Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Restaurant Selma søger kok/Restaurant Selma is hiring chefs

Vi er en lille restaurant i centrale københavn med en bib gourmand i michelinguiden.

Du skal ha lignede erfaring, vare detaileorienteret, arbejde rent, hurtigt og organiseret,

vare fysiskt stærk, klar på at vare med i et travlt og progressivt team, samt vare driven 

af en stor passion før gastronomi og værtskab.

We are a small restaurant in central Copenhagen with a bib gourmand in the Michelin guide.

You need to have experience from a similar work environment, have attention to detail, 

understand sense of urgency, be physically fit, willing to work in a busy and progressive team and be driven by a strong passion for gastronomy and hospitality.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330040663Phoenix-82b2348112019-06-11T00:00:00Restaurant Selma søger kok/Restaurant Selma is hiring chefs

Vi er en lille restaurant i centrale københavn med en bib gourmand i michelinguiden.

Du skal ha lignede erfaring, vare detaileorienteret, arbejde rent, hurtigt og organiseret,

vare fysiskt stærk, klar på at vare med i et travlt og progressivt team, samt vare driven 

af en stor passion før gastronomi og værtskab.

We are a small restaurant in central Copenhagen with a bib gourmand in the Michelin guide.

You need to have experience from a similar work environment, have attention to detail, 

understand sense of urgency, be physically fit, willing to work in a busy and progressive team and be driven by a strong passion for gastronomy and hospitality.

2019-08-07T00:51:33.937 Vi er en lille restaurant i centrale københavn med en bib gourmand i michelinguiden. Du skal ha lignede erfaring, vare detaileorienteret, arbejde rent, hurtigt og organiseret, vare fysiskt stærk, klar på at vare med i et travlt og progressivt team, samt vare driven af en stor passion før gastronomi og værtskab. We are a small restaurant in central Copenhagen with a bib gourmand in the Michelin guide. You need to have experience from a similar work environment, have attention to detail, understand sense of urgency, be physically fit, willing to work in a busy and progressive team and be driven by a strong passion for gastronomy and hospitality.11jobnet82b23481100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-06T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3544850Open Faced ApS11Rømersgade 201362København KDKDanmark0Job@selmacopenhagen.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent775943JobNet5002903500290310011-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=82b23481https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=82b23481https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=82b23481&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=82b23481&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonRestaurant Selma søger kok/Restaurant Selma is hiring chefs1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362070153Job@selmacopenhagen.dkJob@selmacopenhagen.dkDKDanmarkDKDanmark330120048Kok eller ernæringsassistent til ForfatterhusetBasic Vi elsker sunde, økologiske og varierede børnemåltider. Kan du trylle med råvarer og skabe magi? Forfatterhuset søger en kok eller ernæringsassistent, der kan drifte vores fantastiske storkøkken med faglig stolthed. Stillingen er på 30 timer om ugen og den daglige arbejdstid er 8.00-14.00. Stillingen er ledig fra den 1. januar 2020. Vi kan tilbyde: 160 børnemunde, der skal mættes og hvor måltiderne spiller en vigtig og central rolle. Et job, hvor du har stor indflydelse på egen dagligdag med alsidige arbejdsopgaver, og hvor der er plads og rum til nytænkning. Kolleger, der brænder for sund økologisk mad og miljømæssig bæredygtighed. Et stort og fuldt ud moderne køkken. Sparring og ideudvikling i klyngens køkkennetværk Vi forventer, at du: Har kreativ sans for detaljen og vægter æstetik og kvalitet i maden og værdien heraf. I samarbejde med det pædagogiske personale, vil inddrage børnene i køkkenets mange muligheder og sammenhænge eks. fra jord til bord. Vil være en del af et arbejdsfællesskab, som både rummer det nære køkkenteam men også rummer det store arbejdsfællesskab på tværs af faggrupper i huset. Har ernærings- og kostfaglig viden for børn i alderen 0-6 år. Kan arbejde efter et minimum af 90 økologi. Du vil have ansvar for: Styring og tilrettelæggelse af alle opgaver i køkkenet, herunder daglig produktion. Menuplanlægning (send gerne et forslag på en ugemenu sammen med din ansøgning). Indkøb og økonomi. Egenkontrol og risikoanalyse. At overholde gældende retningslinjer indenfor produktionskøkken og fødevarelovgivning. At have fokus på økologi og madspild. At være inspirator for køkkenets to assistenter. Aflønning vil ske efter gældende overenskomst. Vi holder åbent hus for ansøgere fredag den 15. november 2019 kl. 11-12. Skriv til Heidi Blæhr Anthonsen på bw7u@kk.dk for tilmelding. Du kan kontakte institutionen på 3366 1600. Søg via nedenstående link senest fredag den 22. november 2019 Vi forventer at afholde samtaler i uge 48.

