Rungsted Skole søger ambitiøs læsevejleder og dansklærer til mellemtrinnet

På Rungsted Skole har vi en vision om, at alle elever skal præstere på samme niveau indenfor både det humanistiske og naturvidenskabelige område. Vi prioriterer at arbejde i Professionelle Læringsfællesskaber og har fokus på, at udvikling sker gennem systematisk samarbejde. Derfor har vi afsat tid til bl.a. observation af undervisning, feedback, refleksion mm. Som læsevejleder er du et fagligt fyrtårn, der bidrager til at kvalificere lærende samtaler for derigennem at forbedre elevernes læring og trivsel.

Du bliver en del af PLC og skal arbejde tæt sammen med vores to dygtige læsevejledere. Motiveres du af, at arbejde sammen med fagligt dygtige, engagerede kollegaer med en høj arbejdsglæde samt arbejde på en skole der prioriterer Professionelle Læringsfællesskaber og tid til udvikling, så er Rungsted Skole den rette arbejdsplads.

Rungsted Skole har et højt ambitionsniveau og en vision om, at gøre en god skole fremragende. Eleverne på Rungsted Skole har en høj faglighed og trivsel, hvilket bidrager til, at resultaterne fra Hørsholm Kommune, ligger helt i top. Vi er en attraktiv skole i udvikling med stor søgning og engagerede forældre. Rungsted Skole er to-sporet med 470 elever og 60 medarbejdere. Vi har gode arbejdsvilkår og fleksible rammer for tilstedeværelse samt et tæt og respektfuldt samarbejde mellem lærere og pædagoger. Skolen ligger 2 min. fra Rungsted Station.

Hvad søger vi?
Vi søger en ambitiøs dansklærer til mellemtrinnet, der brænder for høj faglighed og ønsker at arbejde på en skole, hvor eleverne er engagerede i undervisningen og forældrene vil noget med deres børns fremtid. Du skal være uddannet læsevejleder, samt have interesse for at varetage faglige støtteopgaver. Dine øvrige linjefag byder vi velkommen.

Lærere ved Rungsted Skole:

 • Har en høj faglighed
 • Arbejder tværfagligt og er teamplayers
 • Sætter læringsmål og følger op på dem
 • Arbejder evidensinformeret
 • Er åbne, stærke kommunikativt og har et positivt værdisæt
 • Har stærke kompetencer i klasseledelse

Vi glæder os til at byde dig velkommen til:
 • En skole med dygtige, ambitiøse og engagerede kollegaer
 • En arbejdsplads med en høj social kapital
 • En skole hvor eleverne har lyst til læring
 • En skole der præsterer højt både fagligt og trivselsmæssigt
 • En attraktiv kommune med et stærkt skolevæsen

Mere viden:
Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst med DLF. Du er velkommen til at kontakte skoleleder Ulla Wiese Christensen på 2348 6947, hvis du vil vide mere om stillingen. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 20. Ansættelsesstart vil være d. 1. august 2018.

Søg sådan:
Søg stillingen via www.horsholm.dk/job, så vi har den senest d. 7. maj 2018. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.
Læs mere om skolen på www.rungstedskole.horsholm.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Vi søger en læselærer til Sprogpilot

Fredensborg Kommune

Brænder du for læseområdet og for at undervise de yngste elever, som enten har eller er i risiko for at udvikle store skriftsproglige udfordringer? Vil du gerne vejlede lærere til elever med skriftsproglige udfordringer? Så er den ledige stilling i ...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Vi søger 2 lærere, der brænder for børns læring

Fredensborg Kommune

Spændende lærerjobs på Langebjergskolen i Humlebæk Elsker du børn, har du glimt i øjet, og mener du at faglighed, trivsel og sundhed er centrale værdier - så er det dig vi har brug for. Vi søger en dansklærer (barselsvikariat for skoleåret 2018 2019...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

2 lærere til Bistrupskolen - mellemtrin og udskoling

Rudersdal Kommune

Om jobbet Der er to ledige job med tilknytning til henholdsvis mellemtrin og udskoling og med undervisning indenfor fagene dansk i udskolingen, tysk, historie, musik og evt. engelsk. Desuden vil der være mulighed for undervisning i andre almindelig ...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Vi søger 4 lærere til Nivå Skole, der har et inkluderende læringssyn og kan se styrken og værdien i forskellighed

Fredensborg Kommune

Fredensborg
E du positiv? Har du udstråling og naturlig autoritet? Kan du skabe følgeskab og har flair for klasserumsledelse? Betragter du inkluderende læringsfællesskaber som en vigtig del af læreropgaven, og har du gode relationskompetencer? Så er det lige di...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018