Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Restaurant Søgaarden søger kok/cater

 

Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik

På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet.

Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner.

Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Aften og weekend arbejde må påregnes.

Arbejdsopgaver:

Udvikle, tilberede og anrette

Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan

Rengøring i køkkenet

Div. ad hoc opgaver

Vi tilbyder:

Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger

Løn efter aftale

Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære

 

Vi forventer:

At du er faglært og med masser af god energi

At du er kreativ og mødestabil

At du er fleksibel og en teamplayer

At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale

At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften/weekend arbejde

Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt.

Ansøgning sendes til kristian@soegaardensunds.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330024167Phoenix-b8d0776712019-06-04T00:00:00Restaurant Søgaarden søger kok/cater

 

Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik

På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet.

Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner.

Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Aften og weekend arbejde må påregnes.

Arbejdsopgaver:

Udvikle, tilberede og anrette

Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan

Rengøring i køkkenet

Div. ad hoc opgaver

Vi tilbyder:

Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger

Løn efter aftale

Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære

 

Vi forventer:

At du er faglært og med masser af god energi

At du er kreativ og mødestabil

At du er fleksibel og en teamplayer

At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale

At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften/weekend arbejde

Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt.

Ansøgning sendes til kristian@soegaardensunds.dk

2019-07-10T00:50:57.007 Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner. Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø. Stillingen er en fuldtidsstilling. Aften og weekend arbejde må påregnes. Arbejdsopgaver: Udvikle, tilberede og anrette Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan Rengøring i køkkenet Div. ad hoc opgaver Vi tilbyder: Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger Løn efter aftale Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære Vi forventer: At du er faglært og med masser af god energi At du er kreativ og mødestabil At du er fleksibel og en teamplayer At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften weekend arbejde Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt. Ansøgning sendes til kristian@soegaardensunds.dk11jobnetb8d07767100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-09T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandHerningEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborgEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-Brande3527353RESTAURANT SØGAARDEN ApS11Søgårdvej 17451SundsDKDanmark0info@soegaardensunds.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent760800JobNet4989389498938910014-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b8d07767https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b8d07767https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b8d07767&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b8d07767&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonRestaurant Søgaarden søger kok/cater1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361811561Kristian Jenseninfo@soegaardensunds.dkDKDanmarkDKDanmark330084832Kok & TjenerBasic Kok & Tjener til A Hereford Beefstouw i Lund. Begge stillinger er på fuld tid. Vi tilbyder: Ordnede forhold med pensionsordning, god løn og pålidelige vagtplaner, så det også er muligt at have en sund fritid og et familieliv ved siden af arbejdet. Tiltrædelse snarest muligt. Send en kort, skriftlig ansøgning bilagt CV til daglig leder Lone Nissen: lone@a-h-b.dk Yderligere oplysninger på tlf. 41 72 30 61.Kok & Tjener

til A Hereford Beefstouw i Lund.
Begge stillinger er på fuld tid.

Vi tilbyder:
Ordnede forhold med pensionsordning, god løn og pålidelige vagtplaner, så det også er muligt at have en sund fritid og et familieliv ved siden af arbejdet.

Tiltrædelse snarest muligt.

Send en kort, skriftlig ansøgning bilagt CV til daglig leder Lone Nissen: lone@a-h-b.dk
Yderligere oplysninger på tlf. 41 72 30 61.
ORS/Small/ef9f44f9_logo.pngA Hereford BeefstouwHerning2019-09-05T14:01:00.4732019-10-09T00:00:00
330084572Barselsvikariat kok/køkkenmedhjælperRobot Vi søger en dygtig og selvstændig uddannet kok køkkenassistent til Kibæk Krydsfelts køkken og caf pr. 1-11-19 eller hurtigst muligt derefter. Vi kan garantere 25 timer om ugen, men du skal være indstillet på, at der kan komme flere timer periodevis. Jobbet består i tilberedning af mad til ca. 150 vuggestue- og børnehavebørn, dagligdagsretter, festmad m.m., rengøring og egenkontrol. Vi værdsætter flg. kvaliteter hos dig: Selvstændighed, da vi forventer du kan stå alene med arbejdet Fleksibilitet, da en del af arbejdstiden er på skæve tidspunkter som aften og weekendarbejde Overblik ordenssans, så hele køkkenet ikke flyder og at du kan hovedet koldt i pressede situationer Samarbejdsvillig, da vores køkken består af et team på 3, samt flere unge piger som hjælper til om aftenen og i weekenden. Du skal dog også være klar på alene-arbejde, da man ikke altid er flere på arbejde i køkkenet ad gangen Serviceminded og kundeorienteret, vi er et åbent hus, hvor vores bruger kunder gerne stikker hovedet ud i køkkenet Vi kan tilbyde dig: En meget god arbejdsplads, hvor vi vægter samarbejde, godt humør og fleksibilitet højt Mulighed for at du kan udvikle dig indenfor faget og prøve dig selv af Ansøgning med CV samt anden relevant information, sendes til cafe@kibaekkrydsfelt.dk Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenleder Belinda Lund Mogensen på 30615818

Vi søger en dygtig og selvstændig uddannet kok/køkkenassistent til Kibæk Krydsfelts køkken og café pr. 1-11-19 eller hurtigst muligt derefter. Vi kan garantere 25 timer om ugen, men du skal være indstillet på, at der kan komme flere timer periodevis.

Jobbet består i tilberedning af mad til ca. 150 vuggestue- og børnehavebørn, dagligdagsretter, festmad m.m., rengøring og egenkontrol.

Vi værdsætter flg. kvaliteter hos dig:

  • Selvstændighed, da vi forventer du kan stå alene med arbejdet
  • Fleksibilitet, da en del af arbejdstiden er på skæve tidspunkter som aften og weekendarbejde
  • Overblik/ordenssans, så ”hele køkkenet ikke flyder” og at du kan hovedet koldt i pressede situationer
  • Samarbejdsvillig, da vores køkken består af et team på 3, samt flere unge piger som hjælper til om aftenen og i weekenden. Du skal dog også være klar på alene-arbejde, da man ikke altid er flere på arbejde i køkkenet ad gangen
  • Serviceminded og kundeorienteret, vi er et åbent hus, hvor vores bruger/kunder gerne stikker hovedet ud i køkkenet

Vi kan tilbyde dig:

  • En meget god arbejdsplads, hvor vi vægter samarbejde, godt humør og fleksibilitet højt
  • Mulighed for at du kan udvikle dig indenfor faget og prøve dig selv af

 

Ansøgning med CV samt anden relevant information, sendes til cafe@kibaekkrydsfelt.dk 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenleder Belinda Lund Mogensen på 30615818

 

Kibæk KrydsfeltKibæk2019-09-05T00:00:002019-10-29T00:00:00
330087978Kok søges til Skarrildhus Sinatur Hotel & KonferenceRobot Vi søger en dygtig kok, der trives i et ambitiøst køkken med fokus på gode råvarer, kreativitet og kvalitet. Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik. Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for Årets Bedste Madkoncept ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til. Du får rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider, og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk. Vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv på alle vores seks hoteller. En god arbejdsplads Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Vil du vide mere? Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Anne Cathrine Christensen på telefon 2628 9026 eller acch@sinatur.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.Send din ansøgning snarest muligt. Enten direkte til Anne Cathrine på ovenstående mail eller via linket nedenfor. Om os Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive, 100 affaldsfrie og vandneutrale. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af. Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Vi søger en dygtig kok, der trives i et ambitiøst køkken med fokus på gode råvarer, kreativitet og kvalitet. Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på  til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik.

Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for "Årets Bedste Madkoncept" ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til.

Du får rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider, og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk.  Vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv på alle vores seks hoteller.

En god arbejdsplads

Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling.

Vil du vide mere?

Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Anne Cathrine Christensen på telefon 2628 9026 eller acch@sinatur.dk.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.Send din ansøgning snarest muligt. Enten direkte til Anne Cathrine på ovenstående mail eller via linket nedenfor.