Vi elsker sunde, økologiske og varierede børnemåltider. Kan du trylle med råvarer og skabe magi?

Forfatterhuset søger en kok eller ernæringsassistent, der kan drifte vores fantastiske storkøkken med faglig stolthed. Stillingen er på 30 timer om ugen og den daglige arbejdstid er 8.00-14.00. Stillingen er ledig fra den 1. januar 2020.

Vi kan tilbyde:

  • 160 børnemunde, der skal mættes og hvor måltiderne spiller en vigtig og central rolle.
  • Et job, hvor du har stor indflydelse på egen dagligdag med alsidige arbejdsopgaver, og hvor der er plads og rum til nytænkning.
  • Kolleger, der brænder for sund økologisk mad og miljømæssig bæredygtighed.
  • Et stort og fuldt ud moderne køkken.
  • Sparring og ideudvikling i klyngens køkkennetværk

Vi forventer, at du:

  • Har kreativ sans for detaljen og vægter æstetik og kvalitet i maden og værdien heraf.
  • I samarbejde med det pædagogiske personale, vil inddrage børnene i køkkenets mange muligheder og sammenhænge eks. fra jord til bord.
  • Vil være en del af et arbejdsfællesskab, som både rummer det nære køkkenteam men også rummer det store arbejdsfællesskab på tværs af faggrupper i huset.
  • Har ernærings- og kostfaglig viden for børn i alderen 0-6 år.
  • Kan arbejde efter et minimum af 90% økologi.

Du vil have ansvar for:

  • Styring og tilrettelæggelse af alle opgaver i køkkenet, herunder daglig produktion.
  • Menuplanlægning (send gerne et forslag på en ugemenu sammen med din ansøgning).
  • Indkøb og økonomi.
  • Egenkontrol og risikoanalyse.
  • At overholde gældende retningslinjer indenfor produktionskøkken og fødevarelovgivning.
  • At have fokus på økologi og madspild.
  • At være inspirator for køkkenets to assistenter.

Aflønning vil ske efter gældende overenskomst.

Vi holder åbent hus for ansøgere fredag den 15. november 2019 kl. 11-12. Skriv til Heidi Blæhr Anthonsen på bw7u@kk.dk for tilmelding.

Du kan kontakte institutionen på 3366 1600.

Søg via nedenstående link senest fredag den 22. november 2019
Vi forventer at afholde samtaler i uge 48.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngForfatterhusetKøbenhavn N2019-11-07T14:00:43.3572019-11-22T00:00:00
330123002Kok med lysten til at arbejde med socialt udsatte søges til Caféen på SundholmBasic Caféen på Sundholm er et fuldt moderne køkken, der hver dag skal lave god, sund og nærende kost til socialt udsatte på Sundholm. Sundholm er et område på Amager med tilbud til socialt udsatte mennesker uden permanent bolig. Det huser blandt andet herberger, socialbeskæftigelse og en natcafé, hvor opgaven er at hjælpe mennesker, der lever i svær udsathed, til et bedre og mere værdigt liv. Caféen på Sundholm tilbereder mad til borgerne på området. Gæsterne i caféen er hjemløse og bor enten på et af vores herberger på Sundholm eller lever på gaden og overnatter i caféen. Personalegruppen består af 12 ansatte medarbejdere, hvoraf der er en køkkenansvarlig og en medhjælper i køkkenet. Derudover er der fire ansatte, der arbejder i dagtimerne og hjælper borgerne med afklaring og udredning af deres sociale sag. Om natten er der 3-4 nattevagter, der sikrer, at borgerne kan komme og få en seng for natten. Vi servicerer dagligt 50-70 borgere, som ser frem til et nærende måltid som en vigtig del af dagen. Dine opgaver Driften af køkkenet Produktion af koldt og varmt køkken Tilrettelæggelse af menuer Ansvar for at lede køkkenet og medarbejdere i køkkenet Sikre en høj standard for den mad, der serveres Have stort fokus på økologi Sørge for, at borgerne hver dag kan få et sundt og nærende måltid til små penge Dine faglige kvalifikationer Uddannelse som kok Dokumenteret erfaring fra restaurationsbranchen eller moderne kantine Gode formuleringsevner skriftligt og mundtligt Gerne erfaring med ansvar for drift af køkken Dine personlige kvalifikationer Du er ambitiøs og kreativ Du vil være med til at sætte nye standarder for, hvordan mad kan biddrage til at øge sundhedstilstanden hos vores brugere Du har overblik og kan tilpasse dig forskellige situationer Du skal være stabil og fleksibel Du skal være i stand til at samarbejde tværfagligt og bidrage med humor og godt humør Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er på 37 timer ugentligt, og arbejdstiden vil være mellem kl.6.30-15.00 på hverdage. Tiltrædelse den 1. januar 2020. Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og relevant faglig organisation. Lønnen forhandles efter principperne for Ny Løn. Mere information Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte tilbudsleder Marie-Louise Dyhrberg på hverdage mellem 10.00-11.00 på 5162 6042 eller afdelingsleder Henrik Bolling på 2114 0725. Søg via nedenstående link senest søndag den 1. december 2019 Ansættelsessamtaler afholdes i uge 49.

Caféen på Sundholm er et fuldt moderne køkken, der hver dag skal lave god, sund og nærende kost til socialt udsatte på Sundholm.

Sundholm er et område på Amager med tilbud til socialt udsatte mennesker uden permanent bolig. Det huser blandt andet herberger, socialbeskæftigelse og en natcafé, hvor opgaven er at hjælpe mennesker, der lever i svær udsathed, til et bedre og mere værdigt liv.

Caféen på Sundholm tilbereder mad til borgerne på området. Gæsterne i caféen er hjemløse og bor enten på et af vores herberger på Sundholm eller lever på gaden og overnatter i caféen.

Personalegruppen består af 12 ansatte medarbejdere, hvoraf der er en køkkenansvarlig og en medhjælper i køkkenet. Derudover er der fire ansatte, der arbejder i dagtimerne og hjælper borgerne med afklaring og udredning af deres sociale sag. Om natten er der 3-4 nattevagter, der sikrer, at borgerne kan komme og få en seng for natten. Vi servicerer dagligt 50-70 borgere, som ser frem til et nærende måltid som en vigtig del af dagen.

Dine opgaver

  • Driften af køkkenet
  • Produktion af koldt og varmt køkken
  • Tilrettelæggelse af menuer
  • Ansvar for at lede køkkenet og medarbejdere i køkkenet
  • Sikre en høj standard for den mad, der serveres
  • Have stort fokus på økologi
  • Sørge for, at borgerne hver dag kan få et sundt og nærende måltid til små penge

Dine faglige kvalifikationer

  • Uddannelse som kok
  • Dokumenteret erfaring fra restaurationsbranchen eller moderne kantine
  • Gode formuleringsevner skriftligt og mundtligt
  • Gerne erfaring med ansvar for drift af køkken

Dine personlige kvalifikationer

  • Du er ambitiøs og kreativ
  • Du vil være med til at sætte nye standarder for, hvordan mad kan biddrage til at øge sundhedstilstanden hos vores brugere
  • Du har overblik og kan tilpasse dig forskellige situationer
  • Du skal være stabil og fleksibel
  • Du skal være i stand til at samarbejde tværfagligt og bidrage med humor og godt humør

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentligt, og arbejdstiden vil være mellem kl.6.30-15.00 på hverdage. Tiltrædelse den 1. januar 2020.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og relevant faglig organisation. Lønnen forhandles efter principperne for Ny Løn.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte tilbudsleder Marie-Louise Dyhrberg på hverdage mellem 10.00-11.00 på 5162 6042 eller afdelingsleder Henrik Bolling på 2114 0725.

Søg via nedenstående link senest søndag den 1. december 2019
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 49.

 

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngCafeenKøbenhavn S2019-11-12T15:02:23.6302019-12-01T00:00:00
330107498KOK I KØBENHAVNProfile Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegode.Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Danni Engberg Madsen via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: koedkbh.ofir.comEr du vores nye kok?
Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegode.
Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Danni Engberg Madsen via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.




Se mere på vores ansøgersite: https://koedkbh.ofir.com

ORS/Small/5edfe974_logo.pngKöD KøbenhavnKøbenhavn K2019-10-15T17:00:32.4732019-11-28T00:00:00
330107232Søger madentusiast med høj faglighed og personlig gennemslagskraft 32 timer pr. uge snarest muligtProfile Brænder du for at gå forrest i forhold til at styrke sociale fællesskaber, madkultur, maddannelse og for at øge fokus på, at måltiderne skal være bæredygtige og klimaansvarlige? Er du ligeledes verdensmester i at undervise, så er det dig, vi søger. På Vesterbro Ungdomsgård har mad- og køkkenaktiviteter stor værdi for børn og unge, og vi har cafeer, hvor der er plads og behov for udvikling. Du får ansvaret for vores store køkken, indkøb, cafedrift, mad-camps og er fast aktør i vores to årlige Langbordsmiddage. Vi forventer at du:Er uddannet økonoma, professionsbachelor i ernæring og sundhed, sundhedskonsulent, kok, lærer eller pædagog med madkompetencer på højt niveau, eller har en anden spændende profil, som kan skabe et attraktivt læringsmiljø for børn og unge, samt udvikle vores to små cafeerHar gennemslagskraft, er selvstændig, ambitiøs, struktureret og går forrest i at sikre succeserneHar erfaring med projekter fra ide til afvikling og evalueringHar viden om og erfaring inden for måltider og pædagogik, hvor du kan lære fra dig i institutioner og skolerKan finde på sjove og skæve tiltag til nye madfælleskaber og få andre med på dine idéerEr vild med måltider, fællesskaber og sundhedsfremme Kan skabe en god stemning blandt alle aldersgrupperElsker at være på og stå i spidsen for læring, aktiviteter og eventsKan købe ind, udvikle opskrifter og skabe et spændende dynamisk læringsmiljøKan håndtere hygiejnestyring egenkontrolVesterbro Ungdomsgård er et stort dynamisk børne- og ungehus på Vesterbro med over 1000 børn og unge i alderen 10-18 år. Vi er et velfungerende fritidstilbud med masser af aktiviteter og events, og som understøtter, at børn og unge bliver så dygtige de kan og livsduelige. Vi har stor søgning og arbejder systematisk med trivsel, attraktive læringsmiljøer og demokratisk dannelse. Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i tidsrummet kl. 12.00 - 18.00. Derudover er der forberedelsestid og ca. et fredags-event én gang om måneden, samt weekendarrangementer og kolonier i løbet af året, som du også bliver en del af. Ring 3355 0080: og hør evt. nærmere om stillingen. Spørg efter Per Dahlstrøm eller Rasmus Lucht. Se evt. mere på vesterbro-ungdomsgaard.dk eller ungehuset.dk Ansøgningsfrist: Fredag d. 22. november kl. 9.00.Ansøgningen sendes via knappen Send ansøgning . Ansættelsessamtaler finder sted d. 25. - 26. november i tidsrummet kl.9.00-14.00 Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes børneattest, straffeattest og udvidet reference på den person vi ønsker ansat. Se mere på vores ansøgersite: https: vesterbro-ungdomsgaard.ofir.com
Brænder du for at gå forrest i forhold til at styrke sociale fællesskaber, madkultur, maddannelse og for at øge fokus på, at måltiderne skal være bæredygtige og klimaansvarlige? Er du ligeledes verdensmester i at undervise, så er det dig, vi søger. På Vesterbro Ungdomsgård har mad- og køkkenaktiviteter stor værdi for børn og unge, og vi har cafeer, hvor der er plads og behov for udvikling. Du får ansvaret for vores store køkken, indkøb, cafedrift, mad-camps og er fast aktør i vores to årlige Langbordsmiddage.

Vi forventer at du:
  • Er uddannet økonoma, professionsbachelor i ernæring og sundhed, sundhedskonsulent, kok, lærer eller pædagog med madkompetencer på højt niveau, eller har en anden spændende profil, som kan skabe et attraktivt læringsmiljø for børn og unge, samt udvikle vores to små cafeer
  • Har gennemslagskraft, er selvstændig, ambitiøs, struktureret og går forrest i at sikre succeserne
  • Har erfaring med projekter fra ide til afvikling og evaluering
  • Har viden om og erfaring inden for måltider og pædagogik, hvor du kan lære fra dig i institutioner og skoler
  • Kan finde på sjove og skæve tiltag til nye madfælleskaber og få andre med på dine idéer
  • Er vild med måltider, fællesskaber og sundhedsfremme
  • Kan skabe en god stemning blandt alle aldersgrupper
  • Elsker at være på og stå i spidsen for læring, aktiviteter og events
  • Kan købe ind, udvikle opskrifter og skabe et spændende dynamisk læringsmiljø
  • Kan håndtere hygiejnestyring/egenkontrol
Vesterbro Ungdomsgård er et stort dynamisk børne- og ungehus på Vesterbro med over 1000 børn og unge i alderen 10-18 år. Vi er et velfungerende fritidstilbud med masser af aktiviteter og events, og som understøtter, at børn og unge bliver så dygtige de kan og livsduelige. Vi har stor søgning og arbejder systematisk med trivsel, attraktive læringsmiljøer og demokratisk dannelse.

Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i tidsrummet kl. 12.00 - 18.00. Derudover er der forberedelsestid og ca. et fredags-event én gang om måneden, samt weekendarrangementer og kolonier i løbet af året, som du også bliver en del af.

Ring 3355 0080: og hør evt. nærmere om stillingen. Spørg efter Per Dahlstrøm eller Rasmus Lucht. Se evt. mere på vesterbro-ungdomsgaard.dk eller ungehuset.dk

Ansøgningsfrist: Fredag d. 22. november kl. 9.00.
Ansøgningen sendes via knappen "Send ansøgning''.

Ansættelsessamtaler finder sted d. 25. - 26. november i tidsrummet kl.9.00-14.00
Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes børneattest, straffeattest og udvidet reference på den person vi ønsker ansat.

Se mere på vores ansøgersite: https://vesterbro-ungdomsgaard.ofir.com

ORS/Small/d60d97c5_logo.pngVesterbro UngdomsgaardKøbenhavn V2019-10-15T12:02:37.3772019-11-22T00:00:00
330108815Sushi KokRobot Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 1 Sushi Kok til båd koldt og varmt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans Tiltrædelse: snarest Løn efter aftale Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til thu-hong80@hotmail.com

Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 1 Sushi Kok  til båd koldt og varmt køkken :

Krav:

- Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans

Tiltrædelse: snarest

Løn efter aftale

Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til thu-hong80@hotmail.com

SUSHI NØRREGADE ApSKøbenhavn K2019-10-18T00:00:002019-12-11T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok eller ernæringsassistent til Forfatterhuset

Forfatterhuset

København N
Vi elsker sunde, økologiske og varierede børnemåltider. Kan du trylle med råvarer og skabe magi? Forfatterhuset søger en kok eller ernæringsassistent, der kan drifte vores fantastiske storkøkken med faglig stolthed. Stillingen er på 30 timer om ugen...
Indrykket:7. november 2019
Udløbsdato:22. november 2019

Kok med lysten til at arbejde med socialt udsatte søges til Caféen på Sundholm

Cafeen

København S
Caféen på Sundholm er et fuldt moderne køkken, der hver dag skal lave god, sund og nærende kost til socialt udsatte på Sundholm. Sundholm er et område på Amager med tilbud til socialt udsatte mennesker uden permanent bolig. Det huser blandt andet he...
Indrykket:12. november 2019
Udløbsdato:1. december 2019

KOK I KØBENHAVN

KöD København

København K
Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage li...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:28. november 2019

Søger madentusiast med høj faglighed og personlig gennemslagskraft 32 timer pr. uge snarest muligt

Vesterbro Ungdomsgaard

København V
Brænder du for at gå forrest i forhold til at styrke sociale fællesskaber, madkultur, maddannelse og for at øge fokus på, at måltiderne skal være bæredygtige og klimaansvarlige? Er du ligeledes verdensmester i at undervise, så er det dig, vi søger. ...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:22. november 2019

Sushi Kok

SUSHI NØRREGADE ApS

København K
Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 1 Sushi Kok til båd koldt og varmt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tal...
Indrykket:18. oktober 2019
Udløbsdato:11. december 2019