Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Revisor med partnerpotentiale, Grenå

Kvist & Jensen søger en revisor, der har ambitionen og potentialet til at blive partner. 

Der er 2 veje ind i dette yderst interessante job:

  • Du er en erfaren statsautoriseret revisor, der nu har lyst til at tage yderligere et skridt mod at blive partner
ELLER
  • Du er i gang med, eller har netop afsluttet din uddannelse, og ønsker at bruge dine evner i et firma, hvor du kan arbejde hen imod partnerskab.

Opgaver
Servicering af vores kunder med regnskab, revision, skattemæssige forhold samt rådgivning indenfor virksomhedsopstart, virksomhedsoverdragelse, generationsskifte, udlandsetablering etc. Vi tilbyder også erhvervsservice indenfor bogholderi.

Din kundeportefølje og opgaver afstemmes i overensstemmelse med dine kollegaer og din faglige prioritet.

Vi forventer
Du er ved at afslutte din uddannelse eller har gjort det for nyligt, alternativt har du allerede flere års erfaring som revisor.

Du er passioneret omkring dine opgaver, og formår at samarbejde og støtte dine kollegaer hvor det er nødvendigt.

Fundament for et godt samarbejde
Kvist & Jensen søger dig, der trives i et professionelt miljø, hvor tonen er uhøjtidelig og der er vide rammer. Vi arbejder dedikeret og målrettet i alle vores opgaver, hvilket du naturligvis også gør.

Vi værdsætter medarbejdere der kan skabe tillid og fortrolighed i kundeforholdet, og forventer også, at vores kommende medarbejder prioriterer et sådant samarbejde. Vi sætter en ære i at skabe relationer til vores kunder, og vi er stolte af vores mangeårige samarbejder med Djurslands mange erhvervsdrivende.

Hos Kvist & Jensen ønsker vi at skabe en arbejdsplads, hvor hensynet til dig og dine prioriteter vægter højt. Vi ved at din trivsel er vigtig – også uden for arbejdstiden.

Vigtig viden om området
Vi er placeret i en af Danmarks smukkeste vandkantsområder – nemlig Grenå. Her er der udsyn, vide horisonter og en natur der kan tage pusten fra enhver.

Her er der rig mulighed for at dyrke alt fra e-sport til vandsport, tage del i utallige aktiviteter, opleve internationale musikere i byens kultur-pavillon eller tage på vandreture i området.

Så er det dig, der drømmer om at få god tid til at dyrke dine interesser, få mere tid med din partner, dine børn eller blive mester i hav-kajak, uden at gå på kompromis med professionelle ambitioner, så hører vi gerne fra dig.

Vi ønsker en partner der kan se mulighederne i at bo i Grenå eller omegn. 

Fik vi nævnt at huspriserne, mod al fornuft, i gennemsnit har en m2 pris på ca. 8000 kr.? (til sammenligning er m2 prisen i Aarhus på 22.000 kr.) 

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning"

Ansøgningsfrist: Send din ansøgning straks, da vi vurderer ansøgerfeltet løbende
Tiltrædelse: Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette

HR Company varetager rekrutteringen og du kan ringe til Line Østergaard Tranholm pa° tlf. 27 59 12 59, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Kvist & Jensen blev stiftet i 1977 af de statsautoriserede revisorer Kurt Kvist og Svend Aage Jensen. De grundlagde værdierne som vi stadigt følger i dag. Revisionsfirmaet har vækstet løbende gennem årene og er i dag Danmarks 18. største revisionsfirma med 7 afdelinger i Jylland fra Aalborg til Århus, 13 statsautoriserede revisorer og ca. 130 medarbejdere.
https://kvistjensen.dk/om-os/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.