Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Retsassistent til foged- og skifteretten - Retten i Aarhus

Retsassistent til foged- og skifterettenRetten i Aarhus søger en uddannet kontorfunktionærer til en fast stilling, som ønskes besat snarest muligt og senest den 1. juni 2021.Vi lægger stor vægt på trivsel og samarbejde. Vi lægger endvidere afgørende vægt på, at du kan yde en god service over for borgerne, samt høj kvalitet og effektivitet i sagsbehandlingen.Arbejdsområde:

Som kontorfunktionær vil du komme til at arbejde med mange forskellige og spændende opgaver. Dit arbejde vil blive ansvarsfuldt og med kontakt til domstolenes brugere. Vi forventer, at du varetager stillingen med stor selvstændighed.

Den faste stilling er placeret i Specialretsafdelingen, som omfatter embedets foged- og skifteret samt notarkontoret.

Opgaverne i fogedretten vil blandt andet være behandling af betalingspåkrav, udlægssager og lejefogedsager, ligesom du selvstændigt skal afholde fogedmøder på kontor og udkørende. I skifteretten vil opgaverne blandt andet være behandling af dødsboer og insolvensskiftesager samt afholdelse af notarforretninger. Det vil derfor være en stor fordel, hvis du har erfaring med disse områder fra Danmarks Domstole.

Du vil som led i din ansættelse modtage en grundig oplæring i afdelingen og desuden deltage i domstolenes kurser af relevans for dit arbejde.Vi forventer, at ansætte en medarbejder, der:

  • er kontoruddannet eller elev ved domstolene med få måneder tilbage af uddannelsen
  • er robust og trives med et vist arbejdspres
  • er god til dansk retskrivning
  • er udadvendt og serviceminded
  • har lyst og evne til at lære nyt
  • kan arbejde selvstændigt, effektivt og ansvarsbevidst
  • har et godt humør og samejdsevner
  • er positiv, engageret initiativrig og fleksibel


Vi tilbyder spændende og ansvarsfulde arbejdsopgaver.

Vi kan desuden tilbyde en travl og afvekslende hverdag, hvor den enkelte har mulighed for at arbejde meget selvstændigt. Vi har et godt kollegialt samarbejde på tværs af faggrænser og med en god og humørfyldt omgangstone.Vi arbejder hver dag på at leve op til Danmarks Domstoles mål om at være en attraktiv arbejdsplads blandt andet ved at arbejde målrettet med videndeling.Retten i Aarhus har i alt ca. 100 medarbejdere, heraf ca. 25 jurister, som er delt på to adresser ved siden af hinanden. Retsafdelingen har kontorer i Tinghuset på Vester Allé 10, hvor alle retssagerne også afvikles, og Specialretsafdelingen har lokaler i Tinghuset på Vester Allé 12.Vi har frugtordning, kaffeordning, massageordning og en fælles personaleforening, ligesom der er mulighed for at tegne sundhedsforsikring hos Mølholm A/S gennem Foreningen af Sundhedsforsikrede Domstolsmedarbejdere.Løn og ansættelsesforhold:Ansættelsen sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og OAO-S samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere i staten.Du indplaceres som retsassistent i løngruppe 2, sats II, hvor lønnen udgør 25.252,58 kr. pr. måned ekskl. evt. pension. Eventuelt kvalifikationstillæg forhandles individuelt under hensyntagen til dine kvalifikationer.Spørgsmål:Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Birgit Andersen på telefon 99 68 79 71.Du kan læse mere om Retten i Aarhus på rettens hjemmeside: www.domstol.dk/aarhusAnsøgning:Ønsker du at søge stillingen, skal du sende din ansøgning elektronisk. Det sker via vores rekrutteringssystem på www.domstol.dk/aarhus under ”Job i Retten”. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” i stillingsopslaget på vores hjemmeside.Du skal vedhæfte CV, indscannet eksamensbevis, relevante udtalelser og et vellignende foto.Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 15. april 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 16.Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.