Restaurant og Café Nielsen søger fuldtids eller deltids faglært kok eller kogekone med ansættelse snarest muligt

Restaurant og Café Nielsen søger kok eller kogekone med kendskab og lyst til at lave god klassisk dansk smørrebrød, gode gamle danske retter, buffeter, en lækker bøf, desserter m.m. til vores gæster og selskaber. 

Vores åbningstider er fra 10 til 21 alle dage, dog kan der forekomme længer åbningstider ved helligdage og selskaber mv.

Arbejdstiden vil bliv lagt i et fast vagtrul
Fuldtids: hverdag fra kl. 10 til 21 + vær anden weekend
Deltid: hverdag fra kl. 10 til 15/16 eller 15/16 til 21 + vær anden weekend

Så har du lyst til at få indflydelse på din arbejdsplads og en daglig snak med vores gæster og kan du lave god mad som er velsmagende fra bunden af og tør og kan du tag et medansvar for den daglig drift, være med i planlægningen, ovs. sammen med mig, min anden kok og læringen og kan du holde mange bolde i luften på en og samme tid, så tilbyde vi fast arbejde i et godt arbejdsmiljø under ordnede forhold og ikke mindst sammen med fantastiske kollegaer og gæster.  

Vi tilbyder:

Et team af dygtige og engagerede personale

Et sundt og godt arbejdsmiljø

Løn efter kvalifikationer

Vi forventer, at du som:

Kok er udlært med svendebrev og har stor faglig-interesse

Kogekone med mange års erfaring 

Som minimum behersker dansk

Er nysgerrig og har let til smil

Er engageret og nytænkende, og har lyst til at skabe fantastiske oplevelser både i køkkenet og for vores gæster 

Er inspireret af både det gode gamle og nye danske mad med skønne råvarer, så man altid kan mærke årstidernes skift på menukortet.

Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail på kontakt@restaurantogcafenielsen.dk  eller kom forbi Restaurant og Café Nielsen

For yderligere information ved at kontakte Charlotte Nielsen på tlf. 88772070.
Med venlig hilsen
Nielsen

Stillingen/erne er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330002261Phoenix-f92179f812019-04-07T00:00:00Restaurant og Café Nielsen søger fuldtids eller deltids faglært kok eller kogekone med ansættelse snarest muligt

Restaurant og Café Nielsen søger kok eller kogekone med kendskab og lyst til at lave god klassisk dansk smørrebrød, gode gamle danske retter, buffeter, en lækker bøf, desserter m.m. til vores gæster og selskaber. 

Vores åbningstider er fra 10 til 21 alle dage, dog kan der forekomme længer åbningstider ved helligdage og selskaber mv.

Arbejdstiden vil bliv lagt i et fast vagtrul
Fuldtids: hverdag fra kl. 10 til 21 + vær anden weekend
Deltid: hverdag fra kl. 10 til 15/16 eller 15/16 til 21 + vær anden weekend

Så har du lyst til at få indflydelse på din arbejdsplads og en daglig snak med vores gæster og kan du lave god mad som er velsmagende fra bunden af og tør og kan du tag et medansvar for den daglig drift, være med i planlægningen, ovs. sammen med mig, min anden kok og læringen og kan du holde mange bolde i luften på en og samme tid, så tilbyde vi fast arbejde i et godt arbejdsmiljø under ordnede forhold og ikke mindst sammen med fantastiske kollegaer og gæster.  

Vi tilbyder:

Et team af dygtige og engagerede personale

Et sundt og godt arbejdsmiljø

Løn efter kvalifikationer

Vi forventer, at du som:

Kok er udlært med svendebrev og har stor faglig-interesse

Kogekone med mange års erfaring 

Som minimum behersker dansk

Er nysgerrig og har let til smil

Er engageret og nytænkende, og har lyst til at skabe fantastiske oplevelser både i køkkenet og for vores gæster 

Er inspireret af både det gode gamle og nye danske mad med skønne råvarer, så man altid kan mærke årstidernes skift på menukortet.

Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail på kontakt@restaurantogcafenielsen.dk  eller kom forbi Restaurant og Café Nielsen

For yderligere information ved at kontakte Charlotte Nielsen på tlf. 88772070.
Med venlig hilsen
Nielsen

Stillingen/erne er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

Restaurant og Caf Nielsen søger kok eller kogekone med kendskab og lyst til at lave god klassisk dansk smørrebrød, gode gamle danske retter, buffeter, en lækker bøf, desserter m.m. til vores gæster og selskaber. Vores åbningstider er fra 10 til 21 alle dage, dog kan der forekomme længer åbningstider ved helligdage og selskaber mv. Arbejdstiden vil bliv lagt i et fast vagtrulFuldtids: hverdag fra kl. 10 til 21 vær anden weekendDeltid: hverdag fra kl. 10 til 15 16 eller 15 16 til 21 vær anden weekend Så har du lyst til at få indflydelse på din arbejdsplads og en daglig snak med vores gæster og kan du lave god mad som er velsmagende fra bunden af og tør og kan du tag et medansvar for den daglig drift, være med i planlægningen, ovs. sammen med mig, min anden kok og læringen og kan du holde mange bolde i luften på en og samme tid, så tilbyde vi fast arbejde i et godt arbejdsmiljø under ordnede forhold og ikke mindst sammen med fantastiske kollegaer og gæster. Vi tilbyder: Et team af dygtige og engagerede personale Et sundt og godt arbejdsmiljø Løn efter kvalifikationer Vi forventer, at du som: Kok er udlært med svendebrev og har stor faglig-interesse Kogekone med mange års erfaring Som minimum behersker dansk Er nysgerrig og har let til smil Er engageret og nytænkende, og har lyst til at skabe fantastiske oplevelser både i køkkenet og for vores gæster Er inspireret af både det gode gamle og nye danske mad med skønne råvarer, så man altid kan mærke årstidernes skift på menukortet. Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail på kontakt@restaurantogcafenielsen.dk eller kom forbi Restaurant og Caf Nielsen For yderligere information ved at kontakte Charlotte Nielsen på tlf. 88772070. Med venlig hilsen Nielsen Stillingen erne er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.11jobnetf92179f8100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-02T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3503599Restaurant og Café Nielsen ApS11Nygårds Plads 3A2605BrøndbyDKDanmark0
kontakt@restaurantogcafenielsen.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent741053JobNet4971562497156210007-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f92179f8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f92179f8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f92179f8&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f92179f8&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgSom Kok hos Restaurant og Café Nielsen ApS bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361365304Charlotte Nielsenkontakt@restaurantogcafenielsen.dkDKDanmarkDKDanmark330007591faglært kok søges til moderne frokostkøkkenRobot Morgenfrisk og faglært kok søges til kantine og catering køkken i Brøndby til ansættelse D. 01-06-2019 Vi er et team af lærlinge, køkkenmedjælpere og kokke, der mangler en dygtig kollega. Vi sætter pris på kreativitet og angagement i udviklingen af vores frokost menu. Det er vigtigt at, du kan arbejde selvstændigt, da der vil forekomme dage, hvor du skal servicere vores kunder ude af huset. Har du erfaring og interesse i det vegetariske køkken er det et stort plus. Hos os er rammerne løse, kvaliteten god og udviklingen i fokus. Vi servicerer dagligt 2 kantiner, og sender frokostløsninger ud af huset, samt har weekend catering. Vi arbejder primært fra kl 06-14 i hverdagene, weekend og aften vagter kan forekomme. Løn efter kvalifikaioner Lyder dette som noget for dig, så send gerne et CV og et par ord om dig selv på mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Morgenfrisk og faglært kok søges til kantine og catering køkken i Brøndby til ansættelse D. 01-06-2019

Vi er et team af lærlinge, køkkenmedjælpere og kokke, der mangler en dygtig kollega.

 Vi sætter pris på kreativitet og angagement i udviklingen af vores frokost menu. Det er vigtigt at, du kan arbejde selvstændigt, da der vil forekomme dage, hvor du skal servicere vores kunder ude af huset. Har du erfaring og interesse i det vegetariske køkken er det et stort plus.

