Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rustfrie svejsere søges

HR-Industries søger på vegne af virksomhed nogle dygtige rustfrie svejsere. Der er tale om en meget attraktiv virksomhed med gode arbejdsforhold. I første omgang er der tale om et projekt på ca. 3-4 mdr.

Virksomheden producerer komplekse maskiner indenfor fødevareindustrien. I virksomheden er der ordnede forhold, god kantineordning, flextid m.m.

Vi søger faglærte smede/svejsere, som har god erfaring med opsvejsning i tig i rustfrit. Det er ikke nødvendigt med certifikater, men vigtigt at du har erfaring samt interesse i rustfrit svejsearbejde.

Der er tale om daghold. Løn efter kvalifikationer.

Omkring dig: Du går meget op i at levere et godt stykke arbejde, og du går ikke på kompromis med kvaliteten. Du er stabil og fungerer godt i teams.  

Er du interesseret i at arbejde i en super interessant virksomhed, som er i stor udvikling, så send dit CV/ansøgning til job@hr-industries.dk, mærket "rustfrie svejsere Aalborg S". Hvis du har spørgsmål eller andet, så kontakt konsulent, Dina Kristensen på telefonnummer 86423540 i hverdagene mellem 8.00-16.00. 

Vi forbeholder os ret til at ansætte inden ansøgningsfristens udløb.

Vi ser frem til at høre fra dig  

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her