Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

RightOne søger for kunde, en teknisk supporter.

Brænder du for sikring? 

Kunden er i vækst og søger endnu en teknisk supporter inden for produktområderne AIA, ADK og CCTV.

Med udgangspunkt i det danske kontor i Herlev vil du blive en del af en nordisk organisation med en uformel omgangstone og et stort fokus på kundernes behov. Som dansk distributør leveres hardware og software til sikringsløsninger i hele landet, og din rolle bliver at supportere og vejlede sikringsinstallatørerne i såvel korrekt valg af udstyr, som at hjælpe telefonisk og onsite med idriftsættelsen af løsningen sammen med vores kunder hos slutbrugeren.

Som en naturlig del af en varieret hverdag kommer du også til at tage imod ordrer og vil nogle gange om året deltage i undervisningsdage for vores kunder.

Du er måske uddannet elektriker? eller har tilsvarende teknisk indsigt, at du har arbejdet med sikringsprodukter, og ideelt har gennemført sikring 1 og 2. Det vigtigst er dog, at du kan holde mange bolde i luften samtidig, at du vil gerne gå mere i dybden med teknikken og produkterne og brænder for at formidle din viden og hjælpe vores kunder i mål med opgaverne.

Du har ren straffeattest, kørekort og egen bil.

Vi tilbyder dig at blive en del af Teamet med dedikerede kollegaer i en spændende og afvekslende hverdag, med en lønpakke bestående af fast løn, pension, fri telefon/internet, kørselsgodtgørelse samt sundhedsforsikring.


Du er velkommen til at kontakte RightOne att. Flemming Rydell, for yderligere informationer.

Enten på 40 13 31 01 eller mail Fry@RightOne.dk


Du kan sende ansøgning og relevante dokumenter via knappen herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere på vores ansøgersite: https://rightone.brandero.com


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her