Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

RUC Uddannelse & Studerende søger to erfarne tal- og analysemedarbejdere

RUC Uddannelse & Studerende søger to erfarne tal- og analysemedarbejdere til uddannelsesstatistik, kvalitetsarbejde og akkreditering til faste stillinger på fuld tid.

Hvem er vi?
RUC Uddannelseskvalitet og - strategi (RUKS) er én af 6 enheder i RUC Uddannelse & Studerende. RUKS’ primære arbejdsopgaver er understøttelse af Roskilde Universitets arbejde med uddannelseskvalitet og –udvikling, uddannelsesstrategi og -talanalyse - og i disse år også projektenhed for forberedelser til den kommende institutionsakkreditering.

Hvem er I?

Vi søger to medarbejdere, som har erfaring med at arbejde med store datasæt, og som samtidig har stærke kvantitative og analytiske kompetencer.

I har begge erfaring med talanalyse - måske fra et universitet eller en anden uddannelsesinstitution. I har et solidt kendskab til statistikprogrammer og Qlick View - og meget gerne STADS på tabelniveau. Kendskab til databaser, herunder udsøgning og kvalitetssikring af data, registerdata og uddannelsesstatistiske og uddannelsesøkonomiske problemstillinger er nødvendigt.

Tal og analyse skal kommunikeres, og I skal derfor også være stærke kommunikatører og gode til at formidle kvantitative data til andre på en let forståelig måde. I er stærke i kritisk analyse og akademisk nytænkning.

Det er vigtigt, at I har en systematisk og struktureret tilgang til arbejdet, og at I trives med en travl og omskiftelig hverdag med lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde.

I har et godt overblik og evnen til at prioritere mellem mange opgaver med faste eller varierende deadlines.

I skal formå at få RUC’s organisation, uddannelsesstruktur og -processer ind under huden ret hurtigt og ikke mindst kunne trives i et komplekst og forskelligartet interesselandskab.

Vi lægger vægt på, at I har en positiv tilgang til arbejdet og jeres kolleger.

Vi tilbyder
RUC er midt i en rivende udvikling, som I får mulighed for at komme ind og præge. I bliver en del af en god kollegagruppe i RUKS, og I vil derudover få en bred samarbejdsflade med kolleger i den øvrige administration og ikke mindst med de medarbejdere på institutterne, der arbejder med uddannelseskvalitet.

RUC er i gang med at etablere et talbånd på tværs af hele universitetet, som I naturligt vil blive en del af.

Selvom vi har travlt, er der god balance mellem dét derhjemme og arbejdet – og der er altid plads til et godt grin.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte

  • Udarbejdelse af relevante analyser og oplæg til beslutning – herunder forskellige typer af jævnligt tilbagevendende undersøgelser.
  • Ansvarlig for levering af kvalitetssikret talmateriale ifm. institutionsakkreditering
  • Ansvarlig for studieleder- og uddannelsesrapporter
  • Træk, kvalitetssikring og klar formidling af nøgletal
  • Udarbejdelse af ledelsesinformation på uddannelsesområdet
  • Understøttelse af institutters og fags arbejde på det uddannelsesstatistiske område

Lyder ovenstående opgaver spændende og kan du sige ja til det meste – så er det måske dig, vi søger?

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at henvende dig til leder af RUC Uddannelseskvalitet og -strategi Charlotte Brammer på cbrammer@ruc.dk.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om faste stillinger på 37 timer. uge. Vi ønsker stillingerne besat snarest muligt. Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante forhandlingsberettigede organisation. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Ansøgning
For at søge om stillingen: gå ind på RUC’s hjemmeside under ”Ledige stillinger”. Klik på knappen ”Søg stilling her”.

Ansøgningen skal indeholde:
  1. Motiveret ansøgning
  2. CV
  3. Dokumentation for uddannelse

Ansøgningsfristen er 30. april 2018.

Samtalerne afholdes den 7. maj 2018.

Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget i betragtning.

Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Vi søger fogeder til Driftscenter Roskilde i Gældsstyrelsen

Skatteforvaltningen, Roskilde, Universitetsvej

Roskilde
Kan du arbejde med ordentlighed og empati på den ene side og faglighed og effektivitet på den anden? Har du engagement og ansvarsfølelse, og er du dygtig til at kommunikere, så er det dig, vi søger som foged til Gældsstyrelsen i Roskilde. Ansvarsføl...
Indrykket:10. september 2018
Udløbsdato:28. september 2018

Vi søger 2 nye kolleger til Gældsstyrelsen, Driftscenter Roskilde - 1 med juridiske kvalifikationer og 1 med økonomiske kvalifikationer.

Skatteforvaltningen, Roskilde, Universitetsvej

Roskilde
Kan du arbejde med ordentlighed og empati på den ene side, og faglighed og effektivitet på den anden? Har du engagement og ansvarsfølelse til at arbejde med inddrivelse af gæld? Så er det dig, vi søger til vores insolvensenheder. Gældsstyrelsen har ...
Indrykket:10. september 2018
Udløbsdato:28. september 2018

Sagsbehandlere til refusioner af udbytteskat

Skatteforvaltningen, Høje-Taastrup, Helgeshøj Allé 49-55

Høje-Taastrup
Trives du i et miljø, hvor høj faglighed, kundekontakt og en humoristisk og positiv omgangstone præger hverdagen? Så er det måske dig der er en af vores nye kompetente sagsbehandlere til Udbytteområdet. Ansvarsområder og samarbejde Dit hovedansvarso...
Indrykket:14. september 2018
Udløbsdato:30. september 2018

Sagsbehandlere til Toldstyrelsen

Skatteforvaltningen, Køge

Køge
Vil du være en del af en styrelse, der med stort engagement samarbejder med myndigheder og virksomheder på tværs af landet og i resten af Europa, og hvor vores kunder altid får en professionel service? Så er du måske vores kommende kollega i en af n...
Indrykket:15. september 2018
Udløbsdato:30. september 2018

Akademiker til enheden for Omrejsende Kriminelle Grupperinger i Nationalt Efterforskningscenter

Politiområdet, Ejby

Brøndby
Glostrup, Rigspolitiet, Politiområdet Kriminalitetsbilledet ændrer sig hele tiden. Det stiller store krav til politiets evne til at være på forkant med nye tiltag inden for forebyggelse og kriminalitetsbekæmpelse. Som en del af den nye enhed for Omr...
Indrykket:6. september 2018
Udløbsdato:1. oktober 2018