Hos os er rammerne løse, kvaliteten god og udviklingen i fokus.

Vi servicerer dagligt 2 kantiner, og sender frokostløsninger ud af huset, samt har weekend catering.

Vi arbejder primært fra kl 06-14 i hverdagene, weekend og aften vagter kan forekomme.

Løn efter kvalifikaioner

Lyder dette som noget for dig, så send gerne et CV og et par ord om dig selv

 på mail: kontakt@zoffmannogjensen.dk

Zoffmann og Jensen ApSBrøndby2019-04-15T00:00:002019-06-06T00:00:00
330013729Sushi-kok søgesBasic Vi søger en deltids Sushi-kok til start hurtigst muligt! Hvem er du: Du er ambitiøs og passioneret omkring dit arbejde Du ønsker at blive en del af og bidrage til et team af kreative kokke Du er indstillet på en hverdag med masser af fart på Du er nysgerrig, stabil og har let til smil Der vil være 5-6 vagter om ugen Arbejdstiderne ligger imellem kl. 11.30-23.00 mandag til søndag efter en på forhånd aftalt vagtplan. På mere travle dage vil arbejdstiden være udvidet. Løn efter kvalifikationer. Send ansøgning via knappen Send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: sushi-tsukiji.brandero.com
Vi søger en deltids Sushi-kok til start hurtigst muligt!

Hvem er du:

  • Du er ambitiøs og passioneret omkring dit arbejde
  • Du ønsker at blive en del af og bidrage til et team af kreative kokke
  • Du er indstillet på en hverdag med masser af fart på
  • Du er nysgerrig, stabil og har let til smil
  • Der vil være 5-6 vagter om ugen 
Arbejdstiderne ligger imellem kl. 11.30-23.00 mandag til søndag efter en på forhånd aftalt vagtplan. På mere travle dage vil arbejdstiden være udvidet.

Løn efter kvalifikationer.

Send ansøgning via knappen "Send ansøgning".


Se mere på vores ansøgersite: https://sushi-tsukiji.brandero.com

ORS/Small/60eb34b6_logo.pngSushi Tsukiji ApSKøbenhavn K2019-04-30T12:03:28.8602019-06-03T00:00:00
330017733Kok til køkkenet på plejecentret SølundBasic Madam Blå, køkkenet på Plejecentret Sølund, søger en dygtig kok fra den 1. juli 2019, eller efter aftale, til vores økologiske køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet. Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældremad er kendetegnet som Mormor-mad med kant og vores kantinemad som moderne sund mad. Vi tilbereder dagligt mad til 250 beboere samt til vores hyggelige cafe, frokostordning til 230 personer og masser af arrangementer og mødeservice til vores forvaltning. Vi er 17 ansatte bestående af bagere, kokke, ernæringsassistenter, teamledere, elever og ufaglærte. En kok med overblik og tempo Som kok i Madam Blå vil du få mulighed for at arbejde i en alsidig stilling, hvor to dage ikke er ens. Vi lægger vægt på, at du har overblik og kan skabe struktur i dine opgaver samt har en nysgerrighed i forhold til udvikling og kvalitetssikring af vores produkter. Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i produktion af frokostbuffet til 250 kontoransatte og aftensmad til plejecentrets beboere. Generelt forventer vi, at du er uddannet kok eller har meget erfaring med produktion af mad til gæster har en praktisk tilgang til arbejdet og går systematisk til værks fagligt sætter baren højt og finder energi i dette har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores koncepter skal være i stand til at sætte dig ind i brugernes behov og efterleve disse Et ambitiøst hus med fokus på kvalitet, udvikling og æstetik Som køkken er vi ambitiøse, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe god og velsmagende mad til alle Sølunds beboere, eksterne kunder og gæster i caféen. Vi følger København Kommunes mål om økologi og Det Gode Måltid, derfor laver vi det meste af vores mad fra bunden, og vi er 84 økologiske. Vi arbejder målrettet på at blive 90 økologiske, hvilket du også skal bidrage til. Vi har eget bageri, så beboerne får friskbagt brød hver dag. Udover den daglige produktion samarbejder vi omkring større arrangementer med resten af huset. Vi leverer treretters gourmetmenuer til vores fester og griller hotdogs i haven til Distortion og Sankt Hans. Vi går langt for, at beboere og gæster får en god oplevelse ved hvert måltid. Ved måltidet indtænkes alle facetter både i forhold til madens smag, konsistens, stemning og sociale aspekter. Måltidet er derfor et kontinuerligt centralt indsatsområde for hele huset, hvor vi følger, men også er med til at udvikle de nye trends indenfor ældremad. Vi ønsker også fortsat at have en kreativ tilgang til vores produktion, og derfor skal der være plads til at eksperimentere og til sideprojekter som fx syltning og henkogning. Kvadratisk, praktisk, Sølund Vi kan til gengæld tilbyde dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, og hvor der er højt til loftet. Gennem dit daglige virke, dit samarbejde med Madam Blås køkkenchef, teamleder og medarbejderne er der rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Du vil få en stor indflydelse på egen hverdag, mulighed for at præge produktionen og være en del af at sætte fremtidige mål. Vi er en røgfri arbejdsplads, og det er derfor ikke tilladt at ryge i arbejdstiden. Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse hurtigst muligt. Vagterne er i tidsrummet kl. 07.00-18.24, og der er weekendvagt hver sjette uge. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhenter vi en straffeattest. Vil du vide mere? Er du blevet nysgerrig, så se mere på Sølunds hjemmeside www.soelund.kk.dk eller vores facebookside www.facebook.com Plejecentretsoelund. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Trine Mossman på 2615 5407. Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 26. maj 2019
Madam Blå, køkkenet på Plejecentret Sølund, søger en dygtig kok fra den 1. juli 2019, eller efter aftale, til vores økologiske køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet.
 
Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældremad er kendetegnet som Mormor-mad med kant og vores kantinemad som moderne sund mad.  
 
Vi tilbereder dagligt mad til 250 beboere samt til vores hyggelige cafe, frokostordning til 230 personer og masser af arrangementer og mødeservice til vores forvaltning. Vi er 17 ansatte bestående af bagere, kokke, ernæringsassistenter, teamledere, elever og ufaglærte.  
 
En kok med overblik og tempo  
Som kok i Madam Blå vil du få mulighed for at arbejde i en alsidig stilling, hvor to dage ikke er ens. Vi lægger vægt på, at du har overblik og kan skabe struktur i dine opgaver samt har en nysgerrighed i forhold til udvikling og kvalitetssikring af vores produkter. Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i produktion af frokostbuffet til 250 kontoransatte og aftensmad til plejecentrets beboere.  
 
Generelt forventer vi, at du  
  • er uddannet kok eller har meget erfaring med produktion af mad til gæster  
  • har en praktisk tilgang til arbejdet og går systematisk til værks  
  • fagligt sætter baren højt og finder energi i dette 
  • har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores koncepter  
  • skal være i stand til at sætte dig ind i brugernes behov og efterleve disse
Et ambitiøst hus med fokus på kvalitet, udvikling og æstetik    
Som køkken er vi ambitiøse, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe god og velsmagende mad til alle Sølunds beboere, eksterne kunder og gæster i caféen. Vi følger København Kommunes mål om økologi og Det Gode Måltid, derfor laver vi det meste af vores mad fra bunden, og vi er 84 % økologiske. Vi arbejder målrettet på at blive 90 % økologiske, hvilket du også skal bidrage til.
 
Vi har eget bageri, så beboerne får friskbagt brød hver dag. Udover den daglige produktion samarbejder vi omkring større arrangementer med resten af huset. Vi leverer treretters gourmetmenuer til vores fester og griller hotdogs i haven til Distortion og Sankt Hans.  
 
