Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Revisorelev til ejendomsadministration - vi søger en kandidat med flair for tal, koordinering og service og som også trives, når der er travlt..

ATB søger en dygtig og flittig revisorelev til at bistå os i vores administration. Vi søger en person, der trives med travlhed og evnen til at kunne planlægge og få noget fra hånden uden at tabe overblik.

Hvis du kan nikke ja til ovenstående efter at have mærket efter, så er et job hos ATB måske noget for dig.

Arbejdet vil varierede og kan omfatte alt fra at være med i vores handels- eller fakturaafdeling, hvor du bl.a. vil bistå med fakturabehandling og betaling, beregninger af maksimalpris, check af valuarvurderinger, afstemning af daglige betalinger, økonomiske opstillinger og beregninger af byggeprojekter og i øvrigt ellers alt, hvad man næsten kan forestille sig af alt mellem stort og småt, der skal checkes og kontrolleres for at sikre, at tingene er korrekte. Det væsentlige er altid, at du bevarer overblikket og leverer vore kunder en super god kundeservice.

ATB er en velkonsolideret administrationsvirksomhed med knapt 20 års erfaring og vi lægger megen vægt på tillid og troværdighed. Derfor er det også meget vigtigt for os, at du er dygtig til at kommunikere både i tale og skrift samt, at du kan tage et medansvar for, at vi leverer til tiden.

Du skal som person trives med at arbejde i en virksomhed, hvor der altid er nok at tage sig til. Vi er 10 øvrige kollegaer på kontoret og stemningen er uhøjtidelig uden at gå på kompromis med en udpræget servicetankegang. Vi er her for vores kunder i både tykt og tyndt.

Kan du se dig selv som en del af et meget velfungerende team, så send din ansøgning til os. Ansøgningerne vil blive vurderet løbende, så ansøgningsfristen er alene vejledende.

OBS!!!!!

For at komme i betragtning til jobbet SKAL din ansøgning indeholde følgende overskrifter og indhold:

1. Motivation for jobbet

2. Personlige kompetencer

3. Hvorfor I skal vælge mig

4. Yderligere jeg vil tilføje 

 

For at komme i betragtning til jobbet SKAL dit CV indeholde følgende overskrifter og indhold:

1. Personlig profil/data

2. Andre oplysninger

3. Samlet og enkel fortegnelse af min uddannelse og erhvervserfaring

 

 

*Send ikke yderligere bilag

*Kontakt os ikke per telefon. Du vil få svar, hvis din ansøgning alene besvarer ovennævnte kriterier.

Med venlig hilsen

ATB


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her