Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rørlægger til virksomhed i rivende udvikling!

For entreprenørvirksomhed i vækst søger vi en rørlægger til arbejdsopgaver på fyn.

Hvem skal du arbejde for?

Du skal arbejde i en virksomhed som har oplevet meget positiv vækst inden for de sidste par år, og som forvente videre udvikling i de næste år også. De har arbejde inden for både Jord og beton, samt rørlæggning og anlægsarbejde. Der er høj fokus på at levere kvalitet og stærke kompetencer, som kommer af en solid arbejdsglæde.

Hvad skal du lave?

Din hverdag vil foregå på pladser og projekter over det meste af Fyn, sammen med et hold af kollegaer, der værdsætter den gode stemning og det solide stykke arbejde. Dine arbejdsopgaver kommer til at være primært som rørlægger, her enten i eller uden for hullet alt efter kvalifikationer.

Du kan få arbejde efter kvalifikationerner, så har du andre kvalifikationerne er du mere en velkommen til at ansøge.

Hvad skal du have med i bagagen?

Det vigtigste er du har erfaring og lyst til arbejde i entreprenørbranchen. Du har arbejden inden for kloak- og rørlæggning før. Der ud over vil det være en fordel hvis du har truck-bevis eller erfaring med større gravemaskiner.

Har du andre ligende kvalifikationer opfordrer vi dig til at ansøge da kvalificeret arbejdskraft altid kan bruges.

Hvis du synes stillingen virker interessant og synes du, at du ville passe godt ind i et social hold af dygtige entreprenører og deres arbejdsopgaver, hører vi gerne fra dig.

Har du nogle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til konsulent Peter Tønnesen på: 28892534

Send dit CV og ansøgning til pt@jobinwest.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her