Vi går langt for, at beboere og gæster får en god oplevelse ved hvert måltid. Ved måltidet indtænkes alle facetter – både i forhold til madens smag, konsistens, stemning og sociale aspekter. Måltidet er derfor et kontinuerligt centralt indsatsområde for hele huset, hvor vi følger, men også er med til at udvikle de nye trends indenfor ældremad. Vi ønsker også fortsat at have en kreativ tilgang til vores produktion, og derfor skal der være plads til at eksperimentere og til sideprojekter som fx syltning og henkogning.  
 
Kvadratisk, praktisk, Sølund  
Vi kan til gengæld tilbyde dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, og hvor der er højt til loftet. Gennem dit daglige virke, dit samarbejde med Madam Blås køkkenchef, teamleder og medarbejderne er der rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Du vil få en stor indflydelse på egen hverdag, mulighed for at præge produktionen og være en del af at sætte fremtidige mål.  
 
Vi er en røgfri arbejdsplads, og det er derfor ikke tilladt at ryge i arbejdstiden.  
 
Løn- og ansættelsesforhold  
Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse hurtigst muligt. Vagterne er i tidsrummet kl. 07.00-18.24, og der er weekendvagt hver sjette uge. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhenter vi en straffeattest.  
 
Vil du vide mere?  
Er du blevet nysgerrig, så se mere på Sølunds hjemmeside www.soelund.kk.dk eller vores facebookside www.facebook.com/Plejecentretsoelund.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Trine Mossman på 2615 5407.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 26. maj 2019 
 
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngSølund KøkkenKøbenhavn N2019-05-06T16:01:43.3302019-05-26T00:00:00
330022271Kok til Peder Lykke Skolens nye madskoleBasic Vil du være med til at starte en ny madskole, hvor du kan sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende? Stillingen er på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse 1. august 2019. Peder Lykke Skolen er en tre-sporet skole fra 0.-9. klasse beliggende på Amager tæt på Metrostation og DR-byen. Skolen er under udvidelse til fire spor og er fir-sporet fra 0. til 3. klasse. Skolen er bygget i åbent plan og har gode fysiske rammer: Store klasserum, der åbner sig ud til et fællesareal der giver dejlige fleksible læringsrum. Atriumgårde og gode fællesarealer giver ideelle rammer for læring og trivsel. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin og udskoling. Vi er en skole, der lægger vægt på trivsel og positiv udvikling. Du kan læse mere om os på www.pederlykkeskolen.kk.dk. Om dig Du vil gerne: bruge din kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad sammen med kollegaer og elever være med til at give eleverne lækre og sunde måltider, der både skaber tryghed og madmod være med til at sikre, at maden skal være økologisk (målsætning i Københavns Kommune) Dine opgaver bliver at starte en ny madskole, hvor du skal sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende stå for menuplanlægning, indkøb, arbejdstilrettelæggelse og økonomisk styring af madskolen have ansvar for og deltage i den daglige produktion som en del af madskolens team og med elever, der på skift har en uge i køkkenet være med til at sikre, at maden både er sund, økologisk og attraktiv og med til at skabe gode madvaner hos skolens elever være med til at skabe et pædagogisk rum, hvor omdrejningspunktet er mad Dine kvalifikationer køkkenfaglig uddannelse og erfaring som leder af et køkken erfaring med produktion til mange mennesker og i store gryder erfaring og interesse for at samarbejde med børn og unge gerne erfaring med madproduktion med fokus på det økologiske køkken. gerne erfaring med madproduktion til børn og unge Vi tilbyder Et godt arbejdsmiljø med stor indflydelse på dagligdagens opgaver Gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle madskolen Familievenlige arbejdstider En høj grad af tværfagligt samarbejde med madkoordinatorer og lærere Mulighed for dialog og sparring om udvikling af skolemaden med Københavns Madhus Om Madskolerne i Københavns Kommune En madskole er en skole, som i det daglige selv fremstiller mad i eget produktionskøkken, og i det hele taget har mad, maddannelse og sundhed som en central og integreret del af hverdagen og af skolens profil udadtil. Peder Lykke Skolen er den 15. madskole i Københavns Kommune. Ansættelsesvilkår Stillingen, der er på fuld tid, ønskes besat 1. august 2019. Ansættelse efter gældende overenskomst 40.11 samt arbejdstid for kokke indgået mellem BUF og 3F København. Ved ansættelse indhentes børneattest og straffeattest. Københavns Kommune har en ligestillingspolitik, der skal sikre, at arbejdspladserne afspejler befolkningssammensætningen i kommunen, samt at ligestillingen mellem kvinder og mænd fremmes. Yderligere oplysninger Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Lennart Kjellerup eller koordinator Thomas Storm på 8256 6950. Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV, eksamensbevis og evt. udtalelser. Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 29. maj 2019 Samtaler finder sted i uge 23 på Peder Lykke Skolen.
Vil du være med til at starte en ny madskole, hvor du kan sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende? 
 
