Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Revisor, bogholder eller regnskabskyndig - Talnørd med digitaliseringsbriller til ung virksomhed

Retio er en ung revisorvirksomhed i vækst, som netop nu søger endnu en medarbejder, der har styr på det der med tal og regnskaber.

Hvorfor skal du læse videre?
Det skal du, fordi vi er en ambitiøs revisorvirksomhed, der fokuserer på forretningsudvikling og digitalisering hos vores kunder. Vi ønsker at gøre op med den stereotype tankegang om, at en revisor som minimum skal have gråt hår, og ønsker dermed at modernisere revisorbranchen med et digitalt touch. Og til det ønsker vi at få dig med på vores team!

Og nu du alligevel læser videre, så kunne du da lige høre lidt om, hvad du kunne få hos Retio:

 • Fleksibel arbejdsplads - vi har kontorer i Aarhus og Vejle, men sidder også ofte hjemme og arbejder. Derudover er vi fan af at flekse (og her taler vi ikke om muskler - men arbejdstider)
 • Varierende arbejdsopgaver - vi arbejder med en palette af forskellige opgaver - økonomisk forretningsudvikling, regnskab, revision, bogføring og hjælp til digitale løsninger for små og mellemstore virksomheder.
 • Mulighed for egne kunder - vi vækster i øjeblikket, så der vil blive rig mulighed for, at du kan få ansvar for dine egne kunder. Selvfølgelig med al den sparring, du har brug for.
 • Mulighed for tid til andet end at arbejde - vi vægter vores fritid højt, så hos os er der også mulighed for at arbejde deltid, hvis du skulle have lyst til det.
 • Mega nice kollegaer - vi er et lille team af medarbejdere, der har et meget uformelt arbejdsmiljø, hvor vi vægter det gode kollegaskab højt.
Men nok om os. Lad os snakke om dig.
Vi søger den perfekte medarbejder, men vi ved også, at vi nok ikke kan få alt, vi søger, så derfor:

Need to have:
 • At du er vild med tal, regnskab og din computer
 • At du har regnskabserfaring
 • At du har lyst til at blive en del af et ungt og ambitiøst team
 • At du trives i en varierende hverdag, hvor der altid er højt til loftet
Nice to have:
 • At du har en naturlig interesse for at være lidt tech-nørdet.
 • At du elsker at snakke med mennesker, både kollegaer og kunder.
 • At du, din partner eller mor er god til at bage kage - Vi elsker kage!
 • At du skal være i stand til at fake en begejstring, når Vejle Boldklub vinder.
Vi kan ikke vente på, at snakke med dig, så vi holder løbende samtaler, indtil den rette kandidat er fundet. Så skynd dig at sende dit CV og ansøgning til os via siden her!

Skulle du have spørgsmål til Retio, jobbet eller vores kagepræferencer, så tøv ikke med at ringe til Lennart Svenstrup på +45 51861653 eller Jonas Martinsen på +45 60535492.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bogholder Revisor Regnskabsmedarbejder Regnskabsassistent


Se mere på vores ansøgersite: https://retio.brandero.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Bogholder

Birn+Partners

Vejle
Produktionsvirksomhed søger dygtig og erfaren bogholder Du bliver ansvarlig for bogholderiet i en sund produktionsvirksomhed på Skive egnen. Du refererer til virksomhedens administrerende direktør og indgår i et mindre administrativt team. Du kommer...
Indrykket:14. maj 2020

Økonomimedarbejder Kolding - Debitor

Hartmanns A/S, Fredericia

Fredericia
For vores kunde nær Kolding søger Hartmanns en økonomimedarbejder til debitorbogholderi. Du skal kunne navigere i skarpe deadlines så en god ordenssans er et stort plus. Derudover bliver du ansvarlig for en lang række opgaver, så selvstændighed og e...
Indrykket:10. maj 2020

Bogholder - Vejle - 15-20 timer pr. uge

Hartmanns A/S, Fredericia

Fredericia
For vores kunde nær Vejle søger Hartmanns en erfaren og selvstændig bogholder til deltidsstilling. Du skal have god erfaring som bogholder, da du skal varetage alle økonomi funktioner i virksomheden. Vores kunde er en veldrevet og travl håndværkervi...
Indrykket:8. maj 2020

Erfaren bogholder søges til spændende virksomhed i udvikling

Flexservice ApS

Gedved
Bogholder som kan have mange bolde i luften Kan du holde hovedet koldt og bevare det rolige overblikket i en til tider hektisk hverdag. Kan du arbejde selvstændigt og målrettet, træffe selvstændige beslutninger. du skal have stor erfaring med regnsk...
Indrykket:6. maj 2020

Bogholder søges til rådgivende ingeniørfirma i Ry (og snart Hårup)

DMR A/S

Ry
Vi søger en bogholder, da en af vores kollegaer skal på barsel. Vi er et rådgivende ingeniørfirma, der laver undersøgelse og oprensning af forurening i jord- og grundvand, geotekniske undersøgelse, skimmel-, fugt- og bygningsundersøgelse o.lign. I D...
Indrykket:25. maj 2020