Rørlæggere

Vi Søger 2 rørlæggere til arbejde i københavn, som skal gå på samme plads, med opstart Hurtigst muligt.   

God løn + pension, feriepenge mm.

 Vi er organiseret og har overenskomst mellem 3F & DanskByggeri

 

Vi forventer af dig :

 • Møde stabil
 • Ærekær
 • Kan arbejde på egen hånd
 • Gider ligge noget for dagen
 • erfaring helst min. 3 år m. svendebrev 
 • bosat i København eller omegn (om ikke andet, er villig til at møde i kbh)

Løn vil være efter kvalifikationer og arbejdssted.

Vi er medlem af overenskomsten mellem 3F & Danskbyggeri.

 

Kort om os :

 • Milipo ApS samarbejder idag med over 45 forskellige Håndværksmestre på Sjælland
 • Milipo ApS har kontor i Valby hvor der altid er tid til en sludder for en sladder
 • Milipo ApS kører med 14. dages løn
 • Milipo ApS har altid spændende kortere & længere projekter på hånden

Spørgsmål, så kontakt os endelig på kontakt@milipo.dk eller ring til Michael på 51335351.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330001393Phoenix-d351ba7712019-04-05T00:00:00Rørlæggere

Vi Søger 2 rørlæggere til arbejde i københavn, som skal gå på samme plads, med opstart Hurtigst muligt.   

God løn + pension, feriepenge mm.

 Vi er organiseret og har overenskomst mellem 3F & DanskByggeri

 

Vi forventer af dig :

 • Møde stabil
 • Ærekær
 • Kan arbejde på egen hånd
 • Gider ligge noget for dagen
 • erfaring helst min. 3 år m. svendebrev 
 • bosat i København eller omegn (om ikke andet, er villig til at møde i kbh)

Løn vil være efter kvalifikationer og arbejdssted.

Vi er medlem af overenskomsten mellem 3F & Danskbyggeri.

 

Kort om os :

 • Milipo ApS samarbejder idag med over 45 forskellige Håndværksmestre på Sjælland
 • Milipo ApS har kontor i Valby hvor der altid er tid til en sludder for en sladder
 • Milipo ApS kører med 14. dages løn
 • Milipo ApS har altid spændende kortere & længere projekter på hånden

Spørgsmål, så kontakt os endelig på kontakt@milipo.dk eller ring til Michael på 51335351.

 

 

Vi Søger 2 rørlæggere til arbejde i københavn, som skal gå på samme plads, med opstart Hurtigst muligt. God løn pension, feriepenge mm. Vi er organiseret og har overenskomst mellem 3F DanskByggeri Vi forventer af dig : Møde stabil rekær Kan arbejde på egen hånd Gider ligge noget for dagen erfaring helst min. 3 år m. svendebrev bosat i København eller omegn (om ikke andet, er villig til at møde i kbh) Løn vil være efter kvalifikationer og arbejdssted. Vi er medlem af overenskomsten mellem 3F Danskbyggeri. Kort om os : Milipo ApS samarbejder idag med over 45 forskellige Håndværksmestre på Sjælland Milipo ApS har kontor i Valby hvor der altid er tid til en sludder for en sladder Milipo ApS kører med 14. dages løn Milipo ApS har altid spændende kortere længere projekter på hånden Spørgsmål, så kontakt os endelig på kontakt@milipo.dk eller ring til Michael på 51335351.11jobnetd351ba77100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-31T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandLejre3502419Milipo ApS11Plantagen 164320LejreDKDanmark0
job@milipo.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent740200JobNet4971000497100010005-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d351ba77https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d351ba77https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d351ba77&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d351ba77&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/5.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Bygge og anlæg?169711311Dansk3Læse/ tale713606Rørlægger21Bygge og anlæg361330790Michael Lindholmjob@milipo.dkDanmarkDanmark330021194Medarbejder søges til strømpeforing-teamRobot Thorskilde A S søger ny medarbejder til vores strømpeforings cutter team. Du skal have kenskab til kloak (rørlægger fortrækkes) og gerne erfaring med strømpeforing. B-E kørekort og maskinkendskab nødvendig. Vi er en virksomhed beliggende på Midtsjælland der søger nye medarbejdere. Vi arbejder med diverse kloakrenovering, kloakservice og anlægsarbejde, og vi søger mandskab til at servicere vores kunder. Det er vigtigt, som ansøger at man har erfaring indenfor området. Ring til: Lars Petersen 20832240Thorskilde A SRønnevej 3, 4060 Kirke Såby Besøg os på http: www.thorskilde.dk eller på Facebook

Thorskilde A/S søger  ny medarbejder til vores strømpeforings/cutter team.

Du skal have kenskab til kloak (rørlægger fortrækkes) og gerne erfaring med strømpeforing.

B-E kørekort og maskinkendskab nødvendig.

Vi er en virksomhed beliggende på Midtsjælland der søger nye medarbejdere.

Vi arbejder med diverse kloakrenovering, kloakservice og anlægsarbejde, og vi søger mandskab til at servicere vores kunder.

Det er vigtigt, som ansøger at man har erfaring indenfor området. 