Stillingen er på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse 1. august 2019.  
 
Peder Lykke Skolen er en tre-sporet skole fra 0.-9. klasse beliggende på Amager – tæt på Metrostation og DR-byen. Skolen er under udvidelse til fire spor og er fir-sporet fra 0. til 3. klasse.  
 
Skolen er bygget i åbent plan og har gode fysiske rammer: Store klasserum, der åbner sig ud til et fællesareal der giver dejlige fleksible læringsrum. Atriumgårde og gode fællesarealer giver ideelle rammer for læring og trivsel. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin og udskoling. Vi er en skole, der lægger vægt på trivsel og positiv udvikling. Du kan læse mere om os på www.pederlykkeskolen.kk.dk.  
 
Om dig  
Du vil gerne:  
  • bruge din kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad sammen med kollegaer og elever  
  • være med til at give eleverne lækre og sunde måltider, der både skaber tryghed og madmod  
  • være med til at sikre, at maden skal være økologisk (målsætning i Københavns Kommune)
Dine opgaver bliver at 
  • starte en ny madskole, hvor du skal sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende  
  • stå for menuplanlægning, indkøb, arbejdstilrettelæggelse og økonomisk styring af madskolen  
  • have ansvar for og deltage i den daglige produktion som en del af madskolens team og med elever, der på skift har en uge i køkkenet  
  • være med til at sikre, at maden både er sund, økologisk og attraktiv og med til at skabe gode madvaner hos skolens elever  
  • være med til at skabe et pædagogisk rum, hvor omdrejningspunktet er mad 
Dine kvalifikationer  
  • køkkenfaglig uddannelse og erfaring som leder af et køkken  
  • erfaring med produktion til mange mennesker og i store gryder  
  • erfaring og interesse for at samarbejde med børn og unge  
  • gerne erfaring med madproduktion med fokus på det økologiske køkken.  
  • gerne erfaring med madproduktion til børn og unge  
Vi tilbyder  
  • Et godt arbejdsmiljø med stor indflydelse på dagligdagens opgaver  
  • Gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle madskolen  
  • Familievenlige arbejdstider  
  • En høj grad af tværfagligt samarbejde med madkoordinatorer og lærere  
  • Mulighed for dialog og sparring om udvikling af skolemaden med Københavns Madhus 
Om Madskolerne i Københavns Kommune   
En madskole er en skole, som i det daglige selv fremstiller mad i eget produktionskøkken, og i det hele taget har mad, maddannelse og sundhed som en central og integreret del af hverdagen og af skolens profil udadtil. Peder Lykke Skolen er den 15. madskole i Københavns Kommune.   
 
Ansættelsesvilkår  
Stillingen, der er på fuld tid, ønskes besat 1. august 2019.
Ansættelse efter gældende overenskomst 40.11 samt arbejdstid for kokke indgået mellem BUF og 3F København.
Ved ansættelse indhentes børneattest og straffeattest.
 
Københavns Kommune har en ligestillingspolitik, der skal sikre, at arbejdspladserne afspejler befolkningssammensætningen i kommunen, samt at ligestillingen mellem kvinder og mænd fremmes.  
 
Yderligere oplysninger 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Lennart Kjellerup eller koordinator Thomas Storm på 8256 6950.  
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV, eksamensbevis og evt. udtalelser.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 29. maj 2019  
Samtaler finder sted i uge 23 på Peder Lykke Skolen. 
 
