Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Restaurant Møllehuset i Frederikshavn søger en køkkenassistent på 20 timer ugentligt

Er du vores nye kollega?

Vi søger en dygtig, ansvarsbevidst og positiv køkkenassistent på 20 timer. Du vil indgå i teamet på Restaurant Møllehuset, men du vil ofte også have din daglige gang på Hotel Lisboa i Frederikshavn, som ligger 800 meter fra Restaurant Møllehuset.

Vores forventninger til dig:

Du er faglært køkkenassistent eller har erfaring inden for branchen. Som kollega forventer vi, at du er positiv, serviceminded, ansvarsbevidst, fleksibel og god til at samarbejde.  Vi forventer kort sagt, at du besidder et godt humør og brænder for at lave god mad af gode råvarer. Vi forventer ligeledes at u har hygiejnebevis.

Vi tilbyder:

  • Fast vagtplan med vagter fra 16-21 fra mandag til torsdag, weekendfri samt gode feriemuligheder (enkelte weekendvagter eller vagter tidligere på dagen kan dog forekomme ved arrangementer/selskaber)
  • Gode fysiske rammer, ordnede arbejdsforhold og et godt arbejdsmiljø
  • Et godt team med gode kollegaer

Opgaver:

Dine primære opgaver vil være:

  • Tilberedning af kolde og varme retter
  • Rengøring og opvask
  • Klargøring og anretning af mad til aftenservering
  • Tage imod varer og holde orden på lageret

 

Ansættelsesforhold:

Ansættelse forventes med opstart hurtigst muligt. Du kommer ofte til at have din daglige gang på Hotel Lisboa, dog skal du ingå i køkkenteamet på Restaurant Møllehuset, hvor det meste af prodktionen foregår. Jobbet består primært i at sørge for aftenforplejning til gæsterne på Hotel Lisboa. Da størstedelen af produktionen foregår på Restaurant Møllehuset, vil det være din opgave at transportere maden til Hotel Lisboa, hvor den skal færdiggøres og anrettes inden den serveres til gæsterne. Det er derfor nødvendigt, at du har B-kørekort (kørekort til alm. bil).

Er du parat til at yde en selvstændig og engageret indsats? Og vil du være med til at skabe en god oplevelse for vores gæster? Så bedes du sende en ansøgning vedlagt CV til:

fest@mollehuset.dk, Mrk. ”Ansøgning køkkenassistent”

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Alfred Pichler,

Tlf.: 98 43 44 00

Samtaler vil blive afholdt løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Køkkenmedhjælper til Cafe Jambo

Montello ApS

Saltum
Vi søger en engageret køkkenmedhjælper cater eller lign. til vores cafe MED ERFARING. Vi søger en person som er meget mødestabil, positiv, udadvendt, har erfaring, og initiativrig. Du skal kunne arbejde selvstændigt og kunne have mange bolde i lufte...
Indrykket:27. maj 2020

Aabyhaven Vuggestue og Børnehave søger en køkkenassistent/husassistent

Jammerbugt Kommune

Aabybro
Stillingen er en fast stilling på 23 timer med tiltrædelse 1. august 2020.Aabyhaven Vuggestue og Børnehave er normeret til 81 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn og består af 2 afdelinger på 2 matrikler, begge med madordning. Afdelingen på Anlægsvej h...
Indrykket:25. maj 2020

Køkkenmedhjælper søges

DANSK FACILITY SERVICE A/S

Aalborg
Vi søger en køkkenmedhjælper til vores kantine i Aalborg. Stillingen er på 12-15 timer om ugen. Man skal møde hverdag. Arbejdstiden ligger midt på dagen. Man skal vaske op, gøre rent og hjælpe lidt med maden.
Indrykket:21. maj 2020