Ring til:

Lars Petersen 20832240
Thorskilde A/S
Rønnevej 3, 4060 Kirke Såby 

Besøg os på http://www.thorskilde.dk/ eller på Facebook

 

THORSKILDE A/SKirke Såby2019-05-09T00:00:002019-05-30T00:00:00
330020516Rørlægger/Strømpefoer/Struktør til opstart hurtigst muligtRobot Struktør Rørlægger Strømpefoer Er du struktør rørlægger strømpefoer eller har du erfaring med anlægs kloakarbejde og evt. rørlæggerbevis, trin 1 trin 2 i kloak, så har vi helt sikkert brug for dig. Hartmanns søger på vegne af vores entreprenørkunder på Sjælland både faglærte og ufaglærte med erfaring i kloakarbejde til tiltrædelse hurtigst muligt. Vi ønsker personer der: Både kan arbejde selvstændigt og i teams, har stor faglighed og arbejder engageret og med interesse i både belægnings- og kloakarbejde, er du også interesseret i at blive strømpefoer så søg endelig. Opgaverne er alle former for anlægs- og kloakeringsopgaver i København og hele Sjælland. Du arbejder 37 timer ugl. fra man-fredag. Du arbejder på hele Sjælland. Vi forventer følgende af dig: Du er fagligt dygtig Du har erfaring med belægnings- og kloakarbejde Imødekommende og udadvendt Du er fleksibel når det gælder tid og opgaver Du har ordenssans og overblik Du kan arbejde selvstændigt og i teams Du har minimum kørekort B og gerne trailerkort - dog ikke et krav Vi tilbyder følgende: Et alsidigt job med spændende opgaver Ordnede forhold Attraktiv løn. Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø Mulighed for kurser og efteruddannelser For den rette kan varigt arbejde påregnes Interesseret? Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen Søg Stilling, hvor du kan uploade din ansøgning og CV. Samtaler afholdes løbende, så stillingen kan være besat inden tidsfristens udløb. Straffeattest, diverse uddannelsesbeviser bedes medbringes til en evt. samtale. Hvis du har lyst til at høre nærmere om denne stilling, er du meget velkommen til at kontakte Sussie Rasmussen på telefon 4121 1415 eller e-mail sussie.rasmussen@hartmanns.dk på hverdage mellem kl. 08.00 - 16.00. Hartmanns A S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Struktør /Rørlægger/Strømpefoer

Er du struktør /rørlægger/strømpefoer eller har du erfaring med anlægs/kloakarbejde og evt. rørlæggerbevis, trin 1+ trin 2 i kloak, så har vi helt sikkert brug for dig.

Hartmanns søger på vegne af vores entreprenørkunder på Sjælland både faglærte og ufaglærte med erfaring i kloakarbejde til tiltrædelse hurtigst muligt.


Vi ønsker personer der:

Både kan arbejde selvstændigt og i teams, har stor faglighed og arbejder engageret og med interesse i både belægnings- og kloakarbejde, er du også interesseret i at blive strømpefoer så søg endelig.

Opgaverne er alle former for anlægs- og kloakeringsopgaver i København og hele Sjælland.

Du arbejder 37 timer ugl. fra man-fredag. Du arbejder på hele Sjælland.

Vi forventer følgende af dig:

 • Du er fagligt dygtig
 • Du har erfaring med belægnings- og kloakarbejde
 • Imødekommende og udadvendt
 • Du er fleksibel når det gælder tid og opgaver
 • Du har ordenssans og overblik
 • Du kan arbejde selvstændigt og i teams
 • Du har minimum kørekort B og gerne trailerkort - dog ikke et krav

Vi tilbyder følgende:

 • Et alsidigt job med spændende opgaver
 • Ordnede forhold
 • Attraktiv løn.
 • Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø
 • Mulighed for kurser og efteruddannelser
 • For den rette kan varigt arbejde påregnes

 

Interesseret? 

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen Søg Stilling, hvor du kan uploade din ansøgning og CV.
Samtaler afholdes løbende, så stillingen kan være besat inden tidsfristens udløb. Straffeattest, diverse uddannelsesbeviser bedes medbringes til en evt. samtale.

Hvis du har lyst til at høre nærmere om denne stilling, er du meget velkommen til at kontakte Sussie Rasmussen på telefon 4121 1415 eller e-mail sussie.rasmussen@hartmanns.dk på hverdage mellem kl. 08.00 - 16.00.

Hartmanns A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Hartmanns A/S, NæstvedNæstved2019-05-09T00:00:002019-05-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Medarbejder søges til strømpeforing-team

THORSKILDE A/S

Kirke Såby
Thorskilde A S søger ny medarbejder til vores strømpeforings cutter team. Du skal have kenskab til kloak (rørlægger fortrækkes) og gerne erfaring med strømpeforing. B-E kørekort og maskinkendskab nødvendig. Vi er en virksomhed beliggende på Midtsjæl...
Indrykket:9. maj 2019
Udløbsdato:30. maj 2019

Rørlægger/Strømpefoer/Struktør til opstart hurtigst muligt

Hartmanns A/S, Næstved

Næstved
Struktør Rørlægger Strømpefoer Er du struktør rørlægger strømpefoer eller har du erfaring med anlægs kloakarbejde og evt. rørlæggerbevis, trin 1 trin 2 i kloak, så har vi helt sikkert brug for dig. Hartmanns søger på vegne af vores entreprenørkunder...
Indrykket:9. maj 2019
Udløbsdato:31. maj 2019