Revisorelev til Fredericia

Vil du være en del af holdet? Er du frisk på revisionsbranchen?

Vi søger en elev til BRANDT i Fredericia

Er du god til tal? Er du frisk på ansvar fra første dag? Drømmer du om på sigt at være med til at udvikle vores kunders forretninger – og kan du lide at snakke med dem? Så er vi måske et godt match!

I BRANDT sætter vi barren højt både fagligt og socialt – derfor får du den bedste elevplads hos BRANDT.

En elevplads i BRANDT er et godt fundament til videreuddannelse uanset, om du sigter mod HD, cand. merc. aud. eller måske stræber efter at blive statsautoriseret revisor en dag. Du får et stærkt fundament ved at kombinere praksis og teori fra starten af din karriere.

Vi stræber efter høj faglig kvalitet og medarbejdere med et højt vidensniveau, så du bliver en vigtig del af holdet allerede fra første dag, hvor du får plads, uddannelse og sparring til at udvikle dig i dit tempo.

For at være dygtige fagligt, kræver det, at vi også har et godt arbejdsmiljø – derfor lægger vi vægt på, at vi lytter til hinanden og har det sjovt med hinanden, både i afdelingen og på BRANDTs elevhold, hvor du uddanner dig sammen med 20 andre dygtige og ambitiøse BRANDT-elever.

Hos os får du:

  • En attraktiv uddannelse, hvor du hurtigt får ansvar og bliver en del af holdet med din lokale mentor ved din side.
  • 200 kolleger over hele landet, som står klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig til at blive en af de bedste i vores branche.
  • Et godt netværk med andre BRANDT-elever på tværs af vores 13 kontorer. I går på skole sammen, arbejder sammen og har det sjovt sammen.
  • Mulighed for internationale opgaver gennem RSM, som er blandt verdens største netværk inden for revision og rådgivning.

Du er:

Du afslutter HHX, finansøkonom, finansbachelor eller lign. med et godt resultat senest i sommeren 2021. Du har en stærk talforståelse, er videbegærlig og ambitiøs samtidig med, at du har lyst til at møde vores kunder positivt og nysgerrigt. Til tider har vi mange bolde i luften, så vi har også brug for, at du kan være resultatorienteret og er vant til at overholde deadlines.

Samtidig leder vi også efter kolleger, som har lyst til at bidrage til, at vi har det godt med hinanden i hverdagen og kan tale om tingene. Så har du humor, lyst til at engagere dig i andre og mod på at lære nyt, så glæder vi os til at høre fra dig.

BRANDT er blandt de 10 største revisionsfirmaer i Danmark. Med vores 13 kontorer rundt omkring i landet mestrer vi en lang række specialer og har mange forskellige typer af kunder både på branche, størrelse m.m.

Læs mere på www.brandtrevision.dk.

ANSØGNING:

Send din ansøgning via QuickApply i nedenstående link "Søg jobbet online".

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og forbeholder os muligheden for at ansætte vores kommende elever, når vi har mødt de rette. Er du interesseret i at vide mere om karrieremulighederne i BRANDT, så kontakt HR konsulent Pia Elkær på HR@brandtrevision.dk.

https://www.jobindex.dk/ansoegninger/ny/1317156

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.