Risikoanalytiker til Data & Analyse

Brænder du for at arbejde med risikoanalyser som grundlag for en målrettet kontrolindsats? Så har vi en ledig AC-stilling i Data & Analyse i Landbrugsstyrelsen i København til besættelse snarest muligt.

Som et led i implementeringen af vores nye virksomhedsstrategi, er der brug for ekstra kræfter til at arbejde med udviklingen af styrelsens datadrevne risikobaserede kontrol, hvor vi fx arbejder på at udnytte frie satellitdata til kontrolformål.

Om stillingen
Der er tale om en ny stilling med opgaver relateret til risikobaseret kontrol.

Arbejdsopgaverne omfatter dataanalyse, udvikling af risikomodeller og dokumentation af risikoanalyser, der samlet set skal bidrage til gennemførsel af en effektiv risikobaseret kontrol. Som generisk ramme for en fælles kommunikation af risikobaserede principper i og udenfor styrelsen anvender vi en referencemodel, som vi kalder Enterprise-konceptet.

Opgaverne udføres i væsentlig omfang i samarbejde med medarbejderne i teamet og de fagansvarlige enheder i Landbrugsstyrelsen. Du skal derfor være indstillet på både at arbejde selvstændigt og projektorienteret.

Om Data & Analyse
Du bliver en del af enheden Data og Analyse, hvor vi p.t. er 22 medarbejdere fordelt på 4 teams. Du indgår i et team på 6 medarbejdere med vidt forskellig baggrund, da vi anser forskellighed som en styrke.
Teamet arbejder med opbygning af risikomodeller og analyser til kontroludvælgelse indenfor en lang række ordninger inklusiv EU’s landbrugsstøtteordninger. Internt i enheden har vi et tæt samarbejde med vores kollegaer i Data Warehouse gruppen, som udstiller data til os. I teamet har vi en bred berøringsflade i forhold til resten af organisationen og omverdenen.

Om dig

Vi forventer, at du:

  • brænder for at arbejde med risikovurderinger
  • har erfaring med anvendelse af statistiske metoder
  • er god til hurtigt at sætte dig ind i komplekse problemstillinger
  • har erfaring med at arbejde med komplekse datasæt
  • er en dygtig kommunikator både i skrift og tale
  • er god til at skabe relationer og kan samarbejde med mange forskellige faggrupper
  • har en relevant kandidatuddannelse

Endvidere er det en fordel, at du:
  • har kendskab til og erfaring med software fra SAS Institute
  • har arbejdet med projektledelse
  • kendskab til forvaltning af EU-regler

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat efter overenskomst for akademikere i staten. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsens centrale del i Nyropsgade i København.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Kontakt

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på http://www.lbst.dk

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret enhedschef i enheden Data & Analyse, Henrik Berg på tlf. 25 16 82 14.

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest mandag den 2. marts 2018.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Landbrugsstyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Du bliver en del af et miljø, hvor vi mestrer balancen mellem mange modsætninger – og det er vi stolte af. Hos os taler vi om alt fra landbrugsstøtte og Karnov til plantesundhed og digitalisering. Hvis du tør plante dit frø hos os, så lover vi, at det får de bedste vækstbetingelser.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Ambitiøse data- og analyseprofiler søges til undervisningsområdet

Styrelsen for It og Læring

Har du lyst til at være en del af udviklingen af data i undervisningssektoren og er du vild med at arbejde med data, tal og analyser? Så er et job som fuldmægtig i Center for Data og Analyse lige noget for dig. Hvem er vi? Styrelsen for It og Læring...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Forretningsudvikler til årsopgørelsen i den kommende Skattestyrelse

SKAT

Vil du hjælpe med at servicere 5 millioner skatteydere? Brænder du for udvikling og for at skabe gode processer? Så har du muligheden nu, hvor du sammen med dygtige kollegaer i vores lønmodtagerteam skal drive udviklingen af årsopgørelsen. Spændende...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

To regulatoriske projektledere til godkendelse af lægemidler

Lægemiddelgodkendelse

Er du farmaceut og interesseret i at arbejde med godkendelse af lægemidler? Så er du måske vores nye kollega i Lægemiddelstyrelsens enhed for Lægemiddelgodkendelse. Vi søger to nye kollegaer til sektionen Regulatorisk projektledelse. Om os Lægemidde...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Økonomispecialister til Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet

København
Økonomispecialister til Udenrigsministeriet Har du en skarp pen og vil du være med til at styre Udenrigsministeriets økonomi og sikre grundlaget for udenrigs- og udviklingspolitikken, så er her chancen for at blive en del af en global og spændende o...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

AC-specialist til IT-arkitektur og forretningsmodellering

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

København
Er koblingen mellem forretning og IT-arkitektur din spidskompetence?Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbe...