Gem job

Rødovre Gymnasium søger to pædagogiske ledere, der kan medvirke til at fastholde og udvikle Rødovre Gymnasiums pædagogis...

Rødovre Gymnasium har ca. ansatte og elever fordelt på 10 stx-spor. Rødovre Gymnasium har en lang tradition for et tæt samarbejde mellem alle der færdes på skolen. Gymnasiet er kendetegnet ved en åben dialog og en inddragende praksis, hvor den enkelte medarbejder har og tager et stort ansvar. Vi påskønner et tæt samarbejde om skolens udvikling, og giver rum til faglig og personlig udvikling og mangfoldighed. Rødovre Gymnasium arbejder for at skabe rammer i og udenfor undervisningen, så alle elever får mulighed for at udnytte deres potentiale fuldt ud, og eleverne bliver uddannet, almendannet og motiveret til livslang læring.

Til stilling 1 søger vi en pædagogisk leder, der sammen med rektor har det overordnede ansvar for den pædagogiske linje og det pædagogiske samarbejde om klasserne samt den indholdsmæssige og praktiske gennemførelse af flerfaglige forløb og frivillige elevaktiviteter. Vi søger en leder, der har lyst, interesse og viden til aktivt at fremme det pædagogiske arbejde og vores pædagogiske udviklingsprojekter.

Til stilling 2 søger vi en pædagogisk leder, der har det overordnede ansvar for kommunikation, både intern og ekstern, herunder vedligeholdelse og oparbejdelse af kontakter til eksterne samarbejdspartnere. Den interne kommunikation skal sikre klarhed, gennemsigtighed og sammenhæng i RGs overordnede styringsdokumenter og politikker, herunder gennemførelse, vedligeholdelse og udvikling af skolens kvalitetsopfølgningprogram samt RGs håndtering af GDPR.

Som pædagogisk leder forventer vi, at du:

 • har en ledelsesstil der er inddragende, lyttende og inspirerende.

 • har gode kommunikative kompetencer

 • kan oversætte indholdsmæssige krav i bekendtgørelser og love til lokale planer, der er operationelle og af høj kvalitet.

 • kan vedligeholde, udvikle og bevare overblikket over diverse progressionsplaner og styringsdokumenter.

 • kan understøtte ideer og pilotprojekter med både internt og eksternt ophav.

 • kan identificere og initiere strategisk udviklingsarbejde og fremme medejerskab til projekterne.

 • er driftsikker og stabil i planlægningsarbejdet.

 • Som en del af et ledelsesteam på i alt 5 personer indgår de pædagogiske ledere i det strategiske arbejde og den almindelige personaleledelse. Andre ledelsesopgaver indgår i den samlede opgaveportefølje. Ledelsesteamet værdsætter en åben og udviklende dialog om organisationens strategiske udvikling og samarbejder med hele organisationen om driften og den konkrete implementering af strategien.

  Ledelsen har altid en åben dør, men vigtigst af alt er ledelsen også at finde på lærerværelset.

  Til begge stillinger hører tillige en undervisningsforpligtigelse, og vi forventer derfor, at du har pædagogikum og undervisningserfaring i gymnasierelevante fag.


  Gem job

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Gem

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.