RUC Uddannelse & Studerende søger to erfarne tal- og analysemedarbejdere

RUC Uddannelse & Studerende søger to erfarne tal- og analysemedarbejdere til uddannelsesstatistik, kvalitetsarbejde og akkreditering til faste stillinger på fuld tid.

Hvem er vi?
RUC Uddannelseskvalitet og - strategi (RUKS) er én af 6 enheder i RUC Uddannelse & Studerende. RUKS’ primære arbejdsopgaver er understøttelse af Roskilde Universitets arbejde med uddannelseskvalitet og –udvikling, uddannelsesstrategi og -talanalyse - og i disse år også projektenhed for forberedelser til den kommende institutionsakkreditering.

Hvem er I?

Vi søger to medarbejdere, som har erfaring med at arbejde med store datasæt, og som samtidig har stærke kvantitative og analytiske kompetencer.

I har begge erfaring med talanalyse - måske fra et universitet eller en anden uddannelsesinstitution. I har et solidt kendskab til statistikprogrammer og Qlick View - og meget gerne STADS på tabelniveau. Kendskab til databaser, herunder udsøgning og kvalitetssikring af data, registerdata og uddannelsesstatistiske og uddannelsesøkonomiske problemstillinger er nødvendigt.

Tal og analyse skal kommunikeres, og I skal derfor også være stærke kommunikatører og gode til at formidle kvantitative data til andre på en let forståelig måde. I er stærke i kritisk analyse og akademisk nytænkning.

Det er vigtigt, at I har en systematisk og struktureret tilgang til arbejdet, og at I trives med en travl og omskiftelig hverdag med lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde.

I har et godt overblik og evnen til at prioritere mellem mange opgaver med faste eller varierende deadlines.

I skal formå at få RUC’s organisation, uddannelsesstruktur og -processer ind under huden ret hurtigt og ikke mindst kunne trives i et komplekst og forskelligartet interesselandskab.

Vi lægger vægt på, at I har en positiv tilgang til arbejdet og jeres kolleger.

Vi tilbyder
RUC er midt i en rivende udvikling, som I får mulighed for at komme ind og præge. I bliver en del af en god kollegagruppe i RUKS, og I vil derudover få en bred samarbejdsflade med kolleger i den øvrige administration og ikke mindst med de medarbejdere på institutterne, der arbejder med uddannelseskvalitet.

RUC er i gang med at etablere et talbånd på tværs af hele universitetet, som I naturligt vil blive en del af.

Selvom vi har travlt, er der god balance mellem dét derhjemme og arbejdet – og der er altid plads til et godt grin.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte

  • Udarbejdelse af relevante analyser og oplæg til beslutning – herunder forskellige typer af jævnligt tilbagevendende undersøgelser.
  • Ansvarlig for levering af kvalitetssikret talmateriale ifm. institutionsakkreditering
  • Ansvarlig for studieleder- og uddannelsesrapporter
  • Træk, kvalitetssikring og klar formidling af nøgletal
  • Udarbejdelse af ledelsesinformation på uddannelsesområdet
  • Understøttelse af institutters og fags arbejde på det uddannelsesstatistiske område

Lyder ovenstående opgaver spændende og kan du sige ja til det meste – så er det måske dig, vi søger?

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at henvende dig til leder af RUC Uddannelseskvalitet og -strategi Charlotte Brammer på cbrammer@ruc.dk.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om faste stillinger på 37 timer. uge. Vi ønsker stillingerne besat snarest muligt. Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante forhandlingsberettigede organisation. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Ansøgning
For at søge om stillingen: gå ind på RUC’s hjemmeside under ”Ledige stillinger”. Klik på knappen ”Søg stilling her”.

Ansøgningen skal indeholde:
  1. Motiveret ansøgning
  2. CV
  3. Dokumentation for uddannelse

Ansøgningsfristen er 30. april 2018.

Samtalerne afholdes den 7. maj 2018.

Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget i betragtning.

Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

AC-fuldmægtig til Psykiatrisk Center Sct. Hans, Administrationen som centerøkonom

KA00 - Centerledelse, Adm. m.v.

Roskilde
PC Sct. Hans søger en AC-fuldmægtig, 37 timer om ugen med tiltrædelse 1. juli 2018 eller efter aftale. Er du til økonomi og analyser i et tværfagligt samarbejde inden for sundhedsområdet og vil gøre en forskel i psykiatrien så er du den rette til de...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Specialister til kontrolopgaver i tilknytning til CEBIS i den kommende Skattestyrelse

Skatteområdet i SKAT

Høje-Taastrup
Har du drive og engagement til at sætte et betydeligt aftryk på samfundsøkonomien? Ønsker du at deltage i en målrettet indsats mod grænseoverskridende skattetænkning, skattespekulation og skatteunddragelse, hvor din arbejdsindsats kan betyde et mind...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Borgerrådgiver til Ringsted Kommune

Ringsted Kommune

Holbæk
Ringsted Kommunes Byråd har besluttet at etablere en borgerrådgiverfunktion. Vi er derfor på udkig efter en selvstændig, serviceminded person, der kan styrke samspillet mellem kommunen og borgerne. Borgerrådgiveren ansættes af byrådet og fungerer i ...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018