Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Restaurantchef til KØDBYEN

Proaktiv restaurantchef til sushirestaurant i Kødbyen
Karma Sushi Kødbyen søger en Restaurantchef.  Erfaring indenfor restaurationsbranchen er naturligvis en nødvendighed, da vores nye store restaurant i Kødbyen kræver overblik og kendskab til faget. Så hvis du har erfaring fra andre koncept forretninger som leder, skal du endelig læse videre. 

OM STILLINGEN
Har du evnen og lysten til, at arbejde i en organisation der er i en rivende udvikling? Hvis du kan sige ja til det, skal du også kunne sige ja til, at du er proaktiv og trives i og under en iværksætterånd. Hvor der er udvikling er der også forandringer. Derfor ser vi det yderst vigtigt, at du trives i forandringsprocesser. Nogle er længerevarende og andre er pludselige. I en virksomhed hvor vi konstant eksperimentere med nye tiltag, projekter, koncepter etc. vil der være en dynamisk atmosfære. Derfor har vi brug for en restaurantchef der kan navigere i dynamik og forandring der skal omsættes til stabilitet. Vi kører vores forretninger hårdt, men med en blød hånd. 

HVIS DU KAN SE DIG I OVENSTÅENDE, SÅ LÆS VIDERE
Du vil fungere som tjener, med ansvar for hele restauranten. Restauranten har ca.80 siddepladser samt en take-away afdeling. Du sørger for at dig og dine medarbejdere giver gæsten den bedst mulige oplevelse. Du vil være i tæt samarbejde med køkkenchefen og Floor manageren, hvor i sammen skaber rammerne for en sund drift i restauranten og et godt arbejdsmiljø. Derudover vil du referere og være i tæt dialog med den øverste ledelse.

OM ANSØGEREN
Som person er du imødekommende, omgængelig og et forbillede for det øvrige personale. Vi kan tilbyde en innovativ arbejdsplads, med kvalitet i højsædet. Hertil finder vi det vigtigt at du besidder nedenstående punkter:

  • Du er proaktiv
  • Du kan arbejde under forandringer 
  • Du kan lave vagtplaner 
  • Du har gåpåmod, er god til at håndtere mange bolde i luften og er god til at bevare roen i stressede situationer. 
  • Du kan skabe en god stemning hos dine medarbejder
  • Du går op i detaljer og sørger for at tingene fungerer. 
  • Du møder veloplagt og velsoigneret og fremstår generelt professionel. 
  • Du har branchekendskab og har ikke noget imod aftenarbejde. 
  • Du er fleksibel og kan træde til, hvor det er nødvendigt. 
  • Du kan løse opgaver på egen hånd 
  • Du har gode planlægnings- og kommunikationsegenskaber 
  • Du har flydende sprogfærdigheder på dansk (Gode engelskkundskaber er en fordel)
  • Hygiejnebevis 

Arbejdstid: 37 timer pr. uge
Løn: Efter kvalifikationer
Tiltrædelse: Hurtigst muligt


Hvis disse punkter er nogle du kan identificere dig med, skal du sende et CV og ansøgning til: service@karmasushi.dk og skriv "Restaurantchef KB5" i emnefeltet. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329735858Phoenix-f3b486d412018-01-09T13:53:06.467Restaurantchef til KØDBYEN

Proaktiv restaurantchef til sushirestaurant i Kødbyen
Karma Sushi Kødbyen søger en Restaurantchef.  Erfaring indenfor restaurationsbranchen er naturligvis en nødvendighed, da vores nye store restaurant i Kødbyen kræver overblik og kendskab til faget. Så hvis du har erfaring fra andre koncept forretninger som leder, skal du endelig læse videre. 

OM STILLINGEN
Har du evnen og lysten til, at arbejde i en organisation der er i en rivende udvikling? Hvis du kan sige ja til det, skal du også kunne sige ja til, at du er proaktiv og trives i og under en iværksætterånd. Hvor der er udvikling er der også forandringer. Derfor ser vi det yderst vigtigt, at du trives i forandringsprocesser. Nogle er længerevarende og andre er pludselige. I en virksomhed hvor vi konstant eksperimentere med nye tiltag, projekter, koncepter etc. vil der være en dynamisk atmosfære. Derfor har vi brug for en restaurantchef der kan navigere i dynamik og forandring der skal omsættes til stabilitet. Vi kører vores forretninger hårdt, men med en blød hånd. 

HVIS DU KAN SE DIG I OVENSTÅENDE, SÅ LÆS VIDERE
Du vil fungere som tjener, med ansvar for hele restauranten. Restauranten har ca.80 siddepladser samt en take-away afdeling. Du sørger for at dig og dine medarbejdere giver gæsten den bedst mulige oplevelse. Du vil være i tæt samarbejde med køkkenchefen og Floor manageren, hvor i sammen skaber rammerne for en sund drift i restauranten og et godt arbejdsmiljø. Derudover vil du referere og være i tæt dialog med den øverste ledelse.

