Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Royal Sushi i Hillerød søger Sushi Kok

Sushi Kok

Royal Taste Sushi i Hillerød Sushi Kok  :

Krav:

- Stabil

- Kan lave sushi på en rimeligt god kvalitet

- Erfaring fra japansk køkken er en fordel.

- Imødekommende

- Kan godt lide at arbejde i travlt situationer

- Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans

Tiltrædelse: snarest

Løn efter aftale

Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til info@royal-taste.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330008342Phoenix-81959b5412019-04-16T00:00:00Royal Sushi i Hillerød søger Sushi Kok

Sushi Kok

Royal Taste Sushi i Hillerød Sushi Kok  :

Krav:

- Stabil

- Kan lave sushi på en rimeligt god kvalitet

- Erfaring fra japansk køkken er en fordel.

- Imødekommende

- Kan godt lide at arbejde i travlt situationer

- Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans

Tiltrædelse: snarest

Løn efter aftale

Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til info@royal-taste.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

2019-06-01T00:51:24.460 Sushi Kok Royal Taste Sushi i Hillerød Sushi Kok : Krav: - Stabil - Kan lave sushi på en rimeligt god kvalitet - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Imødekommende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans Tiltrædelse: snarest Løn efter aftale Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til info@royal-taste.dk Vi glæder os til at byde dig velkommen.11jobnet81959b54100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-31T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandHillerød3509666ØSTENS KONGE ApS11Slotsgade 613400HillerødDKDanmark0
info@royal-taste.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent746647JobNet4976397497639710016-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=81959b54https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=81959b54https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=81959b54&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=81959b54&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgRoyal Sushi i Hillerød søger Sushi Kok12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361492748Si Mu Yaninfo@royal-taste.dkDKDanmarkDKDanmark330090340Cater / kok med grøn profil og evnen til forandringRobot Markersens Madkunst udbyder en ny stilling som køkkenudvikler. Køkkenudvikleren vil - på baggrund af vores værdisæt baseret på kvalitet, bæredygtighed og madfællesskab - få ansvar for at udvikle og drive vores frokosttilbud samt sikre den daglige leverance til vores kunder i Nordsjælland. Vi forventer, at du har en baggrund som Cater kok med minimum 5 års erfaring bag sig. Ud over en knivskarp fornemmelse for råvarekvalitet, smagssammensætning og et godt øje for æstetik, er det vigtigt, at du er struktureret i dit arbejde og er god til at få de store portioner velsmagende, pakket i systemer klar til levering. Det er også afgørende for os, at du har god energi og brænder for de samme værdier som os, og har evnen og viljen til at føre dem ud i livet. Vi tilbyder en stilling med mulighed for selvstændigt at sætte et personligt aftryk på en eksisterende virksomhed, som har god kundebase og har lyst til forandring. Som køkkenudvikler vil du have et tæt samarbejde med ejeren af Markersens Madkunst, og sammen have ansvar for drift og udvikling af vores frokostkøkken. Markersens Madkunst holder til i Hillerød. Ansættelsesvilkår, herunder arbejdstider, opgaver og løn, forhandles individuelt. Vi glæder os til en samtale og finde ud af hvordan, vi kan skabe en samarbejdsplatform, der giver optimal mening for begge parter. Send din ansøgning til Susanne Markersen på mk@mkmadkunst.dk senest 1. oktober 2019. Vi tager samtaler i oktober måned og håber at kunne ansætte vores nye medarbejder inden juletravlheden. Vi glæder os til at møde dig! -------- Markersens Madkunst har siden 2006 leveret frokost og selskabscatering. Det er vores mål med et nyt koncept at gå fra vores nuværende 300 til 500 frokostkuverter om dagen og sideløbende udvikle vores selskabsforretning, så vi rammer plet i forhold til det stigende fokus på kvalitet, bæredygtighed og madfællesskab. Virksomheden ledes af Susanne Markersen og beskæftiger desuden 3 kokke og 3 servicemedarbejdere.

Markersens Madkunst udbyder en ny stilling som køkkenudvikler. Køkkenudvikleren vil - på baggrund af vores værdisæt baseret på kvalitet, bæredygtighed og madfællesskab - få ansvar for at udvikle og drive vores frokosttilbud samt sikre den daglige leverance til vores kunder i Nordsjælland.

 

Vi forventer, at du har en baggrund som Cater/kok med minimum 5 års erfaring bag sig. Ud over en knivskarp fornemmelse for råvarekvalitet, smagssammensætning og et godt øje for æstetik, er det vigtigt, at du er struktureret i dit arbejde og er god til at få de store portioner velsmagende, pakket i systemer klar til levering.

Det er også afgørende for os, at du har god energi og brænder for de samme værdier som os, og har evnen og viljen til at føre dem ud i livet.

 

Vi tilbyder en stilling med mulighed for selvstændigt at sætte et personligt aftryk på en eksisterende virksomhed, som har god kundebase og har lyst til forandring.  Som køkkenudvikler vil du have et tæt samarbejde med ejeren af Markersens Madkunst, og sammen have ansvar for drift og udvikling af vores frokostkøkken.

 

Markersens Madkunst holder til i Hillerød. Ansættelsesvilkår, herunder arbejdstider, opgaver og løn, forhandles individuelt. Vi glæder os til en samtale og finde ud af hvordan, vi kan skabe en samarbejdsplatform, der giver optimal mening for begge parter. 

 

Send din ansøgning til Susanne Markersen på mk@mkmadkunst.dk senest 1. oktober 2019. Vi tager samtaler i oktober måned og håber at kunne ansætte vores nye medarbejder inden juletravlheden.

 

Vi glæder os til at møde dig!

 

--------

 

Markersens Madkunst har siden 2006 leveret frokost og selskabscatering. Det er vores mål med et nyt koncept at gå fra vores nuværende 300 til 500 frokostkuverter om dagen og sideløbende udvikle vores selskabsforretning, så vi rammer plet i forhold til det stigende fokus på kvalitet, bæredygtighed og madfællesskab. Virksomheden ledes af Susanne Markersen og beskæftiger desuden 3 kokke og 3 servicemedarbejdere.

 

MARKERSEN ApSHillerød2019-09-16T00:00:002019-09-30T00:00:00
330077495ChefRobot Bybjerggaard Kro Hotel seeks a fulltime or part time trained chef for hotel and conference center. Job will require work in weekends. We emphasize a stable, orderliness, independent person, who appreciate good hygiene, makes tasty and well-prepared food and know how to present the meal. The job requires danish workpermit. Apply for job on mail attached CV and foto.

Bybjerggaard Kro & Hotel seeks a fulltime or part time trained chef for hotel and conference center. Job will require work in weekends. We emphasize a stable, orderliness, independent person, who appreciate good hygiene, makes tasty and well-prepared food and know how to present the meal.

The job requires danish workpermit.

Apply for job on mail attached CV and foto. 

Bybjerggaard v/Jan og Birgit FrandsenFrederikssund2019-08-23T00:00:002019-10-16T00:00:00
330073768Kok til Kronborg RøgeriRobot Vi søger en dygtig og kvalificeret kok, med nogle års erfaring, som kan være med til at løfte vores virksomhed med fokus på smag, kvalitet og friske råvarer. Vi holder til i Helsingør, hvor vi har et fuldt funktionelt køkken, tre traditionelle røgeovne samt to kørende salgsenheder. Vi søger en kok, som kan tage initativ, ansvar og være yderst effektiv. Du skal stå for indkøb, mindske spild, ansvar for egenkontrol samt være med til at udvikle vores produkter, som både skal sælges i røgeriet i Helsingør, hvor vi både har udeservering samt fiskebutik, og vores to kørerende salgsenheder. Derudover ville det være en fordel, hvis du har en forkærlighed for fisk samt erfaring med røgning. Ved interesse kontakt os venligst på følgende nr: 51899954

Vi søger en dygtig og kvalificeret kok, med nogle års erfaring, som kan være med til at løfte vores virksomhed med fokus på smag, kvalitet og friske råvarer. 

Vi holder til i Helsingør, hvor vi har et fuldt funktionelt køkken, tre traditionelle røgeovne samt to kørende salgsenheder. 

Vi søger en kok, som kan tage initativ, ansvar og være yderst effektiv. Du skal stå for indkøb, mindske spild, ansvar for egenkontrol samt være med til at udvikle vores produkter, som både skal sælges i røgeriet i Helsingør, hvor vi både har udeservering samt fiskebutik, og vores to kørerende salgsenheder. Derudover ville det være en fordel, hvis du har en forkærlighed for fisk samt erfaring med røgning. 

