Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rosenlunden søger 1. november 2020 social- og sundhedsassistent med weekendvagt hver 3. weekend.

Rosenlunden søger social- og sundhedsassistent i en fast stilling, som kan være kontaktperson og indgå i et tæt teamsamarbejde med assistenter og øvrige medarbejdere på Rosenlunden. 
Arbejdstid: 30 timer ugentlig, fortrinsvis i dagvagt og med weekend hver 3. weekend.

Vi søger en medarbejder som kan passe ind i et inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er fokus på beboeren og hvor medarbejderne har en positiv livsindstilling, høj faglighed, stor ansvarlighed og engagement.

På Rosenlunden sættes trivsel og et godt arbejdsmiljø meget højt, ligesom læringsmiljøet udvikles i et team, med planlagte møder hver 14. dag.
Mødevirksomhed og undervisning lokalt er systematisk planlagt ½ år frem. Vi arbejder på, at Rosenlunden er en af kommunens bedste arbejdspladser.

Ligeledes har vi en vision om, at Rosenlunden er et hjem, hvor ældre gerne vil bo, hvor det er rart, at være og leve sit liv. Hvor man føler sig velkommen og hvor der er rig mulighed for socialt samvær og hyggelige aktiviteter.
Rosenlunden består af 20 plejeboliger og 28 ældreboliger. Der er i alt ca. 40-50 medarbejdere ansat ved Rosenlunden. Der er et velfungerende køkken tilknyttet stedet, ligesom der er en meget aktiv beboervennekreds omkring hjemmet.

Du er velkommen til, at ringe for, at høre nærmere på tlf. 99742323, henvendelse Karen Bak eller direkte på mobil 24880064.

Send din ansøgning til Rosenlunden, Lunden 1, 6940 Lem st. att. Enhedsleder Karen Bak, senest den 18. september 2020. Der vil være ansættelsessamtaler i uge 39-40.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.