Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Restaurant Møllehuset i Frederikshavn søger faglært kok

Vi søger en dygtig og engageret kollega, der brænder for faget og vil arbejde i et team med stor faglighed og godt humør. Vi forventer, at du har erfaring fra køkkener hvor tempoet er højt og er faglært kok. Du kan arbejde kreativt indenfor Restaurant Møllehusets rammer. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Du har overblik, er passioneret omkring kvaliteten, og forstår vigtigheden af at give gæsten en god oplevelse - hver gang. 

Vi har brug for, at du udviser selvstændighed, er struktureret og ønsker at yde dit bedste. Det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, er idérig og fleksibel, da vi ikke altid ved, hvad morgendagen bringer.  

Møllehuset ligger smukt placeret i skoven med den rislende å lige udenfor. Restauranten danner hyggelige rammer for frokost og a la carte gæster, selskaber, møder m.m. Vores køkken kreerer spændende og lækre retter til enhver lejlighed - også ud af huset. Møllehuset har åbent hele året rundt. Læs evt. mere på www.mollehuset.dk 

 

Arbejdsopgaver: 

  • Tilberedning af frokostretter 
  • Tilberedning af a la carte retter 
  • Tilberedning af menuer til selskaber, herunder buffet og ud af huset  
  • Arrangere tiltalende og lækre fade til møder og konferencer 
  • Kontrol af råvarer og kvalitet 
  • Dagligt ansvar og deltagelse i køkkenets drift 
  • Overblik over lager og varebeholdning 
  • Daglig rengøring og vedligehold af køkken og lager 

 

 Vi forventer at du: 

  • Tager ejerskab og "går foran" - du er diplomatisk og teamorienteret 
  • Sikrer høj kvalitet hver gang 
  • Medvirker til at overholde givne standarder indenfor kvalitet, service, produkter og hygiejne  
  • Har erfaring fra lignende stilling og stor har stor passion indenfor arbejdsområde 
  • Er serviceminded, selvstændig og initiativrig 
  • Har en skarp sans for detaljer og høj gæsteservice 
  • Har en proaktiv grundindstilling og ser og skaber muligheder frem for begrænsninger 
  • Bevarer overblikket selv når bølgerne går højt 
  • Sætter pris på kvaliteten og de gode råvarer 

 

Vi tilbyder: 

  • Et godt og spændende arbejdsmiljø 
  • Gode kollegaer og et godt team 
  • Mulighed for at udvikle dig fagligt  
  • Et hyggeligt og uformelt miljø 
  • Muligheden for at sætte dit præg på jobbet 

 

Lyder dette som et job for dig? 

Ønsker du yderligere information om stillingen, kan du henvende dig til Alfred Pichler på tlf. 98 43 44 00, eller sende os en e-mail på fest@mollehuset.dk 

Ønsker du at søge stillingen, skal du sende ansøgning og CV til fest@mollehuset.dk mrk. “Ansøgning, kok” 

 Vi afholder samtaler løbende. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330048545Phoenix-916c0cd912019-06-24T00:00:00Restaurant Møllehuset i Frederikshavn søger faglært kok

Vi søger en dygtig og engageret kollega, der brænder for faget og vil arbejde i et team med stor faglighed og godt humør. Vi forventer, at du har erfaring fra køkkener hvor tempoet er højt og er faglært kok. Du kan arbejde kreativt indenfor Restaurant Møllehusets rammer. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Du har overblik, er passioneret omkring kvaliteten, og forstår vigtigheden af at give gæsten en god oplevelse - hver gang. 

Vi har brug for, at du udviser selvstændighed, er struktureret og ønsker at yde dit bedste. Det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, er idérig og fleksibel, da vi ikke altid ved, hvad morgendagen bringer.  

Møllehuset ligger smukt placeret i skoven med den rislende å lige udenfor. Restauranten danner hyggelige rammer for frokost og a la carte gæster, selskaber, møder m.m. Vores køkken kreerer spændende og lækre retter til enhver lejlighed - også ud af huset. Møllehuset har åbent hele året rundt. Læs evt. mere på www.mollehuset.dk 

 

Arbejdsopgaver: 

  • Tilberedning af frokostretter 
  • Tilberedning af a la carte retter 
  • Tilberedning af menuer til selskaber, herunder buffet og ud af huset  
  • Arrangere tiltalende og lækre fade til møder og konferencer 
  • Kontrol af råvarer og kvalitet 
  • Dagligt ansvar og deltagelse i køkkenets drift 
  • Overblik over lager og varebeholdning 
  • Daglig rengøring og vedligehold af køkken og lager 

