Rotationsvikar lærer


Lærer til rotationsvikariat Mou skole
Mou skole søger en læreruddannet rotationsvikar. Stillingen er på 30 timer og er tidsbegrænset fra 26.02.-01.06.

Som ansøger til dette job, skal du være berettiget til at blive ansat som rotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter eller din A-kasse.

I stillingen indgår faste timer i dansk som andetsprog af nyankomne elever, holdtimer og vikartimer. Afhængig af dine kompetencer kan der også indgå it-opgaver og evt. mindre administrative opgaver.

Mou Skole er en skole med 200 elever og en DUS med 100 børn. Mou Skole ligge 20 øst for Aalborg midt i en smuk natur mellem hav, mose og fjord.

Skolens pædagogiske vision er at medvirke til at udvikle livsduelige mennesker i samarbejde med forældrene. Vi arbejder med afsæt i værdierne fællesskab, rummelighed, ansvar, imødekommenhed og positive forventninger. Mou Skoles indsatsområder i indeværende skoleår er udvikling af læringssamtaler på medarbejderniveau, fleksible læringsmiljøer, forældresamarbejde samt et arbejde med skolens grundfortælling og kerneopgave.
Vi søger en kollega, der:

  • Har gennemført en læreruddannelse,
  • Er fagligt dygtig og ambitiøs på egne og børnenes vegne,
  • Er imødekommende og positiv i sin tilgang til børn, forældre og kollegaer,
  • Har en positiv tilgang til en inkluderende skole, og arbejder for at alle elever trives,
  • Tager aktiv del i og biddrager til et velfungerende teamsamarbejde
  • Har et godt humør og vil biddrage til et positivt arbejdsmiljø.
Yderligere information kan fås på skolens hjemmeside www.mou-skole.dk eller ved henvendelse til skoleleder Kristine S. Jørgensen 99824686 / 22747471, eller viceskoleleder Mariann N. Gam 99824686. Ansøgningsfrist 26.2 Samtaler forventes i uge 9.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er tidsbegrænset ansættelse som rotationsvikar. Sammen med din ansøgning bedes du medsende dokumentation for, at du opfylder betingelserne for at kunne ansættes som rotationsvikar. Dokumentationen får du ved henvendelse til enten din A-kasse eller dit Jobcenter. 

Forud for endelig ansættelse indhentes der børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:17. januar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

EUC Nordvest søger historielærer til barselsvikariat

EUC NORDVEST Lerpyttervej 52

Historielærer til Thisted og Morsø Handelsgymnasium barselsvikariat Brænder du for historiefaget, vil du gerne dele rundhåndet ud af din viden, og kan du lide at arbejde med unge, lærelystne elever? Så er du måske lige netop dén, vi med lys og lygte...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Aalborg Sportshøjskole søger forstander med overblik og visioner

AALBORG SPORTSHØJSKOLE

Aalborg Sportshøjskoles for stander har valgt at søge nye udfordringer. Derfor søger skolen ny forstander til ansættelse fra 15. april 2018 eller snarest muligt derefter.Aalborg Sportshøjskole er en velfungerende skole med en rigtig sund økonomi og ...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

FOKUS Folkeoplysning i Aalborg søger undervisere til alle fagområder.

FOKUS Folkeoplysning

Aalborg
Job i FOKUS Har du noget at byde på? FOKUS Folkeoplysning i Aalborg søger undervisere til alle fagområder. Den bedste underviser i FOKUS Folkeoplysning, er typen der brænder igennem, med sit engagement og sin lyst til, at indvie andre voksne, i det ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

GENOPSLAG Underviser til læsevejledning på Aalborg Tekniske Gymnasium

TECHCOLLEGE

Brænder du for ordblindeundervisning og socialpædagogisk støtte (SPS) samt samarbejde i teams, og vil du være med til at skabe et spændende og udfordrende fagligt miljø for vores ca. 800 HTX-elever og ca. 200 EUX-elever? Jobprofil Aalborg Tekniske G...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Adjunkt/lektor til UCN act2learn PÆDAGOGIK & LÆRING - med fokus på relations- og ressourceorienteret pædagogik (ICDP)

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Aalborg
Har du lyst til at være en del af en efter- og videreuddannelsesafdeling, som er kendetegnet ved at være praksisorienteret, have en høj faglighed, levere høj kvalitet i vores kerneydelse samt en afdeling der prioriterer og udvikler faglige fællesska...