Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Revisorassistent med Ø90-erfaring søges

Vestjysk Landboforening oplever en stigende aktivitet i Økonomiafdelingen og søger derfor en faglig stærk profil, der ønsker at være en del af en velfungerende regnskabs- og økonomiafdeling.

 

Bliv en del af succesen

Som revisorassistent får du selvstændigt ansvar for egen kundeportefølje i samarbejde med den kundeansvarlige revisor. Arbejdsområderne omfatter regnskabsarbejde for en gruppe af primært landbrugskunder, herunder bogføring, afstemninger og momsopgørelser samt udarbejdelse af skatteregnskaber og årsrapporter.

 

Profil

Du kommer med en solid regnskabsuddannelse fra et revisionskontor eller en virksomheds regnskabsafdeling og har erfaring med regnskabssystemet ”Ø90”. Du arbejder struktureret, tager ansvar og overholder aftaler. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med kunderne, hvorfor det er essentielt, at du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt, er omgængelig og vant til kundekontakt.

 

Vi tilbyder

Som medarbejder i Vestjysk Landboforening bliver du en del af et moderne og dynamisk rådgivermiljø, der følger med den digitale udvikling. Du får omkring 85 kompetente og engagerede kolleger og en arbejdsplads, hvor trivsel og engagement er i højsædet.

 

Vores mål er altid at yde et velkvalificeret arbejde med kunden i centrum. Vi vil sikre, at vores medarbejdere er fagligt opdateret og tilbyder dem derfor relevant uddannelse/efteruddannelse. Ligeledes vil der i jobbet være gode muligheder for personlig udvikling. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter nærmere aftale.

 

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefrådgiver Søren Behrmann på tlf. 51 20 94 58.

 

Vi tager løbende kandidater ind til samtale, så send ansøgning og cv mærket ”Revisorassistent - Ø90” allerede i dag til Søren Behrmann på e-mail adressen ssb@vjl.dk.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vestjysk Landboforening er en rådgivningsvirksomhed, hvor der ydes faglig og økonomisk rådgivning. Økonomiafdelingen tilbyder økonomisk rådgivning, revision, udarbejdelse af regnskaber, skatterådgivning, bogføringsassistance m.m. til landbrugsvirksomheder samt andre mindre og mellemstore virksomheder. Læs mere på www.vjl.dk

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her