 

 Vi forventer at du: 

  • Tager ejerskab og "går foran" - du er diplomatisk og teamorienteret 
  • Sikrer høj kvalitet hver gang 
  • Medvirker til at overholde givne standarder indenfor kvalitet, service, produkter og hygiejne  
  • Har erfaring fra lignende stilling og stor har stor passion indenfor arbejdsområde 
  • Er serviceminded, selvstændig og initiativrig 
  • Har en skarp sans for detaljer og høj gæsteservice 
  • Har en proaktiv grundindstilling og ser og skaber muligheder frem for begrænsninger 
  • Bevarer overblikket selv når bølgerne går højt 
  • Sætter pris på kvaliteten og de gode råvarer 

 

Vi tilbyder: 

  • Et godt og spændende arbejdsmiljø 
  • Gode kollegaer og et godt team 
  • Mulighed for at udvikle dig fagligt  
  • Et hyggeligt og uformelt miljø 
  • Muligheden for at sætte dit præg på jobbet 

 

Lyder dette som et job for dig? 

Ønsker du yderligere information om stillingen, kan du henvende dig til Alfred Pichler på tlf. 98 43 44 00, eller sende os en e-mail på fest@mollehuset.dk 

Ønsker du at søge stillingen, skal du sende ansøgning og CV til fest@mollehuset.dk mrk. “Ansøgning, kok” 

 Vi afholder samtaler løbende. 

2019-08-20T00:51:27.673 Vi søger en dygtig og engageret kollega, der brænder for faget og vil arbejde i et team med stor faglighed og godt humør. Vi forventer, at du har erfaring fra køkkener hvor tempoet er højt og er faglært kok. Du kan arbejde kreativt indenfor Restaurant Møllehusets rammer. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Du har overblik, er passioneret omkring kvaliteten, og forstår vigtigheden af at give gæsten en god oplevelse - hver gang. Vi har brug for, at du udviser selvstændighed, er struktureret og ønsker at yde dit bedste. Det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, er id rig og fleksibel, da vi ikke altid ved, hvad morgendagen bringer. Møllehuset ligger smukt placeret i skoven med den rislende å lige udenfor. Restauranten danner hyggelige rammer for frokost og a la carte gæster, selskaber, møder m.m. Vores køkken kreerer spændende og lækre retter til enhver lejlighed - også ud af huset. Møllehuset har åbent hele året rundt. Læs evt. mere på www.mollehuset.dk Arbejdsopgaver: Tilberedning af frokostretter Tilberedning af a la carte retter Tilberedning af menuer til selskaber, herunder buffet og ud af huset Arrangere tiltalende og lækre fade til møder og konferencer Kontrol af råvarer og kvalitet Dagligt ansvar og deltagelse i køkkenets drift Overblik over lager og varebeholdning Daglig rengøring og vedligehold af køkken og lager Vi forventer at du: Tager ejerskab og går foran - du er diplomatisk og teamorienteret Sikrer høj kvalitet hver gang Medvirker til at overholde givne standarder indenfor kvalitet, service, produkter og hygiejne Har erfaring fra lignende stilling og stor har stor passion indenfor arbejdsområde Er serviceminded, selvstændig og initiativrig Har en skarp sans for detaljer og høj gæsteservice Har en proaktiv grundindstilling og ser og skaber muligheder frem for begrænsninger Bevarer overblikket selv når bølgerne går højt Sætter pris på kvaliteten og de gode råvarer Vi tilbyder: Et godt og spændende arbejdsmiljø Gode kollegaer og et godt team Mulighed for at udvikle dig fagligt Et hyggeligt og uformelt miljø Muligheden for at sætte dit præg på jobbet Lyder dette som et job for dig? Ønsker du yderligere information om stillingen, kan du henvende dig til Alfred Pichler på tlf. 98 43 44 00, eller sende os en e-mail på fest@mollehuset.dk Ønsker du at søge stillingen, skal du sende ansøgning og CV til fest@mollehuset.dk mrk. Ansøgning, kok Vi afholder samtaler løbende.11jobnet916c0cd9100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-19T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandFrederikshavn3551895RESTAURANT MØLLEHUSET ApS11Skovalleen 459900FrederikshavnDKDanmark0
fest@mollehuset.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent782957JobNet5009060500906010024-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=916c0cd9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=916c0cd9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=916c0cd9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=916c0cd9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgRestaurant Møllehuset i Frederikshavn søger faglært kok12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362122641fest@mollehuset.dkfest@mollehuset.dkDKDanmarkDKDanmark330120805KokRobot 2takt Cafe Brasserie søger kok pr. 1 december, eller efter aftale. Vi søger faglært, kreativ og dygtig kok, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam med flexibel vagtplan og fri ca. hver anden weekend.God løn efter kvalifikationer. Du vil komme til at indgå i et stort kokkehold på ialt 8 kokke og elever.Hvor maden laves fra bunden og med råvarer af høj kvalitet. Både det klassiske og det kreative køkken er en del af hverdagen. Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads med ambitiøse kollegaer.Vi arbejder tæt sammen med vores søster Restaurant STED1. Ansøgningen sendes til Restauratør Dennis Sommer på dennis@2takt.dkFor spørgsmål til jobbet er du velkommen til at tage kontakt til Dennis på tlf. 42363482 eller 98408090.Vi behandler ansøgningerne løbende.

