Rettergangsfuldmægtige til arbejdsskadeområdet

Ankestyrelsen søger dygtige rettergangsfuldmægtige til arbejdsskadeområdet. Har du lyst til at blive en del af Ankestyrelsens arbejdsskadeafdeling, hvor vi behandler klagesager og fastlægger praksis ved udmelding af principielle afgørelser?

Fra 2018 går vi selv i retten med de sager, hvor Ankestyrelsen stævnes. Vi søger aktuelt fem rettergangsfuldmægtige, som skal indgå i vores retssagsteam og føre sagerne i byretten.

Teamet er placeret i et af vores arbejdsskadekontorer i Ankestyrelsens afdeling i København.

Som rettergangsfuldmægtig skal du varetage konkret sagsbehandling og lave indstillinger til afgørelser i sager, hvor borgere eller forsikringsselskaber klager over afgørelser om arbejdsskader. Du får ansvar for din egen sagsportefølje.

Derudover skal du føre vores retssager på området i samarbejde med dine kolleger i retssagsteamet. Arbejdet med retssagerne indebærer at forberede og hovedforhandle sagerne i byretten.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du har erfaring med konkret juridisk sagsbehandling, gerne fra arbejdsskadeområdet. Det vil være en fordel, at du også har erfaring med at behandle retssager, da du vil skulle repræsentere Ankestyrelsen professionelt i retten. Du er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt. Du har et højt fagligt niveau, er systematisk og grundig, men du kan også balancere mellem den rette kvalitet og effektivitet. Du kan skrive fejlfrit og præcist, og du er en dygtig kommunikator.

Det er vores ambition, at vi kan føre retssagerne på et højt fagligt niveau. Du vil få en grundig oplæring i det faglige sagsområde og undervisning i proces og retssagsførelse. Du skal samtidig indgå i det videre arbejde med at få skabt gode arbejdsgange og –metoder i teamet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi kan ikke konkurrere med lønnen i advokatbranchen. Vi tilbyder i stedet et godt fagligt sparringsmiljø og fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde.

Da sagerne føres ved byretter i hele landet, må du være indstillet på en del rejseaktivitet. Du må også være indstillet på at udvise en vis fleksibilitet i forhold til arbejdstid, da der kan være behov for, at arbejdet også lægges om aftenen og i weekender, hvis retssagernes timing gør det nødvendigt.

Du vil blive ansat efter overenskomsten for akademikere i staten som fuldmægtig, special- eller chefkonsulent alt efter dine kvalifikationer og erfaring.

Du vil blive ansat til overenskomstfastsat løn, men der vil være mulighed for at forhandle om tillæg afhængig af dine kompetencer og erfaring.

Arbejdsstedet er i København, men der må påregnes rejseaktivitet i forbindelse med hovedforhandling af retssagerne.

Stillingerne skal besættes senest pr. 1. oktober 2018.

Vi forventer at holde samtaler i perioden 7.-15. maj, og at ansættelsesprocessen afsluttes inden udgangen af maj måned.

Vil du vide mere?
Ankestyrelsen hjemtager fra 2018-2020 alle byretssager på arbejdsskadeområdet fra Kammeradvokaten, så sagerne føres i retten af vores egne medarbejdere.

I perioden vil arbejdet med retssagerne gradvist fylde mere, i takt med at vi hjemtager sagerne. Ankestyrelsen får ca. 160 nye byretssager om året på arbejdsskadeområdet.

Du kan få mere at vide om stillingerne ved at kontakte ankechef Lene Conrad på telefon 51 64 02 55.

Du kan læse mere om Ankestyrelsen på vores hjemmeside www.ast.dk

Ansøgning
Vi skal modtage din ansøgning, CV, eksamensbevis, karakterudskrift og evt. referencer senest den 29. april 2018.

Om Ankestyrelsen
Ankestyrelsen er en uafhængig styrelse under Økonomi- og Indenrigsministeriet og klageinstans på social-, børne-, familie-, beskæftigelses- og arbejdsskadeområderne. Derudover fører vi tilsyn med kommuner og regioner samt laver analyser, vejledning og undervisning. Ankestyrelsen har til huse i København, Ringsted og Aalborg. Styrelsen har mere end 500 medarbejdere og afgør cirka 55.000 sager årligt. Vi går op i høj kvalitet i opgaveløsningen og kollegial sparring og har en uhøjtidelig omgangsform.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingerne.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Advokatkonstitution (genopslag)

Danmarks Domstole

København
En stilling som konstitueret landsdommer i Østre Landsret (advokatkonstitution) er ledige til besættelse den 1. august 2018. Advokatkonstitutioner kan alene besættes med advokater og er af 3 måneders varighed. Der henvises til retsplejelovens § 44 c...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

ERFAREN JURIST INDEN FOR ASYL- OG UDLÆNDINGERET

Institut for Menneskerettigheder

København
Monitoreringsafdelingen overvåger og rapporterer om menneskerettighedssituationen i Danmark og Grønland og yder uafhængig rådgivning til blandt andet Folketinget, regeringen, FN, EU og Europarådet. Afdelingen består af 11 medarbejdere, som vægter sa...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Konstitueret landsdommer i Østre Landsret

Danmarks Domstole

København
Fem stillinger som konstitueret landsdommer i Østre Landsret er ledige til besættelse. Tre stillinger er til besættelse den 1. december 2018. To stillinger er til besættelse den 1. februar 2019. Efter retsplejeloven kræver udnævnelse som landsdommer...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Jurist til rådgivning om indkøb og kontraktstyring

Digitaliseringsstyrelsen

København
Er du en metodisk og analytisk dygtig jurist, og vil du være med til at understøtte digitaliseringen af den offentlige sektor med solid rådgivning om indkøb og kontraktstyring? Så tilbyder vi dig et udfordrende job i en dynamisk og projektstærk orga...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Konstitueret dommer i Københavns Byret

Danmarks Domstole

København
En stilling som konstitueret dommer i Københavns Byret er ledig til besættelse den 1. august 2018. Stillingen er tidsbegrænset i 12 måneder. Stillingen ønskes besat med henblik på bunkebekæmpelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra retsvæsne...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018