Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Retsassistent og barselsvikarer - Retten i Aarhus


Retten i Aarhus søger en uddannet kontorfunktionær til en fast stilling og to barselsvikariater.
 
Den faste stilling ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. april 2018.
 
Barselsvikariaterne forventes at vare mindst 7 måneder og ønskes besat fra 1. juni 2018 eller efter nærmere aftale.
 
Vi lægger stor vægt på trivsel og samarbejde. Vi lægger endvidere afgørende vægt på, at du kan yde en god service overfor borgerne, samt høj kvalitet og effektivitet i sagsbehandlingen. 
 
Arbejdsområde:  
 
Som kontorfunktionær vil du komme til at arbejde med mange forskellige og spændende opgaver. Dit arbejde vil blive ansvarsfuldt og med kontakt til domstolens brugere. Vi forventer, at du varetager stillingen med stor selvstændighed.
 
Den faste stilling er placeret i Retsafdelingen. Din primære opgaver vil være at behandle straffesager, og det vil derfor være en stor fordel, hvis du har erfaring med dette fra Danmarks Domstole.
 
Barselsvikariaterne er placeret i Specialretsafdelingen. Dine opgaver vil bestå i behandling af skiftesager og/eller fogedsager, og det vil derfor være en stor fordel, hvis du har erfaring med dette fra Danmarks Domstole. Hvis du er uddannet notar, vil du eventuelt også kunne komme til at afholde notarforretninger.
 
Vi forventer, at ansætte en medarbejder, der:
 
• er kontoruddannet og god til dansk retsskrivning  
• er udadvendt og serviceminded  
• har lyst og evne til at lære nyt  
• kan arbejde selvstændigt, effektivt og ansvarsbevidst  
• har et godt humør og samarbejdsevner  
• er positiv, engageret initiativrig og fleksibel 
• kan trives med et vist arbejdspres 
 
Vi er, sammen med de øvrige retter ved Danmarks Domstole, i gang med en omfattende digitalisering, og det vil derfor være en fordel, at du har flair for IT – især nyt IT og har lyst til at give dit aktive bidrag til denne digitalisering.    
 
Vi tilbyder:  
 
Spændende og ansvarsfulde arbejdsopgaver med sagsbehandling.  
 
Vi kan desuden tilbyde en travl og afvekslende hverdag, hvor den enkelte har mulighed for at arbejde meget selvstændigt. Vi har et godt kollegialt samarbejde på tværs af faggrænser og med en god og humørfyldt omgangstone.
 
Vi arbejder hver dag på at leve op til Danmarks Domstoles mål om at være en attraktiv arbejdsplads blandt andet ved at arbejde målrettet med videndeling.   
 
Retten i Aarhus har i alt ca. 90 medarbejdere, heraf ca. 25 jurister, som er delt på to adresser. Retsafdelingen har kontorer på 2. sal i det nyrenoverede Tinghus på Vester Allé 10, hvor alle retssagerne også afvikles, og Specialretsafdelingen har lokaler i Kannikegade 16.
 
Vi har frugtordning, kaffeordning, massageordning og en fælles personaleforening.
 
Løn og ansættelsesforhold:  
 
Ansættelsen sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og OAO-S samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere i staten.   
 
Du indplaceres som retsassistent i løngruppe 2, sats II, hvor lønnen udgør 23.850,00 kr. pr. måned ekskl. evt. pension. Eventuelt kvalifikationstillæg forhandles individuelt under hensyntagen til dine kvalifikationer.   

 
Spørgsmål: 
 
Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte administrationschef Mette Barslund på telefon 99 68 79 20. 
 
Du kan læse mere om Retten i Aarhus på rettens hjemmeside: www.domstol.dk/aarhus 

Hvordan skal du sende din ansøgning?
 
 
Ønsker du at søge stillingen, skal du sende din ansøgning elektronisk. Det sker via vores rekrutteringssystem på www.domstol.dk/aarhus under ”Job i Retten”. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” i stillingsopslaget på vores hjemmeside. 
 
Du skal vedhæfte CV, indscannet eksamensbevis, relevante udtalelser og et vellignende digitalt foto.  
 
Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 22. februar 2018. 
 
Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Styrelsen for Patientklager i Aarhus søger kontorfunktionærer

Styrelsen for Patientsikkerhed, Aarhus

Vil du være med på holdet, når vi opbygger en ny styrelse i Aarhus? Ønsker du at være en del af en sagsbehandling, som sikrer, at patienter får korrekt erstatning, når de er kommet til skade ved behandling i sundhedsvæsenet? Har du et godt overblik ...
Indrykket:11. juli 2018
Udløbsdato:1. august 2018

Experimental support physicist - technical academic position 985505

Aarhus Universitet

Aarhus
A permanent, technical academic position is open for appointment from September 1, 2018. The position will be hosted by the Department of Physics and Astronomy, Aarhus University. Job description The physicist engineer in question will be responsibl...
Indrykket:22. juni 2018
Udløbsdato:1. august 2018

Forretningsorienteret BI-administrator

It-PrakSys

Aarhus
Er du glad for data? Og har du styr på både teknik og processer? Så er det dig, vi har brug for til at gå forrest i implementeringen og udbredelsen af vores nye fællesregionale datavarehus i Praksys.De 5 regioner og 98 kommuner i Danmark har udvikle...
Indrykket:29. juni 2018
Udløbsdato:3. august 2018

Direktionssekretær til børsnoteret virksomhed

Schouw & Co.

Aktieselskabet Schouw Co. søger en direktionssekretær og personlig assistent for koncernens CEO, som kan bidrage med positiv energi og medvirke til den fortsatte udvikling af selskabets funktioner. Du har flere års erfaring fra et lignende job, og k...
Indrykket:3. juli 2018
Udløbsdato:12. august 2018

HR-supporter til Health HR 988056

Aarhus Universitet

Aarhus
Vil du være med til at sikre en professionel og driftssikker håndtering af HR-opgaver?Du skal være med til at levere de ydelser, der opfylder fakultetet Healths konkrete HR-behov og dermed understøtte ledere på alle niveauer. Vores fokus er både på ...
Indrykket:5. juli 2018
Udløbsdato:12. august 2018