2takt Cafe & Brasserie søger kok pr. 1 december, eller efter aftale.

Vi søger faglært, kreativ og dygtig kok, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam med flexibel vagtplan og fri ca. hver anden weekend.
God løn efter kvalifikationer.

Du vil komme til at indgå i et stort kokkehold på ialt 8 kokke og elever.
Hvor maden laves fra bunden og med råvarer af høj kvalitet. Både det klassiske og det kreative køkken er en del af hverdagen.

Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads med ambitiøse kollegaer.
Vi arbejder tæt sammen med vores søster Restaurant STED1.

Ansøgningen sendes til Restauratør Dennis Sommer på dennis@2takt.dk
For spørgsmål til jobbet er du velkommen til at tage kontakt til Dennis på tlf. 42363482 eller 98408090.
Vi behandler ansøgningerne løbende.

2 TAKT ApSFrederikshavn2019-11-08T00:00:002019-11-30T00:00:00
330118614KARSTENSENS SKIBSVÆRFT A/S søger en kok - VikariatRobot KARSTENSENS SKIBSVÆRFT A S søger en kok Er du vild med at lave mad? Har du lyst til at arbejde i Skagens største kantine? Karstensens Skibsværft søger en effektiv kok til vikariat, der med høj arbejdsglæde og faglig stolthed vil lave mad til værftets medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Du og dine 5 erfarne kollegaer i kantine-teamet, sammensætter menu og serverer morgen- og middagsmad for ca. 300 personer i 2 kantiner. Du vil stå for anretning af kold morgenbuffet og varm middagsret. Arbejdstiden er 37 timer lagt i vagtplan i tidsrummet 06 15.00 på hverdage og udvalgte lørdage mellem 06 - 10. I perioder kan der komme ekstra timer. Stillingen er tidsbegrænset til perioden 13.01 01.05.2020. Stillingen kræver: Du er faglært kok eller har tilsvarende uddannelse og erfaring. Du er effektiv, struktureret og serviceminded. Du er god til at planlægge og prioritere din tid. Du er teamplayer, arbejdsom og fleksibel. Vi tilbyder: Tidsbegrænset 37 timers vikariat med gode arbejdstider og attraktiv løn blandt dygtige og engagerede kollegaer. Rig mulighed for indflydelse på menuen og stor selvstændighed i planlægningen af arbejdet. Veludstyret og moderne kantine på en dynamisk og spændende arbejdsplads. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Kantineleder Trine Madsen på 26 87 41 29. Ansøgning sendes til: job@kaship.dk Ansøgningsfrist: Senest 01.12.2019 Tiltrædelse: 13.01.2019 eller efter aftale Karstensens Skibsværft A S sætter en ære i gennem effektiv produktion og i samarbejdet med kunden at udvikle, bygge og reparere skibe og fiskefartøjer af høj kvalitet. Karstensens Skibsværft A S beskæftiger 450 medarbejdere. Der bygges 5-6 nybygninger og foretages 100 150 reparationer og ombygninger på alle typer skibe hvert år. Se mere på www.karstensens.dk

KARSTENSENS SKIBSVÆRFT A/S søger en kok

Er du vild med at lave mad? Har du lyst til at arbejde i Skagens største kantine?

