Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Risk Manager til jernbaneprojekter

Som Risk Manager får du ansvaret for projektrisikostyringen i nogle af vores mange anlægs- og fornyelsesprojekter. Du bidrager samtidig til videreudviklingen af den tværgående projektrisikostyring, der fagligt dækker anlægs- og fornyelsesprojekter.

Du bliver en del af Anlægsdivisionen, Banedanmarks bygherreorganisation og en af landets største bygherrer, hvor du indgår i divisionens PMO. Her varetager vi den tværgående planlægning og risikoledelse omkring Anlægsdivisionens mange projekter.

Vi har et tværfagligt arbejdsmiljø, gode udviklingsmuligheder og en uhøjtidelig omgangstone.

Du får arbejdssted på vores hovedkontor centralt i København, tæt på offentlig transport ved Dybbølsbro Station. Dog kan der forekomme rejsedage i begrænset omfang til vores kontor i Fredericia.

Risikostyring, projektledelse og formidling

Som Risk Manager i den tværgående risikostyringsfunktion er du med til at sikre en ensartet håndtering af projektrisici i projekterne igennem alle faser, ligesom du bidrager til videreudvikling og rammesætning af den fremtidige risikostyring i projekterne sammen med de værktøjer, metoder og teknikker, projekterne skal anvende.

Desuden driver du processen for styring af projektrisici i de enkelte projekter, herunder risikoworkshops og risikomøder, hvor risici identificeres, vurderes og håndteres.

Du skaber overblikket over risikobilledet for det enkelte projekt og bidrager til det samlede risikobillede for projektporteføljen. En vigtig del af opgaven er således at generere det risikobillede, som rapporteres til styregrupper, ledelsesgruppen samt politiske og eksterne interessenter.

Vi prioriterer risikostyring højt, hvilket betyder at metode, strategi og ejerskab er velforankret. Kravet til kvaliteten er højt, da vi bruger outputtet aktivt i de økonomiske og politiske beslutninger. Risikostyring berører alle faser og faggrupper i projekterne, som også deltager aktivt i risikoarbejdet. Derfor er det afgørende, at du kan omgås og forstå de forskellige miljøer og perspektiver.

Erfaring med risikostyring, initiativrig og imødekommende

Måske har du en akademisk uddannelse, eller du har en anden teknisk eller analytisk baggrund.

Det afgørende er, at du har praktisk erfaring med og indgående viden om gængse metoder og værktøjer til styring af projektrisici. Derudover ser vi gerne, at du tidligere har arbejdet selvstændigt med styring af projektrisici inden for store byggeprojekter, en offentlig infrastrukturvirksomhed, rådgiverbranchen eller lignende.

Du får en travl hverdag. Derfor er det vigtigt, at du arbejder selvstændigt med opgaverne samtidig med, at du involverer relevante parter. Du trives med at sparre, rådgive og udfordre projekterne omkring deres risici og håndtering af disse, hvor du er tryg ved at stå forrest som tovholder og facilitator. Du kan begå dig på alle organisatoriske niveauer både internt og eksternt og er ikke bleg for at skulle præsentere og argumentere for analyser og anbefalinger over for beslutningstagere i forskellige fora.

Du skal samarbejde med mange forskellige faggrupper, og vi forventer derfor, at du er imødekommende og løsningsorienteret, og at du kan formulere dig korrekt og forståeligt i både skrift og tale. Du planlægger i vidt omfang selv din arbejdsdag, så det er vigtigt at være struktureret og have overblik.

Løn

Du ansættes i forhold til gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt stabschef Gunvor Winther Hvidtfeldt eller fagkoordinator Rasmus Starup Mejsner og send os gerne din ansøgning og cv snarest.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” og følger instruktionerne.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.