Om os                                 

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive, 100 % affaldsfrie og vandneutrale. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Skarrildhus Sinatur Hotel & KonferenceKibæk2019-09-11T00:00:002019-10-12T00:00:00
330092371Vi har vokseværk og skal bruge endnu en GastronautRobot OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunder. Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver, sæson, variation og særligt økologi samt dyrevelfærd spiller en væsentlig rolle og således har vi, som den eneste privatejede cateringvirksomhed, Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi vil være Viborgs foretrukne madleverandør, med smagsoplevelser i særklasse. JOBBET Som en central del af et lille team, vil du først og fremmest skulle producere smagsoplevelser uden sidestykke i form af frokostleverancer til vores kunder. Produktion til arrangementer, events og take away indgår også i jobbet, det samme gør afviklingen af disse. Gennem din kreativitet og forståelse for råvarer, deltager du i planlægning af ugemenuer til leverancerne, ligesom du er sparringspartner på udviklingen af arrangement- og eventdelen. Egenkontrol og varebestilling hører med til jobbet i mindre omfang. DIN PROFIL Du er kok og kommer med erfaring fra restaurations- og evt. kantinebranchen. Dit hjerte banker for at arbejde med gode råvarer, som fortrinsvis er økologiske samt kød, der er dyrevelfærdsmærket. Du ved, at råvarer skal bruges, når de er i sæson så er de billigst og smager bedst. Er de ovenikøbet lokale, så belaster de også vores miljø mindre end hvis de kommer langvejs fra. Du ved, at inspiration ikke bare er noget man får det er noget man søger. Kørekort B VI KAN TILBYDE: Du ansættes på fuld tid i en spændende stilling med fokus på mad, hvor du har mulighed for at være med til at udvikle og præge fremtiden for Viborgs næsten nye madleverandør. Din arbejdstid vil være attraktiv som udgangspunkt mandag til fredag i dagtimerne, men der vil forekomme arrangementer og events udenfor dette tidsrum. Vi sørger for uniform og fodtøj til dig. Vi betaler dig en attraktiv løn, som afspejler dine kompetencer og erfaring. Du får en arbejdsplads, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer, din kreativitet og få mange faglige udfordringer. Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk

OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunder. Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver, sæson, variation og særligt økologi samt dyrevelfærd spiller en væsentlig rolle og således har vi, som den eneste privatejede cateringvirksomhed, Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi vil være Viborgs foretrukne madleverandør, med smagsoplevelser i særklasse.

JOBBET

  • Som en central del af et lille team, vil du først og fremmest skulle producere smagsoplevelser uden sidestykke i form af frokostleverancer til vores kunder. Produktion til arrangementer, events og take away indgår også i jobbet, det samme gør afviklingen af disse.
  • Gennem din kreativitet og forståelse for råvarer, deltager du i planlægning af ugemenuer til leverancerne, ligesom du er sparringspartner på udviklingen af arrangement- og eventdelen.
  • Egenkontrol og varebestilling hører med til jobbet i mindre omfang.

DIN PROFIL

  • Du er kok og kommer med erfaring fra restaurations- og evt. kantinebranchen.
  • Dit hjerte banker for at arbejde med gode råvarer, som fortrinsvis er økologiske samt kød, der er dyrevelfærdsmærket.
  • Du ved, at råvarer skal bruges, når de er i sæson – så er de billigst og smager bedst. Er de ovenikøbet lokale, så belaster de også vores miljø mindre end hvis de kommer langvejs fra.
  • Du ved, at inspiration ikke bare er noget man får – det er noget man søger.
  • Kørekort B

VI KAN TILBYDE:

  • Du ansættes på fuld tid i en spændende stilling med fokus på mad, hvor du har mulighed for at være med til at udvikle og præge fremtiden for Viborgs næsten nye madleverandør.
  • Din arbejdstid vil være attraktiv – som udgangspunkt mandag til fredag i dagtimerne, men der vil forekomme arrangementer og events udenfor dette tidsrum.
  • Vi sørger for uniform og fodtøj til dig.
  • Vi betaler dig en attraktiv løn, som afspejler dine kompetencer og erfaring.
  • Du får en arbejdsplads, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer, din kreativitet og få mange faglige udfordringer.