Karstensens Skibsværft søger en effektiv kok til vikariat, der med høj arbejdsglæde og faglig stolthed vil lave mad til værftets medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Du og dine 5 erfarne kollegaer i kantine-teamet, sammensætter menu og serverer morgen- og middagsmad for ca. 300 personer i 2 kantiner. Du vil stå for anretning af kold morgenbuffet og varm middagsret. Arbejdstiden er 37 timer lagt i vagtplan i tidsrummet 06 – 15.00 på hverdage og udvalgte lørdage mellem 06 - 10. I perioder kan der komme ekstra timer. Stillingen er tidsbegrænset til perioden 13.01 – 01.05.2020.

Stillingen kræver:

  • Du er faglært kok eller har tilsvarende uddannelse og erfaring.
  • Du er effektiv, struktureret og serviceminded.
  • Du er god til at planlægge og prioritere din tid.
  • Du er teamplayer, arbejdsom og fleksibel.

Vi tilbyder:

  • Tidsbegrænset 37 timers vikariat med gode arbejdstider og attraktiv løn blandt dygtige og engagerede kollegaer.
  • Rig mulighed for indflydelse på menuen og stor selvstændighed i planlægningen af arbejdet.
  • Veludstyret og moderne kantine på en dynamisk og spændende arbejdsplads.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Kantineleder Trine Madsen på 26 87 41 29.

Ansøgning sendes til:                            job@kaship.dk

Ansøgningsfrist:                                      Senest 01.12.2019

Tiltrædelse:                                              13.01.2019 eller efter aftale

Karstensens Skibsværft A/S sætter en ære i gennem effektiv produktion og i samarbejdet med kunden at udvikle, bygge og reparere skibe og fiskefartøjer af høj kvalitet. Karstensens Skibsværft A/S beskæftiger 450 medarbejdere. Der bygges 5-6 nybygninger og foretages 100 – 150 reparationer og ombygninger på alle typer skibe hvert år.

 

Se mere på www.karstensens.dk

KARSTENSENS SKIBSVÆRFT A/SSkagen2019-11-06T00:00:002019-12-01T00:00:00
330111471KokRobot Fischermann s House søger kok eller køkkenassistent. Vi søger en kok eller køkkenassistent, det er ikke et krav at du er faglært, men gerne erfaring med madlavning. Du skal være mødestabil og kunne arbejde selvstændigt. Vi tilbereder fiskeretter efter menukort. Der er tale om en stilling på 25-37 timer om ugen og arbejdstiderne er torsdag, fredag og lørdag fra 11:00-20:00 Send din ansøgning til mail: uzice.fisk@gmail.com

Fischermann´s House søger kok eller køkkenassistent.

 

Vi søger en kok eller køkkenassistent, det er ikke et krav at du er faglært, men gerne erfaring med madlavning.

 

Du skal være mødestabil og kunne arbejde selvstændigt.

 

Vi tilbereder fiskeretter efter menukort.

 

Der er tale om en stilling på 25-37 timer om ugen og arbejdstiderne er torsdag, fredag og lørdag fra 11:00-20:00

 

Send din ansøgning til mail: uzice.fisk@gmail.com

Lauras Rengøring ServiceHirtshals2019-10-24T00:00:002019-12-17T00:00:00
330111080Faglært kok eller cater til alle køkkenpartierRobot Er du faglært kok eller cater og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Tankedraget i Ålborg! Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok eller cater med god erfaring fra det klassiske køkken. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast fuldtidsstilling (37 timer pr. uge) med arbejdstider mandag til torsdag fra kl. 07.00-15.00 og fredag fra kl. 07.00 - 14.30 Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker. Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Vi arbejder meget med anretning og portionering, for også på den måde at mindske madspild. ?Vi roterer i alle partier, inklusiv mødeforplejning, så det er vigtigt at du har erfaring og lyst til at arbejde med det hele Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, skilteskrivning, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra lignende køkken Du er omstillingsparat og har lyst til at arbejde med på alle køkkenets partier Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi i forvejen 3 kolleger, som hver dag laver mad til ca. 220 personer. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. januar 2020 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok eller cater og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Tankedraget i Ålborg!

