Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ruby-udvikler med ambitioner om ansvar

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329832418Phoenix-7918880112018-06-14T00:00:00Ruby-udvikler med ambitioner om ansvar

RUBY-UDVIKLER

Group Buy ApS i Brøndby søger en erfaren Ruby-udvikler til vedligeholdelse og udvikling af vores ordresystem. På sigt vil den rette kandidat blive ansvarlig for al IT i virksomheden.

Der er tale om en nyoprettet stilling, så du får gode muligheder for at præge jobbet. Vi har skabt stor vækst og har derfor brug for at dedikere en stærk IT kompetence til at optimere og videreudvikle vores ordre, - og lagerstyringsplatform. Systemet styrer hele værdikæden fra webshop via ordrebehandling til betalingsmodul og det er helt afgørende at kunderne oplever et godt ordreflow og at vores logistik og betaling fungerer optimalt.

Bliv en del af en virksomhed i spirende udvikling

Hos Group Buy driver og udvikler vi fordelsklubben pluus.dk, som giver vores kunder muligheden for at vælge imellem ca. 50.000 produkter til indkøbspris. Ambitionerne er tårnhøje og inden længe udvider vi vores sortiment yderligere. Vi har åbnet vores koncept i Danmark, Sverige og Tyskland og er på vej til at indtage flere lande.

 

Arbejdsopgaver:

  • Optimering og udvikling af platform til håndtering af ordrer, lager og betaling
  • Koordinering af samarbejde med ekstern systemleverandør
  • Gradvis overtagelse af ansvaret for virksomhedens samlede IT setup

Jobbet vil være meget selvstændigt og det er vigtigt, at du har lyst til og evner til at tage ansvar.

Egenskaber

  • Du er hysterisk med din kodekvalitet
  • Stærk erfaring med udvikling i Ruby
  • Du er god til at analysere og systemunderstøtte en arbejdsproces
  • Du er glad og positiv

Om virksomheden

Group Buy ApS driver et antal fordelsklubber i Danmark, Tyskland og Sverige og er på vej til at starte op på andre markeder, hvor vi gør det muligt for vores kunder at spare penge.

Vi tilbyder ansættelse i en ung virksomhed, der er ejet af erfarne folk. Vi har et solidt fundament og har på kort tid etableret et stærkt team. Du vil få alle de udfordringer du har lyst til og vi vil glæde os over at se dig udvikle dig yderligere hos os. Vi skaber et godt arbejdsmiljø og insisterer på at det skal være sjovt og rart at gå på arbejde. Du vil få en god løn, der matcher din erfaring og din baggrund.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er 27. juli 2018. Vi besætter stillingen når vi har fundet den rette medarbejder, så send gerne din ansøgning straks.

Spørgsmål stilles til John Martinussen på telefon 27508868 eller mail jm@voksewerk.dk

2018-08-10T00:50:31.520 RUBY-UDVIKLER Group Buy ApS i Brøndby søger en erfaren Ruby-udvikler til vedligeholdelse og udvikling af vores ordresystem. På sigt vil den rette kandidat blive ansvarlig for al IT i virksomheden. Der er tale om en nyoprettet stilling, så du får gode muligheder for at præge jobbet. Vi har skabt stor vækst og har derfor brug for at dedikere en stærk IT kompetence til at optimere og videreudvikle vores ordre, - og lagerstyringsplatform. Systemet styrer hele værdikæden fra webshop via ordrebehandling til betalingsmodul og det er helt afgørende at kunderne oplever et godt ordreflow og at vores logistik og betaling fungerer optimalt. Bliv en del af en virksomhed i spirende udvikling Hos Group Buy driver og udvikler vi fordelsklubben pluus.dk, som giver vores kunder muligheden for at vælge imellem ca. 50.000 produkter til indkøbspris. Ambitionerne er tårnhøje og inden længe udvider vi vores sortiment yderligere. Vi har åbnet vores koncept i Danmark, Sverige og Tyskland og er på vej til at indtage flere lande. Arbejdsopgaver: Optimering og udvikling af platform til håndtering af ordrer, lager og betaling Koordinering af samarbejde med ekstern systemleverandør Gradvis overtagelse af ansvaret for virksomhedens samlede IT setup Jobbet vil være meget selvstændigt og det er vigtigt, at du har lyst til og evner til at tage ansvar. Egenskaber Du er hysterisk med din kodekvalitet Stærk erfaring med udvikling i Ruby Du er god til at analysere og systemunderstøtte en arbejdsproces Du er glad og positiv Om virksomheden Group Buy ApS driver et antal fordelsklubber i Danmark, Tyskland og Sverige og er på vej til at starte op på andre markeder, hvor vi gør det muligt for vores kunder at spare penge. Vi tilbyder ansættelse i en ung virksomhed, der er ejet af erfarne folk. Vi har et solidt fundament og har på kort tid etableret et stærkt team. Du vil få alle de udfordringer du har lyst til og vi vil glæde os over at se dig udvikle dig yderligere hos os. Vi skaber et godt arbejdsmiljø og insisterer på at det skal være sjovt og rart at gå på arbejde. Du vil få en god løn, der matcher din erfaring og din baggrund. Ansøgningsfrist Ansøgningsfristen er 27. juli 2018. Vi besætter stillingen når vi har fundet den rette medarbejder, så send gerne din ansøgning straks. Spørgsmål stilles til John Martinussen på telefon 27508868 eller mail jm@voksewerk.dk11Jobnet79188801100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-08-09T00:00:000000https://voksewerk.dk/2018/06/14/ruby-udvikler/0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3286617Voksewerk11Kornmarksvej 22605BrøndbyDKDanmark0
jm@voksewerk.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent590543JobNet48408811000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=79188801https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=79188801https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=79188801&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=79188801&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/IT_Ingenioer_og_energi/IT/8.jpgBrænder du for IT? Som medarbejder får du mange spændende opgaver.12008011Dansk3Læse/ tale1IT355631157Johnjm@voksewerk.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK