Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rotationsvikar som pædagogmedhjælper skole og SFO

Skolecenter Jetsmark tilbyder en stilling som rotationsvikar til en kompetent pædagogmedhjælper i vores almen skole og sfo

Du skal opfylde betingelserne for at være rotationsvikar, blandt andet min. 6 måneders ledighed for at søge denne stilling. Tal med din a-kasse eller dit Jobcenter for at være sikker på, at du er i målgruppen. Stillingen er en fuldtidsstilling med start 5. marts 2018 og max. 26 uger frem.

Skolecenter Jetsmark har grundskole (0. – 6. årgang) i både Kaas og i Pandrup. I Kaas har vi vores samlede overbygning samt vores specialklasserække for elever med massive indlæringsvanskeligheder.

Du vil primært være ansat som medhjælper i almen skole og sfo.

Vi forventer, at du har kreative evner, da du vil komme til at deltage i billedkunstlektioner samt evt. på kreativ linje.

Du kan læse nærmere om Skolecenter Jetsmark på vores hjemmeside (https://skolecenterjetsmark.skoleporten.dk/sp).

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med FOA.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger kan opnås ved henvendelse til afdelingsleder Lars Bang 4191 3099.

Samtaler afholdes i uge 9.

Sammen med din ansøgning bedes du medsende dokumentation for, at du opfylder betingelserne for at blive rotationsvikar. Dokumentationen kan du få enten hos din a-kasse eller hos dit Jobcenter. Ansøgninger modtages kun via link.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her