Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Resultatskabende og motiverende Serviceleder

Om jobbet
Du vil få en spændende og selvstændig stilling, hvor du som Serviceleder, ud over at have ”næse” for forretning også er en dygtig, engageret og motiverende leder for afdelingens 25 servicemontører, 1 driftsplanlægger og 1 kontorassistent.

Du skal være i stand til at gennemføre forandringer og dermed udvikle afdelingen og via din ledelsesstil, formår du, at få det bedste frem i dine medarbejdere som styrker samarbejdet på tværs af organisationen. 

Du vil arbejde tæt sammen med virksomhedens andre drifts- og salgsafdelinger og det er derfor afgørende, at du ser muligheder og helt naturligt deltager i optimering af processerne mellem salg og drift. 

Serviceafdelingen har ansvar for alle virksomhedens erhvervskunder i 24/7 drift og det bliver blandt andet dit ansvar, sammen med dine lederkolleger og servicechef, at sikre optimal drift, der skaber gode kundeoplevelser.

Om dig:
Som leder og menneske har du stor gennemslagskraft og en veludviklet situationsfornemmelse. Du er klar og direkte i din kommunikation og din motiverende og indlevende ledelsesstil skaber engagerede og motiverede medarbejdere. 

Du er drevet af resultater baseret på indgående kendskab til din ”egen” forretning, optimalt samarbejde og godt købmandskab, og det er helt afgørende, at du ud over at se muligheder, er struktureret og i stand til at prioritere.
Det falder dig helt naturligt at udøve ledelse, og du bidrager gerne med din egen viden og erfaring således, at dine ledere præsterer optimalt. Ud over ledelse, ligger det helt naturligt i dig, at opsøge nye muligheder for forretning og samarbejde. 

Din baggrund:
Fagligt er du godt rustet, du er uddannet elektriker og har flere års praktisk erfaring fra en lign. stilling med fokus på drift i en serviceforretning.

Vi tilbyder
Du vil blive en del af Danmarks stærkeste hold inden for sikkerhedsløsninger i et selvstændigt job med en unik mulighed for selv at påvirke performance og trivsel i afdelingen. Hertil kommer en lønpakke som modsvarer erfaring og kvalifikationer. 

Ansættelse hos G4S, forudsætter at du kan dokumentere beskæftigelse / uddannelse o.l. minimum 3 år bagud, ligesom du kan godkendes af politiet, jf. lov om vagtvirksomhed.

Baggrundstjek på sociale medier udføres fra tid til anden og der indhentes altid referencer fra tidligere arbejdsgivere. 

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Servicechef, Christian Kjærgaard på tlf. 30 46 79 02


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.