OM ANSØGEREN
Som person er du imødekommende, omgængelig og et forbillede for det øvrige personale. Vi kan tilbyde en innovativ arbejdsplads, med kvalitet i højsædet. Hertil finder vi det vigtigt at du besidder nedenstående punkter:

  • Du er proaktiv
  • Du kan arbejde under forandringer 
  • Du kan lave vagtplaner 
  • Du har gåpåmod, er god til at håndtere mange bolde i luften og er god til at bevare roen i stressede situationer. 
  • Du kan skabe en god stemning hos dine medarbejder
  • Du går op i detaljer og sørger for at tingene fungerer. 
  • Du møder veloplagt og velsoigneret og fremstår generelt professionel. 
  • Du har branchekendskab og har ikke noget imod aftenarbejde. 
  • Du er fleksibel og kan træde til, hvor det er nødvendigt. 
  • Du kan løse opgaver på egen hånd 
  • Du har gode planlægnings- og kommunikationsegenskaber 
  • Du har flydende sprogfærdigheder på dansk (Gode engelskkundskaber er en fordel)
  • Hygiejnebevis 

Arbejdstid: 37 timer pr. uge
Løn: Efter kvalifikationer
Tiltrædelse: Hurtigst muligt


Hvis disse punkter er nogle du kan identificere dig med, skal du sende et CV og ansøgning til: service@karmasushi.dk og skriv "Restaurantchef KB5" i emnefeltet. 

2018-02-16T00:55:55.117 Proaktiv restaurantchef til sushirestaurant i Kødbyen Karma Sushi Kødbyen søger en Restaurantchef. Erfaring indenfor restaurationsbranchen er naturligvis en nødvendighed, da vores nye store restaurant i Kødbyen kræver overblik og kendskab til faget. Så hvis du har erfaring fra andre koncept forretninger som leder, skal du endelig læse videre. OM STILLINGEN Har du evnen og lysten til, at arbejde i en organisation der er i en rivende udvikling? Hvis du kan sige ja til det, skal du også kunne sige ja til, at du er proaktiv og trives i og under en iværksætterånd. Hvor der er udvikling er der også forandringer. Derfor ser vi det yderst vigtigt, at du trives i forandringsprocesser. Nogle er længerevarende og andre er pludselige. I en virksomhed hvor vi konstant eksperimentere med nye tiltag, projekter, koncepter etc. vil der være en dynamisk atmosfære. Derfor har vi brug for en restaurantchef der kan navigere i dynamik og forandring der skal omsættes til stabilitet. Vi kører vores forretninger hårdt, men med en blød hånd. HVIS DU KAN SE DIG I OVENSTÅENDE, SÅ L S VIDERE Du vil fungere som tjener, med ansvar for hele restauranten. Restauranten har ca.80 siddepladser samt en take-away afdeling. Du sørger for at dig og dine medarbejdere giver gæsten den bedst mulige oplevelse. Du vil være i tæt samarbejde med køkkenchefen og Floor manageren, hvor i sammen skaber rammerne for en sund drift i restauranten og et godt arbejdsmiljø. Derudover vil du referere og være i tæt dialog med den øverste ledelse. OM ANSØGEREN Som person er du imødekommende, omgængelig og et forbillede for det øvrige personale. Vi kan tilbyde en innovativ arbejdsplads, med kvalitet i højsædet. Hertil finder vi det vigtigt at du besidder nedenstående punkter: Du er proaktiv Du kan arbejde under forandringer Du kan lave vagtplaner Du har gåpåmod, er god til at håndtere mange bolde i luften og er god til at bevare roen i stressede situationer. Du kan skabe en god stemning hos dine medarbejder Du går op i detaljer og sørger for at tingene fungerer. Du møder veloplagt og velsoigneret og fremstår generelt professionel. Du har branchekendskab og har ikke noget imod aftenarbejde. Du er fleksibel og kan træde til, hvor det er nødvendigt. Du kan løse opgaver på egen hånd Du har gode planlægnings- og kommunikationsegenskaber Du har flydende sprogfærdigheder på dansk (Gode engelskkundskaber er en fordel) Hygiejnebevis Arbejdstid: 37 timer pr. uge Løn: Efter kvalifikationer Tiltrædelse: Hurtigst muligt Hvis disse punkter er nogle du kan identificere dig med, skal du sende et CV og ansøgning til: service@karmasushi.dk og skriv Restaurantchef KB5 i emnefeltet.11Jobnetf3b486d4100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-15T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3070483Karma Sushi København11Peder Skrams Gade 151054København KDKDanmarkORS/blank.png155.6778716012.58921800
service@karmasushi.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent505238JobNet47304521000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f3b486d4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f3b486d4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f3b486d4&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f3b486d4&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static-int.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Karma Sushi København er dette netop hvad du bliver mødt af.12008001Dansk3Læse/ tale18Hotel og restauration352154297Jakob Mølvingservice@karmasushi.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK