Retten i Hjørring - elever pr. 1/9-2018

Bliv kontorelev ved Retten i Hjørring   - et job, der giver menig!  
 
Vil du arbejde med retssager, sagsbehandling og administration?  
 
Retten i Hjørring søger 2 dygtige kontorelever pr. 1. september 2018.  
 
Hvad skal du lave?  
Du vil komme rundt i vores forskellige afdelinger, hvor du vil komme til at behandle straffesager, civile sager, fogedsager samt skiftesager om arv og konkurs. Derudover bliver du også beskæftiget med kasse og regnskab, og du får kendskab til personaleadministration.  
 
Retten i Hjørring kan tilbyde en spændende alsidig elevuddannelse med en afvekslende hverdag, hvor du får et jobindhold, der giver mening, fordi du er med til at skabe tryghed og retssikkerhed i Danmark. Du får ansvar, stor kontakt til domstolenes brugere og indblik i den juridiske verden. Du vil få omkring 50 kolleger, som har et rigtigt godt arbejdsfællesskab, hvor vi lægger vægt på at skabe god trivsel i en travl hverdag.  
 
Du kan få mere information om rettens arbejde på http://www.kenddinret.dk  
 
Vi forventer at du?  
Har ordenssans, er god til dansk retskrivning og it, tager ansvar for egen læring, viser gå-på-mod - og  
har bestået:  

  • EUX, 1.del (kontor)  
  • EUS10 (kontor) for STX, HTX, HF eller EUS5 (kontor) for HHX  
  • HG2-som giver adgang til hovedforløb (kontor)  
 
Er du fyldt 25 år, skal du medsende en uddannelsesplan/realkompetencevurdering. Har du ikke en sådan, skal du kontakte den lokale handelsskole med henblik på evt. at få lavet en uddannelsesplan/realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning.    
Du skal vedlægge relevante eksamensbeviser til din ansøgning, har du endnu ikke modtaget dit eksamensbevis, så vedlæg dine standpunktskarakterer. Har du modtaget merit for dele af adgangskravene, skal du også vedlægge disse.  
 
Derudover at du er ansvarsbevidst, servicemindet, kan arbejde selvstændigt, har godt humør, gode samarbejdsevner, er positiv og engageret.  
 
Uddannelsen varer som hovedregel 2 år, hvor der indgår skoleforløb på en handelsskole med andre offentligt ansatte elever, samt deltagelse i en studierejse til Bruxelles af ca. en uges varighed. Årlige elevseminarer med andre elever fra domstolene. Praktik i udlandet kan også være en mulighed.  
 
Efter din elevtid åbner uddannelsen mulighed for spændende og selvstændige arbejdsopgaver i Danmarks Domstole og hos domstolenes samarbejdspartnere. Det kan for eksempel være i advokatbranchen, hos politiet eller i anden offentlig myndighed.  
 
Hvor skal du sende din ansøgning hen?  
Du skal sende din ansøgning elektronisk direkte til retten i Hjørring via vores rekrutteringssystem på http://www.domstol.dk/hjorring under ledige job, hvor du kan se den ledige stilling. Her bliver du guidet gennem processen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nederst på siden. Udover din ansøgning skal du vedhæfte cv, eksamenspapirer både fra folkeskole og ungdomsuddannelse mv. (med karakterer) samt eventuelle udtalelser.  
 
Hvornår er ansøgningsfristen?  
Ansøgningsfristen er onsdag den 28. februar 2018 kl. 12:00. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 12.  
 
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig ved Retten i Hjørring kontorfuldmægtig Lene Holm Christiansen tlf. 9968 5664 eller funktionschef Jens Christian Brodersen på telefonnr. 9968 5600  
 
Du kan læse mere om Retten i Hjørring på http://www.domstol.dk/hjorring.  
 
Hvornår begynder din elevuddannelse og hvad er lønnen?  
Vi forestiller os, at du begynder den 1. september 2018.  
Din ansættelse og løn følger fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.  
 
Da Danmarks Domstole gerne vil afspejle sammensætningen af den danske befolkning, opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.  
 
Hvor finder du flere oplysninger?  
Se http://www.domstol.dk, hvor du også kan tilmelde dig vores JobAgent og derved modtage en e-mail, når vi opslår en ny stilling.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Kontorelever til Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune

BLIV ELEV PÅ TOPPEN - tag en uddannelse med muligheder Frederikshavn Kommune søger 6 friske kontorelever, pr. 1. september 2018. Frederikshavn Kommune er en arbejdsplads i rivende udvikling. Som elev får du masser af udfordringer og mulighed for at ...
Indrykket:22. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kontorelever

Rebild Kommune

Kontorelev i Rebild Årets praktiksted 2017! Rebild Kommune er for andet år i træk blevet kåret til årets praktiksted bl.a. fordi eleverne oplever at få udfordringer, støtte og en masse opgaver, der gør at man som elev føler sig som en del af holdet....
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Thy-Mors Energi søger kontorelever pr. 1. september

THY-MORS ENERGI SERVICE A/S

Kontorelev med speciale, administration:Du får et bredt kendskab til Thy-Mors Energi, idet du vil arbejde som allround elev hhv. med ansættelse i fiberafd., entreprise afd. og net afd. i et planlagt forløb i den 2-årige periode. Du får udfordringer ...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kontorelev ved Region Nordjylland

Region Nordjylland

Trives du med udfordringer og ansvar? Kan du lide at tumle med ord og tal? Så er det måske, dig der skal være vores nye kollega… Vi er på udkig efter elever til en 2-årig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Vores kontorelevudda...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Kontorelev i Thisted Kommune - hvis du vil lære mere!

Rådhuset Thisted

Kontorelev i Thisted Kommune - hvis du vil lære mere! Vil du have en uddannelse som udfordrer dig i dagligdagen? Vil du have et solidt og stærkt fundament at bygge din fremtid på? Vil du have viden og nye perspektiver på den kommunale verden? Er det...