Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Resultatsøgende medarbejder til slagtesvin

Ledbjerggaard, ved Sorø søger en medarbejder til pasning af slagtesvin i en integreret produktion med 1100 årssøer og slagtesvin, fordelt på flere ejendomme.

Om stillingen

Dine opgaver bliver:

  • Primært pasning og levering af slagtesvin
  • Vedligeholdelse og foderanlæg (Big Dutchman vådfoder)
  • Vask af stalde

Jobbet giver mulighed for varierende opgaver, fordelt på flere stalde. Vi mødes dagligt til frokost og holder ugentligt tavlemøde, hvor arbejdsopgaverne planlægges. Vi har fokus på optimering af resultaterne fra start til slut i grisens liv – og på udvikling af medarbejderne via deltagelse i Erfa grupper og efteruddannelse.

Om dig

Du har flair for pasning af grise og gerne erfaring. Du er uddannet landmand eller har erfaring med at passe grise. Hvis du har erhvervserfaring fra andre brancher og lyst til at lære at passe grise, sørger vi for oplæring. Du kan arbejde alene – men har også lyst til at være en del af holdet, hvor vi hjælper hinanden med opgaverne.

Arbejdstid, jobstart og anden praktisk info

37 timer pr. uge, incl. Hver tredje weekend og helligdag. Jobstart 15. marts, eller når det er muligt. Fælles frokost med medarbejdere og ejer. 

Om virksomheden

Ledbjerggaard har 500 ha jord og en svineproduktion med 1100 søer og 40.000 slagtesvin, fordelt på flere ejendomme. Vi arbejder løbende på at fremtidssikre vores produktionsmetoder, f.eks. produktion med lange haler og ingen kastration. Virksomheden ligger tæt på Sorø – lige midt på Sjælland.

Sådan søger du stillingen

Ansøgning skal sendes på mail: joachim-clausen@hotmail.com Hvis du har spørgsmål om stillingen så er du velkommen til at ringe til Joachim, tlf. 53 55 74 12


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.