Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Revisorassistent, tidsbegrænset stilling.

Revisorassistent søges – tidsbegrænset stilling

 

Vi er et lille regnskabskontor, som er i stor udvikling. Derfor søges der en revisorassistent ca. 20-30 timer om ugen, tiltrædelse hurtigst muligt og indtil 1/9-2018, med mulighed for forlængelse i et barselsvikariat. 

Vi forventer du har erfaring fra et revisionskontor og kan arbejde selvstændigt med opgaver indenfor bogføring, afstemninger, momsopgørelse og regnskabsudarbejdelse.

Forventningen til dig er, at du er rutineret bruger af:

  • Word og Excel
  • Navision og E-conomic
  • Kendskab til Skat, revision og årsafslutning.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være bilagshåndtering, kontering, bogføring, registreringer, arkivering, afstemninger, gøre klar til årsregnskaber, regnskabsudarbejdelse af mindre virksomheder, samt mail og telefonpasning.

Lidt om os! Vi er et revisionsfirma med mange års erfaring. Vi fokuserer på at være på forkant med udviklingen, med praktiske værktøjer, viden, information, kurser, kendelser og nye regler.

Vi laver alt indenfor regnskab og revision, både på vores kontor, hvor der er mulighed for at få bogført, få ordnet lønninger for kundens medarbejdere og få udarbejdet regnskab og selvangivelse.

Vi har endvidere mulighed for at komme til vores kunde, hvis det er mest hensigtsmæssigt.

Vores engagement og erfaring sikrer vores kunder, en god og fuldendt service. Se også vores hjemmeside www.mettethomas.dk

Kan du se dig selv i ovenstående, ser vi frem til at høre fra dig.

Ansøgning bedes sendes pr. mail til revisor@mettethomas.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her