Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Resultatorienteret UX designer søges til eCommerce-branchens skønneste arbejdsplads.

Er du klar på en spændende rejse i en virksomhed i vækst? Og brænder du for at forbedre kundens oplevelse af den digitale rejse, når der shoppes online? Er det dig? Så læs med og søg stillingen. 

Om stillingen: 

Vores forretning er digital og vores succes beror på, at vi har tilfredse og glade kunder, der forstår vores produkter og digitale løsninger. Vi søger derfor en, der formår at skabe og vedligeholde vores digitale platforme, der er nemme for vores kunder at interagere med, således at deres køb ender i en tilfredsstillende oplevelse.  

Du vil blive en del af vores forretningsudviklings team. Som UX designer i Firtal bliver din fornemmeste opgave at sætte dig ind i vores kunders mindset og skabe digitale løsninger, der tilgodeser deres behov og ønsker - og gerne inden at de opstår ved kunden. Vi søger en til vores team, der formår at indsamle og analysere data, opbygge og teste hypoteser af og forvandle denne viden til smarte og innovative løsninger, der gør brugeroplevelsen, på tværs af vores platforme, fuldstændig fantastisk. 

Helt konkret omfatter dine kommende arbejdsopgaver bl.a.:

 • Designe visuelle strategier på de forskellige shops.
 • Skabe og vedligeholde digitale koncepter, der gør brugeroplevelsen inspirerende og god.
 • Udarbejde og analysere brugerundersøgelser med henblik på optimering på forskellige platforme. 
 • Interagere med vores kunder gennem forskellige virkemidler som design og kommunikation. 

Vi søger en, der: 

 • Brænder for den digitale kunderejse og udviklingen af denne. 
 • Er målrettet og drives af resultater.
 • Har et kreativt mindset og som tør at komme med inspirerende digitale løsninger, der kan give vores kunder en aha-oplevelse, når de handler os hos. 
 • Kan udføre et selvstændigt arbejde og holde sig ajour med kundernes ønsker og behov.
 • Har en proaktiv og innovativ tilgang til opgaverne og processerne - som samtidig er i stand til at gøre arbejdet færdigt.
 • Har 1-2 års erfaring som UX’er. 

Vi kvitterer med: 

 • Et uformelt arbejdsmiljø med engagerede og hjælpsomme kollegaer. 
 • En fleksibel og eksperimenterende arbejdsplads, hvor dine gode ideer og handlekraft værdsættes højt.
 • Muligheden for at indgå i et ungt og ambitiøst team, hvor der er højt til loftet og masser af uformelle sociale events.

Hvem er Firtal:

Når du træder ind af døren hos Firtal, skal du være klar til at blive overvældet, da der venter dig et eventyr med spændende opgaver og fantastiske kollegaer, som glæder sig til at tage imod dig. Vi går meget op i at skabe og vedligeholde en kultur, hvor hver enkelt medarbejder oplæres, trives og udvikler sig. Vi arbejder professionelt sammen samtidig med, at vi også deltager i festlige og sjove aktiviteter, som vi arrangerer i fællesskab. 

Firtal udgøres af et ungt og ambitiøst team, som opererer fra et dejligt kontor i Lystrup. Vores arbejdsmiljø kan karakteriseres som livligt og uformelt, og vi sætter en ære i at blive bedre til det vi gør - hver dag. Firtal driver en række webshops, som blandt andet tæller Helsebixen.dk, made4men.dk og billigvoks.dk. Vores segment er helseprodukter og skønhedsprodukter til både mænd og kvinder. 

Lysten til at lære, er drivkraften i vores organisation, hvilket betyder, hvis du har idéerne og evnen til at eksekvere, får du ansvaret. På den måde sikrer vi, at vi som organisation ikke står stille i et foranderligt marked.  

Vi er pionerer indenfor vores felt og stræber konstant efter, at vi fortsat skal være det. Måden, hvorpå vi løser denne udfordring, er ved hårdt arbejde samtidig med, at vi har det ualmindeligt sjovt med hinanden. Vi er én stor familie og vi håber, at du vil være en del af denne.

Firtal er desuden en af landets største eCommerce virksomheder og er en del af Matas Group. Vi beskæftiger samlet over 130 medarbejdere, der sørger for at holde hjulene i gang og skaber vores succes. 

Praktisk information:

Tiltrædelse: Sommer 2020. 

Ansøgningsfrist: Løbende.

Ved spørgsmål til stillingen: kontakt Laura Rasmussen på lr@firtal.com

Send ansøgning og CV (Inkludér vellignende billede) til hr@firtal.com

Emnefelt: “Få mig til at åbne denne mail”.

Ansøgninger tages udelukkende i betragtning via mail.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.