Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Robotoperatør med svejseerfaring

Sjørring producerer, optimerer og leverer produkter til forhandlere og koncerner inden for entreprenør-industrien i både ind- og udland. Vi har et klart fokus på at være den mest fleksible leverandør, kombineret med høje krav til kvalitet og arbejdsmiljø. 

Vi er en af de største maskinfabrikker i Danmark med godt 200 ansatte. Vi har en målrettet strategi om, at forstærke vores position som Europas største og førende virksomhed inden for fremstilling af skovle til entreprenørmaskiner, og derfor arbejder vi med en stærk kombination af håndværk og robotteknologi for at sikre korte leveringstider og fleksibilitet til specialfremstillede løsninger. 

Derfor søger vi nu en robotoperatør med teknisk flair, interesse for robotteknologi og erfaring med svejsning. 

Ansvarsområder:

Gennem grundig oplæring sikrer vi, at du kommer godt ind i opgaverne, som primært består af at betjene samt afvikle programmer til vores robotter.

Svejsning samt reparation, vedligehold af maskinerne og ikke mindst sikring af svejsekvaliteten kan også være en del af dine opgaver. 

Baggrund & Kvalifikationer:

Du har måske en relevant faglig uddannelse og måske endda erfaring inden for industrien. Det kunne være, at du er industrioperatør, klejnsmed, mekaniker eller lign., men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du har en store interesse for robotteknologi, har teknisk forståelse og hænderne skruet rigtigt på, når det kommer til svejsninger. 

Vi forestiller os, at du som person er nysgerrig og opsat på at lære nyt, kan bevare overblik og navigere mellem forskellige opgaver på én gang. Dertil er du struktureret og systematisk, ansvarsbevidst, selvstæn­dig og initiativrig. 

Kan du genkende dig selv stillingsbeskrivelsen, så send en ansøgning mærket ”ROBOT” til: kn@sjorring.com hurtigst muligt. Vi indkalder løbende kandidater og fjerner opslaget igen, når vi har fundet den rette. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Supervisor Kim Nielsen på +45 96 18 80 50 eller kn@sjorring.com 

Om os

Sjørring A/S er en internationalt orienteret virksomhed, der producerer, optimerer og leverer produkter til entreprenørmaskiner, mineindustri m.m. Kunderne er nogle af verdens førende internationale koncerner. Vi er en af de største maskinfabrikker i Danmark med godt 200 ansatte.

Yderligere information kan findes på www.sjorring.com.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.