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok eller cater med god erfaring fra det klassiske køkken. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast fuldtidsstilling (37 timer pr. uge) med arbejdstider mandag til torsdag fra kl. 07.00-15.00 og fredag fra kl. 07.00 - 14.30
  • Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Vi arbejder meget med anretning og portionering, for også på den måde at mindske madspild.
  • ?Vi roterer i alle partier, inklusiv mødeforplejning, så det er vigtigt at du har erfaring og lyst til at arbejde med det hele
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, skilteskrivning, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års erfaring – gerne fra lignende køkken
  • Du er omstillingsparat og har lyst til at arbejde med på alle køkkenets partier
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi i forvejen 3 kolleger, som hver dag laver mad til ca. 220 personer. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. januar 2020

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SAalborg2019-10-23T00:00:002019-12-19T00:00:00
330110734Kok eller Køkkenmedhjælper (som kan arbejde som kok)Robot Kok søges med A La Carte erfaring Provence aps (Arbejdspladsen ligger i Aalborg kommune)provence søger 1 kok til vores restaurant cafe, beliggende i hjertet Aalborgs centrum provence er hovedsageligt a la carte restaurant med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt selv i de pressede situationer, da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med kokkene Du skal være klar til og tage en ekstra tørn når dette kræves.Vi søger efter den person som har de faglige kvalifikationer og erfaring i et a la carte køkken. Du kommer både til og stå i den kolde afdeling samt i den varme afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldene, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom når der skal tages en ekstra tørn.Vi kan derimod tilbyde dig, et arbejde i et ungt team. Gode kollegaer, fantatiske oplevelser og ikke mindst en travl hverdag. evt. spørgsmål kontakt da :Dennis Knudsen på 22211587 Ansøgning på mail:provence@stofanet.dk mærket kok ...

Kok søges med A La Carte erfaring Provence aps (Arbejdspladsen ligger i Aalborg kommune)provence søger 1 kok til vores restaurant & cafe, beliggende i hjertet Aalborgs centrum provence er hovedsageligt a la carte restaurant med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt selv i de pressede situationer, da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med  kokkene Du skal være klar til og tage en ekstra tørn når dette kræves.Vi søger efter den person som har de faglige kvalifikationer og erfaring i et a la carte køkken. Du kommer både til og stå i den ”kolde” afdeling samt i den ”varme” afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldene, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom når der skal tages en ekstra tørn.Vi kan derimod tilbyde dig, et arbejde i et ungt team. Gode kollegaer, fantatiske oplevelser og ikke mindst en travl hverdag.

evt. spørgsmål kontakt da :Dennis Knudsen på 22211587 Ansøgning på mail:provence@stofanet.dk mærket "kok"...

Restaurant ProvenceAalborg2019-10-23T00:00:002019-11-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok

2 TAKT ApS

Frederikshavn
2takt Cafe Brasserie søger kok pr. 1 december, eller efter aftale. Vi søger faglært, kreativ og dygtig kok, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam med flexibel vagtplan og fri ca. hver anden weekend.God løn efter kvalifikationer. D...
Indrykket:8. november 2019
Udløbsdato:30. november 2019

KARSTENSENS SKIBSVÆRFT A/S søger en kok - Vikariat

KARSTENSENS SKIBSVÆRFT A/S

Skagen
KARSTENSENS SKIBSVÆRFT A S søger en kok Er du vild med at lave mad? Har du lyst til at arbejde i Skagens største kantine? Karstensens Skibsværft søger en effektiv kok til vikariat, der med høj arbejdsglæde og faglig stolthed vil lave mad til værftet...
Indrykket:6. november 2019
Udløbsdato:1. december 2019

Kok

Lauras Rengøring Service

Hirtshals
Fischermann s House søger kok eller køkkenassistent. Vi søger en kok eller køkkenassistent, det er ikke et krav at du er faglært, men gerne erfaring med madlavning. Du skal være mødestabil og kunne arbejde selvstændigt. Vi tilbereder fiskeretter eft...
Indrykket:24. oktober 2019
Udløbsdato:17. december 2019

Faglært kok eller cater til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Aalborg
Er du faglært kok eller cater og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores per...
Indrykket:23. oktober 2019
Udløbsdato:19. december 2019

Kok eller Køkkenmedhjælper (som kan arbejde som kok)

Restaurant Provence

Aalborg
Kok søges med A La Carte erfaring Provence aps (Arbejdspladsen ligger i Aalborg kommune)provence søger 1 kok til vores restaurant cafe, beliggende i hjertet Aalborgs centrum provence er hovedsageligt a la carte restaurant med mange gæster, så det er...
Indrykket:23. oktober 2019
Udløbsdato:30. november 2019