Ved interesse kontakt os venligst på følgende nr: 51899954

Kronborg Røgeri ApSHelsingør2019-08-16T00:00:002019-10-09T00:00:00
330090669Faglært kok til alle køkkenpartierRobot Vores personalekantine på Kongebakken i Smørum er i rivende udvikling og vi søger derfor en faglært kok til ledig stilling fra 1. oktober! Har du lyst til at arbejde med økologi og sundhed? Og sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok? Vi huser tæt på S-tog stationen og hvis du kører i bil, er der også gratis parking. Tiltrædelse: 1. oktober 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på miljø, arbejdsmiljø, duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Du får en fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 6.30-14.25, fredag til kl. 14.20 Du indgår i produktionen i en turnus, hvor du sammen med det øvrige produktionsteam roterer på partierne hver 14. dag - således kommer du til at arbejde på alle køkkenets partier det varme og lune, det kolde og salatkøkkenet - vi sylter, fermenterer, laver pålæg og alt med friske råvarer Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du skal arbejde i et køkken, der er fuldt åbent ud til de daglige gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faguddannet kok og har oparbejdet et godt fundament i din faglighed - hvor kvaliteten og sundheden i dit produkt er på højt niveau Du har en bred faglig profil, har meget gerne arbejdet med det vegetariske køkken tidligere og har lyst til at arbejde med din konstante udvikling Du trives i et stort team, hvor du kan samarbejde på tværs af funktionerne i køkkenet - og samtidig kan du arbejde selvstændigt og ansvarligt på dit eget parti Du har det store overblik og er god til at motivere dine kolleger Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig administrative opgaver Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I kantinen er vi et velfungerende team på 25 glade kolleger - deraf 17 i køkkenets produktion. Vi arbejder sammen i et stort og åbent køkken med masser af kærlighed til maden, hinanden og vores omgivelser. Vi har en skarp profil med Fazer Food Co& 39 s koncept som fundament. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi servicerer hver dag ca. 450 gæster til morgenbuffet og ca. 1150 til frokost. Det kræver overblik, engagement og samarbejde - til gavn for vores kunde, gæsterne og hinanden! Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Snarest muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservice.dk

Vores personalekantine på Kongebakken i Smørum er i rivende udvikling og vi søger derfor en faglært kok til ledig stilling fra 1. oktober! Har du lyst til at arbejde med økologi og sundhed? Og sætter du også pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok?

Vi huser tæt på S-tog stationen og hvis du kører i bil, er der også gratis parking.

Tiltrædelse: 1. oktober 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på miljø, arbejdsmiljø, duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Du får en fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 6.30-14.25, fredag til kl. 14.20
  • Du indgår i produktionen i en turnus, hvor du sammen med det øvrige produktionsteam roterer på partierne hver 14. dag - således kommer du til at arbejde på alle køkkenets partier; det varme og lune, det kolde og salatkøkkenet - vi sylter, fermenterer, laver pålæg og alt med friske råvarer
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du skal arbejde i et køkken, der er fuldt åbent ud til de daglige gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok og har oparbejdet et godt fundament i din faglighed - hvor kvaliteten og sundheden i dit produkt er på højt niveau
  • Du har en bred faglig profil, har meget gerne arbejdet med det vegetariske køkken tidligere og har lyst til at arbejde med din konstante udvikling
  • Du trives i et stort team, hvor du kan samarbejde på tværs af funktionerne i køkkenet - og samtidig kan du arbejde selvstændigt og ansvarligt på dit eget parti
  • Du har det store overblik og er god til at motivere dine kolleger
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig administrative opgaver
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I kantinen er vi et velfungerende team på 25 glade kolleger - deraf 17 i køkkenets produktion. Vi arbejder sammen i et stort og åbent køkken med masser af kærlighed til maden, hinanden og vores omgivelser. Vi har en skarp profil med Fazer Food & Co's koncept som fundament. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi servicerer hver dag ca. 450 gæster til morgenbuffet og ca. 1150 til frokost. Det kræver overblik, engagement og samarbejde - til gavn for vores kunde, gæsterne og hinanden!

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservice.dk

Fazer Food Services A/SSmørum2019-09-16T00:00:002019-11-11T00:00:00
330071079Kok - Italiensk cafe & restaurantRobot La Rustica søger en dygtig kok til sin forretning i Ballerup centeret som er engageret og dynamisk. Vores mål er hele tiden, at udvikle og skabe nye gastronomiske oplevelser for kunder og gæster. Dine kompetencer: Du brænder for udvikling og har lyst til at bidrage Har humoristisk sans, er handlings orienteret og selvkørende Har lyst til at være en del af et velfungerende team af engagerede medarbejdere. Du er innovativ og er interesseret i nye trends. Kan kordinere flere forskellige arrangementer samtidigt. Tager naturligt ejerskab og kommunikerer godt med både kolleger, gæster leverandører. Du har et godt fagligt netværk. Du har et godt kendskab til og erfaring fra det italienske køkken. Du har et godt kendskab til og erfaring fra det internationale køkken og madkultur. Du har forretningsforståelse og dermed fokus på salg og bundlinje. Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansøgninger sendes til ballerup@la-rustica.dk mærket Kok Ballerup Eventuelle spørgsmål vedr. stillinge kan stilles til indehaver Ømer Demir tlf. 21 63 39 29

La Rustica søger en dygtig kok til sin forretning  i Ballerup centeret som er engageret og dynamisk. 

Vores mål er hele tiden, at udvikle og skabe nye gastronomiske oplevelser for kunder og gæster.    

Dine kompetencer:  

  • Du brænder for udvikling og har lyst til at bidrage
  • Har humoristisk sans, er handlings orienteret og selvkørende
  • Har lyst til at være en del af et velfungerende team af engagerede medarbejdere. 
  • Du er innovativ og er interesseret i nye trends. 
  • Kan kordinere flere forskellige arrangementer samtidigt. 
  • Tager naturligt ejerskab og kommunikerer godt med både kolleger, gæster  & leverandører. 
  • Du har et godt fagligt netværk. 
  • Du har et godt kendskab til og erfaring fra det italienske køkken. 
  • Du har et godt kendskab til og erfaring fra det internationale køkken og madkultur. 
  • Du har forretningsforståelse og dermed fokus på salg og bundlinje.                       

 Tiltrædelse hurtigst muligt. 

Ansøgninger sendes til ballerup@la-rustica.dk mærket 'Kok Ballerup'   

Eventuelle spørgsmål vedr. stillinge kan stilles til indehaver Ømer Demir tlf. 21 63 39 29

La Rustica Ballerup ApSBallerup2019-08-10T00:00:002019-10-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Cater / kok med grøn profil og evnen til forandring

MARKERSEN ApS

Hillerød
Markersens Madkunst udbyder en ny stilling som køkkenudvikler. Køkkenudvikleren vil - på baggrund af vores værdisæt baseret på kvalitet, bæredygtighed og madfællesskab - få ansvar for at udvikle og drive vores frokosttilbud samt sikre den daglige le...
Indrykket:16. september 2019
Udløbsdato:30. september 2019

Chef

Bybjerggaard v/Jan og Birgit Frandsen

Frederikssund
Bybjerggaard Kro Hotel seeks a fulltime or part time trained chef for hotel and conference center. Job will require work in weekends. We emphasize a stable, orderliness, independent person, who appreciate good hygiene, makes tasty and well-prepared ...
Indrykket:23. august 2019
Udløbsdato:16. oktober 2019

Kok til Kronborg Røgeri

Kronborg Røgeri ApS

Helsingør
Vi søger en dygtig og kvalificeret kok, med nogle års erfaring, som kan være med til at løfte vores virksomhed med fokus på smag, kvalitet og friske råvarer. Vi holder til i Helsingør, hvor vi har et fuldt funktionelt køkken, tre traditionelle røgeo...
Indrykket:16. august 2019
Udløbsdato:9. oktober 2019

Faglært kok til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Smørum
Vores personalekantine på Kongebakken i Smørum er i rivende udvikling og vi søger derfor en faglært kok til ledig stilling fra 1. oktober! Har du lyst til at arbejde med økologi og sundhed? Og sætter du også pris på at have tid til familien? Så er d...
Indrykket:16. september 2019
Udløbsdato:11. november 2019

Kok - Italiensk cafe & restaurant

La Rustica Ballerup ApS

Ballerup
La Rustica søger en dygtig kok til sin forretning i Ballerup centeret som er engageret og dynamisk. Vores mål er hele tiden, at udvikle og skabe nye gastronomiske oplevelser for kunder og gæster. Dine kompetencer: Du brænder for udvikling og har lys...
Indrykket:10. august 2019
Udløbsdato:3. oktober 2019