Restaurantchef - Kombuis Catering

Motiveres du af god service og glade kunder? -så er du måske vores nye restaurantchef i Nivå Golfklub

Rollen som Restaurantchef

Vi søger en Restaurantchef til Nivå Golfklub fra 22. marts til 22. oktober 2021, som motiveres af at levere god kundeservice og glade kunder og som vil være med til at udvikle udvikling og lede den daglige drift.

Som Restaurantchef vil du blive overordnet ansvarlig for planlægning og ledelse af den kunderettede service inkl. selskaber, indkøb og vagplanlægning i forhold til den daglig drift og større arrangementer i golfklubbens lokaler og på Endrupgård i Fredensborg.

Du arbejder tæt sammen med køkkenchefen og klubbens medlemmer, om den daglige drift og udvikling af restauranten, og indgår desuden i arbejdet med at udvikle den øvrige forretning mht. selskaber, mad ud-af-huset og frokostordninger.

I dagligdagen vil du være tæt på gæsterne og skal her sikre, at de mødes med et smil og at service er i top, samtidig med at du skal markedsføre vores produkter og skabe relationer mhp. udvikling af forretningen.

Som restaurantchef forventes det, at du er struktureret, tager ansvar og er omkostningsbevist samt formår at motivere andre til at yde deres bedste.

Herudover forventer vi, at du sætter høje standarder for dig selv og dit team så det faglige niveau altid er i orden. Det er desuden vigtigt, at du er skarp i forhold til at få den daglige drift til at fungere, og at du kan balancere en vagtplanlægning og holde budgettet mht. indkøb. 

Du vil som del af jobbet arbejde tæt sammen med køkkenchef og kokke, derfor skal du være god til at samarbejde og have forståelse for hele flowet i produktionen.

Har du god forretningsforståelse?

  • Den ideelle kandidat har erfaring fra en tilsvarende stilling, og gerne en relevant uddannelse som tjener med overbygning inden for serviceøkonomi el. lign (men det er ikke et krav)
  • Du er smilende, ansvarsbevidst og god til at motivere andre
  • Du har økonomisk og forstår betydning af at overholde et budget
  • Du har god driftsforståelse, både hvad angår service, planlægning og kvalitet
  • Du formår at holde hovedet koldt, når det går stærkt
  • Du har sans for de små detaljer, som gør en forskel for kunden
  • Du møder folk i øjenhøjde og har forståelse for deres behov og ønsker
  • Du er en holdspiller og har gode samarbejdsevner
  • Din arbejdsfacon er struktureret og du har styr på din forretning.

Vi tilbyder ansvar og udfordringer

Som Restaurantchef vil du få et udfordrende og spændende job med gode kolleger og mulighed for faglig og personlig udvikling.

Du tilbydes gode arbejdsforhold, med løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring

Du bliver del af en virksomhed, som ønsker at gøre en forskel for vores kunder, miljøet og vores medmennesker, og hvor vi ikke går på kompromis med kvalitet eller service.

Du vil få et tæt samarbejde med gode kolleger og ledere samt ansvar for den daglige kontakt til kunderne.

Din ansøgning

Send din ansøgning, vedlagt CV og andre relevante dokumenter til kombuis@kombuis.dk

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Kristian Fevelje Andersen på tlf. 5144 2441 eller krfa@komuis.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfristen er 28. februar 2021, men vi behandler ansøgningerne løbende, så tøv ikke for længe.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.