Gem job

Revisor Driftsøkonomi og rådgivning Bornholms Landbrug & Fødevarer

Har du interesse for driftsøkonomi? Vil du være med til at rådgive de mange virksomheder, som har et potentiale for at udvikle deres forretning? Og vil du være med til at udvikle Bornholms Landbrug & Fødevarer?

Kunne du tænke dig at bo, arbejde og leve på Danmarks skønneste Ø? 
Se vores video om, hvordan 3 tilflyttere til Bornholm har klaret sig. 

Jobbet
Du bliver en del af den danske fødevarebranche, som er en stor del af samfundet og som i den grad er en del af den danske eksport til resten og verden og dermed er værdiskabende for Danmark.
Bornholms Landbrug & Fødevarer er en dynamisk virksomhed, der er i konstant udvikling for at skabe den bedste bundlinje for vores landmænd, virksomheder, medlemmer og kunder.  Jobbet er et teamwork, hvor en stor grad af faglig koordination mellem afdelingerne er en forudsætning for opgavernes løsning.

Om dig
Jobprofil:
Du skal have indgående kendskab til driftsøkonomi, årsrapporter, budgetter og budgetopfølgninger og kunne løse komplekse driftsøkonomiske opgaver i tæt samarbejde med kunden.
Du skal have en basisviden om moms - og skatteregler.
Du skal mestre den personlige samtale, idet den er en af vejene til forandringer og forbedringer hos kunderne.
Du skal kunne se forbedringspunkter og fastholde kunderne på disse.
Det er en fordel at have kendskab til landbrugsdrift.

Du er:
Selvstændig, initiativrig og resultatorienteret med tro på egne evner. En lyttende person, men også talende.

Du har:
En uddannelse som jordbrugsøkonom, agrarøkonom eller lignende. Alternativ en baggrund fra en økonomifunktion, revisor, bankrådgiver for erhvervskunder eller lignende. Praktisk kendskab og viden om landbruget er en fordel, men ingen betingelse.
Erfaring som rådgiver og leder vil være en fordel, men ingen betingelse.

Du kan:
Holde dig selv kørende og være fleksibel.
Begejstre dine nye kolleger og motivere landmænd og kunder til forbedringer.
Arbejde tværfagligt og engagere dig i udvikling af virksomheden og personalet.

Du tilbydes

  • Et job med Bornholm som base, hvor vi evt. hjælper med at finde et job til din bedre halvdel, hjælper dig med alle de praktiske forhold, når du vælger at bosætte dig i et af de skønneste steder i Danmark.
  • At blive en del af et lokalsamfund med relationer, den skønneste natur i baghaven, mulighed for at bosætte sig billigt og få et liv i trygge rammer for børn og familie.
  • En spændende arbejdshverdag, hvor du ikke kun tager på arbejde for at hive en løn hjem, men i stedet er en del af fællesskabet på kontoret og en del af fællesskabet i branchen.
  • At arbejde et sted, hvor der er højt til loftet, fokus på trivsel, respekt og anerkendelse om din person og præstation.
  • Et job, hvor du kan udvikle dig selv på både det personlige og professionelle plan og skabe dig selv en karriere.
  • En god løn, der matcher kvalifikationer og præstationer.

Interesseret?
Kontakt vores direktør, Thomas Bay Jensen, på tlf. 5690 7801 og få en snak om dine muligheder på kort og længere sigt.

Ansøgning
Du er velkommen til at sende din ansøgning og CV til tbj@blf.dk mærket ”Revisor” inden den 1. juni. Ansættelse bliver efter aftale i løbet af 2021.


Bornholms Landbrug og Fødevarer
Bornholms Landbrug & Fødevarer er en landbrugsfaglig organisation med ca. 700 medlemmer. Vi har som formål at varetage medlemmers faglige, økonomiske, sociale og kulturelle interesser.
Udover at være en forening er vi en virksomhed med 30 ansatte, der primært rådgiver landmænd og fødevareproducenter og i en vis udstrækning andre SMV’er.

Bornholms Landbrug & Fødevarer er medlem af Landbrug & Fødevarer. Læs mere om Bornholm Landbrug & Fødevarer her:
http://blf.dk/


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Revisor, Driftsøkonomi og rådgivning, Bornholms Landbrug & Fødevarer

Bornholms Landbrug & Fødevarer

Aakirkeby
Har du interesse for driftsøkonomi? Vil du være med til at rådgive de mange virksomheder, som har et potentiale for at udvikle deres forretning? Og vil du være med til at udvikle Bornholms Landbrug Fødevarer?Kunne du tænke dig at bo, arbejde og leve...
Indrykket:10. maj 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Revisor, Driftsøkonomi og rådgivning, Bornholms Landbrug & Fødevarer

Bornholms Landbrug & Fødevarer

Aakirkeby
Har du interesse for driftsøkonomi? Vil du være med til at rådgive de mange virksomheder, som har et potentiale for at udvikle deres forretning? Og vil du være med til at udvikle Bornholms Landbrug Fødevarer?Kunne du tænke dig at bo, arbejde og leve...
Indrykket:10. maj 2021