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngPeder Lykke SkolenKøbenhavn S2019-05-10T18:04:16.3602019-05-29T00:00:00
330030319Kok søges til restaurant KarlaBasic Kok søges til restaurant Karla. Restaurant Karla søger en ekstra kok grundet travlhed. Vi ligger i centrum af København og repræsenterer det autentiske danske køkken med stolthed. Vi forventer at vores nye kollega er ærkær, stabil og sætter pris på et godt håndværk. Vi er et lille sammentømret team, som glæder sig til at byde dig velkommen til en arbejdsdag med travlhed, glade gæster og ordnede forhold. God løn og ordnede forhold. Hvis det lyder som noget for dig så send din ansøgning via knappen send ansøgning . Ansøgningsfrist: 28. juni 2019 Ansættelsesdato: Hurtigst muligt. Kontaktperson Restauratør Lizette Gerlach Hovednummer: 33127025 Email: info@karla.nu Se mere på vores ansøgersite: https: karla.brandero.com
Kok søges til restaurant Karla.

Restaurant Karla søger en ekstra kok grundet travlhed.

Vi ligger i centrum af København og repræsenterer det autentiske danske køkken med stolthed.

Vi forventer at vores nye kollega er ærkær, stabil og sætter pris på et godt håndværk.

Vi er et lille sammentømret team, som glæder sig til at byde dig velkommen til en arbejdsdag med travlhed, glade gæster og ordnede forhold.

God løn og ordnede forhold. 

Hvis det lyder som noget for dig så send din ansøgning via knappen "send ansøgning".

Ansøgningsfrist: 28. juni 2019
Ansættelsesdato: Hurtigst muligt.

Kontaktperson
Restauratør Lizette Gerlach 
Hovednummer: 33127025
Email: info@karla.nu

Se mere på vores ansøgersite: https://karla.brandero.com

ORS/Small/61ed860d_logo.pngRestaurant KarlaKøbenhavn V2019-05-23T16:02:46.5502019-06-26T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

faglært kok søges til moderne frokostkøkken

Zoffmann og Jensen ApS

Brøndby
Morgenfrisk og faglært kok søges til kantine og catering køkken i Brøndby til ansættelse D. 01-06-2019 Vi er et team af lærlinge, køkkenmedjælpere og kokke, der mangler en dygtig kollega. Vi sætter pris på kreativitet og angagement i udviklingen af ...
Indrykket:15. april 2019
Udløbsdato:6. juni 2019

Sushi-kok søges

Sushi Tsukiji ApS

København K
Vi søger en deltids Sushi-kok til start hurtigst muligt! Hvem er du: Du er ambitiøs og passioneret omkring dit arbejde Du ønsker at blive en del af og bidrage til et team af kreative kokke Du er indstillet på en hverdag med masser af fart på Du er n...
Indrykket:30. april 2019
Udløbsdato:3. juni 2019

Kok til køkkenet på plejecentret Sølund

Sølund Køkken

København N
Madam Blå, køkkenet på Plejecentret Sølund, søger en dygtig kok fra den 1. juli 2019, eller efter aftale, til vores økologiske køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet. Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældr...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:26. maj 2019

Kok til Peder Lykke Skolens nye madskole

Peder Lykke Skolen

København S
Vil du være med til at starte en ny madskole, hvor du kan sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende? Stillingen er på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse 1. august 2019. Peder Lykke Skolen er en tre-sporet skole fra 0.-9. klasse beliggende på Am...
Indrykket:10. maj 2019
Udløbsdato:29. maj 2019

Kok søges til restaurant Karla

Restaurant Karla

København V
Kok søges til restaurant Karla. Restaurant Karla søger en ekstra kok grundet travlhed. Vi ligger i centrum af København og repræsenterer det autentiske danske køkken med stolthed. Vi forventer at vores nye kollega er ærkær, stabil og sætter pris på ...
Indrykket:23. maj 2019
Udløbsdato:26. juni 2019