Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Risikostyring og jernbanesikkerhed

I S&I teamet (Safety & Interoperability) sikrer vi, at jernbanesikkerheden indgår i risikovurdering og godkendelse af Banedanmarks mange anlægsprojekter. Vi sikrer desuden, at projekterne lever op til de europæiske krav om interoperabilitet på jernbanen. ?

Du bliver en del af divisionen Anlæg, Banedanmarks bygherreorganisation, hvor du indgår i et engageret S&I team. Teamet har samlet set stor erfaring med Banedanmarks mange anlægsprojekter.

Du får reference til teamleder Rasmus Vedel Friis og arbejdssted i vores nybyggede hovedkontor centralt i København. ?

Risikostyring og samarbejde med myndigheder

I rollen får du ansvar for blandt andet at styre og koordinere risikovurderinger og godkendelser af vores mange anlægsprojekter. Dette sker efter CSM-RA (den fælles europæiske sikkerhedsmetode til risikoevaluering og -vurdering) og efter Banedanmarks eget ledelsessystem.

Overordnet er din opgave at designe og planlægge rammebetingelser for opfyldelsen af CSM-RA forordningen i projekterne. Du bistår projektlederne med, at CSM-RA processen følges smidigt og effektivt, og hjælper med at afklare spørgsmål, der relaterer sig til CSM-RA. ?

Du står for ansøgning og kontakt til vores overordnede myndighed, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, og til vores interne sagsbehandling. Du bidrager ligeledes til at projekternes godkendelse foreligger i tide, ligesom du styrer og koordinerer leverancer med myndigheder, rådgivere og Assessor og Notified Body (NoBo). ?

Du faciliterer/deltager i workshops for fareidentifikation, vejleder projekterne i udfærdigelse af CSM-dokumentation og varetager kvalitetssikring af denne. I nogle projekter har du en styrende rolle, mens du i andre projekter har en mere rådgivende eller faciliterende rolle. I nogle projekter, hjælper du desuden med at sikre leverancer i forbindelse med overholdelsen af EU’s interoperabilitetsdirektiv - Tekniske Specifikationer for Interoperabilitet (TSI). ?

Sans for systematik, samarbejde og interessenthåndtering

Vi er åbne for mange forskellige uddannelsesbaggrunde. Ideelt set har du erfaring specifikt med CSM-RA. Alternativt har du gennem din uddannelse eller erfaring beskæftiget dig med risikostyring, kvalitetsprocesser eller sikkerhedshåndtering. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med projektprocesser eller med at samarbejde med myndigheder. ?

Som person er du systematisk, vedholdende og proaktiv, og med en evne til at danne dig et hurtigt overblik, kan du håndtere flere projekter samtidigt. Du bliver motiveret af samarbejdet med andre mennesker, internt som eksternt, og du er god til også at skabe nye samarbejdsrelationer. Du kan formidle fagligt kompliceret stof på en let tilgængelig måde og motiveres af at vejlede andre. Sidst men ikke mindst trives du i en dynamisk hverdag præget at udvikling. ?

Det er en forudsætning for varetagelse af stillingen, at du efter ansættelsen gennemgår jernbanesikkerhedskurset ”Pas på, på banen” samt kurser i CSM-RA. ?

Din titel vil blive S&I koordinator.?

Løn

Har du en akademisk uddannelsesbaggrund, ansættes du i henhold til A/C-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer. ?

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt teamleder Rasmus Vedel Friis. Send din ansøgning og cv hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. ?

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følgerinstruktionerne.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.