Restaurant Søgaarden søger kok/cater

 

Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik

På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet.

Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner.

Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Aften og weekend arbejde må påregnes.

Arbejdsopgaver:

Udvikle, tilberede og anrette

Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan

Rengøring i køkkenet

Div. ad hoc opgaver

Vi tilbyder:

Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger

Løn efter aftale

Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære

 

Vi forventer:

At du er faglært og med masser af god energi

At du er kreativ og mødestabil

At du er fleksibel og en teamplayer

At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale

At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften/weekend arbejde

Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt.

Ansøgning sendes til kristian@soegaardensunds.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330024167Phoenix-b8d0776712019-06-04T00:00:00Restaurant Søgaarden søger kok/cater

 

Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik

På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet.

Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner.

Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Aften og weekend arbejde må påregnes.

Arbejdsopgaver:

Udvikle, tilberede og anrette

Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan

Rengøring i køkkenet

Div. ad hoc opgaver

Vi tilbyder:

Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger

Løn efter aftale

Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære

 

Vi forventer:

At du er faglært og med masser af god energi

At du er kreativ og mødestabil

At du er fleksibel og en teamplayer

At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale

At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften/weekend arbejde

Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt.

Ansøgning sendes til kristian@soegaardensunds.dk

Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner. Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø. Stillingen er en fuldtidsstilling. Aften og weekend arbejde må påregnes. Arbejdsopgaver: Udvikle, tilberede og anrette Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan Rengøring i køkkenet Div. ad hoc opgaver Vi tilbyder: Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger Løn efter aftale Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære Vi forventer: At du er faglært og med masser af god energi At du er kreativ og mødestabil At du er fleksibel og en teamplayer At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften weekend arbejde Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt. Ansøgning sendes til kristian@soegaardensunds.dk11jobnetb8d07767100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-09T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandHerningEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborgEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-Brande3527353RESTAURANT SØGAARDEN ApS11Søgårdvej 17451SundsDKDanmark0info@soegaardensunds.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent760800JobNet4989389498938910014-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b8d07767https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b8d07767https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b8d07767&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b8d07767&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgEr du imødekommende og åben? Som Kok hos RESTAURANT SØGAARDEN ApS får du et spændende job indenfor Hotel og restauration.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361811561Kristian Jenseninfo@soegaardensunds.dkDKDanmarkDKDanmark330040935Silkeborghus søger 'madsnedker'Basic Kan du lide at lave mad, der smager, så du selv har lyst til at spise det hver dag, gerne sådan lidt mormoragtigt, så vil vi elske at byde dig velkommen til Silkeborghus. Du vil blive en del af et team på 3, som arbejder 10 til 19.30 eller 8.30 til 18 (søndag 8.30 til 13.30) efter en rullende vagtplan og hver 3. weekend 37 timer om ugen. Lyder ovennævnte til lige at være noget for dig vil vi glæde os til at modtage din ansøgning. Ansøgning sendes til silkeborg-hus@mail.dk og ansøgningsfristen er 26. juni 2019. For yderligere information om huset www.silkeborg-hus.dk, og for yderligere information om stillingen kontakt køkkenleder Morten Friedrichsen på 2993 7849.

Kan du lide at lave mad, der smager, så du selv har lyst til at spise det hver dag, gerne sådan lidt mormoragtigt, så vil vi elske at byde dig velkommen til Silkeborghus.

 

Du vil blive en del af et team på 3, som arbejder 10 til 19.30 eller 8.30 til 18 (søndag 8.30 til 13.30) efter en rullende vagtplan og hver 3. weekend 37 timer om ugen.

 

Lyder ovennævnte til lige at være noget for dig vil vi glæde os til at modtage din ansøgning.

 

Ansøgning sendes til silkeborg-hus@mail.dk og ansøgningsfristen er 26. juni 2019.

 

For yderligere information om huset www.silkeborg-hus.dk, og for yderligere information om stillingen kontakt køkkenleder Morten Friedrichsen på 2993 7849.

ORS/Small/ba0d177f_logo.jpegSilkeborghusSilkeborg2019-06-11T15:02:29.6232019-06-26T00:00:00
330011821Har du en Gastronaut i maven?Robot OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunder. Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver, sæson, variation og særligt økologi samt dyrevelfærd spiller en væsentlig rolle og således har vi, som den eneste privatejede cateringvirksomhed, Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi vil være Viborgs foretrukne madleverandør, med smagsoplevelser i særklasse. JOBBET Som en central del af et lille team, vil du først og fremmest skulle producere smagsoplevelser uden sidestykke i form af frokostleverancer til vores kunder. Produktion til arrangementer, events og take away indgår også i jobbet, det samme gør afviklingen af disse. Gennem din kreativitet og forståelse for råvarer, deltager du i planlægning af ugemenuer til leverancerne, ligesom du er sparringspartner på udviklingen af arrangement- og eventdelen. Egenkontrol og varebestilling hører med til jobbet i mindre omfang. DIN PROFIL Du er kok og kommer med erfaring fra restaurations- og evt. kantinebranchen. Dit hjerte banker for at arbejde med gode råvarer, som fortrinsvis er økologiske samt kød, der er dyrevelfærdsmærket. Du ved, at råvarer skal bruges, når de er i sæson så er de billigst og smager bedst. Er de ovenikøbet lokale, så belaster de også vores miljø mindre end hvis de kommer langvejs fra. Du ved, at inspiration ikke bare er noget man får det er noget man søger. Kørekort B VI KAN TILBYDE: Du ansættes på fuld tid i en spændende stilling med fokus på mad, hvor du har mulighed for at være med til at udvikle og præge fremtiden for Viborgs næsten nye madleverandør. Din arbejdstid vil være attraktiv som udgangspunkt mandag til fredag i dagtimerne, men der vil forekomme arrangementer og events udenfor dette tidsrum. Vi sørger for uniform og fodtøj til dig. Vi betaler dig en attraktiv løn, som afspejler dine kompetencer og erfaring. Du får en arbejdsplads, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer, din kreativitet og få mange faglige udfordringer. Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk

OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunder. Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver, sæson, variation og særligt økologi samt dyrevelfærd spiller en væsentlig rolle og således har vi, som den eneste privatejede cateringvirksomhed, Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi vil være Viborgs foretrukne madleverandør, med smagsoplevelser i særklasse.

JOBBET

  • Som en central del af et lille team, vil du først og fremmest skulle producere smagsoplevelser uden sidestykke i form af frokostleverancer til vores kunder. Produktion til arrangementer, events og take away indgår også i jobbet, det samme gør afviklingen af disse.
  • Gennem din kreativitet og forståelse for råvarer, deltager du i planlægning af ugemenuer til leverancerne, ligesom du er sparringspartner på udviklingen af arrangement- og eventdelen.
  • Egenkontrol og varebestilling hører med til jobbet i mindre omfang.

DIN PROFIL

  • Du er kok og kommer med erfaring fra restaurations- og evt. kantinebranchen.
  • Dit hjerte banker for at arbejde med gode råvarer, som fortrinsvis er økologiske samt kød, der er dyrevelfærdsmærket.
  • Du ved, at råvarer skal bruges, når de er i sæson – så er de billigst og smager bedst. Er de ovenikøbet lokale, så belaster de også vores miljø mindre end hvis de kommer langvejs fra.
  • Du ved, at inspiration ikke bare er noget man får – det er noget man søger.
  • Kørekort B

VI KAN TILBYDE:

  • Du ansættes på fuld tid i en spændende stilling med fokus på mad, hvor du har mulighed for at være med til at udvikle og præge fremtiden for Viborgs næsten nye madleverandør.
  • Din arbejdstid vil være attraktiv – som udgangspunkt mandag til fredag i dagtimerne, men der vil forekomme arrangementer og events udenfor dette tidsrum.
  • Vi sørger for uniform og fodtøj til dig.
  • Vi betaler dig en attraktiv løn, som afspejler dine kompetencer og erfaring.
  • Du får en arbejdsplads, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer, din kreativitet og få mange faglige udfordringer.

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk

Gastro Catering I/SViborg2019-06-04T00:00:002019-06-21T00:00:00
330011404Kok til Dirty Ranch SteakhouseRobot Dirty Ranch Steakhouse søger en engageret og frisk kok eller køkkenhjælper til vores team. Er du til kul, røg og store bøffer, og en arbejdsplads med godt sammenhold, mulighed for udvikling og selvstændighed? Så er det måske dig vi søger! Du skal kunne holde hovedet koldt i pressede situationer.Vi lægger stor vægt på højt humør, god humor og en uhøjtidelig omgangstone. Erfaring med grillstegning er en fordel.

Dirty Ranch Steakhouse søger en engageret og frisk kok eller køkkenhjælper til vores team. 

Er du til kul, røg og store bøffer, og en arbejdsplads med godt sammenhold, mulighed for udvikling og selvstændighed? Så er det måske dig vi søger!


Du skal kunne holde hovedet koldt i pressede situationer.
Vi lægger stor vægt på højt humør, god humor og en uhøjtidelig omgangstone.  
Erfaring med grillstegning er en fordel.  

Rudis-catering ApsHerning2019-06-04T00:00:002019-06-20T00:00:00
330018097KOK / CATER / UFAGLÆRT KOK MED ERFARING - SILKEBORGRobot BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK CATER UFAGL RT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I SILKEBORG Vi søger nu en ekstra medarbejder til vores køkkenteam i Silkeborg. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl& 39 n& 39 Fun The Grill? Lyder det som dig? - så tøv ikke med at læse videre herunder! Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af 16 centre fordelt i hele Danmark. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster. Hvad tilbyder vi? Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere). Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt Løn efter kvalifikationer Et stort udvalg af personalegoder Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse og har mulighed for at udvikle dine lederegenskaber. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling. Dine arbejdsopgaver: Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst både visuelt og smagsmæssigt. Du er en del af den daglige drift og løbende optimering Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol Ad Hoc opgaver Hvad forventer vi af dig? At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Løn fastsættes ud fra kvalifikationer. Stillingen er på 25-30 timer med henblik på fuldtid fra efteråret. Samtaler vil forekomme hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.BOWL'N'FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK/CATER/UFAGLÆRT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I SILKEBORG

Vi søger nu en ekstra medarbejder til vores køkkenteam i Silkeborg. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl'n'Fun & The Grill?

Lyder det som dig? - så tøv ikke med at læse videre herunder!

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 16 centre fordelt i hele Danmark. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster.

Hvad tilbyder vi?

  • Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere).
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt
  • Løn efter kvalifikationer
  • Et stort udvalg af personalegoder

Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse og har mulighed for at udvikle dine lederegenskaber. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling.

Dine arbejdsopgaver:

  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.
  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering
  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere
  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder
  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol
  • Ad Hoc opgaver

Hvad forventer vi af dig?

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Løn fastsættes ud fra kvalifikationer.

Stillingen er på 25-30 timer med henblik på fuldtid fra efteråret.

Samtaler vil forekomme hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun SilkeborgSilkeborg2019-06-03T00:00:002019-06-23T00:00:00
330024293Bone's Valby søger ny kok - faglært er ikke et kravRobot Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Valby, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj. Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til. Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone s er vi t team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen. Du er Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne En teamplayer, der får tingene til at fungere Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne. Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du VÆRTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer?

Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Valby, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os.

Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem – også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj.

Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice – også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til.

Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone’s er vi ét team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen.

Du er;

  • Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten
  • Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster
  • Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne
  • En teamplayer, der får tingene til at fungere
  • Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne.

Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bone's Restauranter A/SValby2019-06-04T00:00:002019-07-13T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Silkeborghus søger 'madsnedker'

Silkeborghus

Silkeborg
Kan du lide at lave mad, der smager, så du selv har lyst til at spise det hver dag, gerne sådan lidt mormoragtigt, så vil vi elske at byde dig velkommen til Silkeborghus. Du vil blive en del af et team på 3, som arbejder 10 til 19.30 eller 8.30 til ...
Indrykket:11. juni 2019
Udløbsdato:26. juni 2019

Har du en Gastronaut i maven?

Gastro Catering I/S

Viborg
OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunde...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:21. juni 2019

Kok til Dirty Ranch Steakhouse

Rudis-catering Aps

Herning
Dirty Ranch Steakhouse søger en engageret og frisk kok eller køkkenhjælper til vores team. Er du til kul, røg og store bøffer, og en arbejdsplads med godt sammenhold, mulighed for udvikling og selvstændighed? Så er det måske dig vi søger! Du skal ku...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:20. juni 2019

KOK / CATER / UFAGLÆRT KOK MED ERFARING - SILKEBORG

Bowl'n'Fun Silkeborg

Silkeborg
BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK CATER UFAGL RT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I SILKEBORG Vi søger nu en ekstra medarbejder til vores køkkenteam i Silkeborg. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:23. juni 2019

Bone's Valby søger ny kok - faglært er ikke et krav

Bone's Restauranter A/S

Valby
Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Valby, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Som vores nye holdspiller i...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:13. juli 2019