Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Restaurant Møllebæk søger en kok

Restaurant Møllebæk søger en faglært eller ufaglært kok der har speciale i danske retter.

Der vil være tale om flest dags arrangementer, dog serverer Møllebæk stegt flæsk hver onsdag og wienerschnitzler 1. torsdag i måneden fra kl. 17.00 - 20.00

Vi har skemalagte arbejdsplaner, dog fleksibilitet i forbindelse med servering af begravelseskaffe.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte indehaver Berit Iversen på 75665210.

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330010510Phoenix-c65dfac912019-06-04T00:00:00Restaurant Møllebæk søger en kok

Restaurant Møllebæk søger en faglært eller ufaglært kok der har speciale i danske retter.

Der vil være tale om flest dags arrangementer, dog serverer Møllebæk stegt flæsk hver onsdag og wienerschnitzler 1. torsdag i måneden fra kl. 17.00 - 20.00

Vi har skemalagte arbejdsplaner, dog fleksibilitet i forbindelse med servering af begravelseskaffe.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte indehaver Berit Iversen på 75665210.

 

 

2019-06-20T00:51:18.853 Restaurant Møllebæk søger en faglært eller ufaglært kok der har speciale i danske retter. Der vil være tale om flest dags arrangementer, dog serverer Møllebæk stegt flæsk hver onsdag og wienerschnitzler 1. torsdag i måneden fra kl. 17.00 - 20.00 Vi har skemalagte arbejdsplaner, dog fleksibilitet i forbindelse med servering af begravelseskaffe. Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte indehaver Berit Iversen på 75665210.11jobnetc65dfac9100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-19T00:00:000000https://indberetning.horsens.dk/horsens/Login/LoginNemID?returnUrl=/horsens/Opret/tP9Sx87R/0EuropaDanmarkJyllandØstjyllandSkanderborgEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHorsens3512708RESTAURANT MØLLEBÆK ApS11Gl Kattrupvej 28751GedvedDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent748493JobNet4978039497803910024-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c65dfac9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c65dfac9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c65dfac9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c65dfac9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Kok lige noget for dig.12008211Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361563512noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330061515KOK - Vi vil gerne have dig med på holdetRobot Vi søger en ny kollega til holdet, en som med sin viden, engagement og drive, kan være med til at gå ud på nye græsmarker. Så har du et svendebrev i hånden eller et godt cv med bevist arbejdshistorik, så læs videre. Vi er placeret i hjerte af Silkeborg, med Remstup Å lige ved hovedindgangen. Hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel i Silkeborg holder vi mange bolde i luften. På hotellet har vi stor fokus på konference og vores a la carte restaurant Michael D. Vi afvikler også større arrangementer ude af huset i forskellige set up. Det er netop her vi mangler dig. Holdet er godt blandet og man skal være fleksibel og indstillet på at hjælpe til i de forskellige afdelinger alt efter behov. Vi søger dig, som gerne må have erfaring med selskaber ud af huset, både hvor vi pakker alt og kunden selv henter det ved os, eller at vi tager med maden ud og sørger for det hele. Hvad skal du så besidde, jo vi tænker: Kreativ med ideer, udvikling og følger dem til dørs Har stor fokus på egenkontrol og hygiejne Kan selvstændigt stå for varebestilling Kan sige fra og til i forhold til at arbejde selvstændigt Hvad kan vi ellers tilbyde dig. Gode kollegaer som sammen ønsker at udvikle sig selv og hinanden Gode arbejdsvilkår Mulighed for karriere og personlig udvikling Personalegoder via Radisson Hotel Group Stillingen ønskes besat gerne fra 1 oktober, men vi venter også gerne på den rette. Jeg ser frem til at modtage en ansøgning fra dig, grundet GDPR vil vi gerne den sendes elektronisk til os via mail på. morten.vindelbo@radissonblu.com Har du yderlig spørgsmål i forhold til stillingen, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 4126 2666 Med venlig hilsen Morten Vindelbo

Vi søger en ny kollega til holdet, en som med sin viden, engagement og drive, kan være med til at gå ud på nye græsmarker. Så har du et svendebrev i hånden eller et godt cv med bevist arbejdshistorik, så læs videre.

Vi er placeret i hjerte af Silkeborg, med Remstup Å lige ved hovedindgangen. Hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel i Silkeborg holder vi mange bolde i luften. På hotellet har vi stor fokus på konference og vores a la carte restaurant Michael D. Vi afvikler også større arrangementer ude af huset i forskellige set up. Det er netop her vi mangler dig.

Holdet er godt blandet og man skal være fleksibel og indstillet på at hjælpe til i de forskellige afdelinger alt efter behov.

Vi søger dig, som gerne må have erfaring med selskaber ud af huset, både hvor vi pakker alt og kunden selv henter det ved os, eller at vi tager med maden ud og sørger for det hele.

Hvad skal du så besidde, jo vi tænker:

  • Kreativ med ideer, udvikling og følger dem til dørs
  • Har stor fokus på egenkontrol og hygiejne
  • Kan selvstændigt stå for varebestilling
  • Kan sige fra og til i forhold til at arbejde selvstændigt

Hvad kan vi ellers tilbyde dig.

  • Gode kollegaer som sammen ønsker at udvikle sig selv og hinanden
  • Gode arbejdsvilkår
  • Mulighed for karriere og personlig udvikling
  • Personalegoder via Radisson Hotel Group

Stillingen ønskes besat gerne fra 1 oktober, men vi venter også gerne på den rette.

Jeg ser frem til at modtage en ansøgning fra dig, grundet GDPR vil vi gerne den sendes elektronisk til os via mail på. morten.vindelbo@radissonblu.com

Har du yderlig spørgsmål i forhold til stillingen, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 4126 2666

 

Med venlig hilsen

Morten Vindelbo

Hotel Papirfabrikken A/SSilkeborg2019-08-08T00:00:002019-08-31T00:00:00
330075061Pilebakken søger en KOKBasic Pilebakken søger kreativ kok med hjertet på rette sted Kok til specialområde Socialpsykiatri Voksne Pilebakken Brænder du for at lave lækker mad? Vil du gerne opleve, hvad dine evner i et køkken betyder for livskvaliteten, for dem du serverer for? Ønsker du at kombinere din faglighed med socialt arbejde?Så er køkkenet på Pilebakken måske noget for dig.Vi søger lige nu en kok til en fast stilling 30-37 timer uge. Pilebakken er en afdeling under Specialområde Socialpsykiatri Voksne som er Region Midtjyllands tilbud om recoveryorienteret psykosocial rehabiliterende indsats til mennesker med betydelig nedsat funktionsevne pga. kompleks psykisk sygdom. I køkkenet har vi fokus på at servere lækker mad, som tager højde for de fysiske og psykiske udfordringer beboerne har. Vi er et køkkenteam bestående af økonoma, køkkenassistenter og husassistenterVores opgave består i at lave mad til beboere og personale på Pilebakken samt mødeforplejning til specialområdets sekretariat. På Pilebakken laves der mad til ca. 40 personer dagligt, og til et varierende antal arrangementer. Vi arbejder ud fra Pilebakkens kostpolitik, med hensyntagen til beboernes individuelle sundhedsmæssige behov. Køkkenet er bemandet fra klokken 7 til 19 på hverdage og fra klokken 6 til 14 i weekenden. Arbejdstiderne på påregnes indenfor dette tidsrum.Vi arbejder lige nu hver 3. weekend. Vi søger en kok med: kærlighed til god, velsmagende mad ønske om at lave maden fra bunden flair for at få tingene til at lykkes en positiv indstilling til sine medmennesker evne til at rumme mennesker med kompleks psykisk sygdom lyst og vilje til nytænkning og kreativitet serviceminded gode samarbejdsevner Vi sætter barren højt - vil være gode til det vi gør, og det forventer vi også at du vil. Vi tilbyder: et spændende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens stor indflydelse på opgaveløsningen en stor berøringsflade med beboere, køkkenteam og de øvrige kolleger på Pilebakken en høj faglig tilgang til opgaven en arbejdsplads, hvor du er med til at planlægge og producere varm og kold mad, bagning, bestilling af vare, egenkontrol og alle de andre arbejdsopgaver, der er i et køkken. en fleksibel arbejdsplads løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse hurtigst muligt. Der vil blive indhentet udvidet straffeattest. Ansøgning med bilag sendes digitalt senest den 05.09..2019 Ansættelsessamtaler den 11.09..2019 Spørgsmål kan rettes til økonoma Jette D. Kristensen, telefon 2962 0804eller konstitueret afdelingsleder Jette Klejs Petersen, Telefon 29120421 Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.
Pilebakken søger kreativ kok med hjertet på rette sted
 
Kok til specialområde Socialpsykiatri Voksne – Pilebakken
 
Brænder du for at lave lækker mad? Vil du gerne opleve, hvad dine evner i et køkken betyder for livskvaliteten, for dem du serverer for? Ønsker du at kombinere din faglighed med socialt arbejde?
Så er køkkenet på Pilebakken måske noget for dig.
Vi søger lige nu en kok til en fast stilling 30-37 timer/uge.
 
Pilebakken er en afdeling under Specialområde Socialpsykiatri Voksne som er Region Midtjyllands tilbud om recoveryorienteret psykosocial rehabiliterende indsats til mennesker med betydelig nedsat funktionsevne pga. kompleks psykisk sygdom.
 
I køkkenet har vi fokus på at servere lækker mad, som tager højde for de fysiske og psykiske udfordringer beboerne har.
 
Vi er et køkkenteam bestående af økonoma, køkkenassistenter og husassistenter
Vores opgave består i at lave mad til beboere og personale på Pilebakken samt mødeforplejning til specialområdets sekretariat.
 
På Pilebakken laves der mad til ca. 40 personer dagligt, og til et varierende antal arrangementer. Vi arbejder ud fra Pilebakkens kostpolitik, med hensyntagen til beboernes individuelle sundhedsmæssige behov. Køkkenet er bemandet fra klokken 7 til 19 på hverdage og fra klokken 6 til 14 i weekenden. Arbejdstiderne på påregnes indenfor dette tidsrum.
Vi arbejder lige nu hver 3. weekend.
 
Vi søger en kok med:
  • kærlighed til god, velsmagende mad
  • ønske om at lave maden fra bunden
  • flair for at få tingene til at lykkes
  • en positiv indstilling til sine medmennesker
  • evne til at rumme mennesker med kompleks psykisk sygdom
  • lyst og vilje til nytænkning og kreativitet
  • serviceminded
  • gode samarbejdsevner
     
     
    Vi sætter barren højt - vil være gode til det vi gør, og det forventer vi også at du vil.
     
    Vi tilbyder:
  • et spændende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens
  • stor indflydelse på opgaveløsningen
  • en stor berøringsflade med beboere, køkkenteam og de øvrige kolleger på Pilebakken
  • en høj faglig tilgang til opgaven
  • en arbejdsplads, hvor du er med til at planlægge og producere varm og kold mad, bagning, bestilling af vare, egenkontrol og alle de andre arbejdsopgaver, der er i et køkken.
  • en fleksibel arbejdsplads
  • løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
     
    Tiltrædelse hurtigst muligt. Der vil blive indhentet udvidet straffeattest.
  • Ansøgning med bilag sendes digitalt senest den 05.09..2019
  • Ansættelsessamtaler den 11.09..2019
  • Spørgsmål kan rettes til økonoma Jette D. Kristensen, telefon 2962 0804
    eller konstitueret afdelingsleder Jette Klejs Petersen, Telefon 29120421
 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 

ORS/Small/817473d9_logo.gifPilebakken, TværgåendeThem2019-08-19T16:03:45.9832019-09-05T00:00:00
330075710FULDTIDSSTILLING: KOK I AARHUSProfile Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD Aarhus. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringKan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenenHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenetMedbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderLyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: koedaarhus.brandero.comEr du vores nye kok?
Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD Aarhus. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.




Se mere på vores ansøgersite: https://koedaarhus.brandero.com

ORS/Small/e836dab7_logo.pngKöD AarhusAarhus C2019-08-20T14:01:27.1002019-10-03T00:00:00
330062945Kok/Souschef-dagjobRobot Er du vores nye kollega? Brænder du for at lave mad fra bunden så fuglene synger, så kan det være dig vi leder efter! Maria´s Deli er en catering virksomhed som hovedsaligt leverer frokoster og mødeforplejning til virksomheder i lokalområdet. Vi har eksisteret i 5 år og arbejder konstant på at optimere og udvikle forretningen. Vores dygtige kok har søgt nye udfordringer og vi kommer derfor til at mangle en faglært. Holdet består af Maria (ejer) 3 faglærte, 1 flexjobber, 1 elev og 2 medhjælpere der bringer maden ud. Vi har en god og ordentlig tone og en flad ledelses struktur. Hos os får du en hverdag hvor du arbejder fra mandag til fredag (meget sjældent weekend). Arbejdsdagen starter mellem kl 04 og 06 og varer til mellem kl. 12 og 14 (rullevagtplan). Dine arbejdsopgaver vil bestå i at lave mad fra bunden af, arbejdsplanlægning, menuplanlægning samt diverse opgaver der følger med at arbejde i et større produktionskøkken. Hver faglærte har deres ansvarsområde og så samarbejder vi på tværs om at få arbejdet til at glide bedst muligt. Ansvarsområderne er varmtkøkken, blandede salater, salatbar, koldt køkken, brød. Alt efter dine erfaringer og kompetenser tildeles et ansvarsområde. Det er dog vigtigt at du besidder evnerne og lysten til alle områderne. I løbet af arbejdsdagen holdes der et jævnt godt tempo, her er det vigtigt at være i stand til at planlægge sin tid work smarter-not harder . Vi arbejder med at holde kvaliteten, lave lækker og spændende mad, og det kunne være fedt hvis du kom med nogle gode ideer til menuplanlægningen. Tiltrædelse efter aftale vi venter gerne på den rette kandidat Løn efter kvalifikationer og erfaring. Vi forventer: At du er faglært kok eller cater. Har evnen og lysten til at lave mad fra bunden. Har et godt overblik og kan holde flere bolde i luften på en gang. Kan og vil møde tidligt og arbejde i hverdagene. Når du søger vil vi gerne se en ansøgning, cv, evt. referencer samt en menuplan for 14 dage hvor du har en varm lun ret, 2 blandede salater og 3 slags koldt pålæg med tilbehør.

Er du vores nye kollega?
Brænder du for at lave mad fra bunden så fuglene synger, så kan det være dig vi leder efter!

Maria´s Deli er en catering virksomhed som hovedsaligt leverer frokoster og mødeforplejning til virksomheder i lokalområdet. Vi har eksisteret i 5 år og arbejder konstant på at optimere og udvikle forretningen. Vores dygtige kok har søgt nye udfordringer og vi kommer derfor til at mangle en faglært.
Holdet består af Maria (ejer) 3 faglærte, 1 flexjobber, 1 elev og 2 medhjælpere der bringer maden ud. Vi har en god og ordentlig tone og en flad ledelses struktur.

Hos os får du en hverdag hvor du arbejder fra mandag til fredag (meget sjældent weekend).
Arbejdsdagen starter mellem kl 04 og 06 og varer til mellem kl. 12 og 14 (rullevagtplan).
Dine arbejdsopgaver vil bestå i at lave mad fra bunden af, arbejdsplanlægning, menuplanlægning samt diverse opgaver der følger med at arbejde i et større produktionskøkken.
Hver faglærte har deres ansvarsområde og så samarbejder vi på tværs om at få arbejdet til at glide bedst muligt. Ansvarsområderne er; varmtkøkken, blandede salater, salatbar, koldt køkken, brød. Alt efter dine erfaringer og kompetenser tildeles et ansvarsområde. Det er dog vigtigt at du besidder evnerne og lysten til alle områderne.
I løbet af arbejdsdagen holdes der et jævnt godt tempo, her er det vigtigt at være i stand til at planlægge sin tid "work smarter-not harder". 
Vi arbejder med at holde kvaliteten, lave lækker og spændende mad, og det kunne være fedt hvis du kom med nogle gode ideer til menuplanlægningen.
Tiltrædelse efter aftale vi venter gerne på den rette kandidat
Løn efter kvalifikationer og erfaring. 

Vi forventer:
At du er faglært kok eller cater.
Har evnen og lysten til at lave mad fra bunden.
Har et godt overblik og kan holde flere bolde i luften på en gang.
Kan og vil møde tidligt og arbejde i hverdagene.

Når du søger vil vi gerne se en ansøgning, cv, evt. referencer samt en menuplan for 14  dage hvor du har en varm/lun ret, 2 blandede salater og 3 slags koldt/pålæg med tilbehør. 

 

Maria's DeliIkast2019-07-23T00:00:002019-09-12T00:00:00
330062421Hotel Opus søger en udlært kokRobot Som kok på Hotel Opus Horsens vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Vi tilbyder et spændende job, hvor den gode oplevelse, service og kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt. Stillingen skal besættes hurtigst muligt. Læs mere om Hotel Opus Horsens på hotelopushorsens.dk Arbejdsopgaver: A la carte og selskab Konference kongres fra 2-1200 personer Morgenbuffet Bagning Vi tilbyder: en selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe resultater, som kan ses og mærkes. at blive en del af en flad organisationsstruktur med fokus på gensidig feedback og kort vej fra id til handling. ordnede arbejdsforhold. Vi forventer, at du: er udlært kok, fagligt meget velfunderet samt sætter en ære i, at vores gæster altid får en syns- og smagsoplevelse af de bedre. er velsoigneret, smilende og har en god fysik. har en intention om at gøre en positiv forskel og yde dit bedste over for dine kollegaer. kan bevare overblikket i stressede situationer. er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger. ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider. Vi afholder samtaler løbende.Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt køkkenchef Kim Bo Pedersen pr. mail: kbp@hotelopushorsens.dk. Send hurtigst muligt din ansøgning til hoteldirektør Camilla Tallerup pr. mail: ct@hotelopushorsens.dk. Vi glæder os til at modtage den. Tiltrædelse snarest muligt.

Som kok på Hotel Opus Horsens vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Vi tilbyder et spændende job, hvor den gode oplevelse, service og kontakt til vores mange gæster er i højsædet.

Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel – også når det går rigtig stærkt.

Stillingen skal besættes hurtigst muligt.

Læs mere om Hotel Opus Horsens på hotelopushorsens.dk

Arbejdsopgaver:
• A la carte og selskab
• Konference/kongres fra 2-1200 personer
• Morgenbuffet
• Bagning


Vi tilbyder:
• en selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe resultater, som kan ses og mærkes.
• at blive en del af en flad organisationsstruktur med fokus på gensidig feedback og kort vej fra idé til handling.
• ordnede arbejdsforhold.


Vi forventer, at du:
• er udlært kok, fagligt meget velfunderet samt sætter en ære i, at vores gæster altid får en syns- og smagsoplevelse af de bedre.
• er velsoigneret, smilende og har en god fysik.
• har en intention om at gøre en positiv forskel og yde dit bedste over for dine kollegaer.
• kan bevare overblikket i stressede situationer.
• er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger.
• ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider.


Vi afholder samtaler løbende.
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt køkkenchef Kim Bo Pedersen pr. mail: kbp@hotelopushorsens.dk.


Send hurtigst muligt din ansøgning til hoteldirektør Camilla Tallerup pr. mail: ct@hotelopushorsens.dk. Vi glæder os til at modtage den. Tiltrædelse snarest muligt.

HOTEL OPUS HORSENSHorsens2019-07-22T00:00:002019-09-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

KOK - Vi vil gerne have dig med på holdet

Hotel Papirfabrikken A/S

Silkeborg
Vi søger en ny kollega til holdet, en som med sin viden, engagement og drive, kan være med til at gå ud på nye græsmarker. Så har du et svendebrev i hånden eller et godt cv med bevist arbejdshistorik, så læs videre. Vi er placeret i hjerte af Silkeb...
Indrykket:8. august 2019
Udløbsdato:31. august 2019

Pilebakken søger en KOK

Pilebakken, Tværgående

Them
Pilebakken søger kreativ kok med hjertet på rette sted Kok til specialområde Socialpsykiatri Voksne Pilebakken Brænder du for at lave lækker mad? Vil du gerne opleve, hvad dine evner i et køkken betyder for livskvaliteten, for dem du serverer for? Ø...
Indrykket:19. august 2019
Udløbsdato:5. september 2019

FULDTIDSSTILLING: KOK I AARHUS

KöD Aarhus

Aarhus C
Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD Aarhus. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligne...
Indrykket:20. august 2019
Udløbsdato:3. oktober 2019

Kok/Souschef-dagjob

Maria's Deli

Ikast
Er du vores nye kollega? Brænder du for at lave mad fra bunden så fuglene synger, så kan det være dig vi leder efter! Maria´s Deli er en catering virksomhed som hovedsaligt leverer frokoster og mødeforplejning til virksomheder i lokalområdet. Vi har...
Indrykket:23. juli 2019
Udløbsdato:12. september 2019

Hotel Opus søger en udlært kok

HOTEL OPUS HORSENS

Horsens
Som kok på Hotel Opus Horsens vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Vi tilbyder et spændende job, hvor den gode oplevelse, service og kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forske...
Indrykket:22. juli 2019
Udløbsdato:1. september 2019