle skal hjælpe hinanden. Vi forestiller os, at du: Er ansvarlig for køkkenet og dermed grillassistenternes og ungarbejdernes indsats Har et godt overblik og er effektiv Har interesse for madlavning Har respekt for råvarerne Er bevidst om, at højt hygiejneniveau er grundlaget for høj madkvalitet Er god til at kommunikere med både gæster og kolleger Er teamplayer og forstår, at godt samarbejde får 2 2 til at give 5 Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning. Jobbet er en fuldtidsstiling med opstart d. 1 7-19 og kan ikke kombineres med et studie. Faglært er ikke et krav. Vi glæder os meget til at læse din ansøgning.

SKAL DU VÆRE VORES NYE KOK?

Vi søger en medarbejder der er yderst smilende og er klar til at træde til som leder. Samtidig med at du sætter kvalitet og hygiejne i højsæde. Du skal have en masse gåpåmod, og have lyst til at være en del af et solidt team, hvor vi alle skal hjælpe hinanden.

Vi forestiller os, at du:

  • Er ansvarlig for køkkenet og dermed grillassistenternes og ungarbejdernes indsats
  • Har et godt overblik og er effektiv
  • Har interesse for madlavning
  • Har respekt for råvarerne
  • Er bevidst om, at højt hygiejneniveau er grundlaget for høj madkvalitet
  • Er god til at kommunikere med både gæster og kolleger
  • Er teamplayer og forstår, at godt samarbejde får 2+2 til at give 5

Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning.
Jobbet er en fuldtidsstiling med opstart d. 1/7-19 og kan ikke kombineres med et studie. Faglært er ikke et krav.

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning.

Bone's Restauranter A/SVejle2019-05-06T00:00:002019-06-16T00:00:00
330017274Kok med chef / leder potentiale.Robot Kok med chef potentiale til Kro Mad MadRick Til nyetableret restaurant under etablering i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok, med erfaring og uddanelse inden for det klassiske danske køkken. Vi kender endnu ikke kunde tilstrømningen og derfor heller ikke arbejdets omfang. Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne. Vi påtænker herudover at ansætte en deltids kok til at understøtte dit arbejde, endvidere vil der kunne trækkes på personalet fra søster restauranten, som kun ligger 50 meter fra, denne har samme ejer, som vil have sit primære arbejdsområde der. På sigt skulle der gerne være så travlt der kan ansættes yderligere 2 kokke. Herudover forventer vi, at køkkenet bliver understøttet af en køkkendreng pige nogle timer om dagen. På gulvet vil personale normeringen stå i forhold til gæste tilstrømningen. Du vil sammen med ejeren af restauranterne blive det ledende omdrejningspunkt for restauranten, der udelukkende tilberede klassiske danske retter. Vi forventer du er dansk udannet kok og har erfaring inden for det klassiske danske køkken. Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet vil formentlig være ungt, som på søster restauranten. Det forventes du taler 100 dansk og meget gerne engelsk også. Du er frisk i replikken, men dog høflig. Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet. Tiltrædelse senest den 1. juni 2019. Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk eller afleveres ved MadRick Vejle miidtpunkt tirsdag - lørdag mellem 15:00 og 17:00

Kok med chef potentiale til Kro Mad / MadRick

Til nyetableret ”restaurant under etablering” i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok, med erfaring og uddanelse inden for det klassiske danske køkken.

Vi kender endnu ikke kunde tilstrømningen og derfor heller ikke arbejdets omfang. Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne.

Vi påtænker herudover at ansætte en deltids kok til at understøtte dit arbejde, endvidere vil der kunne trækkes på personalet fra søster restauranten, som kun ligger 50 meter fra, denne har samme ejer, som vil have sit primære arbejdsområde der. På sigt skulle der gerne være så travlt der kan ansættes yderligere 2 kokke.

Herudover forventer vi, at køkkenet bliver understøttet af en køkkendreng/pige nogle timer om dagen.

På gulvet vil personale normeringen stå i forhold til gæste tilstrømningen.

Du vil sammen med ejeren af restauranterne blive det ledende omdrejningspunkt for restauranten, der udelukkende tilberede klassiske danske retter.

Vi forventer du er dansk udannet kok og har erfaring inden for det klassiske danske køkken.

Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet vil formentlig være ungt, som på søster restauranten.

Det forventes du taler 100% dansk og meget gerne engelsk også.

Du er frisk i replikken, men dog høflig.

Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet.

Tiltrædelse senest den 1. juni 2019.

Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk eller afleveres ved MadRick Vejle miidtpunkt tirsdag - lørdag mellem 15:00 og 17:00

Madrick ApSVejle2019-05-06T00:00:002019-05-31T00:00:00
330019626Café Dolly søger kokRobot Dollys er en kendt og travl horsensiansk restaurant, som siden 1993 har specialiseret sig i at lave klassisk og ærlig dansk mad af høj kvalitet. Vi er en a la carte restaurant med en mindre grad af deciderede selskaber. Vi laver alt fra bunden af gode og gerne lokale råvarer. Dollys fokuserer på, at de råvarer der indgår i retterne, også har en funktion i smagsudtrykket, det er ikke her du kommer til at overpynte maden, til gengæld kommer du til at arbejde med råvarer i en kvalitet der taler for sig selv. Teamet, som du kommer til at indgå i, er en god blanding af unge og erfarne ildsjæle. Der er højt til loftet og en god og bramfri tone. Vi har meget travlt hele ugen, så arbejdet kræver høj professionalisme og vilje samt evne til at få noget fra hånden. Dagligdagen som kok på Dollys indebærer alt fra bestilling af varer, bagning, syltning, røgning af fisk. Samt at køre a la carte frokost og aften. Vi forventer, at du har følgende kompetencer: Ansvarlighed og initiativOverblik - også i stressede situationerProfessionalismeKvalitetsbevidsthedFaglig stolthed og dygtighedKreativitetOpfylder alle gældende regler for håndtering af fødevarer Fleksibilitet Evne til at kapere stressende situationer og arbejde hurtigt Teamspiller og socialt engageret Vi tilbyder en fast stilling i et godt arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for at tage ansvar og afprøve din kreativitet. Vi har overenskomst med 3F og dermed goder som pensionsordning mm. Aftenarbejde samt weekendarbejde hver anden fredag og lørdag må beregnes. Vi har åbent hver dag, både frokost og aften - undtagen søndag hvor vi holder lukket. Det er absolut nødvendigt at du er uddannet kok idet du bla. skal have ansvar for kokkeelever. Tiltrædelse, hurtigst muligt eller efter aftale. Ansøgning med CV afleveres personligt eller mail på til:simonvonsild@gmail.com DollysHavnen 15, 8700 HorsensAtt. Simon Vonsild. Eventuelle spørgsmål er velkommen på tlf. 2114 9730 (Simon Vonsild)

Dollys er en kendt og travl horsensiansk restaurant, som siden 1993 har specialiseret sig i at lave klassisk og ærlig dansk mad af høj kvalitet. Vi er en a la carte restaurant med en mindre grad af deciderede selskaber.

Vi laver alt fra bunden af gode og gerne lokale råvarer. Dollys fokuserer på, at de råvarer der indgår i retterne, også har en funktion i smagsudtrykket, det er ikke her du kommer til at overpynte maden, til gengæld kommer du til at arbejde med råvarer i en kvalitet der taler for sig selv.

Teamet, som du kommer til at indgå i, er en god blanding af unge og erfarne ildsjæle. Der er højt til loftet og en god og bramfri tone.

Vi har meget travlt hele ugen, så arbejdet kræver høj professionalisme og vilje samt evne til at få noget fra hånden. Dagligdagen som kok på Dollys indebærer alt fra bestilling af varer, bagning, syltning, røgning af fisk. Samt at køre a la carte frokost og aften.

Vi forventer, at du har følgende kompetencer:

Ansvarlighed og initiativ
Overblik - også i stressede situationer
Professionalisme
Kvalitetsbevidsthed
Faglig stolthed og dygtighed
Kreativitet
Opfylder alle gældende regler for håndtering af fødevarer Fleksibilitet Evne til at kapere stressende situationer og arbejde hurtigt Teamspiller og socialt engageret

Vi tilbyder en fast stilling i et godt arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for at tage ansvar og afprøve din kreativitet.

Vi har overenskomst med 3F og dermed goder som pensionsordning mm.

Aftenarbejde samt weekendarbejde hver anden fredag og lørdag må beregnes. Vi har åbent hver dag, både frokost og aften - undtagen søndag hvor vi holder lukket. 

Det er absolut nødvendigt at du er uddannet kok idet du bla. skal have ansvar for kokkeelever.

Tiltrædelse, hurtigst muligt eller efter aftale.

Ansøgning med CV afleveres personligt eller mail på til:simonvonsild@gmail.com

Dollys
Havnen 15, 8700 Horsens
Att. Simon Vonsild.

Eventuelle spørgsmål er velkommen på tlf. 2114 9730 (Simon Vonsild)

CAFÉ DOLLY ApSHorsens2019-05-08T00:00:002019-07-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til Udviklingscenter Skansebakken

Skansebakken

Børkop
Elsker du at lave sund og ernæringsrig kost? Kan du jonglere med gryder og pander og lækre råvarer, så er det måske dig vi søger? Din daglige arbejdsplads Skansebakken er et døgntilbud med eget aktivitetscenter, beliggende i Brejning. Her bor 45 bor...
Indrykket:9. maj 2019
Udløbsdato:2. juni 2019

Erfaren kok eller tilsvarende søges til fast stilling i musikcafé i Jelling!

BYENS CAFE JELLING ApS

Jelling
Byens Caf Jelling søger hurtigst muligt en erfaren kok eller tilsvarende, der kan stå med ansvaret for cafeens køkken. Vi forventer at du: er en dygtig kok, der kan levere spændende og veltillavet mad kan arbejde hurtig og målrettet har sans for kva...
Indrykket:5. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Bone's Vejle søger ny kok - faglært er ikke et krav

Bone's Restauranter A/S

Vejle
SKAL DU VÆRE VORES NYE KOK? Vi søger en medarbejder der er yderst smilende og er klar til at træde til som leder. Samtidig med at du sætter kvalitet og hygiejne i højsæde. Du skal have en masse gåpåmod, og have lyst til at være en del af et solidt t...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:16. juni 2019

Kok med chef / leder potentiale.

Madrick ApS

Vejle
Kok med chef potentiale til Kro Mad MadRick Til nyetableret restaurant under etablering i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok, med erfaring og uddanelse inden for det klassiske danske køkken. Vi kender endnu ikke kunde tilstrømningen og derfor...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Café Dolly søger kok

CAFÉ DOLLY ApS

Horsens
Dollys er en kendt og travl horsensiansk restaurant, som siden 1993 har specialiseret sig i at lave klassisk og ærlig dansk mad af høj kvalitet. Vi er en a la carte restaurant med en mindre grad af deciderede selskaber. Vi laver alt fra bunden af go...
Indrykket:8. maj 2019
Udløbsdato:3. juli 2019