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk

Gastro Catering I/SViborg2019-09-19T00:00:002019-10-31T00:00:00
330092384Kok/cater - ViborgRobot RESTAURENT THE GRILL SØGER FAGL RT KOK CATER MED ERFARING SAMT LEDERPOTENTIALE TIL VORES KØKKEN I VIBORG Vi søger en kok, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi leder efter dig, der har erfaring med eller lyst til at prøve kræfter med ledelse af køkkenet. Vi arbejder i Bowl n Fun The Grill målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for øvrige medarbejdere. Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, der i dag består af 16 centre og et nyt på vej. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne. Hvad tilbyder vi dig? Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere. 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Dine månedlige timer vil ligge på 130-160 timer med mulighed for flere timer. Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for engagerede køkkenmedarbejdere. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt. Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v. Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem. Løn efter kvalifikationer bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats. Et stort udvalg af personalegoder. Dine arbejdsopgaver vil være: Lave veltilberedt og velsmagende mad til restaurantens gæster Tage ansvar for køkkenmedhjælpere - strukturere og effektivisere deres arbejde og at de bliver oplært godt Du tager ejerskab og & 39 går forrest& 39 Du implementerer nye tiltag og id er Du sikrer høj kvalitet Sikre at der arbejdes hygiejnisk forsvarligt af alle der håndterer madvarer i køkkenet Daglig rengøring af køkkenet Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc. Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne Vi forventer At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Vi afholder løbende samtaler med udvalgte kandidater og opfordrer dig derfor til at søge hurtigst muligt. Opstart ønskes hurtigst muligt efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.RESTAURENT THE GRILL SØGER FAGLÆRT KOK/CATER MED ERFARING SAMT LEDERPOTENTIALE TIL VORES KØKKEN I VIBORG

Vi søger en kok, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi leder efter dig, der har erfaring med eller lyst til at prøve kræfter med ledelse af køkkenet. Vi arbejder i Bowl’n’Fun & The Grill målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for øvrige medarbejdere.

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, der i dag består af 16 centre og et nyt på vej. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere.
  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Dine månedlige timer vil ligge på 130-160 timer med mulighed for flere timer.
  • Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for engagerede køkkenmedarbejdere.
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt.
  • Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v.
  • Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem.
  • Løn efter kvalifikationer & bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats.
  • Et stort udvalg af personalegoder.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Lave veltilberedt og velsmagende mad til restaurantens gæster
  • Tage ansvar for køkkenmedhjælpere - strukturere og effektivisere deres arbejde og at de bliver oplært godt
  • Du tager ejerskab og 'går forrest'
  • Du implementerer nye tiltag og idéer
  • Du sikrer høj kvalitet
  • Sikre at der arbejdes hygiejnisk forsvarligt af alle der håndterer madvarer i køkkenet
  • Daglig rengøring af køkkenet
  • Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø
  • Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc.
  • Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne

Vi forventer…

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Vi afholder løbende samtaler med udvalgte kandidater og opfordrer dig derfor til at søge hurtigst muligt.

Opstart ønskes hurtigst muligt efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun ViborgViborg2019-09-19T00:00:002019-09-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok & Tjener

A Hereford Beefstouw

Herning
Kok & Tjener til A Hereford Beefstouw i Lund. Begge stillinger er på fuld tid. Vi tilbyder: Ordnede forhold med pensionsordning, god løn og pålidelige vagtplaner, så det også er muligt at have en sund fritid og et familieliv ved siden af arbejdet. T...
Indrykket:5. september 2019
Udløbsdato:9. oktober 2019

Barselsvikariat kok/køkkenmedhjælper

Kibæk Krydsfelt

Kibæk
Vi søger en dygtig og selvstændig uddannet kok køkkenassistent til Kibæk Krydsfelts køkken og caf pr. 1-11-19 eller hurtigst muligt derefter. Vi kan garantere 25 timer om ugen, men du skal være indstillet på, at der kan komme flere timer periodevis....
Indrykket:5. september 2019
Udløbsdato:29. oktober 2019

Kok søges til Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Kibæk
Vi søger en dygtig kok, der trives i et ambitiøst køkken med fokus på gode råvarer, kreativitet og kvalitet. Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal ...
Indrykket:11. september 2019
Udløbsdato:12. oktober 2019

Vi har vokseværk og skal bruge endnu en Gastronaut

Gastro Catering I/S

Viborg
OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunde...
Indrykket:19. september 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

Kok/cater - Viborg

Bowl'n'Fun Viborg

Viborg
RESTAURENT THE GRILL SØGER FAGL RT KOK CATER MED ERFARING SAMT LEDERPOTENTIALE TIL VORES KØKKEN I VIBORG Vi søger en kok, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi leder eft...
Indrykket:19. september 2019
Udløbsdato:29. september 2019