Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rusmiddelcenter, Nyborg søger en erfaren misbrugsbehandler

Metodestærk og struktureret misbrugsbehandler

Kan du holde den røde tråd igennem et konceptuelt behandlingsforløb og har du en betydelig metodisk rygsæk, som du formår at sætte i spil, så er det lige dig, vi gerne vil invitere ind i vores team.

Rusmiddelcenter, Nyborg søger en erfaren misbrugsbehandler til stofområdet i en 37-timers stilling med start 1. juni 2021. Arbejdstiden er i dagtimerne mandag til fredag.

Du skal kunne gabe over differentierede indsatser, da målgruppen spænder bredt fra de helt unge som er i mistrivsel og deres familier - til de mennesker, der har haft et langt liv med misbrug af blandt andet heroin.

Voksne, der er i farmakologisk behandling med substitutionsmedicin, er oftest kendetegnet ved sammensatte udsattefaktorer i hverdags-
livet fx hjemløshed, omfattende misbrug, psykiske problemstillinger, dårlig sundhedstilstand, kriminalitet eller skader efter årelangt misbrug. Her er en betydelig del af indsatsen bundet op på skadereducerende arbejde, praktisk hjælp samt kriminalitetsfore-
byggelse kombineret med en sundhedsfaglig indsats i samarbejde med centrets sygeplejersker.

I vores ungeafdeling, som er for de 15-25 årige, arbejder vi med familieorienterede indsatser samt yder terapeutisk støtte til både de unge og de pårørende. Her er indsatsen bygget op omkring den generelle trivsel, som de unge oplever den. En del af behandlingen foregå i gruppebaserede forløb.

Vi har mange samarbejdspartnere, hvorfor du skal have udprægede samarbejdsevner. Du skal synes, at det er spændende at samarbejde med andre, som har et andet udsyn og blik på opgaven.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har en social- eller sundhedsfaglige grunduddannelse kombineret med terapeutisk efteruddannelse
  • Har erfaring med udsatte grupper
  • Kan arbejder systematisk og struktureret
  • Har godt fat i egne grænser og kan formidle dem
  • Er klar, afgrænset og tydelig i din kommunikation
  • Er god til at holde fokus på det væsentlige
  • Tager medansvar for et godt arbejdsmiljø ved at være åben, anerkende og tager et medansvar for centrets samlede opgaver
  • Har en faglig stolthed der gør dig omhyggelig med dokumentationen af dit arbejde

Det, vi kan tilbyde dig, er et velfungerende tværfagligt team med et stærkt kollegialt sammenhold, hvor vores forskellighed bliver fremhævet og værdsat. Vi er en arbejdsplads med rig mulighed for faglig vækst og vi får ekstern supervision. Vi har synlig ledelse, der giver plads og rum til selvstændig og kreativ tilrettelæggelse af opgaverne.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes offentlig straffeattest inden ansættelse.

Nyborg Kommune har indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og betyder, at det ikke er muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.

Vil du høre mere om stillingen er du velkommen til at ringe til leder Helle Strunge på mobil 2137 7986.

Ansøgningsfrist søndag 18. april 2021.
Samtaler afholdes fredag 23. april 2021.


Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.