Roskilde Kommune søger områdeleder til hjemmeplejen i Distrikt 1

Sundheds- og ældreområdet står over for ny organisering med mange spændende opgaver og udfordringer i det nære sundhedsvæsen. Vi søger derfor områdeledere der brænder for ældreområdet, de udfordringer og opgaver som skal løses hver dag.

Kommunens kerneopgaver inden for hjemmeplejen er, at vi i et forpligtende samarbejde med borgerne understøtter deres rehabiliteringspotentiale for herigennem at skabe mulighed for et sundt, aktivt og værdigt liv.

Du skal i samarbejde med afdelingsledere og medarbejdere inden for området, sikre at borgerne får en høj kvalitet i opgaveløsningen og sikre, at kompetencer og ressourcer anvendes bedst muligt.
Dit overordnede ansvar som områdeleder er at sikre en stabil drift hver dag. Du skal lede gennem ledere på kerneopgaven, skabe følgeskab gennem tydelig og anerkendende ledelse samt involvere borgere, pårørende og medarbejdere.

Er du en leder der kan skabe resultater ud fra Roskilde Kommunes ledelsesgrundlag og MED aftale, for at sikre en attraktiv arbejdsplads, har du god økonomisk indsigt, vægter kvalitet i driften, og kan agere i en politisk styret organisation, så er det dig vi søger:

 • Helhed
 • Samspil
 • Sammenhæng
 • Mod
 • Ordentlighed
 • Perspektiv
 • Tillid

Ovenstående indbefatter at du, sammen med hjemmeplejens øvrige ledere, skal sikre og understøtte en stærk kultur for læring, sparring og tværfaglig koordinering for derved at sikre en kontinuerlig kompetenceudvikling og et højt sundhedsfagligt niveau og at du har fokus på at ressourcerne på området bliver anvendt effektivt, evidensbaseret og rehabiliterende med udgangspunkt i borgernes egen motivation og ressourcer.

Udover at du skal have det kliniske overblik indebærer ledelsesopgaven også at du kender overenskomster og arbejdstidsregler for området og involverer og samarbejder med tillidsvalgte, hvor det har betydning for opgaveløsningen, trivslen og arbejdsmiljø (TRIO).

 • At du sikre sygefravær håndteres jf. kommunens retningslinjer, deltager i fraværssamtaler og andre relevante personalesamtaler
 • At du skal sikre undervisning og vejledning og at eleverne bliver uddannet efter de mål der er
 • At du sikre nødvendig information til alle på relevante niveauer

Hvad tilbyder vi:

 • En kommune der er på forkant i forhold til den service der leveres til borgerne
 • Du vil blive en del af en ledergruppe med et godt fundament for drift og udvikling, hvor arbejdsfælleskabet er i fokus. Du får engagerede kollegaer med bred erfaring og kompetente medarbejdere der bidrager til udvikling og et godt arbejdsmiljø med høj social kapital
 • En hverdag med afvekslende opgaver, hvor din faglighed, selvstændighed og medbestemmelse kommer i spil
 • Områdelederen refererer direkte til distriktslederen.

Hvad forventer vi:
Til gengæld stiller vi høje krav til dig som leder, og vi forventer at du har en Diplom i ledelse. Du har et positivt og medmenneskeligt livssyn, en empatisk og involverende ledelsesstil der inspirerer ledere og medarbejdere samt understøtter engagement for organisationens udvikling.

Hjemmeplejen er opdelt i 2 distrikter samt 3 sygeplejeklinikker, hvert distrikt består af 4 hjemmeplejegrupper og 1 sygeplejegruppe.
Vi har fælles nattevagter i hele kommunen som ledelsesmæssig hører under distrikt 1.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Distrikt 1, distriktsleder Helle Juliussen, på tlf. 3084 1422, ferie 35-36-37
Distrikt 2, distriktsleder Dorthe Jensen, på tlf.  3084 1432

Ansøgningsfrist den 21 september 2020 inden kl. 12:00. Vi forventer at afholde to samtalerunder i uge 39 og 40 med tiltrædelse den 1 november

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på at der skal forevises straffeattest inden ansættelse.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.